ΦΡΟΥΤΟΣΑΛΑΤΑ Jasmine
ΥΛΙΚΑ
3 κουταλιές της σούπας φύλλα τσαγιού γιασεμί και 2 σακούλες τσάι γιασεμί
2-3 κουταλιές της σούπας σκόνη γλυκαντικό με βάση τα
1, χωρίς χημική επεξεργασία, ξύσμα πορτοκαλιού
½ χυμό λεμονιού
2 μέτρια κόκκινα μήλα
400γρ κατεψυγμένα μούρα μικτά: βατόμουρα, σμέουρα, φράουλες, βατόμουρα
1 πορτοκάλι
1 φλιτζάνι απλό γιαούρτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- 100 ml ζεστού νερού τοποθετήθηκε επί του φίλτρου ή τσάι, και περίπου.
4-5 λεπτά τσάι είναι έτοιμη.
- 100 ml κρύο νερό και το βάζουμε στο γλυκαντική ουσία ξύσμα πορτοκαλιού.
Το μείγμα βράζει, βράζουμε για 2-3min χαμηλή φωτιά για περίπου. 5-6 λεπτά
είναι εύκολο να προετοιμαστούν σιρόπι, τότε ρίξτε τσάι γιασεμί.
- Ο πυρήνας του μήλου αφαιρείται και κομμένα σε λεπτές φέτες, τότε ρίξτε το
χυμό λεμονιού και ανακατεύουμε καλά. Στη συνέχεια, ρίχνουμε το ζεστό σιρόπι
και γιασεμί αφήνεται να κρυώσει 15-20 λεπτά.
- Mix στην αποψυχθεί σε θερμοκρασία δωματίου και το κόβουμε σε κομμάτια
φρούτων του δάσους narancsgerezdeket.
- διακοσμήστε με φύλλα μέντας.
- Σερβίρετε σε θερμοκρασία δωματίου ή διατηρημένα με απλή ψύξη σάλτσα
γιαουρτιού με ένα κουτάλι.