Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

κρέμα πατισερί

Ο χρήστης Maria Dimitriou κοινοποίησε ένα σύνδεσμο.

thenewser.gr|Από The Newser
http://thenewser.gr/recipes/2650/dite-ton-tropo-pou-ftiaxnoume-krema-patiseri-gia-ta-glyka-mas/

ΔΕΙΤΕ τον τρόπο που φτιάχνουμε κρέμα πατισερί για τα γλυκά μας

Υλικά
  • 800 πλήρες γάλα
  • 200 γραμ κρέμα γάλακτος
  • 5 κρόκοι αυγών
  • 300γρ ζάχαρη
  • 60γρ κορν φλαουρ
  • 1 στικ βανίλιας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Χτυπάμε τους κρόκους αυγών με τη ζάχαρη, προσθέτουμε τη βανίλια και στη συνέχεια το κορν φλαουρ κι ανακατεύουμε.
  2. Εν τω μεταξύ, σε μια κατσαρόλα, βάζουμε το γάλα και την κρέμα γάλακτος.
  3. Μέχρι να πάρει μια βράση ανακατεύοντας. ρίχνουμε στο γάλα το μείγμα αυγών ζάχαρης και συνεχίζουμε
    για 2-3 λεπτά.
  4. Στην συνέχεια αφαιρούμε από την φωτιά και κρυώνουμε την κρέμα σε κρύο μπεν μαρι.
  5. Αλλάζουμε σκεύος και τοποθετούμε στο ψυγείο να κρυώσει και η κρέμα μας είναι έτοιμη.
  6. Μπορείτε να την φάτε και με κουτάλι σαν κρέμα.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

-----------------------------------------------------------------

ακολουθεί διαφήμιση




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις