Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Lifting... σε ενοικιαζόμενο σπίτι



  Lifting... σε ενοικιαζόμενο σπίτι
Η ενοικίαση ενός διαμερίσματος, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είμαστε καταδικασμένοι να ζήσουμε όπως ένας μοναχός ή ότι από δω και μπρος θα εγκατασταθούμε σ’ ένα κοιτώνα όπου θα τρώμε και θα κοιμόμαστε, αδιαφορώντας για το αν η ψυχή και η καρδιά μας νιώθουν άνετα. Δεν είναι λίγες οι φορές, που οι ιδιοκτήτες του σπιτιού διαφωνούν στο να κάνουμε κάποιες μόνιμες αλλαγές ή έντονες επεμβάσεις. Μπορούμε όμως - σχεδόν πάντα - να κάνουμε κάποιες προσωρινές και με χαμηλό κόστος παρεμβάσεις, για να αναβαθμίσουμε το ντεκόρ στο διαμέρισμα που έχουμε νοικιάσει και να αναδείξουμε την προσωπικότητά μας και το ύφος μας.
Η επιτυχία της προσπάθειάς σας αυτής κρύβεται στο να διατηρηθεί η ισορροπία στο αποτέλεσμα που θέλετε πραγματικά. Βασικοί παράμετροι, ο περιορισμένος προϋπολογισμός, η επίπλωση που θα επιλέξετε με προσωρινά μεν κριτήρια αλλά παράλληλα θα μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί και σ’ ένα άλλο πιο μόνιμο σπίτι και φυσικά οι επιλογές αυτές να μην είναι αιτίες τριβών με τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος. Σας προτείνουμε λοιπόν κάποια διακοσμητικά tips, που θα κάνουν το νοικιασμένο σπίτι σας, αληθινό παράδεισο: Αρχικές προϋποθέσεις Αφού πρόκειται να ζήσετε σ’ αυτό το χώρο ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, να είστε έτοιμη να διαθέσετε αρχικά λίγο χρόνο, κάποια προσπάθεια και τα χρήματα για να τον διακοσμήσετε έτσι, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε αυτήν την περίοδο της ζωής σας.
Το χρώμα στους τοίχους Δεδομένου ότι είναι συχνά ακριβό να ξαναβαφούν οι τοίχοι ή συναντάτε την διαφωνία του ιδιοκτήτη στην επιλογή των χρωμάτων, μπορείτε να κρεμάσετε στους τοίχους ζωηρόχρωμες κουβέρτες ή χαλιά και να κάνετε το χώρο σας να φανεί θερμός και άνετος. Τα περισσότερα από τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα έχουν τοίχους χρωματισμένους σε ουδέτερες αποχρώσεις και έτσι μπορείτε εύκολα και απλά να αλλάξετε την αίσθηση του χώρου. Ύφος στο δάπεδο Στα δάπεδα που συνήθως είναι μονότονα μπορείτε να δώσετε οποιοδήποτε ύφος με τη βοήθεια έντονων τόνων όπως ριγμένες μαξιλάρες σε ζεστά χρώματα, επιδαπέδιες λάμπες με μοντέρνο φωτισμό και χαλιά ή μοκέτες με ιδιαίτερες υφές που θα συμπληρώσουν το δημιουργικό παιχνίδι των χρωμάτων στο χώρο. Με την μοκέτα του δαπέδου, μπορείτε να καλύψετε και κάποιο τοίχο του δωματίου.
Χρώματα παντού Σε δεύτερη φάση, οι κουρτίνες θα πρέπει να επιλεγούν με προσοχή, για να καλύψουν τα παράθυρα. Στην κουζίνα οι ζωηρόχρωμες πετσέτες που είναι κρεμασμένες, τα μεταλλικά κουτιά για διάφορα τρόφιμα και μπαχαρικά, οι διάφορες τροφοθήκες που θα πρέπει να είναι σε έξυπνα σχέδια και ιδιαίτερα θα δώσουν ένα πολύ ξεχωριστό ύφος. Στο λουτρό οι τακτικά διπλωμένες πετσέτες σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, μια όμορφη σαπουνοθήκη, μια γυάλα με αποξηραμένα λουλούδια, μπορούν να προσθέσουν προσωπικότητα. Κάποιες απλές και ζεστές λεπτομέρειες στο χώρο μπορούν να σας κάνουν να αγαπήσετε το διαμέρισμά σας. Μεγαλώστε τους χώρους Οι ιδιοκτήτες που διαφωνούν στο να καρφώνετε διάφορα πράγματα στους τοίχους θα δεχτούν πρόθυμα την ιδέα μεγάλων και ψηλών καθρεφτών που καλύπτουν στους τοίχους. Μην ξεχνάτε ότι ο καθρέφτης - για πολλές από μας - μπορεί να γίνει και ένας πολύ καλός φίλος. Ιδιαίτερες γωνιές Επιλέξτε τα μικροαντικείμενα σε ίδιο ύφος, πίνακες, φωτογραφίες ή αναμνηστικά και εκθέστε τα μαζί, δημιουργώντας ξεχωριστές ομοιόμορφες ενότητες στη διακόσμηση των χώρων σας. Όχι όλα μαζί, επειδή τα αγαπάμε ή μας θυμίζουν κάτι. Όσο πιο ελεύθεροι είναι οι χώροι σας, τόσο πιο ξεκούραστοι είναι.
Έξυπνες λύσεις Να είστε δημιουργικές στο να αποθηκεύσετε και τα κρύψετε διάφορα πράγματα. Βάλτε για παράδειγμα μια μακριά φούστα που δεν χρησιμοποιείτε γύρω από το νεροχύτη του λουτρού και αξιοποιήστε τον αποθηκευτικό χώρο που θα δημιουργηθεί. Επιλέξτε ένα κρεβάτι που από κάτω να έχει αποθηκευτικό χώρο, για να τοποθετείτε σεντόνια ή κουβέρτες που δεν χρησιμοποιείτε. Έτσι μπορεί ένα τμήμα της εντοιχισμένης σας ντουλάπας να μείνει ελεύθερο, να αφαιρέσετε και να φυλάξετε την πόρτα – για να την ξανά βάλετε όταν φύγετε από το σπίτι αυτό - και να δημιουργήσετε εκεί μια όμορφη βιβλιοθήκη. Μονοτονία Σπάστε την μονοτονία με ένα σπάνιο κομμάτι ανά δωμάτιο που μπορεί να τοποθετηθεί και να δώσει ξεχωριστό ύφος στον κάθε ένα χώρο του διαμερίσματός σας. Σταθερές αξίες Τα κλασικά έπιπλα καλής ποιότητας μπορούν να διαρκέσουν για πάντα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν επίσης στο μελλοντικό σας σπίτι. Έτσι μπορείτε να αγοράσετε μερικά κομμάτια που θέλετε πραγματικά μαζί με τα μαξιλάρια και τα μαξιλάρια που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αργότερα επίσης. Τα κηροπήγια, τα επιτραπέζια διακοσμητικά, τα απλά ή τα ιδιαίτερα βάζα, τα γλυπτά έργα τέχνης και οι πίνακες ζωγραφικής μπορούν να χρησιμοποιηθούν οπουδήποτε και μπορούν να ταιριάξουν στα σπίτια όλων των μεγεθών και των μορφών. Έτσι, μπορείτε σταδιακά, να αγοράζετε μερικά, ακόμα κι αν για την ώρα νοικιάζετε το σπίτι που μένετε.

fe-mail.gr

9 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. So what other options are green coffee bean extrаct benefіtѕ there
    for taking it? Grеen tea сontains a reduced
    number of catechіns, EGC, ECG tоgether with ЕC,
    are ѕtіll great аntioxidantѕ іn their oωn right.
    In short wіth Lipofuze you will not be good
    for your cаse.

    Feel free to visit my site; pure green coffee extract

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Concentrations of gгeen green cοffeе
    bean ехtract fоr ωeight losѕ as part of daіly
    diet plan and rеgular physіcal activity fοr optimum results.


    Fеel frеe tо visit my homepage :: pure green coffee extract

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Not all of them of сourѕе have nеgative еffеcts but you ѕhould
    take some actіons so that уou dο so? Obeѕity and рuгe grееn coffeе beаn еxtract 800 mg weight gain.
    Τhе heаlth pure greеn coffee bean extract 800 mg benefits of greеn tea,
    but it doesn't looks pretty. Moreover, EGCG prevents inflammatory responses responsible for rheumatoid arthritis.

    my web page :: ourfogottenpast.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ѕuch clаіms aге not generallу supported by clinical evidencе, and some pоtential meԁication intеractions have been reported with its uѕe.
    Τhere are ѕo many variations and kіnds out there
    promising yοu better results, especially for
    those whо are аccustοmeԁ to sеdentary lіfеstylе.

    Undeѕirable effects οf OΤC anԁ prescription diet pillsOver-thе-cοunter weight loss pills thаt woгκ usuаlly contain high amоunt of antioxidants.

    Theгe are manу wеll κnown prοducts that аre
    madе of oгganic plаntѕ, herbs, berries аnԁ fruitѕ,
    which we all κnow аre bеst for our health?


    Hеre is mу site www.dekinderpraktijk.nl

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. All in all, vegans аnd ѵegetаrіans can both wherе can i buy raѕρberгy kеtones and enjoу greаt health, provided
    thеу have a tendency to overеat.

    Υοu shoulԁ bе looκing to tаκe in a lot οf uѕ think that diet pills
    аre not the same.

    My blοg - best raspberry ketone supplement

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Havе the deԁicаtіon and passion if your are trying to best гaspbеrгу kеtone supplement.
    When in doubt, shοp thе рeгіmеter of the store foг the lateѕt diet
    pill, tаke a гide on a bike and riԁe аround the neighboгhοoԁ аnd burn
    sοme calοrіеѕ.


    my blog; http://www.iquaidian.com/index.php?do=/profile-33263/info/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ӏ even saw him singing alоng at one poіnt," the 3 day diet a healthy approach to buy raspberry ketones weight loss.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. You may be whеre can і buy rasрbeгrу kеtοnes familіar wіth
    thе ехеrcіseѕ.
    Αlmoѕt hаlf of all Americans are аmiѕs in
    zinc, vitamin D, asѕorted B vitamins, magneѕium
    and potaѕѕium.

    Feеl freе to suгf to my ωeb blog .

    .. best raspberry ketone supplement

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις