Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

ΤΑΡΤΑ ΚΑΡΥΔΑΣ

ΤΑΡΤΑ ΚΑΡΥΔΑΣ
ΥΛΙΚΑ
Τριμμένη καρύδα 200gr
Αυγο 1
4 κουταλιές (σούπας) της ζάχαρης
3 κουταλιές (σούπας) νερό
Γάλα καρύδας 200γρ
Ζαχαρουχο γάλα 100γρ
Γαλα 100γρ
1 φάκελο της ζελατίνης
Τριμμένη σοκολάτα
γάλακτος για πασπαλισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1.Σε ένα μπολ, ανακατέψτε την τριμενη καρύδα τη ζάχαρη και το νερό.
2.Σε μια φορμα Ταρτας βουτηρωμενη και αλευρωμενη απλωνουμε
σε λεπτο στρωμα το μιγμα.
3.Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200β. μεχρι να ροδιση.
Αφηνουμε να κρυώσει.
4.Ετοιμάστε τη γέμιση σε ένα μιξερ, χτυπήστε ελαφρά το
Γαλα 100γρ, το γάλα καρύδας 100γρ, το ζαχαρουχο γάλα 100γρ
και το αυγο.
5.Βαζουμε την ζελατίνη σε κρυο νερο και μολις μαλακωσει
την βαζουμε στο μιγμα και ανακατευουμε ελαφρα.
6.Απλωνουμε το μιγμα πανω στην ταρτα που εχει κρυωσει
και την βαζουμε καταψυξη για 3 ωρες.
7.Χτυπαμε ελαφρα το γαλα καρυδας 100γρ, περιχυνουμε
πριν σερβιρουμε και πασπαλιζουμε με την τριμενη σοκολατα.
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις