Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ


 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΚΕΛΑΙΑ και την ΕΡΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 97,5,!

Η ΒΙΚΕΛΑΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ και η ΕΡΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 97,5, σε συνεργασία με τα ΚΔΑΠ του Δήμου Ηρακλείου, διοργανώνουν, για τους λιλιπούτειους κατοίκους της πόλης μας, μια χριστουγεννιάτικη γιορτή σαν παραμύθι.
Την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου, από τις 11.30 ως τις 13.30, στο αίθριο της Λότζια, στο Ηράκλειο, διασκεδάζουμε και ετοιμαζόμαστε να υποδεχθούμε τη νέα χρονιά με «Παραμύθια…, παιχνίδια…, μαράκες… και τύμπανα… τραγούδια, στολίδια, αγάπη και ελπίδα!!!»

Οι μικροί μας φίλοι θα χαρούν παίζοντας μαράκες και τύμπανα στους ρυθμούς της Kling-Klong μουσικοκινητικής, από την Κωνσταντίνα Πάλη και το Modern Music School και θα ταξιδέψουν με παραμύθια του Ευγ. Τριβιζά που θα διαβάσει η ηθοποιός και εκφωνήτρια της ΕΡΑ Ηρακλείου 97,5 Μαρία Στεφανάκη. Επίσης, θα τραγουδήσουν γιορτινά τραγούδια, παρέα με τη μελωδική φωνή της Ελίνας Σκαρπαθιώτη, την οποία θα συνοδεύει στο πιάνο ο ταλαντούχος Μανόλης Κανακάκης, ενώ θα απολαύσουν το θεατρικό παιχνίδι «...Αν…είχαν όλοι οι άνθρωποι να.. φΑΝ...», που ετοίμασε ο Γιάννης Κουτσάκης από τα ΚΔΑΠ .
Παράλληλα, αξιοποιώντας τη φαντασία τους, θα δημιουργήσουν στολίδια και παιχνίδια με την καθοδήγηση του εικαστικού Αλέξανδρου Σαββάκη, επίσης από τα ΚΔΑΠ του Δήμου Ηρακλείου!

Η ΒΙΚΕΛΑΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ και η ΕΡΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 97,5, ανοίγουν μια μεγάλη αγκαλιά και περιμένουν τα παιδιά, σε μια γιορτή με όλα όσα χρειάζονται για να χαρούν, τις μέρες που έρχονται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις