Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

Το Κίνητρο

Ο χρήστης Maria Dimitriou κοινοποίησε μια δημοσίευση.
Εσείς τι τρόπους βρίσκετε για να παρακινείτε τον εαυτό σας; Το Κίνητρο εξετάζει τα τρία στοιχεία της αληθινής παρακίνησης: αυτονομία, αριστοτεχνία και σκοπός και προσφέρει έξυπνες και απρόβλεπτες τεχνικές εφαρμογής τους. Ένα βιβλίο που αξίζει να διαβάσετε!



public.gr
Η αναπάντεχη αλήθεια για όσα μας παρακινούν.

ΑΡΩΜΑΤΙΣΤΕ ΤΟ_ΣΠΙΤΙ_ΣΑΣ

Ο χρήστης Maria Dimitriou κοινοποίησε μια δημοσίευση.

Aroma Tea-Herbs
#ΑΡΩΜΑΤΙΣΤΕ #ΤΟ_ΣΠΙΤΙ_ΣΑΣ 🌾🌾
Είναι πολύ ευχάριστο να μπαίνουμε σε έναν χώρο με διακριτικό, ωραίο άρωμα.
Η παρακάτω ιδέα θα μας βοηθήσει να το πετύχουμε και στο δικό μας σπίτι, ενώ παράλληλα θα συμβάλλει στον καθαρισμό της ατμόσφαιρας από μολυσματικές ουσίες που παράγονται από τα έπιπλα, τα χαλιά και τις βαμμένες επιφάνειες (λόγω των υλικών από τα οποία είναι φτιαγμένα).
Δεν έχουμε, λοιπόν, παρά να προμηθευτούμε ένα μπουκάλι με ψεκαστήρα (όπως αυτό που χρησιμοποιούμε για τον ψεκασμό των φυτών) και να το γεμίσουμε με νερό και λίγες σταγόνες από ένα ή περισσότερα αιθέρια έλαια.
Το θυμάρι για παράδειγμα είναι ιδανικό για να καλύψει τις οσμές της κουζίνας, ενώ αν θέλουμε αν δώσουμε ανοιξιάτικο άρωμα στα δωμάτια του σπιτιού μας μπορούμε να συνδυάσουμε λεβάντα, δενδρολίβανο, πορτοκάλι και τριαντάφυλλο.

Μπισκότο φούρνου

Ο χρήστης Maria Dimitriou κοινοποίησε μια δημοσίευση.


Pasta & Yemek Tarifleri
Pastane Kurabiyesi :
Malzemeler
250 gr oda ısısında tereyağ
1/2 su bardağı sıvı yağ
1 su bardagi pudra şekeri
1.5 su bardağı mısır nişastası
1 yumurta
1 paket vanilya
1 cay kaşığı kabartma tozu
Aldığı kadar un ( 3 su bardağı kadar)
Arasına :
marmelat veya reçel
Kenarlarını bulamak için :
Hindistan cevizi

Yapılışı :
Un ve kabartma tozu haric diğer malzemeleri derin bir kaba alın. İyice yoğurun sonra kabartma tozu ve unu ekleyin son bardağı kontrollu ekleyin. Ele yapışmayan yumuşak bir hamur elde edin. Yuvarlayıp yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizin. Üzerini çatal yardımıyla bastırın. @farkli.tarifler.mutfagi Önceden ısıtılmış fırında 170 derece 15 dakika pişirin. Soğuduktan sonra reçel veya marmelat sürün diğer kurabiyeyle kapatın kenarlarını hindistan cevizine bulayın. Afiyet şifa bereketli olsun inşAllah.
@farkli.tarifler.mutfagi
 
Μπισκότο φούρνου:
Συστατικά
250 γρ δωμάτιο θερμότητας βουτύρου
1/2 νερό κούπες υγρό λάδι
1 ποτήρια νερό σκόνη ζάχαρη
1.5 νερό καλαμπόκι άμυλο καλαμποκιού
1 αυγά
1 πακέτα βανίλια
1 κουταλάκι του γλυκού ψησίματος
Όσο αλεύρι και να πάρει (3 κούπες νερού)
Μεταξύ:
Μαρμελάδα ή μαρμελάδα
Για να βρω τις άκρες:
Καρύδα καρύδα καρύδα καρύδα

Φτιαγμένο από:

Πάρτε τα άλλα συστατικά σε μια βαθιά αγένεια, εκτός από το αλεύρι και τη σκόνη ψησίματος. Μετά από ένα καλό γιαούρτι, προσθέστε σκόνη ψησίματος και αλεύρι για να προσθέσετε το τελευταίο κύπελλο στον έλεγχο. Πάρτε μια μαλακή ζύμη που δεν παίρνει πάνω. Μπορείτε να το ρολό και να το βάλετε στο δίσκο με λάδι στον τύπο με τη βοήθεια του πιρούνι. Μπορείς να μαγειρέψεις 170 βαθμούς για 15 βαθμούς σε προ-Θερμαινόμενο φούρνο. Μετά το κρύο, μπορείς να οδηγήσεις μαρμελάδα ή μαρμελάδα με τα άλλα μπισκότα και να βρεις τις άκρες στην καρύδα. Ελπίζω να είσαι ευλογημένος με την επούλωση της γεύσης σου.
@farkli.tarifler.mutfagi

Φύλλα συκιάς: Οι θεραπευτικές ιδιότητες

Ο χρήστης Maria Dimitriou κοινοποίησε ένα σύνδεσμο.
 
news-tora.eu
 
Τα οφέλη που χαρίζει ένα αφέψημα από φύλλο συκιάς είναι αναρίθμητα! Γνωρίζατε ότι εκτός από τον διαβήτη τα φύλλα συκιάς είναι ευεργετικά για πολλές άλλες καταστάσεις; Σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες τα φύλλα συκιάς βοηθούν σε καταστάσεις, όπως πρόληψη καρκίνου, αντιμετώπιση μικροβίου MRSA (ανθεκτικός στη μεθικιλλίνη χρυσίζων σταφυλόκοκκος), έλκη και στυτική δυσλειτουργία.
Για αυτό, θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας 10 κορυφαίους λόγους που επιβάλλουν την καθημερινή χρήση των φύλλων της συκιάς. Το φύλλο της συκιάς ανήκει στην οικογένεια ης μουριάς (Moraceae), οπότε ιδανικά μπορείτε να αναμίξετε φύλλα μουριάς με φύλλα συκιάς και θα έχετε ένα υπέροχο τσάι, ιδανικό στη μάχη κατά του διαβήτη.
Οι σπιτικές θεραπευτές αγωγές περιλαμβάνουν θεραπεία ασθενειών όπως διαβήτης, βρογχίτιδα, κονδυλώματα γεννητικών οργάνων, κίρρωση του ήπατος, υψηλή αρτηριακή πίεση, δερματικά προβλήματα και έλκη.
Αλήθεια είναι ότι η χρήση των φύλλων συκιάς δεν έχει την απήχηση που θα έπρεπε, δεν είναι τόσο γνωστή. Τα περισσότερα φάρμακα που προέρχονται από τα φύλλα της συκιάς χρησιμοποιούν τον χυμό ή το γάλα αυτού του ιερού δέντρου. Βάμματα ή καταπλάσματα που παρασκευάζονται από φύλλα συκιάς θα πρέπει να εφαρμόζονται αμέσως, ενώ καθημερινά μπορούμε να φτιάχνουμε καινούργια.
Η συκιά ανήκει στην οικογένεια της μουριάς. Τα στοιχεία που αναφέρουμε εδώ προέρχονται από έρευνα που έγινε σε φύλλα συκιάς του είδους Ficus carica (Συκή η καρική) που είναι το δέντρο που έχουμε στους κήπους μας, ωστόσο ισχύουν και για άλλα είδη που υπάρχουν στον κόσμο, όπως τα Ficus benghalensis και Ficus religiossa.

ΔΙΑΒΗΤΗΣ

Συνήθως το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στρέφεται γύρω από τον διαβήτη. Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα η χρήση ροφήματος από φύλλα συκιάς μείωσε, σχεδόν εξαφάνισε, όλα τα συμπτώματα του διαβήτη. Όπως αναφέραμε παραπάνω, το ιδανικό αφέψημα γι’ αυτή την περίπτωση είναι να συνδυάσουμε φύλλα συκιάς και φύλλα μουριάς. Το απόλυτο ρόφημα όμως, παρασκευάζεται από σπόρους Nigella Sativa (μελάνθιο),το λεγόμενο μαυροκούκι, ή μαύρο κύμινο. Μια ελάχιστη ποσότητα έως 2 κουταλάκια του γλυκού αυτών των σπόρων την ημέρα, μπορεί να θεραπεύσει τον διαβήτη.
Σύμφωνα με τις μελέτες τα επίπεδα γλυκόζης και χοληστερόλης μειώθηκαν μετά τη χορήγηση ροφήματος από σύκο. Το ρόφημα αυτό βοήθησε στην εξομάλυνση των αντιοξειδωτικών επιπέδων, γεγονός που βοήθησε στην αποσυμφόρηση του οξειδωτικού στρες που προκαλεί ο διαβήτης

ΚΑΡΔΙΑΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ

Είναι γεγονός ότι τα φύλλα συκιάς βοηθούν στην πρόληψη της στεφανιαίας νόσου. Βοηθούν στη μείωση των τριγλυκεριδίων, βασικής αιτίας του εμφράγματος. Τα αποξηραμένα φύλλα συκιάς περιέχουν Ωμέγα 6, Ωμέγα 3 και φαινόλες, που ενισχύουν ακόμη περισσότερο τη μείωση πιθανότητας εμφράγματος και στεφανιαίας νόσου.

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΜΕΛΑΝΩΜΑ

πρόσφατη έρευνα μελέτησε την αντιοξειδωτική και φωτοτοξική δράση του φύλλου Ficus carica από την Ιταλία στα κύτταρα του μελανώματος. Παράλληλα διερευνάται η σχέση μεταξύ αντιοξειδωτικής, φωτοτοξικής δράσης και χημικής σύνθεσης. Το συμπέρασμα έδειξε ότι αυτός ο τύπος φύλλου συκιάς ήταν εξαιρετικό στη θεραπεία μιας μορφής μελανώματος. (1)

ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΥΠΕΡΤΑΣΗΣ

Η υπέρταση είναι η Νο. 1 αιτία θανάτου. Προκύπτει ξαφνικά και χωρίς προειδοποίηση. Η κατανάλωση αφεψήματος από φύλλα συκιάς με σπόρους μαύρου κύμινου (μελάνθιο) μειώνει την υπέρταση. Ένας τρόπος να μειώσει κανείς την υπέρταση άμεσα είναι η χορήγηση 2 κ.γ. ελαίου από μαύρο κύμινο σε καθημερινή βάση. Μόλις η υπέρταση μειωθεί σε κανονικά επίπεδα, η χορήγηση μπορεί να περιοριστεί σε 1 κ.γ. καθημερινά. Μπορείτε να πάρετε το έλαιο μαζί με λίγο βιολογικό χυμό ή μέλι. Ένα κ.γ. μέλι την ημέρα, ή και λίγο λιγότερο, είναι αρκετό. Στην περίπτωση του διαβήτη μπορείτε να το προσθέσετε στο αφέψημα.

ΧΑΜΗΛΗ ΧΟΛΗΣΤΕΡΟΛΗ

Τα φύλλα της συκιάς περιέχουν πηκτίνη, η οποία όπως έχει αποδειχθεί διαλύει τις φυτικές ίνες. Η πηκτίνη βοηθά τον μεταβολισμό και καθαρίζει υπολείμματα χοληστερόλης τα οποία απορρίπτονται από τον οργανισμό.
Καθώς τα στοματικά υγρά δαιλύουν τις ίνες, η πηκτίνη ενεργοποιεί την κίνηση των εντέρων, άρα τα φύλλα συκής έχουν και καθαρτικές ιδιότητες. Οι ίνες στη διατροφής μας λειτουργούν ως ασπίδα κατά διαφόρων μορφών καρκίνου, όπως ο καρκίνος της κοιλίας, του παχέος και του λεπτού εντέρου.

ΑΦΡΟΔΙΣΙΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ

Η ΝΑ Ασία καταπολεμά τα αφροδίσια νοσήματα με τα φύλλα συκιάς. Σε περιπτώσεις ασθενών που πάσχουν από σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα συστήνεται τοπική επάλειψη. Ωστόσο, καλύτερα να απευθυνθείτε πρώτα σε κάποιον γιατρό.

ΝΟΣΟΙ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ

Τα φύλλα συκιάς έχουν υψηλή περιεκτικότητα ασβεστίου, απαραίτητου για την υγεία των οστών και την πρόληψη της οστεοπόρωσης. Επίσης έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε φώσφορο, που ρυθμίζει τη δημιουργία οστών και την ανάπλαση λόγω κάποιου τραυματισμού ή απώλειας οστού.

ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

Μασήστε δύο φύλλα συκιάς κάθε μέρα. Αν δεν έχετε φρέσκα, προμηθευτείτε σκόνη από φύλλα συκιάς. Τα φύλλα συκιάς έχουν φυτικές ίνες και ενδείκνυνται ως θεραπευτική αγωγή σε όλες τις μορφές καρκίνου, ιδιαίτερα του παχέος εντέρου, του μελανώματος και του καρκίνου του μαστού. Το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού βελτιώνεται και εναρμονίζεται, επιτρέποντας στα υγιή κύτταρα να πολεμούν τα καρκινικά κύτταρα.

ΡΥΤΙΔΕΣ

Πολλές εταιρείες καλλυντικών αναφέρονται στην αποτελεσματικότητα των προϊόντων τους, ωστόσο αρκετές μελέτες σχετικά με το φύλλο συκιάς και το εκχύλισμα σύκου έδειξαν εξαιρετικά αποτελέσματα στη θεραπεία των πανάδων, της ακμής και των ρυτίδων. Ορισμένες μάλιστα κρέμες με εκχύλισμα σύκου μείωσαν τις ρυτίδες, λόγω των οξειδωτικών που περιέχει το σύκο και της δράσης κατά της κολλαγενάσης. (2)

ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΦΥΛΛΩΝ ΣΥΚΙΑΣ

Όσοι είστε αλλεργικοί στις μουριές, προσέξτε διότι ο χυμός της συκιάς μπορεί να προκαλέσει έντονους ερεθισμούς. Φορέστε μακρυμάνικες μπλούζες και γάντια όταν μαζεύετε τα φύλλα. Η αλλεργική αντίδραση μπορεί να προκαλέσει έντονο πόνο που θέλει πολύ χρόνο για να θεραπευθεί. Ωστόσο, τα φύλλα δεν προκαλούν ερεθισμούς.

ΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΣ!

1. Συνήθως τα φύλλα συκιάς τα καταναλώνουμε σε μορφή ροφήματος αφεψήματος. Προσθέστε ¼ φλιτζάνι ανά 1 λίτρο νερό και βράστε για 10 λεπτά, αφήστε για 5 λεπτά να ρουφήξει όλες τις ουσίες και σουρώστε.
2. Ψιλοκόψτε τα φύλλα σε σαλάτες.
3. Προσθέστε τα φύλλα σε γλυκά, όπως κέικ σύκου με καρύδια
4. Καταναλώστε τα ως σνακ αποξηραμένα.
5. Προσθέστε τα στα δημητριακά σας, όπως σε πλιγούρι βρώμης, ή σε σιτάρι.

ΠΩΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΦΥΛΛΑ

1. Κόψτε όσα φύλλα χρειάζεστε.
2. Πλύνετε καλά τα φύλλα και αφήστε τα να στεγνώσουν
3. Για το αφέψημα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φρέσκα φύλλα και απλά να τα κόψετε σε μικρά κομμάτια.
4. Ορισμένα γεύματα, όπως τα γεμιστά φύλλα συκιάς χρειάζονται φρέσκα φύλλα.
5. Για να στεγνώσετε (αποξηράνετε) τα φύλλα, τοποθετήστε τα σε ένα βαμβακερό ύφασμα μπροστά από ένα ηλιόλουστο παράθυρο, όχι σε εξωτερικούς χώρους κάτω από τον καυτό ήλιο. Αλλάξτε τους τη θέση μερικές φορές την ημέρα. Όσο είναι καλοκαίρι, τα φύλλα στεγνώνουν σε 3 ημέρες.
6. Μόλις τα φύλλα είναι στεγνά, θρυμματίστε τα με τα χέρια σας και αποθηκεύστε τα σε ένα αεροστεγές δοχείο για μεταγενέστερη χρήση
πηγη viralgreece.eu
 

«Μια Ζωή Γεμάτη Φως»

Ο χρήστης Maria Dimitriou κοινοποίησε μια δημοσίευση.

Αλέξης Φωτόπουλος
https://www.afotopoulos.gr/…/276-ta-tr-ia-moy-vivlia-mia-zv…
Κάθε σκέψη ή κάθε συναίσθημα υπάρχει ως μια ηλεκτρομαγνητική ενεργειακή μονάδα, το φωτόνιο, (το φως είναι ορατό σε υλικό επίπεδο, στο οποίο έχουμε υλική πραγματικότητα, το φωτόνιο, όμως, όταν περιέχει συναισθήματα, σκέψεις, νοημοσύνη είναι κβαντική πραγματικότητα - το φως του φωτονίου είναι ανεκδήλωτη ιδεατή πραγματικότητα) ή ως ένας συνδυασμός μονάδων που κάτω από ορισμένες συνθήκες εισέρχονται στη δομή της ύλης. Νοερές εικόνες, συνοδευόμενες από δυνατό συναίσθημα, μπορούν να γίνουν το σχεδιάγραμμα πάνω στο οποίο θα δημιουργηθεί ένα αντίστοιχο υλικό αντικείμενο, μια κατάσταση ή ένα γεγονός.
Η ένταση ενός συναισθήματος, μιας σκέψης ή μιας νοερής εικόνας είναι ο σημαντικότερος παράγοντας που καθορίζει την υλοποίησή της. Η ένταση είναι ο κορμός από τον οποίο μετασχηματίζονται οι ηλεκτρομαγνητικές ομάδες ενέργειας.
Οι σκέψεις μας είναι η δύναμή μας, είναι το όπλο που μας έδωσε ο Δημιουργός μας. Με τις σκέψεις μπορούμε να αυτοθεραπευτούμε ακόμη και από τον καρκίνο, μπορούμε να θεραπεύσουμε, να φέρουμε αρμονία στο σπίτι μας. Οι σκέψεις μεταδίδονται από το ενεργειακό κέντρο του ηλιακού πλέγματος και μολύνουν ή γεμίζουν φως το περιβάλλον μας. Αν έχετε αρνητικές σκέψεις, πρέπει να γνωρίζετε ότι μολύνετε τους γύρω σας, τα παιδιά σας.
Το λάθος που κάνουμε οι περισσότεροι άνθρωποι είναι ότι προσπαθούμε να αλλάξουμε τα πάντα γύρω μας, συντρόφους, φίλους, σπίτια, δουλειές, ενώ αυτά που πρέπει να μεταβάλουμε, τον νου, τις σκέψεις, τα αφήνουμε αμετάβλητα. Το μυστικό για την αλλαγή μας είναι να αλλάξουμε τον τρόπο που σκεπτόμαστε.
Εκείνο που πρέπει να συνειδητοποιήσουμε είναι ότι είμαστε πνεύματα, ψυχές γεμάτες φως και ότι η πραγματικότητα που αντιλαμβανόμαστε με τις αισθήσεις μας είναι μια ψευδαίσθηση. Όλοι οι επιστήμονες της κβαντικής φυσικής το δηλώνουν ξεκάθαρα. Το είχε πει κι ο Κύριος πριν 2.000 χρόνια. Μόνο όταν επικεντρωνόμαστε στην καρδιά μας, στην ψυχή μας, μπορούμε να αλλάξουμε το πεπρωμένο μας, το «εγώ» και όλα τα αρνητικά συναισθήματα που αυτό μας δημιουργεί αποκόβοντάς μας από την άπειρη δύναμη μέσα μας.
Εξελίσσοντας τη συνειδητότητά μας αλλάζουμε επίπεδο. Ας προσπαθήσουμε όλοι να αλλάξουμε και να ανεβούμε από το τρίτο επίπεδο, του «εγώ», στο τέταρτο επίπεδο, της καρδιάς. Προσωπικά αυτό έκανα καί «πετώ», είμαι στο επίπεδο της καρδιάς, της αγάπης, την οποία εκπέμπω παντού και λαμβάνω, πλέον, από παντού, διότι ό,τι δίνεις αυτό παίρνεις. Μόνο όταν αισθανθούμε ότι είμαστε ενωμένοι, ότι ο Θεός, η απέραντη αυτή συμπαντική δύναμη, είναι μέσα μας, ότι αποτελούμε μέρος της έχουμε κι εμείς τη δυνατότητα ως παρατηρητές να δημιουργήσουμε πραγματικότητα, μπορούμε να αλλάξουμε το πεπρωμένο μας. Μόνο τότε μπορούμε όχι μόνο να αυτοθεραπευτούμε, αλλά να βοηθήσουμε και τους γύρω μας να αυτοθεραπευτούν, να αλλάξουμε τα πάντα, να βρισκόμαστε σε πλήρη αφθονία.
Εμείς οι ίδιοι, λοιπόν, μπορούμε να ξαναγράψουμε το σενάριο της ζωής μας ή να αλλάξουμε τον ρόλο μας σε αυτό με την πρόθεσή μας, εξελίσσοντας τη συνειδητότητά μας. Οτιδήποτε συμβαίνει στο σύμπαν ξεκινά από μια πρόθεση. Η πρόθεση ξεκινά από την ψυχή, εκδηλώνεται διαμέσου του νου και από εκεί μετατρέπεται σε υλική πραγματικότητα.
Όταν περιορίζουμε τον εαυτό μας στο «εγώ» μας χάνουμε τη δυνατότητα να ξεπεράσουμε αυτό που παραδοσιακά θεωρείται εφικτό. Για το συμπαντικό «εγώ» τα πάντα είναι όχι μόνο εφικτά, αλλά, ήδη, υφίστανται και το μόνο που χρειάζεται είναι η πρόθεση μας, προκειμένου να υλοποιηθούν στο φυσικό κόσμο.
Πώς αλλάζουμε επίπεδο, πώς περνάμε στο τέταρτο επίπεδο, της καρδιάς;
Απαλλασσόμαστε από τα αρνητικά συναισθήματα, ανοίγουμε την καρδιά μας, χαμηλώνουμε το «εγώ» μας, πιστεύουμε στον εαυτό μας, απαλλασσόμαστε από τον φόβο απόρριψης, προσευχόμαστε, έχουμε εμπιστοσύνη στον Δημιουργό μας, ακολουθούμε το θέλημά Του, καλοδεχόμαστε την αλλαγή, την αβεβαιότητα. Όταν ανησυχούμε, σίγουρα είμαστε επικεντρωμένοι στο «εγώ» μας, σίγουρα δεν έχουμε συνδεθεί με την ψυχή μας, που είναι συνδεδεμένη με την Πηγή μας (της οποίας αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα) και η οποία μπορεί να πετύχει τα πάντα.
Όλες οι ασθένειες δημιουργούνται από την αίσθηση ότι είμαστε ξεκομμένοι από την Πηγή μας. Για παράδειγμα, ο φόβος είναι αυτός που προκαλεί τον διαβήτη με την εξής διαδικασία: Η ινσουλίνη είναι μια ορμόνη που ξεκλειδώνει τα κύτταρα για να απορροφήσουν την γλυκόζη. Όταν διακατεχόμαστε από φόβο ο οργανισμός εκκρίνει κορτιζόλη η οποία με τη σειρά της προκαλεί την έκκριση της ινσουλίνης, κάθε φορά που φοβόμαστε, θλιβόμαστε ή θυμώνουμε. Τότε την ινσουλίνη την συνηθίζουν τα κύτταρά μας, και, πλέον, δεν είναι ικανή να τα ξεκλειδώσει και να βάλει μέσα τους τη γλυκόζη, με αποτέλεσμα το σάκχαρο να κυκλοφορεί στο αίμα μας. Αυτό ονομάζεται αντίσταση στην ινσουλίνη και είναι η κύρια αιτία του διαβήτη Τύπου ΙΙ.
Η πραγματικότητα που ζούμε εξαρτάται από μας. Το φως, η αγάπη, η υγεία, υπάρχουν όταν αισθανόμαστε τον Θεό μέσα μας. Το σκοτάδι και οι ασθένειες σημαίνουν απουσία του Θεού μέσα μας. Αυτό μας το είπε ο Κύριος με την παραβολή της αμπέλου: αν αποκοπούμε από τον Θεό, θα είμαστε στερημένοι από τα πάντα.
Εγώ είμαι ο παρατηρητής και η συνειδητότητά μου κατευθύνει τα γονίδιά μου, κατευθύνει τα κύτταρα του ανοσοποιητικού μου συστήματος, ως προς το αν θα ενεργοποιηθούν ή όχι. Αν νομίζω ότι είμαι καλά εδώ που βρίσκομαι, ότι είμαι ασφαλής, είμαι στη διαδικασία να πετύχω το σκοπό για τον οποίο έχω έρθει και τότε όλα πάνε καλά. Αν αισθάνομαι αποτυχημένος και ξεκομμένος, τότε όλα δουλεύουν για να με καταστρέψουν. Ο Αμερικανός βιολόγος Bruce Lipton διατύπωσε την άποψη ότι τα πάντα εξαρτώνται από το περιβάλλον και το περιβάλλον είναι η συνειδητότητα.
Αποσπάσματα από τα τρια βιβλία μου.

Μπορείτε να αλλάξετε πλήρως τη ζωή σας, να αυτοθεραπευτείτε, να δημιουργήσετε τέλειες σχέσεις και να πετάξετε από υγεία και χαρά. Τα τρία μου βιβλία:«Έτσι Γίνεται το Θαύμα», στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και η «Πηγή των Πάντων» σας δείχνουν το δρόμο που ακολούθησα κι εγώ, όπου αυτοθεραπεύτηκα από ανίατη ασθένεια, είμαι πάντα γαλήνιος, ευτυχισμένος και πετώ από υγεία και χαρά. Αλλά και σας παρέχουν όλα τα εργαλεία για να το πετύχετε αυτό. Δεν είναι απλά λόγια σας κάνουν να νοιώσετε το δρομο που πρεπει να ακολουθησετε μιλουν στην καρδιά σας.
Είναι γραμμένα από την καρδιά μου, με άπειρη αγάπη, που πήγαζει από μια δύναμη που με σπρώχνει να μάθει όλος ο κόσμος πως έγινα καλά από ανίατη ασθένεια, πως δημιουργώ τέλειες σχέσεις, τέλεια οικογένεια, να κάνω όλους να συνειδητοποιήσουν ότι μπορούν να πετάξουν από υγεία και χαρά.
Σας δείχνω τον τρόπο, βιωματικό τρόπο με cd που επαναπρογραμματίζουν το υποσυνέιδητο σας, έχουν τεράστια βιβλιογραφία που γράφουν τις ανακαλύψεις όλων των επιστημόνων για κάθε ασθένεια, αναλύουν με απλό και ξεκάθαρο τρόπο την Κινέζικη ιατρική που μπορεί ο καθένας να εφαρμόσει και να απαλλαγεί από κάθε προβλημα υγείας του.

Είναι σημαντικό για όλους όμως να αποκτήσετε και τα τρία βιβλία για να αλλάξετε την ζωή σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά όπως έκανα εγώ, για αυτό αν παραγγείλετε και τα τρία βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και η «Πηγή των Πάντων» σας τα στέλνω με έκπτωση πλέον των 20%, στην τιμή 55 € και τα τρία, τα έξοδα αποστολής είναι προσφορά. Αν θέλετε να παραγγείλετε δεν έχετε παρά να στείλετε μήνυμα την διεύθυνση και το κινητό σας ή να τηλεφωνήσετε στο 6977349766.

Αλβανός δημοσιογράφος προκάλεσε έκπληξη και θαυμασμό

Ο χρήστης Maria Dimitriou κοινοποίησε ένα σύνδεσμο.
 
fanpage.gr
 
Ένας Αλβανός δημοσιογράφος προκάλεσε έκπληξη και θαυμασμό με την δημόσια τοποθέτησή του
Δείτε αναλυτικά τη δήλωση στην οποία προέβη:
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΣΙΦΑ(Telnis Skuqi, Αλβανός δημοσιογράφος)

«Προφανώς ο Κωνσταντίνος Κατσίφας, ο 35χρονος που σκοτώθηκε από τις δυνάμεις της RΕΝΕΑ στα περίχωρα του χωριού Βουλιαράτες της νότιας Αλβανίας, είναι ήρωας για την Ελληνική Μειονότητα, επειδή ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα, αντιμετώπισε αυτό το γεγονός ως προσωπικό θέμα.
Για μένα το θύμα είναι ένας ήρωας, επειδή δεν εγκατέλειψε τη γενέτειρα όπως οι υπόλοιποι.Έφτιαξε την οικογένειά του.Δεν εγκατέλειψε τους γονείς του. Αγαπούσε τη σημαία του. Σεβόταν την πατρίδα του. Αγαπούσε τον τόπο που γεννήθηκε.
Εμείς τι αγαπάμε; Τίποτα!
Εμείς (Αλβανοί) αποκαλούμε ήρωα τον Έντι Ράμα.
Εγκαταλείπουμε την πατρίδα. Εγκαταλείπουμε την οικογένεια. Εγκαταλείπουμε τη σημαία.
Χαιρόμαστε που ένας άνθρωπος χάνει τη ζωή του.
Απολαμβάνουμε τον Ράμα να λέει ανέκδοτα στο ERTV
Γι ‘ αυτό είμαι με τον Έλληνα ήρωα, γιατί οι Έλληνες ξέρουν να σέβονται τη ζωή… Γιατί οι Έλληνες ξέρουν να αντιδρούν και να διαμαρτύρονται […]»

Δείτε την σχετική ανάρτηση:


Këta nacionalistët e sotëm kanë pasur 172 arsye për të protestuar në Greqi për jetët e humbura të heronjve të tyre, por një veprim të tillë nuk kanë guxuar ta bëjnë kurrë, ndërsa grekët protestuan në Shqipëri në rastin më të parë, sepse për ta humbi jetën një hero.
Kështu është ku nacionalizmi ngeli në dorën e Edi Ramës, trima në facebook dhe lepurusha në protesta.

Πηγή
 

Ο Ιερός Ναός της Αγίας Σοφίας

Ο χρήστης Maria Dimitriou κοινοποίησε ένα βίντεο.

https://www.facebook.com/maria.dimitriou.5/posts/1914499601980146?__tn__=-R
Ο Ιερός Ναός της Αγίας Σοφίας | Λος Άντζελες , Αμερική .
Πηγή Yiannis Kallios .

Santa Maria Maggiore

Ο χρήστης Maria Dimitriou κοινοποίησε μια δημοσίευση.
Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητεςΗ εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, σύννεφο και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: εσωτερικός χώρος
Η εικόνα ίσως περιέχει: εσωτερικός χώροςΗ εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, υπαίθριες δραστηριότητες










 

Caterina Liossi
Το ονομα της ηταν Berta
αλλα την αποκαλουσαν <η κουνουπιδου>.
Ακουμπισμενη καθημερινα στον πετρινο τοιχο της Santa Maria Maggiore, πωλουσε τα λαχανικα τα οποια καλλιεργουσε η ιδια στο μποστανι της, κυριως κουνουπιδια !

Ο ναος αυτος ειναι απο τα πρωτα Χριστιανικα κτισματα της Φλωρεντιας και ο πρωτος αφιερωμενος στην Παναγια !
Ρομανικου ρυθμου και σχεδον απαρατηρητος στη σημερινη αναγεννησιακη πολη ,παρ ολο που βρισκεται στην <καρδια>του ιστορικου κεντρου.........
Ο ρομανικος ρυθμος, ειναι το καλλιτεχνικο ρευμα του μεσαιωνα απο ΧΙ μεχρι ΧΙΙΙ αιωνα , παρατηρειται κυριως στην θρησκευτικη αρχιτεκτονικη , σχετιζεται με εκκλησιες και ναους, αυτος ο ρυθμος εθεσε τις βασεις ενος μεταγενεστερου που εξαπλωθηκε
στη δυτικη Ευρωπη ως Γοτθικος ρυθμος !

Στην μεσαιωνικη Φλωρεντια για λογους ασφαλειας υπηρχαν δυο κυκλοι τειχων, ο πρωτος κυκλος συνορευε σχεδον με την εκκλησια οπου ειχε το υπαιθριο <μαγαζακι > 
η Berta , η οποια καθε βραδυ ηταν μαρτυς διαταραχων μεταξυ των φρουρων και των χωρικων που επεστρεφαν στα σπιτια τους απο τους αγρους που ευρισκοντο εξω απο τα τειχη .
Καθε βραδυ οι χωρικοι , εντος του ηλιοβασιλεματος , επρεπε να εχουν περασει την πορτα των τειχων....

οι <πονηροι> φρουροι εκλειναν τις πορτες πριν, ειτε γιατι απαιτουσαν φιλοδωρημα η για να <διασκεδαζουν> με τους χωρικους , οταν τους ακουγαν να πετροβολουν τις τεραστιες ξυλινες πορτες και να βριζουν........
Ολα αυτα δεν τα < αντεχε> η ψυχουλα της Berta , ετσι χαρισε ολες τις οικονομιες της στους μοναχους , με την συμφωνια να τοποθετησουν μια καμπανα που στο ακουσμα της οι χωρικοι θα επιταχυναν την επανοδο στα σπιτια τους!
Αν περνωντας , στη via Cerretani , σηκωσουμε το βλεμμα μας προς το <ακρωτηριασμενο> καμπαναριο της Santa Maria Maggiore, παρατηρουμε μια προτομη γυναικας απο λευκο μαρμαρο, με χαρακτηριστικα προσωπου της βραδυτερης ρωμαικης εποχης.
Ειναι η Berta η κουνουπιδου, γυναικα αφοσιωμενη στην εκκλησια και στην εργασια , που εζησε στην μεσαιωνικη Φλωρεντια το 1200μΧ περιπου !!!

Δημοφιλείς αναρτήσεις