Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Το μυστικό που θα κάνει το πιλάφι σας σπυρωτό


 Το μυστικό που θα κάνει το πιλάφι σας σπυρωτό

Για να μην γίνεται μια μάζα το ρύζι

Η αλήθεια είναι ότι όταν φτιάχνουμε πιλάφι το ρύζι κολλάει εύκολα και γίνεται μια μάζα.

Ένα πολύ απλό μυστικό για να γίνει το πιλάφι σας σπυρωτό είναι να ρίξετε στην κατσαρόλα που βράζει λίγο χυμό λεμονιού.

Οι κόκκοι δεν θα κολλήσουν εύκολα μεταξύ τους. Για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα χρησιμοποιήστε ρύζι σπυρωτό και προσέξτε να μην το παραβράσετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις