Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Μεγαλώστε το διαμέρισμα σας


 Μεγαλώστε το διαμέρισμα σας
...με έξυπνο τρόπο!

Για να καταφέρετε να διακοσμήσετε ένα σπίτι είναι μια εργασία, που παίρνει πολύ χρόνο και χρειάζεται αρκετή γνώση για να βγει ένα σωστό και όμορφο αποτέλεσμα.
Μεγαλύτερη προσοχή χρειάζεται όταν πρέπει να διακοσμήσετε ένα μικρό διαμέρισμα έτσι ώστε να πάρει την υπόσταση, που χρειάζεται και να μπορέσει η διάθεση να πετάξει στα ύψη. Έτσι μπορείτε να δέχεστε πιο άνετα επισκέψεις και να περνάτε περισσότερο χρόνο στο προσωπικό σας χώρο, χωρίς να νιώθετε ότι έχετε εγκλωβιστεί.

Για να δημιουργήσετε την δική σας φωλιά και να είστε ο εαυτός σας, διαβάστε πως μπορείτε να «μεγαλώσετε» το χώρο σας και να νιώθετε όμορφα μέσα σε αυτόν.

Πρώτα από όλα χρειάζεται να επιλέξετε ένα ενιαίο χρώμα για όλα τα δωμάτια. Σκεφτείτε ότι αν βάψετε διαφορετικά τότε ο χώρος θα μικρύνει αισθητά. Μια κοινή απόχρωση είναι ότι πρέπει για να μπορέσετε να έχετε ομαλή μετάβαση από τον έναν χώρο στον άλλον.

Κοινά χρώματα και μοτίβα σε όλα τα παράθυρα του διαμερίσματος. Να θυμάστε ότι το μάτι θα «παίξει» το παιχνίδι της εξοικείωσης και θα δείτε ότι όλα είναι κοινά. Έτσι θα νιώθετε ότι κινείστε σε μεγαλύτερο χώρο.

Τα έπιπλα πρέπει να έχουν κοινό στυλ και χρωματισμό έτσι ώστε να μην κάνουν μεγάλες διαφορές τόσο στη χωρητικότητα, που πιάνουν, όσο και στο φωτισμό τους.

Τα μπιμπελό και τα διάφορα διακοσμητικά θα πρέπει να "δένουν" με όλα τα παρελκόμενα που έχει ένα διαμέρισμα, όπως ηλεκτρικές συσκευές, τηλεοράσεις και ηχοσυστήματα.

Τέλος μην χρησιμοποιήσετε πολυελαίους και φωτιστικά, που έχουν βαρύ στυλ, αλλά αντίθετα χρησιμοποιήστε καλύτερα κρυφό φωτισμό και spotlights.

Όλα τα παραπάνω έχουν να κάνουν με την άνεση σας μέσα στο σπίτι, ακόμα και όταν αυτό δεν έχει μεγάλους χώρους. Μπορείτε να κάνετε έξυπνες κινήσεις και θα δείτε πόσο όμορφα θα νιώθετε μέσα σε αυτό.

fe-mail.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις