Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

υπέροχο ψωμάκι

Η Απόλαυση Της Βρώσης.
Φωτογραφία: Είμαι ψωμού τι να κάνουμε! χαχαχαχα Τα έλεγα εγώ τις προάλλες.... Ε! χθες βράδυ θυμήθηκα το υπέροχο ψωμάκι που έφτιαχνα πέρσι χωρίς ζύμωμα και το άφηνα 18 ώρες να φουσκώσει και να ζυμωθεί μόνο του και είπα να το ξανακάνω! Πριν λίγο το έβγαλα από το φούρνο.... Να σας πω ότι δεν έφαγα τη μιά γωνία με φρέσκο βούτυρο;;; Ψέματα θα πω! Περισσότερα στο σύνδεσμο που ακολουθεί: http://as-mageirepsoume.blogspot.gr/2013/10/blog-post_18.html

Είμαι ψωμού τι να κάνουμε! χαχαχαχα Τα έλεγα εγώ τις προάλλες.... 
Ε! χθες βράδυ θυμήθηκα το υπέροχο ψωμάκι που έφτιαχνα πέρσι χωρίς ζύμωμα και το άφηνα 18 ώρες να φουσκώσει και να ζυμωθεί μόνο του και είπα να το ξανακάνω! 
Πριν λίγο το έβγαλα από το φούρνο.... Να σας πω ότι δεν έφαγα τη μιά γωνία με φρέσκο βούτυρο;;; Ψέματα θα πω! Περισσότερα στο σύνδεσμο που ακολουθεί: http://as-mageirepsoume.blogspot.gr/2013/10/blog-post_18.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις