Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Φωτορεαλιστικές τοιχογραφίες


Διακόσμηση με φωτορεαλιστικές τοιχογραφίες και ταπετσαρίες

Οι Φωτορεαλιστικές τοιχογραφίες είναι εξαιρετική ιδέα για τη διακόσμηση ενός τοίχου μεγάλου μήκους με μια εκπληκτική σε θέα εικόνα.

Οι τοιχογραφίες τοίχων μπορούν να απεικονίζουν εξωτικά μέρη, τοπία της πόλης, άλλα και κατά παραγγελία εικόνες. Αυτό προσθέτει μια ιδιαίτερη πινελιά στη διακόσμηση των δωματίων σας.

Όταν επιλέγετε μια τοιχογραφία τοίχου το θέμα της θα πρέπει να ταιριάζει με το στυλ και το γούστο σας. Βεβαιωθείτε ότι ταιριάζει με την ατμόσφαιρα και το ύφος του δωματίου καθώς και το συνδυασμό χρωμάτων του.

Τι είδους διάθεση θέλετε να δημιουργήσετε με τη χρήση μιας τοιχογραφίας; Υπάρχουν φωτογραφίες τοιχογραφιών πόλεων και φύσης που μπορούν να προσθέσουν μια κομψή πινελιά στο ντεκόρ του δωματίου που θέλετε να διακοσμήσετε.
Όταν επιλέγετε μια τοιχογραφία τοίχων βεβαιωθείτε ότι τα υλικά είναι χωρίς βινύλιο (PVC) και άλλα επικίνδυνα υλικά που εκπέμπουν πτητικές οργανικές ενώσεις.


Βεβαιωθείτε ότι οι τοιχογραφίες είναι πιστοποιημένες και καλής ποιότητας. Υπάρχουν σε χαρτί και ύφασμα τυπωμένες τοιχογραφίες με διάφορες γραφικές σκηνές που μπορούν να συμβάλλουν στη βελτίωση της διακόσμησης του σπιτιού.
Η επιλεγμένη από εσάς έντυπη ταπετσαρία είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να διακοσμήσετε έναν τοίχο. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να μιμηθεί διάφορα υλικά όπως το ξύλο ή πράγματα όπως μια ταπετσαρία βιβλιοθήκη στο σπίτι ή την εργασία σας.

Η ταπετσαρία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση του μεγαλύτερου χώρου εκτυπώνοντας μια πανοραμική θέα ή εικόνες σε απόσταση για παράδειγμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις