Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017

Ο ΓΚΡΗΖ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ!!

Η Maria Dimitriou κοινοποίησε τη δημοσίευση του χρήστη Aδέσποτα Ζώα Θεσσαλονίκης.
 
14/2/2016 TA ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ! Ο ΓΚΡΗΖ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ!!
ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΗ ΑΥΛΗ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ! ΖΗΤΟΥΜΕ ΥΙΟΘΕΣΙΑ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ!

S.O.S. ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΡΗΖ!!!
Φίλοι βοηθηστε μας να βρουμε σπίτι για τον Γκρηζ, όπως μας βοηθήσατε για την αδερφούλα του την Λίζα!
Ο Γκρηζούλης έχει μείνει μόνος του και ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΧΤΕΙ στον δρόμο από τους ανάλγητους γείτονες!
Σας παρακαλώ κοινοποιήστε πριν είναι αργά για αυτόν, ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΥΚΤΙΚΑ....

Για τον Γκρηζ γραφει η προστατιδα του, Ευθυμια Ίτσιου:
"Ο Γκρηζ είναι ένας όμορφος κουταβος 8 μηνών περίπου.Εχει μέσα λύκο..... 23 κιλάκια περίπου και θα γίνει μεσαίου μεγέθους.
Είναι το φιλαράκι της Λίζας. Πριν 1,5 μήνα περίπου τον μάζεψα από ένα πάρκο δίπλα. Κοιμόταν κάτω από ένα δέντρο και έτρεμε από το κρύο. Έκανε πολύ κρύο εκείνο το βράδυ και έπρεπε να του δώσω αντιβίωση γιατί είχε πνευμονία όπως και η Λίζα. Έτσι τον μάζεψα, είναι μικρός 8 μηνών περίπου, τον εγκατέλειψαν εδώ στην περιοχή της Νεάπολης και έχει φάει πολύ ξύλο από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη του. Τις πρώτες μέρες μόλις έκανε κάτι με κοιτούσε και έτρεμε ολόκληρος από το φόβο του μην φάει ξύλο. Μετά με ενημέρωσαν και ολοι γύρω ότι ξέρουν τον ιδιοκτήτη και πράγματι τον χτυπούσε.
Στο χρονικό αυτό διάστημα ξεδίπλωσε έναν καταπληκτικό χαρακτήρα, είναι χαδιάρης, παιχνιδιάρης, τρυφερός, πολύ καλός με τους ανθρώπους και τα παιδιά και συνάμα καλός φύλακας του χώρου του, κοινωνικός με άλλα σκυλιά...
Όλοι οι άνθρωποι που έχουν σκυλάκια όταν τον βγάζω έξω βόλτα έχουν να πουν μόνο τα καλύτερα. Όλοι τον αγαπούν και του πήγαιναν φαγητό όταν έμαθαν ότι τον εγκατέλειψε ο πρώην ιδιοκτήτης του!.
Μέσω Δήμου Νεάπολης στειρώθηκε, του έγινε το πενταπλό εμβόλιο, αντιλυσσικό, μέσα έξω αποπαρασίτωση και έβαλε τσιπακι. Δίνεται για υιοθεσία μαζί με πλήρες βιβλιάριο υγεία καθώς θα ακολουθήσει πράξη υιοθεσίας.
Στη φώτο θα δείτε και την φιλενάδα του την Λίζα η οποία υιοθετήθηκε.!!!!!! και έμεινε μόνος του...........
Το αγόρι μας βρίσκεται Θεσσαλονίκη τηλ επικοιν: 6945759563 ή μήν."

Δείτε τον στις φωτογραφίες πως παίζει με το παιδάκι!