Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017

Ο Υπέροχος Τρίποδος Λευί!!!

Η Maria Dimitriou κοινοποίησε το άλμπουμ του χρήστη ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΔΡΑΜΑΣ.
Φωτογραφία του χρήστη ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΔΡΑΜΑΣ.
Φωτογραφία του χρήστη ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΔΡΑΜΑΣ.
Φωτογραφία του χρήστη ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΔΡΑΜΑΣ.Φωτογραφία του χρήστη ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΔΡΑΜΑΣ.
Ο χρήστης ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΔΡΑΜΑΣ 
πρόσθεσε 8 νέες φωτογραφίες στο άλμπουμ: Αυτός είναι ο Λευί… Ο Υπέροχος Τρίποδος Λευί!!!8 Φεβρουαρίου 2016 ·  Ο Λευί εντοπίστηκε πριν τρία χρόνια με το μπροστινό του πόδι λειωμένο από αυτοκίνητο να σέρνεται μέσα στα χωράφια. Ήταν χτυπημένος πάνω από ένα μήνα με αποτέλεσμα αυτό να ΄δέσει΄ ανάποδα. Όταν επιτέλους τον περισυνέλεξαν από τον Δήμο Δράμας μπήκε στο κυνοκομείο με διαπιστωμένη και λεισμάνια. Όταν πήγα και τον είδα αντίκρισα ένα πανικόβλητο πλάσμα με το πόδι γεμάτο ανοιχτές πληγές και τα μάτια κλεισμένα από μόλυνση,να προσπαθεί να ΄εξαφανισθεί΄ κάτω από έναν νεροχύτη.
Δεν υπήρξε δεύτερη σκέψη πέραν της φιλοξενίας για ένα ζώο που δεν είχε μέλλον.Το πόδι χειρουργήθηκε άμεσα και ξεκίνησε η θεραπεία για την λεισμάνια.
Μετά από δύο χρόνια θεραπείας και πολύ αγάπης ο Λευή είναι πλέον απόλυτα υγιής .  Δυστυχώς ζει δεμένος με μία μεγάλη βόλτα την ημέρα γιατί δεν υπάρχει κατάλληλος χώρος ώστε να μπορεί να είναι ελεύθερος 
Ο ΛΕΥΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΟΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ
Είναι καλόψυχος, ακούει σε εντολές και φυλάει τον χώρο του. Λατρεύει τις γάτες και κάνουν τέλεια παρέα στην αυλή. Εμπιστεύεται τους ανθρώπους αλλά είναι ακόμη΄μαζεμένος΄ στους ξένους. Περπατάει άνετα, τρέχει άνετα και δείχνει σε όλους ότι η ζωή ενός σκύλου δεν τελειώνει όταν του απομένουν μόνο τρία πόδια.
Τώρα είναι τεσσεράμισι χρόνων και βρίσκεται στα εικοσιοκτώ κιλά. Είναι στειρωμένος εμβολιασμένος, αποπαρασιτωμένος και φοράει microchip
Το τηλέφωνο για τον Λευή είναι 6937561995
Αν θέλετε πάλι μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο f.b του συλλόγου.
Ας βοηθήσουμε τον Λευί να βρει ένα σπίτι!!! Παρακαλούμε κοινοποιήστε!!!!
Δέσποινα για τον Λευή
Αρ Πρωτ.108/15