Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

τα Ζωνιανά

http://apodimoi-krites.gr/index.php/component/k2/item/7731-entyposiasmenos-o-nikos-manesis-me-ta-zoniana-kai-to-mylopotamo

Εντυπωσιασμένος ο Νίκος Μάνεσης με τα Ζωνιανά και το Μυλοπόταμο! (βίντεο)


Στα Ζωνιανά και τα χωριά του Μυλοποτάμου βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής του ALPHA «60΄ Ελλάδα» και ο γνωστός δημοσιογράφος Νίκος Μάνεσης εντυπωσιάστηκε από τους κατοίκους της περιοχής!  
Αν και έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα από την αιματηρή συμπλοκή με αστυνομικούς, στα Ζωνιανά οι δημοσιογράφοι είναι ανεπιθύμητοι από τους κατοίκους, επειδή όπως υποστηρίζουν όσοι μίλησαν στην εκπομπή, είπαν ψέματα για τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν  τον Νοέμβριο του 2007 και την ποσότητα των ναρκωτικών που βρέθηκε στο χωριό.
Αυτό που διαπίστωσε όμως ο Νίκος Μάνεσης είναι ότι στα χωριά του Μυλοποτάμου οι άνθρωποι μιλούν πιο εύκολα στην κάμερα για την καθημερινότητά τους και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, ενώ παρά το κλίμα που επικρατεί - όπως ειπώθηκε παραπάνω- απέδειξαν για μια ακόμη φορά ότι η Κρητική φιλοξενία είναι μοναδική.
Η εκπομπή στο Μυλοπόταμο ήταν αυτή με την οποία έκανε πρεμιέρα ο δημοσιογράφος στις 2 Οκτώβρη και όπως φαίνεται ήταν γούρικη!

Πατήστε εδώ για να δείτε ολόκληρη την εκπομπή

Πηγή: creteplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις