Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Τα μυστικά του στάιλινγκ


 Τα μυστικά του στάιλινγκ

Τρικ και συμβουλές για ένα άψογο χτένισμα

Τα τέλεια μαλλιά είναι σίγουρα θέμα περιποίησης και φροντίδας όμως κάτι βασικό είναι και τα μυστικά του στάιλινγκ που θα κάνουν τα μαλλιά να δείχνουν ακόμη πιο εντυπωσιακά.

Ακολουθούν τα τοπ μυστικά στάιλιγνκ που κάθε γυναίκα οφείλει να ξέρει...

«Ναι» στις ασύμμετρες μύτες: Ένα μονότονο κούρεμα δεν είναι δυνατόν να σου δώσει τη χάρη που ζητάς. Για να χαρίσεις έξτρα όγκο και κίνηση στα μαλλιά σου δεν έχεις παρά να επενδύσεις στις ασύμμετρες μύτες.

Ένα μονότονα και τέλεια συμμετρικά, ίσιο κούρεμα δεν θα αναδείξει τα μαλλιά σου ό,τι και αν κάνεις. Γι' αυτό δεν έχεις παρά να επενδύσεις στις μύτες και το έντονο φιλάρισμα.

Το σωστό στέγνωμα: Το να ανανεώσεις με το πιστολάκι το χτένισμα σου δεν είναι εύκολη υπόθεση, πρέπει να ξέρεις πώς να το κάνεις.

Αν δεν έχεις πολύ χρόνο τότε μπορείς να στεγνώσεις την περιοχή Τ: στο μπροστινό (αν έχεις αφέλειες ή φράντζα) και στα πλάγια του μπροστινού μέρους του κεφαλιού. Έτσι θα είναι σαν να χτενίστηκες εκείνη τη στιγμή.

Η φράντζα: Θέλεις να ανανεώσεις το στιλ των μαλλιών σου χωρίς όμως να κάνεις κάποια δραστική αλλαγή; Τότε η φράντζα όχι μόνο σε βάζει και φέτος στην καρδιά της μόδας, αλλά και ανανεώνει ένα χτένισμα που μπορεί να έχεις βαρεθεί.

Το πρόσωπό σου «ανοίγει», αρκεί να διαλέξεις την κατάλληλη φράντζα ανάλογα με το σχήμα του. Αν δεν είσαι έτοιμη να κάνεις μεγάλη αλλαγή μπορείς να διαλέξεις μακριές αφέλειες που δεν έχουν τόσο μεγάλο ρίσκο και θα ανανεώσουν το λουκ σου σε χρόνο ρεκόρ.

Δώσε όγκο: Ο όγκος στα μαλλιά είναι σαν το αλάτι στο φαγητό, απαραίτητος για να δείξει το νέο σου χτένισμα. Αν έχεις λεπτά μαλλιά που θέλουν μια ενίσχυση, τότε δεν έχεις παρά να πάρεις ανά χείρας το πιστολάκι και την πάντα θαυματουργή λακ και να εφαρμόσεις το ακόλουθο τρικ μετά το λούσιμο:

Ψέκασε στις ρίζες, στην κορυφή του κεφαλιού και στέγνωσέ τις με το πιστολάκι, ενώ ανασηκώνεις την κάθε τούφα στρέφοντας τη βούρτσα αντίθετα από τη φορά που φυτρώνουν τα μαλλιά. Έτσι θα δημιουργήσεις την ψευδαίσθηση του όγκου και το χτένισμα σου θα κρατήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις