Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Παγκόσμιος Διαλογισμός

Κάθε χρόνο στις 31 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι ώρα Greenwitch καθώς και την τελευταία μέρα κάθε μήνα την ίδια ώρα, προτείνεται από την Επιτροπή για τον πλανήτη Γή ,να ενώνουμε τη σκέψη μας έχοντας σαν όραμα τη θεραπεία όλου του κόσμου . Ο παγκόσμιος αυτός διαλογισμός έλαβε για πρώτη φορά χώρα στις 31.12.1986 και πήραν μέρος πάνω από 41 εκατομμύρια άνθρωποι. Τα επόμενα χρόνια η συμμετοχή ήταν ακόμη μεγαλύτερη .

Υπάρχουν πολλά είδη παγκόσμιου διαλογισμού και ανάλογα τον σκοπό τους έχουν και διαφορετική διαδικασία και διαφορετικό χρόνο . Ενδεικτικά μπορείτε να δείτε τους παρακάτω συνδέσμους.

http://creatingrealities.ning.com/profiles/blogs/2012 

http://light-of-andromeda.blogspot.com/2012/04/blog-post.html


http://www.vpalmas.com/artmine5000/II_2D5.htm   
ακολουθεί ένα μικρό δείγμα του συνδέσμου αυτού 
 
Α) ΓΕΝΙΚΑ. Ο παγκόσμιος αυτός διαλογισμός σκοπό έχει να εξασφαλίσει την πλήρη μετάβαση της Γης στην πέμπτη διάσταση (από το τέλος του 2012), αλλά και να μας προετοιμάσει να την ακολουθήσουμε στην μετάβαση της αυτή κατά τον πιο σίγουρο, γρήγορο, εύκολο, άνετο και ανώδυνο τρόπο. (δείτε περί πέμπτης διάστασης σε προηγούμενη σελίδα του site μου II.2.D1). Κατά τον διαλογισμό αυτό στέλνουμε τις σκέψεις μας και τις ενέργειές μας σε ένα ενεργειακό ‘‘Κρυσταλλικό Πλέγμα’’ που περιβάλει ολόκληρη την Γη, (δείτε την πιο πάνω σχηματική απεικόνιση του) και λειτουργεί σαν αντένα, που λαμβάνει ότι της στέλνουμε και το αναμεταδίδει ενισχυμένο σε ολόκληρο τον πλανήτη και στα όντα που ζουν σε αυτόν. Το πλέγμα αυτό χρησιμοποιούν πολλές χιλιάδες άνθρωποι ανά τον κόσμο σε έναν συγχρονισμένο ομαδικό διαλογισμό (ώστε η ενεργεία τους να πολλαπλασιάζεται και να γίνονται έτσι πιο αποτελεσματικοί), και γίνεται από όλους σε κάθε πανσέληνο και σε κάθε νέα σελήνη (δηλαδή κάθε 14 περίπου ημέρες) στις κάτωθι ώρες. Σύδνεϋ Αυστραλίας 8.00 μμ, Παρίσι Γαλλία 8.00 μμ, (ήτοι 9.00 μμ ώρα Ελλάδος), και Νέα Υόρκη ΗΠΑ 9.00 μμ. Για το 2010 οι ημερομηνίες είναι: 15.Ιαν.10 (νέα σελήνη), 30.Ιαν.10 (πανσέληνος), 14 & 28 Φεβ.10, 15 & 30.Μαρ, 14 & 28.Απρ, 14 & 27.Μαί, 12 & 26.Ιουν, 11 & 26.Ιουλ, 10 & 24.Αυγ, 8 & 23.Σεπ, 7 & 23.Οκτ, 6 & 21.Νοε, and 5 & 21.Δεκ.10. Ο ατομικός διαλογισμός κατά τις ανωτέρω ημερομηνίες μπορεί να γίνεται οποτεδήποτε μέσα στο 24-ωρο, ενώ ο συγχρονισμένος   ομαδικός μπορεί να γίνεται στις προαναφερθείσες ώρες. Τις ώρες αυτές όχι μόνον στέλνουμε αλλά συγχρόνως λαμβάνουμε τις ενέργειες που μας στέλνουν οι άλλοι, ενώ όσοι ‘‘τεμπελιάζουμε’’ μπορούμε απλώς να περιοριστούμε στο να λαμβάνουμε τις ενέργειες που μας στέλνουν οι άλλοι τις ώρες αυτές. Για να λάβουμε καλύτερα τις ενέργειες αυτές ανοίγουμε διάπλατα την καρδιά μας και λέμε ‘‘ναι’’ στην αποδοχή των ενεργειών αυτών, που μπορεί να είναι συγχρόνως απέραντη αγάπη, φώτιση, θεραπεία για κάποιο πρόβλημα που έχουμε σωματικό ή ψυχικό, λήψη κάποιου μηνύματος - οδηγίας που χρειαζόμαστε, και ότι άλλο επικαλεστούμε.


Οι 5 ηθικοί κανόνες του Ρέικι


1. Μόνο για σήμερα να μη φοβάσαι
2. Μόνο για σήμερα να μη θυμώνεις
3. Να σέβεσαι τους γονείς σου, τους δασκάλους και τους πρεσβυτέρους σου
4. Να κάνεις μια τίμια δουλειά
5. Να σέβεσαι ό,τι είναι ζωντανό


Σχετικοί σύνδεσμοι

http://www.reikiacademy.gr/principles.html



Δημοφιλείς αναρτήσεις