Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

«Μικρόπολη»

Εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ.

Φωτογραφία: «Φανταστήκατε ποτέ μια πόλη όπου οι άνθρωποι, τα αυτοκίνητα, τα σπίτια, τα μαγαζιά, τα λουλούδια είναι μικροσκοπικά; Αυτή η καταπληκτική πόλη υπάρχει και τη λένε #Μικρόπολη! Εκεί ζουν η μικρή Λούλα και η φίλη της η μεγάλη χελώνα, που τη λένε Λώνα. Όταν όμως  η ανυπάκουη Λούλα αποφασίζει να φύγει από την όμορφη Μικρόπολη και να πάει να ζήσει σε μια άσχημη μεγάλη πόλη, θα μπει σε μεγάλες περιπέτειες…»

Η «Μικρόπολη» ξεχειλίζει από χρώματα, αξίες και συναισθήματα: η φιλία, η εμπιστοσύνη, η εκτίμηση, η αλληλεγγύη έχουν μια θέση εδώ… Ελάτε κι εσείς στη Μικρόπολη  – γιατί στο μέρος αυτό χωράμε όλοι, μικροί και μεγάλοι! Ένα υπέροχο #βιβλίο για #παιδιά 3-6 ετών από την Κέλλυ Αλχανάτη με εικονογράφηση του Γιώργου Πετρίδη. 

http://www.minoas.gr/book-3719.minoas
Κέλλυ Αλχανάτη - Μικρόπολη
«Φανταστήκατε ποτέ μια πόλη όπου οι άνθρωποι, τα αυτοκίνητα, τα σπίτια, τα μαγαζιά, τα λουλούδια είναι μικροσκοπικά; Αυτή η καταπληκτική πόλη υπάρχει και τη λένε #Μικρόπολη! Εκεί ζουν η μικρή Λούλα και η φίλη της η μεγάλη χελώνα, που τη λένε Λώνα. Όταν όμως η ανυπάκουη Λούλα αποφασίζει να φύγει από την όμορφη Μικρόπολη και να πάει να ζήσει σε μια άσχημη μεγάλη πόλη, θα μπει σε μεγάλες περιπέτειες…»

Η «Μικρόπολη» ξεχειλίζει από χρώματα, αξίες και συναισθήματα: η φιλία, η εμπιστοσύνη, η εκτίμηση, η αλληλεγγύη έχουν μια θέση εδώ… Ελάτε κι εσείς στη Μικρόπολη – γιατί στο μέρος αυτό χωράμε όλοι, μικροί και μεγάλοι! Ένα υπέροχο #βιβλίο για #παιδιά 3-6 ετών από την Κέλλυ Αλχανάτη με εικονογράφηση του Γιώργου Πετρίδη.

http://www.minoas.gr/book-3719.minoas
Κέλλυ Αλχανάτη - Μικρόπολη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις