Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...

Τόμας Έντισον
1879: Ο Τόμας Έντισον δοκιμάζει με επιτυχία τον πρώτο ηλεκτρικό λαμπτήρα πυράκτωσης, ο οποίος λειτουργεί 13½ ώρες προτού σβήσει.
Ιδρυτικό Συνέδριο της ΓΣΕΕ
1918: Πραγματοποιείται το πρώτο εργατικό συνέδριο στην Ελλάδα, στο φουαγιέ του Βασιλικού Θεάτρου στην Αθήνα. Η πρώτη Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΣΕΕ απαρτίζεται από τους Α. Μπεναρόγια, Ε. Ευαγγέλου, Ηλ. Δελαζάνο, Ε. Μαχαίρα.
Κ. Μητσοτάκης - Α. Σαμαράς
1992: Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Αντώνης Σαμαράς, ανακοινώνει την παραίτησή του από βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, μετά τη διαφωνία του με την κυβέρνηση στο θέμα των Σκοπίων.
Περισσότερα...

συνδεία φλογέρας...

Η Maria Dimitriou κοινοποίησε το δικό της βίντεο.
Η Maria Dimitriou ανέβασε ένα νέο βίντεο.
Η  Τζίνα μου το μωρό μου... Ήταν αδεσποτάκι 6 μηνών όταν το πήραμε στην οικογένεια και το κάναμε "ισότιμο" μέλος . Έχει δυο μάτια μαύρα που στο φώς αλλάζουν χρώμα οι κόρες στο βάθος γίνονται κεχριμπαρένιες.  Είναι τόσο μεγάλες που για να φανεί το ασπράδι πρέπει να κοιτάξει πλάγια. Το τρίχωμα της λεπτό και απαλό σαν μπαμπακι. Ουδέποτε προκάλεσε ζημιά στο σπίτι. Πάντα έξω το πιπί και αν νιώθει λερωμένη δεν προχωράει αν δεν τη σκουπίσω. Το χειμώνα μου ζεσταίνει τα πόδια και όποτε ακούσει το παραμικρό έξω απο την πόρτα με ειδοποιεί. Συν τοις άλλοις έχει και καλλιτεχνική φλέβα. Εδώ κάποιος παίζει μια φλογέρα (παιδικό παιχνίδι) και η Τζίνα τραγουδάει...

Δημοφιλείς αναρτήσεις