Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ εκδ. Έσοπτρον



ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ εκδ. Έσοπτρον

Όλοι μας βιώνουμε καθημερινά μια αληθινή επανάσταση στην θεώρηση που είχαμε για το σύμπαν αλλά και την ίδια την ανθρώπινη φύση. Το μηχανιστικό νευτώνιο μοντέλο του κόσμου έχει πλέον καταρρεύσει μέσα απ' τις θεωρίες της μοντέρνας φυσικής που θέλουν τον παρατηρητή να... επηρεάζει τα αποτελέσματα της ίδιας του της παρατήρησης, σ' ένα σύμπαν ευφυές, εύπλαστο και απρόβλεπτο, όπου η έννοια της ύλης έχει αντικατασταθεί πλέον από την ύπαρξη πεδίων δύναμης που γεννούν και εξαφανίζουν σωματίδια «από το τίποτα και στο τίποτα»!


Η ψυχολογική και ιατρική προσέγγιση της ανθρώπινης φύσης έχει ήδη ενσωματώσει μέσα της προαιώνιες αλήθειες των αρχαίων φιλοσοφικοθρησκευτικών σχολών και παραδόσεων, καθώς μέρα με τη μέρα επιβεβαιώνεται ο τεράστιος ρόλος που παίζουν οι πεποιθήσεις, η κοσμοαντίληψη και ο συναισθηματικός κόσμος τού ατόμου όχι μόνο στην ψυχική αλλά και στη σωματική του υγεία.


Και - ακόμα πιο εκπληκτική - αποδεικνύεται η δυνατότητα τού ανθρώπινου νου να οραματίζεται. Οι έρευνες έδειξαν ότι αυτή του η δραστηριότητα επηρεάζει όχι μόνο τις σωματικές ή τις ψυχικές μας λειτουργίες, αλλά και μπορεί να τροποποιεί εν είδει θαύματος την εξωτερική μας πραγματικότητα!


Μαγικό Θέατρο λοιπόν ο κόσμος μας, τώρα και με τη σφραγίδα της επιστήμης! Και ο άνθρωπος - λειτουργικά ενταγμένος μέσα του - μόλις που αρχίζει να μαθαίνει πώς να περάσει από το ρόλο τού ηθοποιού στο ρόλο τού σκηνοθέτη. Το βιβλίο αυτό προσφέρει γι' αυτό το σκοπό μια μοναδική επιστημονική μέθοδο που έχει εφαρμοστεί μ' επιτυχία σε χιλιάδες ανθρώπους, μετατρέποντας τους από παθητικούς δέκτες «πραγματικών» συμβάντων, σε σχεδιαστές και δημιουργούς της δικής τους πραγματικότητας και τού δικού τους τρόπου ζωής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις