Τρίτη 3 Μαΐου 2016

ΒΑΦΛΕΣ

Η Maria Dimitriou κοινοποίησε ένα σύνδεσμο.
Θα με βρειτε στο Facebook...Βελονες&Βελονακι-ομορφα σχεδια https://www.facebook.com/groups/1731477553745269/
youtube.com

ατελειωτα σχέδια

ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

Η Maria Dimitriou κοινοποίησε ένα σύνδεσμο.
 
Αφαιρέστε όλες τις τοξίνες από το σώμα σε 3 Ημέρες: Μια μέθοδος που προλαμβάνει
bioathens.com
Αφαιρέστε όλες τις τοξίνες από το σώμα σε 3 Ημέρες: Μια μέθοδος που προλαμβάνει τον καρκίνο, αφαιρεί το λίπος και το υπερβολικό νερό!
Αν και όλοι γνωρίζουμε ότι η επεξεργασία και μ οι ανθυγιεινές τροφές κάνουν πολύ κακό στο σώμα και στην υγεία μας, και  είναι κάπως δύσκολο να τα αποφύγετε εντελώς. Αυτό το 3 ημέρο- επεξεργασία καθαρισμού θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε τη διατροφή σας, να μειώσει την επιθυμία για τα επεξεργασμένα τρόφιμα και να αποτοξινώσει το σώμα σας.
Δύο ημέρες πριν ξεκινήσετε με τη θεραπεία, θα έπρεπε να σταματήσετε την κατανάλωση γαλακτοκομικών προϊόντων, όπως είναι αργή πέψη και μπορεί να αποτρέψει την επεξεργασία καθαρισμού. Πριν ξεκινήσετε τον καθαρισμό των πνευμόνων σας, το σώμα σας πρέπει να είναι καθαρό από τοξίνες που βρέθηκαν στα γαλακτοκομικά προϊόντα.
Το βράδυ πριν να ξεκινήσετε με αυτη την  μέθοδο, θα πρέπει να πίνετε 1 φλιτζάνι φυτικό καθαρτικό (π.χ. Black Forest) τσάι, δεδομένου ότι θα βοηθήσει στον καθαρισμό των εντέρων από τοξίνες που μπορεί να προκαλέσουν δυσκοιλιότητα. Οι πνεύμονές σας δεν πρέπει να υπερφορτώνεται από μπλοκαρίσματα στο σώμα κατά τη διαδικασία της αποτοξίνωσης.
Το επόμενο πρωί, να προετοιμάσετε ένα ποτό με χυμό λεμονιού από 2 ολόκληρα λεμόνια και 1/2 φλιτζάνι νερό και πιείτε το πριν από το πρωινό. Αυτό θα βοηθήσει στην πέψη των ισχυρών αλκαλικών τροφίμων τα οποία, από την άλλη πλευρά, θα βοηθήσει τους πνεύμονές σας να αναγεννηθούν.
Στη συνέχεια, θα πρέπει να πίνετε 1,5 φλιτζάνι χυμό γκρέιπφρουτ όταν καταναλώνετε το πρωινό σας. Αν δεν σας αρέσει η γεύση του χυμού αυτού, μπορείτε να το αντικαταστήσετε με χυμό ανανά ή αραιώστε το με φρέσκο ​​νερό. Και τα δύο αυτά χυμούς, γκρέιπφρουτ και το χυμό ανανά, είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικές ουσίες που διατηρούν την υγεία του αναπνευστικού συστήματος σας.
Επιπλέον, μεταξύ πρωινό  και το γεύμα σας, πιείτε 1 έως 1.5 του καθαρού χυμού καρότου. Αυτός ο χυμός θα βοηθήσει στην αλκαλοποιητική αίμα σας κατά τη διάρκεια της θεραπείας αποτοξίνωσης. Τα καρότα είναι επωφελείς για την αναπνευστική οδό, δεδομένου ότι είναι πλούσια σε βήτα-καροτίνη, που μετατρέπει το σώμα σε βιταμίνη Α
Στη συνέχεια, καντε ένα χυμό πλούσιο σε κάλιο, με το σέλινο, τον μαϊντανό, φυκια, τα καρότα και το σπανάκι. Πίνετε 1,5 φλιτζάνια χυμό καλίου με το γεύμα σας, το κάλιο είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που είναι καλό για τον καθαρισμό του σώματος, ειδικά αν καταναλωθούν ως υγρό. Επίσης, μπορείτε να αντικαταστήσετε αυτό το χυμό με καθαρό χυμό Νόνι αναμιγνύεται με ένα φλιτζάνι νερό. Μπορείτε να αγοράσετε το χυμό Νόνι σε καταστήματα υγιεινής διατροφής.
Το βράδυ, πιείτε ένα φλιτζάνι  για την βλέννας-τσάι μια ώρα πριν από το δείπνο. Αυτό το τσάι είναι πλούσιο σε τζίντζερ,  και μέντα, το οποίο είναι εκπληκτικό κατά της βλέννας , βουλωμένη μύτη και την κυκλοφοριακή συμφόρηση. Μπορείτε επίσης να βρείτε αυτό το τσάι σε σούπερ μάρκετ και καταστήματα υγιεινής διατροφής.
Στη συνέχεια, πριν πάτε για ύπνο, να πιείτε 340ml από καθαρό χυμό cranberry. Ο χυμός μούρων βοηθά κατά των βακτηρίων στους πνεύμονες που μπορεί να προκαλέσει μόλυνση. Cranberries είναι ισχυρά αντιοξειδωτικά, τα οποία είναι εξαιρετικά επωφελής για το αίμα και τα ούρα σας.
Η διαδικασία είναι η ίδια κατά τη διάρκεια της 3 ημέρα της θεραπείας. Τα αποτελέσματα θα είναι πολύτιμη: θα εξαλειφθούν οι τοξίνες, τα λίπη και το νερό, καθαρό πνεύμονες και πλήρως απεξαρτημένων σώμα!
Πηγή: www.sportonlinegroup.com
http://www.healthyfoodhouse.com/remove-all-toxins-from-the-body-in-3-days-a-method-that-prevents-cancer-removes-fat-and-excess-water/
 

«τα βρίσκεις»;Θα επιβιώσεις...

Η Maria Dimitriou κοινοποίησε ένα σύνδεσμο.
 
 
"Μυστικά Περάσματα", η νέα τηλεοπτική εκπομπή εναλλακτικής αναζήτησης. Παρουσιαστής της ο γνωστός συγγραφέας, αρχαιολόγος και ερευνητής, Βαγγέλης…
mystikaperasmata.gr|Από Administrator

ΕΠΙΒΙΩΣΗ:Οδηγός για τα άγρια χόρτα του ελληνικού βουνού.Ξέρεις να «τα βρίσκεις»;Θα επιβιώσεις τις δύσκολες μέρες.Δεν ξέρεις;Κρίμα

Συντάχθηκε απο τον/την Administrator on .
agria-xortaΔεν είναι καθόλου ευχάριστο το σοκ από την κατανάλωση «λάθος (τοξικών) φυτών (εννοείται πως αυτά είναι μόνον ένα μικρό δείγμα…τα υπόλοιπα, βγάλτε τις γιαγιάδες στο βουνό να σας τα μάθουν…όπως και το πως ΑΠΟτοξινώνονται κάποια που εκ πρώτης όψεως δεν τρώγονται (πχ τσουκνίδα)>Τα βουνά της Ελλάδας είναι γεμάτα πράσινο και πολύχρωμες εκτάσεις λουλουδιών. Από τα παλιά χρόνια οι κάτοικοι εμπιστεύονταν τα χόρτα του βουνού άλλοτε για βρώση και άλλοτε για τις θεραπευτικές τους ιδιότητες. Είναι μια όμορφη και υγιεινή δραστηριότητα που μπορούμε να ακολουθήσουμε και εμείς!

Παρακάτω ακολουθεί ένας μικρός οδηγός των πιο συνηθισμένων φαγώσιμων χόρτων!
1. Πικραλίδα
PIKRALIDA
Ταυτότητα: Πολυετές αυτοφυές φυτό, φτάνει τα 25 εκατοστά ύψος. Η πικραλίδα βρίσκεται ριζωμένη συνήθως σε χωράφια ως ζιζάνιο ή σε ακαλλιέργητους τόπους. Η ρίζα και τα φύλλα της καταπολεμούν την πέτρα στη χολή. Επίσης είναι διουρητική, χωρίς όμως να μειώνει το κάλιο από τον οργανισμό. Εποχή: Από τον χειμώνα μέχρι την άνοιξη. Στην κουζίνα μας: Ωμή σε σαλάτες ή βραστά. Τα φύλλα της τα βάζουμε και σε λαχανόπιτες.
2. Γλιστρίδα
GLISTRIDA
Ταυτότητα: Ετήσιο φυτό που φτάνει τα 20 εκατοστά. Φημίζεται για τη βιταμίνη C και το σίδηρο που περιέχει. Ο λαός λέει πως αν βάλεις λίγα φύλλα γλιστρίδας κάτω από τη γλώσσα σου, ξεδιψάς (ίσως έτσι βγήκε και η φράση για τον πολυλογά, επειδή νιώθοντας ανακουφισμένος από δίψα, ξεκινά ασταμάτητο μονόλογο)! Εποχή: Από αρχές του καλοκαιριού μέχρι το φθινόπωρο. Στην κουζίνα μας: Τρώγεται ωμή σε σαλάτα και μπορεί να αντικαταστήσει τα μαρούλια σαν πράσινο λαχανικό.
3. Πικροράδικα
PIKRORADIKO
Ταυτότητα: Πολυετή φυτά που φτάνουν το 1 μέτρο. Τα συναντάμε σχεδόν παντού σε χωράφια αφρόντιστα και ακαλλιέργητα. Εποχή: Από το φθινόπωρο με τα πρωτοβρόχια έως το τέλος της άνοιξης. Στην κουζίνα μας: Βραστά με λαδολέμονο ή μαγειρεμένα με κρέας.
4. Γαϊδουράγκαθο – σίλυβο
GAIDOYRAGKATHO
Ταυτότητα: Διετές αυτοφυές, ακανθώδες φυτό που φθάνει το 1,5 μέτρο ύψος. Τα πράσινα φύλλα του διαφέρουν από τις άσπρες γραμμές. Ευδοκιμεί κοντά σε χερσότοπους.Εποχή: Φθινόπωρο και χειμώνα (αντέχει μέχρι και τους -15 βαθμούς Κελσίου). Στην κουζίνα μας: Εάν αφαιρέσουμε τα αγκάθια του, μπορούμε να μαγειρέψουμε τη ρίζα και τα φρέσκα φύλλα του, που θυμίζουν σπανάκι.
5. Ραπανίδα
RAPANIDA
Ταυτότητα: Ετήσιο φυτό που φτάνει τα 60 εκατοστά. Εξαπλώνεται σαν ζιζάνιο σε διάφορους τόπους. Ξεχωρίζει για τα μακριά, πράσινα φύλλα της. Εποχή: Από το φθινόπωρο μέχρι την άνοιξη. Στην κουζίνα μας: Πολύ νόστιμα χόρτα βραστά ως σαλάτα με λαδόξυδο.
6. Περδικονύχι
PERDIKONYXI
Ταυτότητα: Ετήσιο φυτό που φτάνει τα 60 εκατοστά. Το συναντάμε σε μεγάλη ποσότητα στα ελληνικά βουνά, αλλά και σε χωράφια. Εποχή: Από το χειμώνα μέχρι την άνοιξη, προτού ανθίσει. Στην κουζίνα μας: Το περδικονύχι το χρησιμοποιούμε σε ομελέτες και σε διάφορες πίτες.
7. Καυκαλήθρα
KAYKALITHRA
Ταυτότητα: Ετήσιο φυτό που φτάνει τα 20 εκατοστά. Είναι γνωστή και ως καυκαλίδα, μοσκάκι, αγριοκουτσουνάδα, μερουλήθρα, και μοσχολάχανο. Το άρωμά της είναι έντονο γεμάτο φρεσκάδα. Εποχή: Από το χειμώνα μέχρι την άνοιξη, προτού ανθίσει. Στην κουζίνα μας: Εκτός από τις πίτες, χρησιμοποιείται ως μυρωδικό σε φασολάδες.
8. Οξαλίδα
OKSALIDA
Ταυτότητα: Ποώδες φυτό με κίτρινα άνθη. Η οξαλίδα χρησιμοποιείται ως υποκατάστατου του αλατιού και του ξυδιού, όμως σε μεγάλες ποσότητες ενδέχεται να είναι δηλητηριώδης.Εποχή: Σχεδόν όλες τις εποχές, τη συναντάμε παντού, γιατί εξαπλώνεται πολύ εύκολα. Στην κουζίνα μας: Τη χρησιμοποιούμε σε σούπες, σε σάλτσες και σε χορτόπιτες σε προσεκτικές, μικρές ποσότητες, για να δώσει μια ξινή γεύση.
9. Ρόκα – Αζούματο
ROKA
Ταυτότητα: Ετήσιο φυτό που φτάνει τα 60-80 εκατοστά. Μαζεύει τις μέλισσες με τα άνθη της, που είναι μακριά και λευκά. Εποχή: Ανθίζει από άνοιξη μέχρι και το καλοκαίρι. Στην κουζίνα μας: Κόβουμε συχνά τα φύλλα της για να εμποδίσουμε την ανθοφορία. Τρώγεται σκέτη σαν ξιδάτη σαλάτα ή με μαρούλι, λάχανο, ντομάτα.
10. Σινάπι – Βρούβες
SINAPI
Ταυτότητα: Ετήσιο φυτό που φτάνει τα 80 εκατοστά. Στην Ελλάδα το συναντούμε πολύ συχνά, κάτι που δικαιολογεί τη φράση «πάμε για βρούβες»! Οι αλεσμένοι σπόροι του χρησιμεύουν στην Παρασκευή μουστάρδας. Εποχή: Μαζεύονται τα φύλλα το φθινόπωρο έως την άνοιξη. Στην κουζίνα μας: Τα φρέσκα τρυφερά φύλλα τους τρώγονται βραστά μόνα τους ή με άλλα χόρτα και χρησιμοποιούνται με άλλα χόρτα σε χορτόπιτες.
Φωτό από: ftiaxno.gr
Πηγή
 

Πρώτος ανάμεσα σε 470.000 αναλυτές

Η Maria Dimitriou κοινοποίησε ένα σύνδεσμο.
Την πρώτη θέση ως καλύτερος Data Scientist στον κόσμο κατέκτησε ένας νεαρός επιστήμονας με καταγωγή από το Βόλο. Πρόκειται για τον Μάριο Μιχαηλίδη που…
e-thessalia.gr

Κως

Η Maria Dimitriou κοινοποίησε το βίντεο του χρήστη Aegeas Travel.

Τσάρλι Τσάπλιν

Η Maria Dimitriou κοινοποίησε το βίντεο του χρήστη Newsone.gr.
 
Newsone.gr
Μία από τις σπουδαιότερες ομιλίες που έχουν καταγραφεί στην ιστορία!! Τσάρλι Τσάπλιν: Mήνυμα προς όλη την Ανθρωπότητα!! ΣΚΕΤΗ ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ το βιντεο!

Ιερά Μονή του Αγίου Γεωργίου του Σεληνάρη

Η Maria Dimitriou κοινοποίησε το βίντεο του χρήστη ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΑ.
 
ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΑ
www.monastiriaka.gr
Κρήτη - Η Ιερά Μονή του Αγίου Γεωργίου του Σεληνάρη στο Λασίθι.
Από τα Μάλια όντε περνάς,
και πας για Σεληνάρι,
ένα κεράκι άναψε,
στου Αϊ – Γιωργιού τη χάρη.

Κάρπαθος

Η Maria Dimitriou κοινοποίησε το βίντεο του χρήστη Blue Planet.
 
Blue Planet στην τοποθεσία Ελλάδα.
Karpathos

Δημοφιλείς αναρτήσεις