Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Ενημέρωση LR

Ανακοίνωση
Απευθύνεται στους φίλους και φίλες στα Χανιά

και συνεργάτης LR , θα βρίσκεται στην πόλη σας την Τετάρτη 17/10/2012 στο ξενοδοχείο Νεφέλη από 6.00 μ.μ. - 10 μ.μ. , προκειμένου να ενημερώσει δωρεάν, όποιον θέλει να δραστηριοποιηθεί  σε μια αξιοπρεπή εργασία , μέσα από το επιχειρηματικό πλάνο κατευθυνόμενης πώλησης LR .

Σε καιρό κρίσης και ανεργίας μέσα από τα εκπαιδευτικά σεμινάρια της LR μπορείτε να μάθετε τον τρόπο πως να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο , αρκεί να το θέλετε και εφ όσον έχετε όρεξη για δουλειά. 

 Άν ψάχνετε για κύρια δουλειά , ή έστω δεύτερη , είναι η καλύτερη επιλογή να φτιάξετε τη δική σας επιχείρηση, που θα την δουλέψετε όσο εσείς θέλετε, όπου, όποτε και όπως εσείς θέλετε, και το σπουδαιότερο χωρίς κεφάλαια.

Τώρα πλέον δεν μπορείτε να ελπίζετε ούτε σε προσλήψεις σε δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα, ούτε στη σύνταξη του μπαμπά ή της μαμάς , πολύ περισσότερο δε, στο να δημιουργήσετε μια επιχείρηση που θα απαιτήσει κεφάλαια  με ρίσκο και με καμμιά εξασφάλιση για το μέλλον. 

Αν μή τι άλλο, δεν έχετε τίποτα να χάσετε αν βρεθείτε σε μια ενημέρωση LR,  αντίθετα, ίσως αυτό να είναι για εσάς μια τυχερή συγκυρία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις