Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

Oι καλλιεργημένοι άνθρωποι

Η Maria Dimitriou κοινοποίησε ένα σύνδεσμο.
Οι καλλιεργημένοι άνθρωποι σέβονται την ανθρώπινη ατομικότητα και γι’ αυτό είναι πάντοτε συγκαταβατικοί, γελαστοί, ευγενικοί, υποχρεωτικοί. Δεν χαλούν τον κόσμο για το σφυρί ή για τη γομολάστιχα πο…
antikleidi.com

Αντόν Τσέχωφ – Oι καλλιεργημένοι άνθρωποι

kaliergimenoi
Οι καλλιεργημένοι άνθρωποι σέβονται την ανθρώπινη ατομικότητα και γι’ αυτό είναι πάντοτε συγκαταβατικοί, γελαστοί, ευγενικοί, υποχρεωτικοί. Δεν χαλούν τον κόσμο για το σφυρί ή για τη γομολάστιχα που χάθηκαν. Δεν αγανακτούν για τους θορύβους ή το κρύο.
Δέχονται με καλοσύνη τα χωρατά και την παρουσία ξένων ανθρώπων στο σπιτικό τους. Δεν συμπονούν μονάχα τους κατώτερους, τους αδύναμους και τις γάτες. Πονάει η ψυχή τους και για κείνο που δεν φαίνεται με γυμνό μάτι.
Είναι ντόμπροι και φοβούνται το ψέμα σαν τη φωτιά. Δεν λένε ψέματα ακόμα και για τιποτένια πράγματα. Το ψέμα προσβάλλει εκείνους που το ακούνε και ταπεινώνει στα μάτια τους εκείνους που το λένε. Δεν παίρνουν ποτέ πόζα, στο δρόμο είναι όπως και στο σπίτι τους, δεν ρίχνουν στάχτη στα μάτια του κατώτερου τους.
Δεν είναι φλύαροι και δεν αναγκάζουν τον άλλο να ακούει τις εκμυστηρεύσεις τους όταν δεν τους ρωτάει. Δεν ταπεινώνονται για να κεντήσουν τη συμπόνια του διπλανού. Δεν παίζουν με τις ευαίσθητες χορδές της ψυχής των άλλων για να κερδίζουν σαν αντάλλαγμα αναστεναγμούς και χάδια.
Δεν λένε “εμένα κανείς δεν με καταλαβαίνει”, ούτε “πουλήθηκα για πέντε δεκάρες”, γιατί αυτά δείχνουν πως αποζητάν τις φτηνές εντυπώσεις. Είναι πρόστυχα τερτίπια, ξεθωριασμένα, ψεύτικα. Δεν είναι ματαιόδοξοι. Δεν τους απασχολούν τέτοια ψεύτικα διαμάντια όπως οι γνωριμίες με εξοχότητες.
Όταν κάνουν δουλειά που δεν αξίζει ένα καπίκι, δεν γυρίζουν με χαρτοφύλακα των εκατό ρουβλιών και δεν καμαρώνουν πως τάχα τους άφησαν να μπουν εκεί που δεν επιτρέπουν στους άλλους. Κι ο Κριλώφ ακόμα λέει πως το άδειο βαρέλι ακούγεται πιο πολύ από το γεμάτο.
Αν έχουν ταλέντο, το σέβονται. Θυσιάζουν γι’ αυτό την ησυχία τους, τις γυναίκες, το κρασί, την κοσμική ματαιότητα. Είναι περήφανοι για την αξία τους και έχουν συνείδηση της αποστολής τους. Αηδιάζουν από την ασχήμια και καλλιεργούν μέσα τους την ομορφιά.
Δεν μπορούν να κοιμηθούν με τα ρούχα, δεν μπορούν να βλέπουν στο τοίχο κοριούς, να πατούν σε φτυσιές. Δαμάζουν όσα μπορούν και εξευγενίζουν το ερωτικό ένστικτο. Δεν κατεβάζουν βότκα όπου βρεθούν. Πίνουν μονάχα όταν είναι ελεύθεροι και τους δίνεται ευκαιρία. Γιατί τους χρειάζεται “γερό μυαλό σε γερό κορμί”.
tsexof
  ~ Απόσπασμα από ένα γράμμα του Αντόν Τσέχωφ στον αδερφό του Νικολάι.
Αντικλείδι , http://antikleidi.com
Συναφές: 

Οικολογικό Εντομοκτόνο

Η Maria Dimitriou κοινοποίησε ένα σύνδεσμο.

Παρατηρείτε καθημερινά στα φύλλα των φυτών σας κάμπιες και άλλα μικρότερα έντομα και δεν ξέρετε πως να τα καταπολεμήσετε χωρίς να χρησιμοποιήσετε κάποιο…
share24.gr
Παρατηρείτε καθημερινά στα φύλλα των φυτών σας κάμπιες και άλλα μικρότερα έντομα και δεν ξέρετε πως να τα καταπολεμήσετε χωρίς να χρησιμοποιήσετε κάποιο επικίνδυνο χημικό σκεύασμα που βάζει σε κίνδυνο την υγεία σας;
Ευτυχώς, υπάρχει η λύση ενός οργανικού σπρέι για όλες τις χρήσεις, το οποίο συνδυάζει τις εντομοαπωθητικές ιδιότητες του σκόρδου, του κρεμμυδιού και της καυτερής πιπεριάς με παρόμοιες ιδιότητες του σαπουνιού.
Πολλές ιδέες έχουν αναφερθεί κατά καιρούς σε διάφορα άρθρα για τον αποτελεσματικό έλεγχο των παρασίτων. Εδώ προσπαθούμε να συνδυάσουμε τις καλύτερες από αυτές, ώστε να φτιάξουμε ένα μείγμα από συστατικά που μπορεί να βρει ο καθένας στην κουζίνα του. Καταλήξαμε σε ένα σπρέι που επωφελείται των εντομοαπωθητικών ιδιοτήτων του σκόρδου, του κρεμμυδιού, και της καυτερής κόκκινης πιπεριάς συνδυασμένες με τις αντίστοιχες εντομοκτόνες και επιφανειοδραστικές ιδιότητες του σαπουνιού. Πριν φτιάξετε το μείγμα και το χρησιμοποιήσετε, πρέπει να λάβετε υπόψιν ότι τα οργανικά σπρέι που περιέχουν σαπούνι μπορεί να βλάψουν εκτός από τα ενοχλητικά έντομα και τα ωφέλιμα, αλλά και τους επικονιαστές, όπως είναι οι μέλισσες. Εφαρμόστε το, μόνο στα σημεία του φυτού που έχουν πρόβλημα από τέτοιους επιβλαβείς οργανισμούς ή σε σημεία που χρειάζεται να προλάβετε μια τέτοια προσβολή.
Στο εμπόριο και σε καταστήματα με γεωργικά εφόδια, μπορείτε να βρείτε σκευάσματα με τέτοια οργανικά συστατικά, που περιέχουν έλαια σκόρδου και καυτερή πιπεριά ως δραστικά συστατικά.
 
Οι φανατικοί κηπουροί μπορούν να παρασκευάσουν μόνοι τους ένα τέτοιο σπιτικό σπρέι για χρήση σε κάθε φυτό (καλλωπιστικό και καλλιεργούμενο) και για κάθε παράσιτο που τρέφεται με τα φύλλα των φυτών σας. Μετά την εφαρμογή, μπορείτε να κρατάτε σημειώσεις για την αποτελεσματικότητα του μίγματος σε συγκεκριμένα έντομα και σε συγκεκριμένα φυτά, ώστε να ελέγχετε την επιτυχία του. Οι πιστοποιημένοι παραγωγοί βιολογικών προϊόντων θα πρέπει να ελέγχουν τους κανονισμούς καλλιέργειας πριν από τη χρήση αυτού του σπρέι.

Προφυλάξεις

Τα συστατικά μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμό και κνησμό στο δέρμα και τσούξιμο στα μάτια. Κατά την προετοιμασία και την εφαρμογή, είναι απαραίτητο να φοράτε λαστιχένια γάντια και να κρατάτε το μείγμα μακριά από τα μάτια και τη μύτη σας.

Συστατικά

1 σκόρδο 1 μικρό κρεμμύδι 1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη κόκκινης πιπεριάς (την βρίσκετε στα μπαχαρικά) 1 λίτρο νερό 1 κουταλιά της σούπας υγρό σαπούνι πιάτων

Παρασκευή

Πολτοποιήστε στο μπλέντερ ή με το γουδί το σκόρδο και το κρεμμύδι μέχρι να βγάλουν τα υγρά τους. Προσθέστε την σκόνη της κόκκινης πιπεριάς και αμέσως μετά το νερό. Βάλτε το μείγμα σε ένα τουλπάνι ή σε κάποιο πανί που μπορεί να στραγγίξει και στύψτε καλά ώστε τα υγρά να συγκεντρώνονται σε ένα μπολάκι που θα τοποθετήσετε από κάτω. Αφού το στύψατε καλά και το εκχύλισμα του μίγματος συγκεντρώθηκε στο μπολάκι, προσθέστε το υγρό σαπούνι πιάτων. Ανακατέψτε καλά το μείγμα και γεμίστε με αυτό έναν ψεκαστήρα χειρός (π.χ. ένα άδειο μπουκαλάκι από καθαριστικό τζαμιών). Ψεκάστε τα φυτά σας καλά, συμπεριλαμβάνοντας την κάτω πλευρά του ελάσματος των φύλλων. Αποθηκεύστε το μείγμα μέχρι και μια εβδομάδα σε ένα επισημασμένο και κλειστό δοχείο στο ψυγείο.
Για περισσότερα νέα και πρακτικές σχετικές με καλλιέργειες και τον κήπο σας κάντε like στην σελίδα Καλλιεργητικές Πρακτικές στο facebook, πατήστε το like στο παρακάτω πλαίσιο:
Κάθε αναδημοσίευση ολική η μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας και σύνδεσμο (link) στο άρθρο
http://share24.gr/ftiaxte-moni-sas-ikologiko-entomoktono-gia-na-katapolemisete-ta-entoma-ston-kipo/

Δύο λεπτά δεν αρκούν...

Η Maria Dimitriou κοινοποίησε το βίντεο του χρήστη Aegean Airlines.




Aegean Airlines
Δύο λεπτά δεν αρκούν για να περιγράψουν τι μπορείτε να ζήσετε στο Ηράκλειο! Η πατρίδα του Νίκου Καζαντζάκη είναι καθαρή έμπνευση, αφού αρχαίες ιστορίες συναντούν γαλάζια νερά και πράσινα τοπία, με τους ντόπιους να διατηρούν παραδόσεις αιώνων. Αυτά στο φως της μέρας, γιατί το βράδυ στο Ηράκλειο σας περιμένει μια έντονη νυχτερινή ζωή! http://bit.ly/2bfXTaF #elladakonta

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ δεν χρειάζεται σκάλες !

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ δεν χρειάζεται σκάλες !!!!!

Όλα τα βιβλία που περιέχονται στον κατάλογο της Ανοικτής Βιβλιοθήκης διανέμονται ελεύθερα και νόμιμα στο Διαδίκτυο από τους δημιουργού...
jobgr.blogspot.com

Ανοικτή λογοτεχνία στο διαδίκτυο. Ηλεκτρονικά βιβλία για παιδιά και ενήλικους ανά συγγραφέα


Όλα τα βιβλία που περιέχονται στον κατάλογο της Ανοικτής Βιβλιοθήκης διανέμονται ελεύθερα και νόμιμα στο Διαδίκτυο από τους δημιουργούς ή τους εκδοτικούς οίκους. Τα έργα της ενότητας Κλασική Λογοτεχνία είναι ελεύθερα πνευματικών δικαιωμάτων.

Τα βιβλία που περιέχονται στον κατάλογο με ένα κλικ ΕΔΩ http://www.ipaideia.gr/eidhseis/anoikti-logotexnia-sto-diadiktio-ilektronika-vivlia-gia-paidia-kai-enilikous-ana-siggrafea.htm


ΠΗΓΗ

Σοκολατένια απόλαυση !

Η Maria Dimitriou κοινοποίησε τη δημοσίευση της Katerina Vasileiou.
Σοκολατένια απόλαυση ! Ευκολο γλυκο !





Perfektes Dessert fürs Abendessen... Oder vorm Fernseher naschen... Oder einfach vorm Kühlschrank stehen und schlemmen! :)
Zutaten:
1 Pkg Doppelkekse, 300g Vanillepudding, 8 EL Schlagsahne, 1 große Handvoll Schokopastillen oder Maltesers, 4-6 EL Nutella
Rezept:
Nimm dir eine kleine Auflaufform zur Hand und lege den Boden mit einer Schicht Doppelkekse aus.
Gib zwei bis drei EL Nutella auf die Kekse und verstreiche sie darauf.
Darauf kommt die Hälfte des Vanillepuddings. Den musst du auch verstreichen.

Jetzt kommt die Hälfte von der Schlagsane drauf...
Die Hälfte der Maltesers musst du mit einem großen Messer in große Stücke hacken.
Diese verteilst du auf der Schlagobers-Schicht.

Wiederhole jetzt alle Schritte bis zur Schlagsahne.
Darauf kommt der Rest der Schokokugeln.

Gib die Form übernacht in den Kühlschrank und das wars dann auch schon.
Schnell erledigt und schmeckt hammer!
Eine perfekte Schummel-Mahlzeit :)


Τέλειο επιδόρπιο για δείπνο... ή μπροστά στην τηλεόραση σνακς... ή στέκεσαι μπροστά στο ψυγείο και γλέντι! :)
Συστατικά:

1 pkg διπλό μπισκότα, 300 γρ. βανίλια πουτίγκα, 8 κουταλιές κρέμα σαντιγί, 1 μεγάλες χούφτα σοκολάτα maltesers τροχιακούς, 4-6 κουταλιές της σούπας nutella

Συνταγή:

Πάρε ένα μικρό πιάτο ψησίματος και βάλε το έδαφος με μια στρώση μπισκότα διπλά.

Δώσε δύο έως τρεις κουταλιές της σούπας νουτέλα σχετικά με τα μπισκότα και τα πλούσια πάνω τους.
Αυτό είναι η μισή γαλατόπιτα. Ο τρόπος που πρέπει να περάσει.

Τώρα έρχεται το μισό από το χτύπημα λογικός...
Η μισή maltesers χρειάζεσαι με ένα μεγάλο μαχαίρι σε πολύ μεγάλα κομμάτια της πειρατείας.
Δίνεις αυτή την κρέμα σαντιγί στρώμα.

Τώρα επαναλαμβάνω όλα τα βήματα μέχρι την σαντιγί.
Αυτό είναι ό, τι η υπόλοιπη σοκολάτα σφαίρες.

Συμπληρώστε τη μορφή μέσα σε μια νύχτα στο ψυγείο και αυτό είναι όλο.
Χαμένος και καταπληκτική γεύση!
Ένα τέλειο εξαπατήσει γεύμα :)



Δείτε και αυτή τη μετάφραση
=======================
Τέλειο επιδόρπιο για δείπνο ... ή βλέποντας τηλεόραση τσιμπολόγημα ... Ή απλά να σταθεί μπροστά από το ψυγείο και γιορτή! :)
συστατικά:
1 pkg μπισκότα σάντουιτς, 300g κρέμα, 8 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος, 1 μεγάλο χούφτα Schokopastillen ή Maltesers, 4-6 κουταλιές της σούπας Nutella
συνταγή:
Πάρτε ένα μικρό ταψί στο χέρι και να προετοιμάσουν το έδαφος με ένα στρώμα σάντουιτς cookies από.
Δώστε τρεις παρα δύο κουταλιές της σούπας Nutella για τα cookies και το τμήμα μεταδίδουν.
Στη συνέχεια, έρχεται το μισό της κρέμας. Den θα πρέπει επίσης να παρέλθει.
Τώρα το ήμισυ προέρχεται από την Schlagsane αυτό ...
Οι μισοί από Maltesers θα πρέπει να κόβουμε με ένα μεγάλο μαχαίρι σε μεγάλα κομμάτια.
Αυτό θα εξαπλωθεί στην κτυπημένη στρώση κρέμας.
Τώρα επαναλάβετε όλα τα βήματα μέχρι την σαντιγί.
Στη συνέχεια, έρχεται το υπόλοιπο των μπάλες σοκολάτα.
Δώστε τη φόρμα όλη τη νύχτα στο ψυγείο και ότι ήταν ήδη.
Γρήγορα Έγινε και γεύσεις σφυρί!
Ένα τέλειο γεύμα εξαπατήσει :)


«λουκέτο» σε 2750 Ελληνικά ελαιοτριβεία

Η Maria Dimitriou κοινοποίησε τη δημοσίευση του Dimitri Georgilas.
Εάν όλα αυτά που βιώνουμε , δεν είναι πόλεμος ,τι είναι ;


Olive tree for food
 
 
newx.gr|
http://www.newx.gr/eidhseis/8626-apokalipseis-gia-amerikaniki-poliethniki-sto-ladi 
 
 Από Damianidis Georgios

Σε Αμερικάνικη πολυεθνική παραδίδει η κυβέρνηση τον «εθνικό θησαυρό» του λαδιού- Έλληνες πιέζουν την κυβέρνηση να βάλει «λουκέτο» σε 2750 Ελληνικά ελαιοτριβεία- Επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ του newx.gr

Olive tree for foodΡεπορτάζ: Ζωή Χειμωνίδου- newx.gr
Μορφή «χιονοστιβάδας» παίρνουν οι αποκαλύψεις του newx.gr για την άμεση παρέμβαση Αμερικάνικης πολυεθνικής εταιρείας, με τη βοήθεια μάλιστα Ελλήνων, που επιχειρεί να βάλει στο… χέρι, τον εθνικό «θησαυρό» της χώρας, που είναι το ελαιόλαδο.
Στις αρχές Ιανουαρίου ο γνωστός αγροτοσυνδικαλιστής από τη Φθιώτιδα Βάιος Γκανής, αποκάλυψε στο newx.gr πως τα τελευταία 4 χρόνια έχουν κατατεθεί σε συγκεκριμένες Περιφέρειες, προτάσεις για την κατασκευή τριών «mega factories» ελιάς και ελαιολάδου.
Μάλιστα, χορηγός αυτής της προσπάθειας φαίνεται να είναι η Εθνική Τράπεζα, σύμφωνα με τον κ. Γκανή.
Ποιες θα είναι οι επιπτώσεις από την κατασκευή των τριών «mega factories»; Ο Βάιος Γκανής περιγράφει την κατάσταση, με τα μελανότερα «χρώματα», δηλώνοντας χαρακτηριστικά:
«Θα σβήσουν σε μία νύχτα 2.750 μικρά ελαιοτριβεία, στις περιοχές που θα λειτουργήσουν τα mega factories».
Οι τρεις περιοχές, τις οποίες «στοχεύει» η Αμερικάνικη πολυεθνική, είναι η Δυτική Ελλάδα, η Πελοπόννησος και η Κρήτη.

«Δηλαδή φανταστείτε ο πλούτος της ελιάς, το λάδι θα συγκεντρωθεί σε μία πολυεθνική. Δεν θα υπάρχουν μεσάζοντες, δεν θα υπάρχουν τίποτα. Ένας μικρός ελαιοπαραγωγός με μικρό ελαιοτριβείο, δεν θα μπορεί να επιβιώσει, γιατί θα υπάρχουν προϋποθέσεις, όπως η διαχείριση αποβλήτων και ο βιολογικός καθαρισμός, τις οποίες προϋποθέσεις δεν θα μπορέσουν να ικανοποιήσουν, λόγω αυξημένου οικονομικού μεγέθους. Μέσα σε μια νύχτα θα σβήσουν οι μικρές επιχειρήσεις. Φανταστείτε τι έχει να γίνει,» τόνισε με έμφαση ο Βάιος Γκανής.
Σήμερα, ένα ακόμη «λιθαράκι» στις αποκαλύψεις έρχεται να βάλει ο Πρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ Σπύρος Μάμαλης, ο οποίος δήλωσε στο newx.gr, πως είναι γνώστης του θέματος και δίνει επιπλέον πληροφορίες, για την προσπάθεια που γίνεται να «σβηστούν από χάρτη» 2750 Ελληνικά ελαιοτριβεία.
Σύμφωνα με τον κ. Μάμαλη, η Αμερικάνικη πολυεθνική έχει βρει «συμμάχους» Έλληνες καθηγητές, τα ονόματα των οποίων θα δημοσιοποιηθούν στο άμεσο μέλλον από το newx.gr.

«Το γνωρίζουμε και μάλιστα έχουμε παρέμβει σ’ αυτή τη λογική στον κανονισμό του ελληνικού σήματος ελαιολάδου, καθώς κάποιοι επιχείρησαν να περάσουν κανονισμό έτσι ώστε το 25% του λαδιού να μην είναι ελληνικό, να μπορεί να χαρακτηρίζεται ένα λάδι ως ελληνικό, ενώ το 25% δεν είναι ελληνικό. Το ίδιο έγινε και στο γάλα και είχαμε παρέμβει ως ΓΕΩΤΕΕ και μαζί με άλλους φορείς και αποτρέψαμε ουσιαστικά τέτοιες εξελίξεις. Υπάρχει αυτή η λογική και δεν θέλω να μιλήσω με ονόματα, αλλά αν προκληθώ θα το κάνω, γιατί έχω τα ονόματα, γι’ αυτούς που έχουν κάνει προτάσεις στην Ελληνική κυβέρνηση να κλείσουν αυτά τα μικρά ελαιοτριβεία,» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μάμαλης.
Ο Πρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ υποστήριξε μάλιστα ότι στο νέο ΠΑΑ (πρόγραμμα αγροτικής ανάπτυξης) υπάρχει περιορισμός στην επιδότηση νέων ελαιοτριβείων.
«Υπάρχουν πάρα πολλοί τριγύρω από το υπουργείο, όχι επίσημα στελέχη, αλλά φορείς ή πρόσωπα μεμονωμένα τα οποία ακριβώς προσδοκούν να στρέψουν την κυβέρνηση στο να κλείσουν αυτά τα μικρά ελαιοτριβεία με το πρόσχημα των οικονομιών κλίμακος και των μεγαλύτερων μεγεθών που θα προσφέρει μια τέτοια επένδυση. Είναι Έλληνες και μάλιστα έχουν θέση σε πανεπιστήμια. Εμείς προσπαθούμε να το αποτρέψουμε, γιατί θεωρούμε ότι το συγκριτικό πλεονέκτημα του ελληνικού λαδιού είναι η χαμηλή οξύτητα η οποία επιτυγχάνεται με την άμεση μεταφορά των ελιών στα ελαιοτριβεία, τα οποία αν μεταφερθούν σε μεγαλύτερες αποστάσεις και περιμένουν οι ελιές για να γίνει η όλη διαδικασία μεταποίησης, προφανώς η οξύτητα θα είναι πιο ανεβασμένη, όπως γίνεται στην Ισπανία και στην Ιταλία. Αυτές οι προτάσεις έχουν άμεση σχέση με την Αμερικάνικη πολυεθνική,» υπογράμμισε ο κ. Σπύρος Μάμαλης.

Τι ρόλο, όμως, μπορούν να παίξουν στην προκειμένη περίπτωση οι τοπικές αρχές, οι τοπικές κοινωνίες; Είθισται οι όποιες επενδύσεις γίνονται να περνάνε και να ζητείται η έγκριση των Περιφερειακών Συμβούλιων. Υπάρχει, όμως, ένα… παραθυράκι, που αυτές οι διαδικασίες μπορούν να παρακαμφθούν κι αυτό το «παραθυράκι» είναι το fast truck.
Δηλαδή, αν είναι μια επένδυση άνω των 100 εκατομμυρίων παρακάμπτονται όλοι οι θεσμοί.
«Και αυτό το έχουμε καταγγείλει στη βουλή. Για παράδειγμα, ένας επιχειρηματίας με 100 εκατομμύρια, μπορεί να έρθει στο νομό Σερρών και να γεμίσει τον κάμπο με φωτοβολταϊκά,» δήλωσε ο Πρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ Σπύρος Μάμαλης.

Peter C. Gøtzsche - Τι Παίζεται με τις Φαρμακευτικές εταιρίες..??

Η Maria Dimitriou κοινοποίησε το βίντεο του χρήστη Νους Υγιης & Σωμα.


Ο Peter C. Gøtzsche, εκθέτει τη φαρμακευτική βιομηχανία ως οργανωμένο έγκλημα!!!
Τι Παίζεται με τις Φαρμακευτικές εταιρίες..??


Δημοφιλείς αναρτήσεις