Σάββατο 13 Απριλίου 2013

ΑΜΥΓΔΑΛΩΤΑ


ΑΜΥΓΔΑΛΩΤΑ

ΥΛΙΚΑ
250γρ αμύγδαλα
250γρ ζάχαρη άχνη
2 ασπράδια αυγών
1κ. σούπας βούτυρο
2κ. σούπας αλεύρι
κανέλα λιγη
18 ολόκληρα αμύγδαλα για διακόσμηση.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1.Χτυπάμε τα ασπράδια με τη ζάχαρη.
Ανακατευετε το αλεύρι με τα αμύγδαλα και την κανέλα
και προσθέτουμε τα χτυπημένα ασπράδια, ανακατεύοντας
προσεκτικά να μην πεσουν.
2.Σε ένα ταψί τοποθετήστε αντικολητικο χαρτι και ξεκιναμε
να αραδειαζουμε τα αμυγδαλωτα με ενα κουταλι και σε
αποσταση.
3.Μπορειτε να τα κανετε, οσοι γνωριζετε με σακουλα ζαχ/κης.
Σε καθε αμυγδαλωτο βαζετε στο κεντρο ενα αμυγδαλο.
4.Ψηνετε στους 180β για 20-25λ.
Τα αφήνουμε να κρυώσουν και σερβίρουμε.
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις