Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

Το Φρέαρ του Ιακώβ και ο Ι.Ν Αγίας Φωτεινής

Ο χρήστης Maria Dimitriou κοινοποίησε ένα βίντεο.
 
-12:06
Η Ορθοδοξία στην Οικουμένη.
Το Φρέαρ του Ιακώβ και ο Ι.Ν Αγίας Φωτεινής στην Σαμάρεια της Παλαιστίνης.
Ηγούμενος ο Γέροντας π.Ιουστίνος.!

Φτιάξε τον Δικό Σου Φούρνο


Λίγα πράγματα είναι τόσο συναρπαστικά και απαραίτητα για την απόλαυση της ζωής όσο ένας πραγματικός φούρνος από χώμα στην αυλή έξω από το σπίτι μας. Όσοι…
share24.gr
http://share24.gr/ftiaxe-ton-diko-sou-fourno-apo-pilo-ligotera-apo-20-evro/

Λίγα πράγματα είναι τόσο συναρπαστικά και απαραίτητα για την απόλαυση της ζωής όσο ένας πραγματικός φούρνος από χώμα στην αυλή έξω από το σπίτι μας. Όσοι έχουν δοκιμάσει ψωμί και φαγητά ψημένα στην εστία του καταλαβαίνουν τι εννοώ.
Ίσως κάποιοι σκέφτονται πως το να φτιάξουν κάτι τέτοιο στον υπαίθριο χώρο τους, είναι ένα ρομαντικό όνειρο, αλλά κάνουν λάθος. Ο πήλινος φούρνος δεν απαιτεί ιδιαίτερους σχεδιασμούς και γνώσεις για να γίνει. Η κατασκευή του είναι αρκετά εύκολη και γρήγορη, ενώ δεν κοστίζει σχεδόν τίποτα, παρά μόνο μερικά ευρώ για τα φθηνά υλικά του, που είναι διαθέσιμα παντού. Αν συντηρηθεί σωστά, θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και θα σας ανταμείψει με το παραπάνω.
Υπάρχουν πολλοί οδηγοί κατασκευής που μπορούν να σας βοηθήσουν και σε αυτό το άρθρο θα σας προτείνουμε και εμείς έναν τρόπο για να τον κατασκευάσετε. Κάντε τις εργασίες το καλοκαίρι, όταν ο καιρός είναι ζεστός και ξηρός για να ψηθεί σωστά και για να μην σας χαλάσει τα σχέδια μια ξαφνική μπόρα.
Αρχικά, θα πρέπει να μάθετε να φτιάχνετε το υλικό κατασκευής, που ονομάζεται κομπ (cob) και αποτελείται από αργιλώδες χώμα, άμμο και άχυρα.

Πως θα φτιάξετε το υλικό κατασκευής, κομπ

Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι αργιλώδες χώμα, άμμο, άχυρα και νερό.
Το αργιλώδες χώμα είναι το χώμα που δεν στραγγίζει εύκολα, που είναι αρκετά συνεκτικό και αν το βρέξουμε και το ψηλαφίσουμε στα χέρια σχηματίζει μικρούς σβόλους που είναι εύθρυπτοι. Κάποια χώματα έχουν την κατάλληλη αναλογία αργίλου και άμμου και χρειάζονται μόνο άχυρο για να γίνουν κομπ. Αν όμως το χώμα σας είναι πολύ βαρύ και αργιλώδες θα πρέπει να το αναμίξετε και με άμμο. Αφαιρέστε τυχόν πέτρες που υπάρχουν στο χώμα που μαζέψατε και προσέξτε να μην περιέχει οργανικά υλικά σε αποσύνθεση.
Ανοίξτε έναν μουσαμά στο έδαφος ή ένα μεγάλο πανί και ρίξτε το χώμα και την άμμο σε αναλογία 1:3 (για κάθε μια ποσότητα χώματος, 3 ισόποσες ποσότητες άμμου). Ρίχνετε σταδιακά μικρές ποσότητες νερού στο μείγμα καθώς ανακατεύετε πατώντας το με τα πόδια σας. Κατά διαστήματα αναποδογυρίστε τον πηλό καθώς σχηματίζεται, αναδιπλώνοντάς το τραβώντας το μουσαμά. Προσθέστε σιγά-σιγά νερό σταδιακά μέχρι να νιώσετε πως ο πηλός είναι αρκετά εύπλαστος για να κάνετε τις εργασίες σας.
Μόλις ο πηλός είναι έτοιμος, προσθέστε τα άχυρα ανακατεύοντας τον πατώντας κι πάλι με τα πόδια. Δεν υπάρχει συγκεκριμένη ποσότητα αχύρων που θα πρέπει να ρίξετε. Προσθέστε τόσο όσο πιάνοντας τον πηλό καταλαβαίνετε ότι θα κρατήσει την συνοχή του.  

Πώς θα χτίσετε τον υπαίθριο φούρνο με τον πηλό κομπ

Η βάση

Θα χρειαστείτε τον πηλό κομπ που φτιάξατε στο προηγούμενο βήμα, τσιμεντόλιθους, τούβλα, ασβεστόλιθους και άδεια γυάλινα μπουκάλια μπύρας.
Αφού καταλήξετε στο σχέδιο που θα έχει ο φούρνος σας, άρχισε να βάζετε τα θεμέλια της βάσης. Τοποθετήστε κυκλικά τους τσιμεντόλιθους και από πάνω τους ασβεστόλιθους, όπως φαίνεται στην εικόνα. Η βάση εξασφαλίζει πως ο φούρνος θα είναι αρκετά υπερυψωμένος, για να μην αποσαθρωθεί από νερά που λιμνάζουν στο έδαφος και για να κάνετε πιο βολικά τις εργασίες. Μια βάση σε ύψος περίπου 1 μέτρο πάνω από το έδαφος είναι ιδανική.
Γεμίστε με κομπ τις εσοχές μεταξύ των τσιμεντόλιθων και των ασβεστόλιθων καθώς και το εσωτερικό της βάσης μέχρι πάνω στην επιφάνειά της.
Φτιάξτε πήλινο φούρνο, η κατασκευή της βάσης

Η κατασκευή της εστίας

Πάνω από τη βάση, φτιάξτε περιφερειακά ένα δαχτυλίδι με τον πηλό κόμπ, έτσι ώστε να σχηματίσετε τον χώρο που θα τοποθετήσετε τα άδεια γυάλινα μπουκάλια. Τα μπουκάλια θα λειτουργήσουν σαν μονωτικό υλικό για να μην χάνετε η θερμότητα της εστίας προς τα κάτω. Αφού τοποθετήσετε τα μπουκάλια το ένα δίπλα στο άλλο, σκεπάστε τα με τον πηλό κόμπ.
Ισοπεδώστε προσεκτικά την επιφάνεια της βάσης για να κάτσει επάνω της η εστία, στην οποία θα ψήνετε το ψωμί και τα φαγητά σας. Η εστία αποτελείται από πυρότουβλα και θα πρέπει να είναι έτοιμη και κατασκευασμένη από πριν. Τοποθετήστε την προσεκτικά πάνω στην επιφάνεια του κομπ για να είναι σταθερή και να κάθετε καλά.
Με την τοποθέτηση της εστίας, αποφασίστε την διάμετρο του θόλου και φτιάξτε πάνω της ένα πρόχειρο σχέδιο των τοιχωμάτων του. Η διάμετρος εξαρτάται από τις ανάγκες σας και από το αρχικό προγραμματισμό που κάνατε πριν ξεκινήσετε την κατασκευή.

Φτιάχνοντας το τόξο της πόρτας και τον θόλο

Πριν κατασκευάσετε τον θόλο, φτιάξτε το τόξο της πόρτας με πυρότουβλα, τσιμέντο και χώμα. Προσέξτε η διάμετρος του τόξου να είναι κατάλληλη για να χωρά τα φαγητά που θέλετε να ψήσετε. Μόλις ετοιμάσετε την τοξωτή πόρτα, στήστε την στο σημείο που θέλετε να είναι.
Για την κατασκευή του θόλου τοποθετούμε άμμο προσεκτικά μέσα στον κύκλο που σχηματίσαμε πάνω από την εστία στο προηγούμενο βήμα. Αφού πάρει το σχήμα που θέλουμε, την καλύπτουμε με υγρές εφημερίδες από πάνω μέχρι την τοξωτή πόρτα. Ο ρόλος των εφημερίδων είναι να μην κολλήσει το κομπ που θα στρώσουμε από πάνω, για τα τοιχώματα του θόλου, με την άμμο που χρησιμοποιούμε για καλούπι.
Φτιάξτε πήλινο φούρνο, η κατασκευή της εστίας

Η κατασκευή των τοιχωμάτων του θόλου

Πάνω από την εφημερίδα στρώνουμε πηλό κομπ 5 εκατοστά σε πάχος και από πάνω άλλο στρώμα 5 εκατοστών με περισσότερα άχυρα και πριονίδια για μόνωση. Τελειώνουμε με ένα ακόμα τρίτο  στρώμα 5 εκατοστών με πηλό κομπ.
Φτιάξτε πήλινο φούρνο στην ύπαιθρο, η κατασκευή του θόλου

Αυτά είναι όσα χρειάζεται να ξέρετε για την κατασκευή του πήλινου φούρνου. Μπορείτε να αρχίσετε να τον κατασκευάσετε την άνοιξη και το καλοκαίρι σε μέρες με αίθριο και ξηρό καιρό για να στεγνώσει γρήγορα.

Για περισσότερα νέα σχετικά με Έξυπνα TIPS για DIY κατασκευές κάντε like στην σελίδα στο facebook

Χέρια μικρά του Andres Barba

Ο χρήστης Maria Dimitriou κοινοποίησε μια δημοσίευση.
Σε ένα ορφανοτροφείο θηλέων, καταφτάνει η εφτάχρονη Μαρίνα μετά τον θάνατο των γονιών της σε αυτοκινητιστικό...
Η παιδική αθωότητα από μία άλλη οπτική!
#metaixmio #diavazo #newreleases
 
metaixmio.gr
Σε ένα ορφανοτροφείο θηλέων, καταφτάνει…
 

Περιγραφή βιβλίου

Σε ένα ορφανοτροφείο θηλέων, καταφτάνει η εφτάχρονη Μαρίνα μετά τον θάνατο των γονιών της σε αυτοκινητιστικό. Η διαφορετικότητα του καινούργιου κοριτσιού αλλάζει τις ισορροπίες στο ίδρυμα. Καθώς η Μαρίνα παλεύει να βρει τη θέση της, επινοεί ένα παιχνίδι στους κανόνες του οποίου υποβόσκει μια έμμονη βία. Η επιθυμία, σαν αίνιγμα ή σωτηρία, ιδωμένη εναλλάξ μέσα από την οπτική της Μαρίνας κι αυτήν των άλλων κοριτσιών, με υπνωτιστικό, λυρικό ρυθμό, μας υποβάλλει μια αίσθηση διφορούμενου και τρομερού• γιατί ο φόβος είναι ακόμα πιο φοβερός στον βαθμό που είναι αόριστος.

«Μια στις τόσες ένα μυθιστόρημα δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα, δημιουργεί μια νέα πραγματικότητα, σαν μια ρωγμή στο υποβλητικό σκοτάδι μέσα μας. Όπως έκανε ο Κάφκα. Ή ο Μπρούνο Σουλτς. Τώρα το κάνει ο Ισπανός συγγραφέας Αντρές Μπάρμπα με το τρομακτικό Χέρια μικρά».
Edmund White, συγγραφέας

Ένα συγκλονιστικό αντίδοτο για την πεποίθηση της κοινωνίας μας στην παιδική αθωότητα και αγνότητα.
Financial Times

Η συγγραφική του τέχνη είναι δυσανάλογη της ηλικίας του.
Mario Vargas Llosa, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2010

O Μπάρμπα διεισδύει στο μυαλό των παιδιών με τέτοια αλλόκοτη ακρίβεια, που καταλήγει σχεδόν δυσοίωνη… Πέρα από την υποβλητικότητά τoυ όμως το βιβλίο είναι ένας στοχασμός πάνω στην ίδια τη γλώσσα και στη δύναμή της να καθηλώσει ή να απελευθερώσει τη σκέψη και τη συμπεριφορά.
Guardian

Ένα σκοτεινό, υποβλητικό έργο με πρωταγωνίστριες μικρά κορίτσια και θέμα τη θλίψη και τη βασανιστικά επώδυνη ανάγκη να ανήκεις.
Kirkus Reviews

O Αντρές Μπάρμπα ανατέμνει ιδιοφυώς την ανθρώπινη συνθήκη.
Irish Times

Πληροφορίες

  • Andres Barba
  • Βασιλική Κνήτου
  • 978-618-03-1254-6
  • 120
  • 15/02/2018
  • 14 Χ 20,5
  • Μαλακό 

οικογένεια Rothschild

Ο χρήστης Maria Dimitriou κοινοποίησε ένα σύνδεσμο.
olympospress.blogspot.gr

https://olympospress.blogspot.com/2014/11/h-rothschild.html

H οικογένεια Rothschild έβαλε χέρι στον ορυκτό πλούτο της Ελλάδος
 
Ο Οδυσσέας Κυριακόπουλος πούλησε την εταιρεία S&B στον γαλλικό κολοσσό Imerys για 525 εκατ. ευρώ
 
Η εταιρεία S&B της οικογένειας Κυριακόπουλου απορροφήθηκε από τη μεγαλύτερη εταιρεία ορυκτών του κόσμου, τον γαλλικό όμιλο Imerys. Με την ολοκλήρωση της συμφωνίας, η οποία αναμένεται να φτάσει τα 525 εκατ. ευρώ, η οικογένεια Κυριακόπουλου παίρνει σε μετρητά 311 εκατομμύρια ευρώ και μετοχές της γαλλικής εταιρείας αξίας 214 εκατομμυρίων ευρώ, που σημαίνει πως θα έχει ποσοστό 4,5% στην γαλλική εταιρεία, ενώ ο Οδυσσέας Κυριακόπουλος θα κατέχει θέση μέλους του διοικητικού συμβουλίου της Imerys.
 
Μιλώντας στην «Καθημερινή», ο κ. Κυριακόπουλος εμφανίστηκε καθησυχαστικός για το μέλλον των Ελλήνων εργαζομένων, ενώ τόνισε ότι οι δραστηριότητες στην Ελλάδα θα συνεχισθούν κανονικά, διευκρινίζοντας ότι η απορρόφηση δεν αφορά τον κλάδο με τους βωξίτες.
 
Ο γαλλικός κολοσσός στον κλάδο των ορυκτών ανακοίνωσε τη συμφωνία αργά χθες το απόγευμα στη γαλλική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, αφού η μετοχή ανήκει στους τίτλους της υψηλής κεφαλαιοποίησης που συνθέτουν τον δείκτη Cac 40. Η κεφαλαιοποίηση της Imerys στο γαλλικό χρηματιστήριο είναι περίπου 4 δισ. ευρώ.
 
Η S&B σε αριθμούς
 
Στην Ελλάδα έχει περίπου 600 εργαζόμενους
 
Λειτουργούν στη χώρα μας 11 ορυχεία, 6 εργοστάσια και 2 κέντρα διανομής
 
Κάνει πωλήσεις σε 34 χώρες σε όλο τον κόσμο
 
Ποια είναι η Imerys
 
Η Imerys ιδρύθηκε το 1880 και για πολλά χρόνια ήταν γνωστή ως Imetal. Η εταιρεία συστάθηκε από την οικογένεια Ρόθτσιλντ, συνδυάζοντας μερικές από τις πολλές θυγατρικές τους στα μέταλλα και τις βιομηχανίες εξόρυξης. Αρχική δραστηριότητα του ομίλου ήταν η εξόρυξη και μετατροπή του νικελίου. Η αρχική του ονομασία ήταν Société Penarroya-Le Nickel (SLN). Στη δεκαετία του 1970, ο όμιλος επέκτεινε τις δραστηριότητές του.
 
Από το 1990 και μετά, η Imetal εστίασε την ανάπτυξή της σε βιομηχανικά ορυκτά, μέσω και της εξαγοράς επιχειρήσεων. Αργότερα αναπτύχθηκε μέσω εξαγορών στους κλάδους πυρίμαχων υλικών, αργίλους, κεραμικά σώματα και τεχνικά κεραμικά. Η Imetal μετονομάζεται σε Imerys στις 22 Σεπτεμβρίου 1999.
 
Ο γαλλικός όμιλος έχει παρουσία σε περισσότερες από 50 χώρες με περισσότερες από 250 βιομηχανικές τοποθεσίες. Παράλληλα λειτουργεί πάνω από 120 ορυχεία και εξάγει 30 διαφορετικά ορυκτά ή οικογένειες των ορυκτών. Η εταιρεία πέτυχε πωλήσεις ύψους σχεδόν 3,9 δισ. ευρώ το 2012.
 
Χρησιμοποιώντας τα ορυκτά που εξορύσσει η Imerys προσφέρει λύσεις για χρήση από βιομηχανικούς πελάτες για τα προϊόντα τους ή τη μέθοδο παραγωγής. Τα ορυκτά έχουν πολλές εφαρμογές στην καθημερινή ζωή, συμπεριλαμβανομένης της κατασκευής, προϊόντα υγιεινής, χαρτί, χρώματα, πλαστικά, κεραμικά, τηλεπικοινωνίες και διήθηση ποτών. Με έδρα στο Παρίσι, απασχολεί πάνω από 16.000 ανθρώπου
 
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

πλεκτά αγγέλων

Η Maria Dimitriou κοινοποίησε ένα άλμπουμ.
Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.
 
 Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο
 
 Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο
 
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο
 
Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.
 
Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.
Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.
 
Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.
 
Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.
Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.
 
Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.
 
Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.
 
 
Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.
 

Ο χρήστης Buki Handmade πρόσθεσε 102 νέες φωτογραφίες στο άλμπουμ: DECJE DUGIH RUKAVA net — στην πόλη Σκόπια.

Το Miami της Ελλάδας


Πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείτε και εσείς το Μαϊάμι της Ελλάδας!

Το Miami της Ελλάδας Βρίσκεται Μόλις Δυόμιση Ώρες Μακριά από την ΑθήναΨάχνετε έναν ωραίο προορισμό για να επισκεφτείτε το καλοκαίρι; Θέλετε να φύγετε από την Αθήνα για να ξεφύγετε και να χαλαρώσετε σε ένα μέρος που να μην απέχει πολύ αλλά να είναι μαγευτικό; Θέλετε να μεταφερθείτε στο «Miami» μέσα σε δυόμιση ώρες; Τότε πρέπει να μάθετε για αυτό το «χωριό».
Το Porto Hydra Village είναι επίσης γνωστό ως το Miami της Ελλάδας και βρίσκεται στην Ερμιόνη. Η Ερμιόνη είναι μια κωμόπολη του νομού Αργολίδας που βρίσκεται απέναντι από την Ύδρα. Το Porto Hydra Village καλύπτει μια ευρύτερη περιοχή που ξεκινάει από τον Γαλατά και καταλήγει στο Πόρτο Χέλι.
Μια όψη από ψηλά! Δείτε πόσο εντυπωσιακός είναι αυτός ο όμορφος οικισμός.
Το Πόρτο Ύδρα (ή αλλιώς Ακτή Ύδρας) αποκαλείται από πολλούς η Βενετία του Αργοσαρωνικού και είναι ένας πανέμορφος οικισμός που ξεκίνησε να χτίζεται τη δεκαετία του '70. Σε αυτόν τον επίγειο παράδεισο θα βρείτε πανέμορφα πλωτά κανάλια μήκους 3,5 χιλιομέτρων, τα οποία συνδέουν τις 330 ιδιόκτητες βίλες που υπάρχουν στην περιοχή και οι οποίες είναι προσβάσιμες με σκάφος. Σύμφωνα με απογραφή του 2001 στην περιοχή μένουν 37 μόνιμοι κάτοικοι.
10 «Εξωτικές» Παραλίες και Λίμνες που δεν θα Πιστεύετε ότι Υπάρχουν στη Χώρα μας
πόρτο ύδρα
Η περιοχή αρχικά δεν είχε κάποιο ιδιαίτερο φυσικό κάλλος. Σήμερα, όμως, είναι ένα από τα ωραιότερα μέρη της Ελλάδας.
Το Πόρτο Ύδρα αρχικά δεν ήταν κάποια περιοχή με ιδιαίτερη φυσική ομορφιά. Ο Νίκος Κωνσταντινίδης, ένας πολύ εμπνευσμένος άνθρωπος, ήταν αυτός που μετέτρεψε αυτή την περιοχή σε έναν μικρό παράδεισο που μοιάζει εκπληκτικά με το Miami. Η θάλασσα της περιοχής έχει βραβεύεται επί πολλά χρόνια με τη γαλάζια σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Η Μύκονος Όπως δεν την Έχετε Ξαναδεί!
πόρτο ύδρα
Δεν το αποκαλούν άδικα το Miami της Ελλάδας.
Πώς θα πάτε στο Πόρτο Ύδρα Υπάρχουν δύο τρόποι για να πάτε σε αυτόν τον όμορφο οικισμό. Είτε οδικώς είτε μέσω θάλασσας. Αν επιλέξετε να πάτε με αυτοκίνητο θα χρησιμοποιήσετε την Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου, την επαρχιακή οδό Κορίνθου-Επιδαύρου-Κρανιδίου και την οδό Κρανιδίου-Ερμιόνης-Θερμησίας (2 χιλ. από το χωριό Θερμησία). Η διαδρομή είναι περίπου 180 χλμ. και θα φτάσετε στον προορισμό σας μέσα σε δυόμιση ώρες. Εναλλακτικά, μετά την Επίδαυρο παίρνετε το δρόμο για Γαλατά και συνεχίζετε προς Ερμιόνη. Η διαδρομή αυτή είναι λίγο μεγαλύτερη (θα φτάσετε στον προορισμό σας σε 3 ώρες) αλλά είναι ομορφότερη.
Αυτές Είναι οι 10 Ρομαντικότερες Παραλίες του Κόσμου
Διαθέτει κανάλια μήκους 3,5 χιλιομέτρων.
Διαθέτει κανάλια μήκους 3,5 χιλιομέτρων.
Αν θέλετε να φτάσετε στο Πόρτο Ύδρα μέσω θαλάσσης θα πάρετε από τον Πειραιά ένα από τα Ιπτάμενα Δελφίνια των γραμμών Αργοσαρωνικού. Από εκεί θα αποβιβαστείτε στο λιμάνι της Ερμιόνης, από όπου ο οικισμός απέχει 12 χλμ. Εναλλακτικά, πάτε με Ferry Boat στον Πόρο και από εκεί περνάτε εύκολα απέναντι στο Γαλατά. Από εκεί ο οικισμός απέχει 28 χλμ.
Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε παρακάτω έχει τραβηχτεί με drone πάνω από το Πόρτο Ύδρα και σας δείχνει την εντυπωσιακή αυτή περιοχή. Μέσα από το βίντεο θα καταλάβετε τους λόγους για τους οποίους αυτή η περιοχή αποκαλείται το Miami της Ελλάδας.
Πηγή φωτογραφιών: portohydravillage.gr
Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

''Μια Ελληνίδα στο χαρέμι''

Ο χρήστης Maria Dimitriou κοινοποίησε ένα βίντεο.





https://www.facebook.com/maria.dimitriou.5/posts/1591487154281394
Aξέχαστες Ατάκες Ελληνικού Κινηματογράφου
''Μια Ελληνίδα στο χαρέμι''
ΒΑΓΓΕΛΗ !! Άνοιξε πόρτα....Ρε Βαγγελη!!! xa xa xa

Δημοφιλείς αναρτήσεις