Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

Δείτε πως

 
Ο επίμονος βήχας μπορεί να σας καταβάλλει. Μερικές φορές ακόμα και τα φάρμακα δεν βοηθούν. Για να βοηθήσετε λοιπόν το σώμα σας να θεραπευθεί…
destora.com

Δείτε πως θα θεραπεύσετε τη βρογχίτιδα και το βήχα μέσα σε 5 μέρες!

By  | 


Ο επίμονος βήχας μπορεί να σας καταβάλλει. Μερικές φορές ακόμα και τα φάρμακα δεν βοηθούν.
Για να βοηθήσετε λοιπόν το σώμα σας να θεραπευθεί σωστά χωρίς φάρμακα, με φυσικό τρόπο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λαχανόφυλλο και μέλι.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη θεραπεία για κάθε ηλικία και τα μικρά παιδιά και οι ενήλικες. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα λάχανο και μέλι. Η διαδικασία είναι απλή και μπορείτε παρακάτω να διαβάσετε γι΄αυτήν: Παίρνουμε ένα φύλλο από το λάχανο.
Το βράζουμε σε νερό για μερικά λεπτά μέχρι να γίνει μαλακό και ζεστό. Απλώνουμε στη μία πλευρά του φύλλου μέλι και το τοποθετούμε στο στήθος με το μέλι στην εσωτερική πλευρά μεταξύ του φύλλου και του στήθους. Τοποθετούμε νάιλον σακούλες πάνω και τυλίγουμε με μια πετσέτα ή μαντίλι, όπως αναφέρει το periergaa.
Θα πρέπει να το κάνετε πριν πάτε για ύπνο το βράδυ. Εάν πάσχετε από σοβαρό βήχα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δύο φύλλα λαχάνου τα οποία τοποθετείτε το ένα πάνω στο άλλο στην πλάτη.
Τα αφαιρούμε το πρωί. Σκουπίζουμε το δέρμα μας με μια πετσέτα ή ξεπλένουμε.
Αν η βρογχίτιδα μόλις ξεκινά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη θεραπεία και να αισθανθείτε τα αποτελέσματα από την πρώτη χρήση. Θα πρέπει να επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία 5-7 φορές, έτσι ώστε ο βήχας να εξαλειφθεί εντελώς.
Το μέλι θα θερμάνει το λάχανο, αφήνοντας το να μειώσει το βήχα και να αφαιρέσει τις φλεγμονές.
Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καστορέλαιο αντί του μελιού, αν σας αρέσει. Μερικές φορές, αν δεν έχετε μέλι ή καστορέλαιο και θα πρέπει να έχετε μια θεραπεία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο το λάχανο. Μπορεί να βοηθήσει, αλλά βοηθά με πιο αργό ρυθμό από όταν χρησιμοποιείται μαζί με το μέλι.

Τι είχε πει ο Χριστόδουλος



https://www.facebook.com/maria.dimitriou.5/posts/902641659832617

Σε πρωτοβουλίες για την αντικατάσταση των υφισταμένων ταυτοτήτων με νέα δελτία, που θα είναι δύσκολο να παραχαραχτούν, υποχρεώνεται η ελληνική κυβέρνηση, υπό την απειλή επαναφοράς της βίζας για Έλληνες ταξιδιώτες στις ΗΠΑ.

Αξιωματούχοι του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη διευκρίνισαν χθες ότι έχει ήδη συγκροτηθεί επιτροπή, η οποία επεξεργάζεται πρόταση για τα τεχνικά χαρακτηριστικά των νέας γενιάς ταυτοτήτων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται το ενδεχόμενο τα νέα δελτία ταυτότητας να περιλαμβάνουν, εκτός από δακτυλικό αποτύπωμα, και πρόσθετα βιομετρικά στοιχεία, όπως το «αποτύπωμα» της ίριδας του κατόχου.
Ο Μακαριστός Χριστόδουλος είχε μιλήσει εν έτη 2000 για τα τσιπάκια στις ταυτότητες, κάνοντας μάλιστα λόγο για καταστρατήγηση εθνικών συμβόλων.
Παραθέτουμε ακολούθως απόσπασμα συνέντευξής του σε εφημερίδα των Αθηνών:
«Οι ταυτότητες είναι η αιχμή του δόρατος αυτών που θέλουν να αποχριστιανοποιήσουν την Ελλάδα, η οποία στέκεται εμπόδιο στα άνομα σχέδιά τους! Μετά θα ακολουθήσουν τα εθνικά μας σύμβολα που για μας είναι ιερά! Τους ενοχλεί ο Σταυρός στη Σημαία μας, που δείχνει τους άρρηκτους δεσμούς που συνδέουν την Ορθοδοξία με το Έθνος, την Εκκλησία με την Ελλάδα μας! Τους ενοχλούν οι εικόνες! Δεν θα σταματήσουν πουθενά, μέχρι να ολοκληρώσουν τα σχέδιά τους! Μόνον εμείς μπορούμε να τους σταματήσουμε αρκεί να είμαστε ενωμένοι!
Και ερωτώ: τί τους ενοχλεί το θρήσκευμα για να το αφαιρέσουν; Γίνεται μας λένε, για λόγους ισότιμης συμπεριφοράς
στα άλλα θρησκεύματα που υπάρχουν στη χώρα μας και για λόγους ανθρωπίνων δικαιωμάτων!
Και ποιά ανθρώπινα δικαιώματα τους δίνουν τη δύναμη να αφαιρέσουν μεν το θρήσκευμα από τις ταυτότητες αλλά να
«οπλίσουν» τις νέες ταυτότητες με τα ηλεκτρονικά τσιπάκια (microchip), που θα παρακολουθούν ως ο big brother τη ζωή των πολιτών νύχτα- μέρα..! Ποιός τους δίνει αυτό το δικαίωμα;
Και θα τους αφήσουμε να μας μετατρέψουν σε ανώνυμη μάζα;
Θα τους επιτρέψουμε να μας κάνουν απλούς αριθμούς;
Θα τους δώσουμε τη χαρά να μας θεωρούν ως πιόνια τους;
Η ευκαιρία που μας δίνεται είναι μοναδική για να πούμε ένα δυνατό όχι στα σχέδιά τους και να τους αποδείξουμε ότι σε αυτή τη χώρα δεν κατοικούν άνθρωποι μόνο με σώματα, αλλά είμαστε άνθρωποι με σώματα και ψυχές “υπέρ ών ο Χριστός απέθανε”».
dogma.gr

στις ομορφιές της Κρήτης

 
Η ιστοσελίδα checkincreta.com βρίσκεται στον άερα! Μια ιδέα που έγινε πραγματικότητα, μας ξεναγεί στα φαράγγια, στα μουσεία, στις παραλίες, στα μοναστήρια, στις πόλεις, στα χωριά και γενικότερα στις ομορφιές της Κρήτης.
checkincreta.com
Η ιστοσελίδα checkincreta.com βρίσκεται στον άερα! Μια ιδέα που έγινε πραγματικότητα, μας ξεναγεί στα φαράγγια, στα μουσεία, στις παραλίες, στα μοναστήρια, στις πόλεις, στα χωριά και γενικότερα στις ομορφιές της Κρήτης.
Γεμάτο πληροφορίες, οδηγίες και οπτικοακουστικό υλικό από τους πιο γνωστούς και εναλλακτικούς προορισμούς της Κρήτης, θα σας βοηθήσει να οργανώσετε την επόμενη εξόρμηση σας στην υπέροχη Κρήτη.
Καλή πλοήγηση!
- See more at: http://www.checkincreta.com/gr/blogs/eimaste-ston-aera-241#sthash.1aHwXUFF.dpuf

2 κουτάβια

Η Maria Dimitriou κοινοποίησε το άλμπουμ του χρήστη ZEUS.
Ο χρήστης ZEUS πρόσθεσε 3 νέες φωτογραφίες στο άλμπουμ "Ημίαιμα λυκάκια".
2 κουτάβια βρέθηκαν στη Παραλία μας. Το ένα φιλοξενείται προσωρινά. Το άλλο το είδε φιλόζωος του χωριού και μας έστειλε φωτογραφίες. Θα γίνει μεγαλόσωμο και ψάχνουμε υιοθεσία ή έστω φιλοξενία. Φαγητό, νερό έχει.
 Όποιος ενδιαφέρεται να σώσει ένα πλάσμα από το δρόμο, παρακαλώ να επικοινωνήσει στο τηλ 6972077467 ή 6980404191!
"2 κουτάβια βρέθηκαν στη Παραλία μας. Το ένα φιλοξενείται προσωρινά. Το άλλο το είδε φιλόζωος του χωριού και μας έστειλε φωτογραφίες. Θα γίνει μεγαλόσωμο και ψάχνουμε υιοθεσία ή έστω φιλοξενία. Φαγητό, νερό έχει. Όποιος ενδιαφέρεται να σώσει ένα πλάσμα από το δρόμο, παρακαλώ να επικοινωνήσει στο τηλ 6972077467 ή 6980404191!"


"2 κουτάβια βρέθηκαν στη Παραλία μας. Το ένα φιλοξενείται προσωρινά. Το άλλο το είδε φιλόζωος του χωριού και μας έστειλε φωτογραφίες. Θα γίνει μεγαλόσωμο και ψάχνουμε υιοθεσία ή έστω φιλοξενία. Φαγητό, νερό έχει. Όποιος ενδιαφέρεται να σώσει ένα πλάσμα από το δρόμο, παρακαλώ να επικοινωνήσει στο τηλ 6972077467 ή 6980404191!"

Δημοφιλείς αναρτήσεις