Ο χρήστης Maria Dimitriou κοινοποίησε μια δημοσίευση.
Pasta & Yemek Tarifleri
Elmalı Kurabiye Tarifi
Elmalı Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler
Hamuru İçin:
125 gr oda sıcaklığında margarin (yarım paket),...
Δείτε περισσότερα
Elmalı Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler
Hamuru İçin:
125 gr oda sıcaklığında margarin (yarım paket),...
Δείτε περισσότερα
Συνταγή για μπισκότα μήλου
Συστατικά για τη συνταγή της Apple cookie
Για τη ζύμη:
125 gr μαργαρίνη θερμοκρασίας δωματίου (μισή συσκευασία),
1 φλιτζάνια τσαγιού υγρό λάδι,
1 φλιτζάνια τσαγιού ζάχαρη σε σκόνη (γίνεται καλύτερο σχήμα)
1 πακέτα βανίλια (5 gr),
1 συσκευασίες ψήσιμο σκόνης (10 gr),
1 αυγά,
2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι,
Το 3,5 είναι το αλεύρι κοντά στο ποτήρι του νερού.
Για το εσωτερικό:
3 μήλα,
5 κουταλιές της σούπας ζάχαρη,
2 κουταλάκι του γλυκού κανέλα,
1 φλιτζάνια τσαγιού στο καρύδι.
Για πάνω από:
Ζάχαρη άχνη.
Μπισκότα μήλου φτιαγμένα
Για το εσωτερικό · ας ληστέψουμε τα κοχύλια των μήλων και να τα βάλουμε στο τηγάνι και
Ας το μαγειρέψουμε μέχρι τα μήλα να βγουν από το νερό και να αλλάξουμε το χρώμα του φωτός και να προσθέσουμε τη ζάχαρη και την κανέλα και την κανέλα
Ας σταματήσουμε να εντάξει με τα δίδακτρα που έχουμε ετοιμάσει.
Ας βάλουμε μια αγενή μαργαρίνη, υγρό λάδι, ζάχαρη, βανίλια, αυγό, γιαούρτι, και ψήσιμο σκόνη και να τα μείγμα.
Ας προσθέσουμε λίγο αλεύρι πάνω του και να βγάλουμε μια ζύμη στο αυτί του αυτιού
Ας προσθέσουμε ένα καρύδι μέσα στο παγωμένο μήλο και να το ανακατεύουμε πολύ.
Ας βγάλουμε το μεγάλο κομμάτι από τη ζύμη και να το sixy.
Ας ανοίξουμε το ζυμάρι στο πάτωμα και να το βάλουμε στη μέση του το
Τότε ας κλείσουμε τη ζύμη όπως στην εικόνα και να φτιάξουμε τις άκρες όπως η φωτογραφία με το πιρούνι.
Ας βάλουμε τα μπισκότα που έχουμε ετοιμάσει διαλείπουσα στον δίσκο με τα λιπαρά χαρτάκια.
Σε προ-Θερμαινόμενο 180° φούρνο με φως ροζ περίπου 13 λεπτά
Σερβίρετε τη ζάχαρη άχνη στα μπισκότα iliyan.
Είχαμε συνολικά 21 μπισκότα μήλου.
Ευχαριστώ το βασικό σπαθί της επιθυμίας για αυτή την υπέροχη συνταγή για μπισκότα μήλου.
Συστατικά για τη συνταγή της Apple cookie
Για τη ζύμη:
125 gr μαργαρίνη θερμοκρασίας δωματίου (μισή συσκευασία),
1 φλιτζάνια τσαγιού υγρό λάδι,
1 φλιτζάνια τσαγιού ζάχαρη σε σκόνη (γίνεται καλύτερο σχήμα)
1 πακέτα βανίλια (5 gr),
1 συσκευασίες ψήσιμο σκόνης (10 gr),
1 αυγά,
2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι,
Το 3,5 είναι το αλεύρι κοντά στο ποτήρι του νερού.
Για το εσωτερικό:
3 μήλα,
5 κουταλιές της σούπας ζάχαρη,
2 κουταλάκι του γλυκού κανέλα,
1 φλιτζάνια τσαγιού στο καρύδι.
Για πάνω από:
Ζάχαρη άχνη.
Μπισκότα μήλου φτιαγμένα
Για το εσωτερικό · ας ληστέψουμε τα κοχύλια των μήλων και να τα βάλουμε στο τηγάνι και
Ας το μαγειρέψουμε μέχρι τα μήλα να βγουν από το νερό και να αλλάξουμε το χρώμα του φωτός και να προσθέσουμε τη ζάχαρη και την κανέλα και την κανέλα
Ας σταματήσουμε να εντάξει με τα δίδακτρα που έχουμε ετοιμάσει.
Ας βάλουμε μια αγενή μαργαρίνη, υγρό λάδι, ζάχαρη, βανίλια, αυγό, γιαούρτι, και ψήσιμο σκόνη και να τα μείγμα.
Ας προσθέσουμε λίγο αλεύρι πάνω του και να βγάλουμε μια ζύμη στο αυτί του αυτιού
Ας προσθέσουμε ένα καρύδι μέσα στο παγωμένο μήλο και να το ανακατεύουμε πολύ.
Ας βγάλουμε το μεγάλο κομμάτι από τη ζύμη και να το sixy.
Ας ανοίξουμε το ζυμάρι στο πάτωμα και να το βάλουμε στη μέση του το
Τότε ας κλείσουμε τη ζύμη όπως στην εικόνα και να φτιάξουμε τις άκρες όπως η φωτογραφία με το πιρούνι.
Ας βάλουμε τα μπισκότα που έχουμε ετοιμάσει διαλείπουσα στον δίσκο με τα λιπαρά χαρτάκια.
Σε προ-Θερμαινόμενο 180° φούρνο με φως ροζ περίπου 13 λεπτά
Σερβίρετε τη ζάχαρη άχνη στα μπισκότα iliyan.
Είχαμε συνολικά 21 μπισκότα μήλου.
Ευχαριστώ το βασικό σπαθί της επιθυμίας για αυτή την υπέροχη συνταγή για μπισκότα μήλου.