Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Οι Ενέργειες του Απριλίου, 2013

 πηγή: http://www.drosostalida.com/articles2.asp?eid=562




Από: Φρίξος Χριστοδούλου, Angels House University 

Οι Ενέργειες του Απριλίου, 2013 Ο Αρχάγγελος Ζοφιήλ δια μέσου του Φρίξου Χριστοδούλου | Αθήνα, 3 Aπρ.13 
Αγαπημένοι, ελάτε τώρα στο πεδίο του Φωτός της καρδιάς σας. Αναπνεύστε την παρουσία του πνεύματος και λάβετε την ουσία της αγάπης σας αφήνοντάς την να αγγίξει τις χορδές της ψυχής σας.  Η ενέργεια της χάρης έχει αγκαλιάσει την καρδιά σας, το Φως έχει απλώσει τα χέρια του και σας καλωσόρισε στην Εστία. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να αισθανθεί αυτό το αγκάλιασμα τώρα. Οι πληγές του παρελθόντος κλείνουν, τα βάσανα του μυαλού έφτασαν στο τέλος τους.

Αυτή είναι η πραγματικότητα μέσα στην καρδιά σας! Είστε εδώ αγαπημένοι, στο σπίτι σας, είστε εδώ. Νιώστε αυτή τη βαθιά ξεκούραση και αναγέννηση μέσα στον πυρήνα της Εστίας της ύπαρξής σας.

Αγαπημένες ψυχές, εξερευνητές της συνειδητότητας, πλοηγοί του ονείρου, μια μεγάλη αναγέννηση συμβαίνει τώρα. Τα διαμάντια της ψυχής σας εκπέμπουν δυναμικά την εντολή της μεταμόρφωσης στην καρδιά σας. Όλες οι ψυχές έχουν δώσει την εντολή σε κάθε καρδιά για το προχώρημα στη νέα συνείδηση. Οι καρδιές αναζητούν να προχωρήσουν τώρα μπροστά. Η καρδιά σας αγαπημένοι είναι αυτή που σας ωθεί να θυμηθείτε ξανά, να περάσετε στο επόμενο βήμα για τη δημιουργία της ζωής που ονειρευτήκατε. Η ίδια σας η καρδιά αγαπημένοι δίνει τον τόνο για τα επόμενα βήματά σας στη ζωή. Αυτή θα σας δώσει τις απαντήσεις που ψάχνετε, κι όταν η καρδιά έρχεται μπροστά, όλα τα υπόλοιπα υποκλίνονται μπροστά στο μεγαλείο της. Η ουσιαστική προτεραιότητα της καρδιάς σας.

Στο Ταχυδρομείο της Καρδιάς!
Πολυαγαπημένοι κάτοικοι της Νέας Γης, έχει σημάνει η ώρα για τη μεγαλύτερη γεφύρωση του ουρανού επί της γης. Οι καρδιές σας ζητούν να ανοίξουν τώρα γιατί η προσευχή σας εισακούστηκε. Η προσευχή σας απαντήθηκε. Ναι αγαπημένοι. Έχει ήδη απαντηθεί. Κάθε προσευχή απαντιέται και η απάντηση έχει παραδοθεί στο ταχυδρομείο της καρδιάς σας. Οι άγγελοι έχουν αφήσει τα μηνύματά τους στη θυρίδα της καρδιάς σας. Μπείτε εκεί τώρα και δείτε, ακούστε, νιώστε την απάντηση της προσευχής σας.

Η μαγεία της καρδιάς επιστρέφει καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι συντονίζονται στο θεϊκό ταχυδρομείο της καρδιάς τους, στην προσωπική τους θυρίδα που το θεϊκό εναποθέτει τα γράμματά του σε εσάς. Συντονιστείτε με αυτό μέσα σας. Στην κάθε καρδιά υπάρχει η αίθουσα των θεϊκών μηνυμάτων, την αίθουσα των προσευχών.

Φωτεινοί αγγελιοφόροι περιμένουν εκεί, μεταφέροντας αδιάκοπα τα γράμματα της καρδιάς σας.

Εσείς τι γράμματα θα στείλετε αυτό το μήνα; Σε ποιους θα τα στείλετε; Τι θα τους γράφατε; Μπείτε στο χρυσό ταχυδρομείο του ουρανού της καρδιάς σας και δείτε εκεί. Αρκετοί θα ανακαλύψετε ότι έχουν μαζευτεί πολλά γράμματα που σας περιμένουν! Γράμματα που δεν έχετε ανοίξει ακόμα.

Ο μήνας αυτός λοιπόν ας είναι αφιερωμένος στα γράμματα της καρδιάς σας, στα εσωτερικά και στα εξωτερικά μηνύματα. Μια περίοδος μετάδοσης του μεγαλύτερου μηνύματος, της Αγάπης και της πραγματικής ελευθερίας του πνεύματος.

Όλες οι καρδιές συνδέονται μεταξύ τους και τα θεϊκά μηνύματα των αγγέλων παραδίδονται άμεσα σε κάθε ψυχή. Κι αν ακόμα δυσκολεύεστε να τα διαβάσετε ζητήστε από τους αγγέλους να σας τα διαβάσουν. Ακουμπίστε τα πάνω σας και αισθανθείτε την ενέργεια τους. Το μήνυμα πάντοτε μεταδίδεται και τα γράμματα του ουρανού είναι διαποτισμένα από τη θεϊκή ενέργεια. Έτσι ίσως ανακαλύψετε ότι πολλοί περισσότεροι ουράνιοι κάτοικοι απ’ ότι νομίζατε σας θυμούνται και απαντούν συνεχώς στο κάλεσμά σας.

Συναισθηματική Αναγέννηση!
Πολυαγαπημένες ψυχές του Φωτός, καθώς μπαίνετε στην περίοδο του Απριλίου το Φως αναγεννιέται στη φύση και μια νέα περίοδος ξεκινά. Η αίσθηση της ελπίδας αναπτερώνεται. Μια ιδιαίτερα πνευματική στιγμή που ανοίγει τα πέπλα για βαθύτερη επαφή με τη Χριστική συνειδητότητα.

Τον Απρίλιο θα ολοκληρωθεί η εργασία εγκαθίδρυσης του Φωτός, η πρώτη φάση από τις 21 Δεκεμβρίου 2012. Οι τρεις μήνες που πέρασαν ήταν σημαντικοί ώστε να εδραιωθεί η γαλαξιακή δόνηση και η εκπομπή του Φωτός σε κομβικά σημεία Φωτός στον πλανήτη. Η έκλειψη της σελήνης στο τέλος του μήνα θα δημιουργήσει την πύλη για την είσοδο των νέων συναισθηματικών κωδικών στο πλανητικό δικτύωμα.

Μέρος αυτής της διαδικασίας είναι η απόσυρση των κατώτερων συναισθηματικών κραδασμών από την ανθρώπινη φυλή. Έτσι πολλοί άνθρωποι εισέρχονται στη διαδικασία αναγνώρισης και ξεκαθαρίσματος των συναισθημάτων τους όπως συνδέονται με το παρελθόν. Λόγω αυτής της εναρμόνισης υπάρχει ανάγκη για μεγαλύτερη συνειδητοποίηση και κυριαρχία επί του συναισθηματικού σώματος. Μνήμες που ξυπνούν τα συναισθήματα για να απελευθερωθούν, βοηθώντας σας να αφυπνίσετε τις εκλεπτυσμένες θεϊκές ποιότητες των ψυχών σας.

Με την ολοκλήρωση αυτού του συντονισμού θα κινηθείτε με περισσότερη χάρη σε ένα διευρυμένο πεδίο καθώς η ενέργεια θα κυλά στα σώματά σας με μεγαλύτερη ροή και αρμονία, δίνοντας το χώρο ώστε οι δημιουργικές σας ενέργειες να τονωθούν και να εκδηλώσουν έμπρακτα το επόμενο βήμα για την αλλαγή της κοινωνίας. Για το λόγο αυτό θα υπάρξει εκτόνωση της χαμηλής συναισθηματικής ενέργειας η οποία είναι εγκλωβισμένη σε δυσαρμονικά πρότυπα και στην κυτταρική μνήμη. Κρατείστε ζωντανή την εκπομπή της Αγάπης και αφήστε το Φως να λειάνει αυτές τις εντάσεις.

Καθώς αναδύονται τέτοια συναισθήματα ίσως να δημιουργηθούν λάθος εντυπώσεις και αποφάσεις καθώς χρωματίζονται από τον φακό των συναισθημάτων. Δώστε χώρο στη διαδικασία, ερχόμενοι σε επαφή με το μήνυμα της καρδιάς σας. Εκείνες τις στιγμές, θυμηθείτε την ενότητα της καρδιάς σας. Μια περίοδος για ανύψωση της ενέργειας και αφαίρεση των παλιών και φθαρμένων ενδυμάτων.

Μέσα από το βασίλειο του αγγέλων,
Φωτίζουμε το δρόμο σας για να βλέπετε ξεκάθαρα την πορεία στο σημείο που σας ενώνει!
Αρχάγγελος Ζοφιήλ.

Channeling από τον Αρχάγγελο Ζοφιήλ δια μέσου του Φρίξου Χριστοδούλου | 3 Απρ.13, Αθήνα.
Σημαντικές ημερομηνίες:

25 Απριλίου: Μερική Έκλειψη Σελήνης & Πανσέληνο.

Παρακαλώ προωθήστε αυτό το μήνυμα αυτούσιο χωρίς αλλαγές ή τροποποιήσεις!

© Πνευματικά Δικαιώματα
Είστε Ελεύθεροι: Να εκτυπώσετε, να αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας, να το μοιραστείτε με φίλους. Σύμφωνα με τους Ακόλουθους Όρους: Πρέπει να αναφέρετε τον συγγραφέα, τον δημιουργό του έργου και την ιστοσελίδα
www.angelshouse.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις