Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

Με την ευκή του Θεού

Με την ευκή του Θεού



από παλιο περιοδικό
 
για μεγέθυνση πατήστε ροδάκι 
να ανοίξει νέα καρτέλα με φακό

αν θέλετε να μας υποστηρίξετε 
πατήστε play στο μαύρο πλαίσιο πάνω δεξιά 

σας ευχαριστώ !

λαχταριστή τούρτα εκλέρ

Η Maria Dimitriou κοινοποίησε ένα σύνδεσμο.

Συχνά όταν βλέπουμε ένα ωραίο γλυκό, πιστεύουμε ότι χρειάστηκαν ώρες προετοιμασίας. Αλλά η παρακάτω συνταγή, εκτός από γευστική, είναι και πανεύκολη, και το καλύτερο, δεν χρειάζεται καν ψήσιμο! Φτιάξτε σήμερα κιόλας ένα γλυκό για να το απολαύσουν οι αγαπημένοι σας!  Συστατικά:
Για τη ζύμη:

  • Μπισκότα ή κράκερ
  • 500 ml γάλα πλήρες
  • 2 συσκευασίες έτοιμη κρέμα βανίλιας σε σκόνη
  • 2,5 κουταλιές καλαμποκάλευρο
  • 3 κουταλιές ζάχαρη
  • 1 κρόκο αυγού
  • 0,10 ml εκχύλισμα βανίλιας
Για την επικάλυψη:

  • 4 κουταλιές ζάχαρη
  • 2 κουταλάκια του γλυκού κακάο
  • 1 κουταλιά γάλα
  • 50 g βούτυρο.
Εκτέλεση:

  1. Μπορείτε να αγοράσετε έτοιμη κρέμα βανίλια στα καταστήματα. Αλλά αν θέλετε να τη φτιάξετε μόνοι σας κάντε το εξής:Μοιράστε το γάλα σε 2 ίσα μέρη. Το ένα μέρος ρίξτε το σε κατσαρολάκι και αφήστε το να πάρει βράση.Στο άλλο μέρος ρίξτε το καλαμποκάλευρο και αναμείξτε. Προσθέστε ζάχαρη, το εκχύλισμα βανίλιας και τον κρόκο αυγού. Χτυπήστε το μείγμα μέχρι να γίνει ομοιόμορφο και προσθέστε το στο γάλα που βράζει. Προσεκτικά ανακατέψτε και αφήστε στη φωτιά για ακόμα 5 λεπτά, μέχρι να πήξει η κρέμα.
  2. Αφήστε τη κρέμα να κρυώσει και βάλτε τη στο ψυγείο, καλύπτοντάς τη με μια πλαστική μεμβράνη.
  3. Πάρτε ένα ταψί ή διάφανο πυρέξ και κάντε μια στρώση με μπισκότα. Από πάνω απλώστε τη κρέμα σε όλη την επιφάνεια και στη συνέχεια ξανά μια στρώση κρέμας. Η τελευταία στρώση πρέπει να είναι με μπισκότα.
  4. Ετοιμάστε την επικάλυψη σοκολάτας: αναμείξτε λιωμένο βούτυρο με τη ζάχαρη και το κακάο, και τέλος προσθέστε το γάλα. Ανακατέψτε μέχρι το μείγμα να γίνει ομοιόμορφο. Ρίξτε το μείγμα πάνω από τα μπισκότα.
  5. Βάλτε τη τούρτα στο ψυγείο για όλο το βράδυ και απολαύστε!
Δείτε όλη τη διαδικασία στο βίντεο που ακολουθεί:





αν θέλετε να μας υποστηρίξετε 
πατήστε play στο μαύρο πλαίσιο πάνω δεξιά 

σας ευχαριστώ !

ωραίο καπέλο

Ο χρήστης Maria Dimitriou κοινοποίησε το βίντεο του χρήστη Moda a Crochet.

 
 
 
CLICK en ENLACE o en el Botón "Mas información"
Con VIDEO tutorial paso a paso!
http://www.tejidocrochet.com/2009/05/18/gorro-tejido-a-crochet/
642.594 προβολές
Moda a Crochet
Muy lindo Gorro a #crochet que no puedes dejar de aprender.
Πολύ ωραίο καπέλο για το #βελονάκι που δεν μπορείς να σταματήσεις να μαθαίνεις.
 
 
αν θέλετε να μας υποστηρίξετε 
πατείστε play στο μαύρο πλαίσιο πάνω δεξιά 
ευχαριστώ !

οι 6 καρκινογόνες τροφές

Η Maria Dimitriou κοινοποίησε ένα σύνδεσμο.


Ο καρκίνος είναι η ασθένεια του αιώνα που διανύουμε. Πολύς λόγος έχει γίνει προκειμένου να προληφθούν διάφορες μορφές του και η διατροφή φαίνεται πως…
olasimera.gr


Ο καρκίνος είναι η ασθένεια του αιώνα που διανύουμε.
Πολύς λόγος έχει γίνει προκειμένου να προληφθούν διάφορες μορφές του και η διατροφή φαίνεται πως παίζει σημαντικό ρόλο. Η παρακάτω λίστα θα σας βοηθήσει να αποφεύγετε τρόφιμα που περιέχουν ουσίες, οι οποίες έχουν κατηγορηθεί από επιστημονικές έρευνες ως καρκινογόνες αλλά και ως ιδιαίτερα επιβλαβείς για την υγεία.

Πόπκορν
Μπορεί να είναι πιο βολικές, αλλά οι έτοιμες σακούλες πόπκορν είναι γεμάτες χημικά που έχουν κατηγορηθεί ότι προκαλούν στειρότητα, καρκίνο του ήπατος, των όρχεων και του παγκρέατος. Η Υπηρεσία Προστασίας Περιβάλλοντος των ΗΠΑ αναγνωρίζει το υπερφθοροκτανοϊκό οξύ (PFOA) που περιέχεται στα πόπκορν ως “πιθανώς” καρκινογόνο ή πιθανώς σχετιζόμενο με την ανάπτυξη καρκινικών όγκων. Επιπρόσθετα, έρευνες δείχνουν ότι το χημικό συστατικό διακετύλιο που χρησιμοποιείται στα πόπκορν σχετίζεται με τον καρκίνο των πνευμόνων.

Γενετικά Μεταλλαγμένοι Οργανισμοί (GMOs)
Εννοείται ότι οι Γενετικά Μεταλλαγμένοι Οργανισμοί δεν έχουν θέση στην υγιεινή διατροφή, ειδικά τώρα που έχει αποδειχτεί ότι και τα χημικά που τους βάζουν κάνουν τους καρκινικούς όγκους να μεγαλώνουν πιο γρήγορα. Δυστυχώς, έρευνες δείχνουν ότι οι GMOs είναι παντού, όπως για παράδειγμα στα παράγωγα τροφίμων από καλαμπόκι (άμυλο, λάδι, αλεύρι, σορβιτόλη (Ε420), γλυκόζη, φρουκτόζη, κ.α) και σόγια (αλεύρι, πρωτεΐνες, λεκιθίνη, φυτικά έλαια, κλπ). Μπορείτε να τους αποφύγετε με το να αγοράζετε πιστοποιημένα βιολογικά αλλά και τοπικά παραγόμενα προϊόντα.

Επεξεργασμένα κρέατα
Τα περισσότερα επεξεργασμένα κρέατα, όπως το μπέικον και τα λουκάνικα, περιέχουν σύμφωνα με έρευνες, χημικά συντηρητικά που τα κάνουν να είναι πολύ νόστιμα, αλλά δυστυχώς προκαλούν και καρκίνο. Το νιτρικό και το νιτρώδες νάτριο αυξάνουν τον κίνδυνο για καρκίνο του παχέος εντέρου, και για άλλες μορφές καρκίνου. Προσeξτε τα κρέατα που αγοράζετε να είναι μη-επεξεργασμένα, και ακόμη καλύτερα να είναι ελευθέρας βοσκής.

Σολομός ιχθυοτροφείου
Σύμφωνα με έρευνες, ο σολομός ιχθυοτροφείου είναι άλλο ένα επικίνδυνο τρόφιμο. Ο σολομός αυτός έχει έλλειψη βιταμίνης D, μολύνεται από καρκινογόνα χημικά, PCBs, φυτοφάρμακα και αντιβιοτικά. Ως εκ τούτου, αποτελεί μια τροφή που καλό είναι να αποφεύγετε.

Trans λιπαρά
Χρησιμοποιούνται για να συντηρήσουν επεξεργασμένα τρόφιμα, ωστόσο αποτελούν τεράστιο κίνδυνο για την ανάπτυξη καρκίνου. Κάποιοι έχουν σταματήσει την χρήση τους και τα αντικαθιστούν με φοινικέλαιο, αλλά τα trans λιπαρά εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται ευρέως στα επεξεργασμένα τρόφιμα. Έρευνες υποδεικνύουν ότι κάνουν τεράστιο κακό στην υγεία και πρέπει να αποφεύγονται.

Επεξεργασμένο αλεύρι
Μία έρευνα που δημοσιεύθηκε στο Cancer Epidemiology, έδειξε ότι η κατανάλωση επεξεργασμένων υδατανθράκων τριπλασιάζει τον κίνδυνο για ανάπτυξη καρκίνου του μαστού. Οι τροφές με υψηλό γλυκαιμικό δείκτη, όπως είναι το επεξεργασμένο λευκό αλεύρι, ανεβάζουν απότομα τα επίπεδα ζαχάρου στο αίμα, γεγονός που “βοηθά” στην ανάπτυξη καρκινικών κυττάρων.
mama365.gr


αν θέλετε να μας υποστηρίξετε 
πατείστε play στο μαύρο πλαίσιο πάνω δεξιά 
ευχαριστώ !
 
 

κάθε νόσος ξεκινά πρώτα από την ψυχή και μετά καταλήγει στο σώμα

Ο Ιπποκράτης έλεγε οτι κάθε νόσος ξεκινά πρώτα από την ψυχή και μετά καταλήγει στο σώμα. Και πριν αποφασίσουμε ποιά θεραπεία θα ακολουθήσουμε για το σώμα, πρέπει πρώτα να έχουμε θεραπεύσει το τραύμα της ψυχής.


Ο Ιπποκράτης έλεγε οτι κάθε νόσος ξεκινά πρώτα από την ψυχή και μετά καταλήγει στο σώμα. Και πριν αποφασίσουμε ποιά θεραπεία θα ακολουθήσουμε για το σώμα, πρέπει πρώτα να έχουμε θεραπεύσει το τραύμα της ψυχής. Είναι τραγικό σήμερα να μην γνωρίζουμε καν την τεράστια δύναμη της ψυχικής μας κατάστασης αλλά και των σκέψεων που προέρχονται από αυτήν, και πως ακριβώς λειτουργεί όλο αυτό και επηρεάζει το σώμα μας.

Μόνο τα τελευταία χρόνια η σύγχρονη ιατρική άρχισε να μελετά και να αποδέχεται την επίδραση των σκέψεων στην υγεία μας.
Έχει αποδειχθεί πλέον ότι ανάλογα με τον τύπο των σκέψεων μας ο εγκέφαλος μας κάνει και ανάλογες συνάψεις, στέλνοντας τα ανάλογα μηνύματα-εντολές στα κύτταρα μας.
Για παράδειγμα σε έναν άνθρωπο που είναι μόνιμα δυστυχισμένος ή καταθλιπτικός το σώμα του βρίσκεται σε συνεχή άμυνα με αποτέλεσμα να επιτίθεται στα ίδια του τα κύτταρα. Τα λεγόμενα αυτοάνοσα νοσήματα είναι δημιουργίες του ίδιου του σώματος που προσπαθεί να καταπολεμήσει την δυστυχία του εαυτού του.
Μη γνωρίζοντας μέχρι σήμερα το γιατί γίνεται αυτό, το είχαν αποδώσει σε κληρονομικούς παράγοντες ή σε άγχος. Που βέβαια αυτό που “κληρονομείται” από τον ασθενή γονέα είναι το ψυχικό του πρόβλημα πού πολύ εύκολα μπορεί να “εναποθέσει” στο παιδί του.
Τα παιδιά είναι πάντα ο εύκολος στόχος για έναν προβληματικό γονέα. Γιατί είναι πάντα ανοιχτά σε εκείνον και του έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη, με αποτέλεσμα εκείνος να ξεφορτώνει πάνω τους όλα του τα ψυχολογικά προβλήματα, τις ανασφάλειες και την δυστυχία του, με αποτέλεσμα τα παιδιά να αναπτύσσουν ακριβώς το ίδιο μοτίβο. Και αυτό το ονομάζουμε κληρονομικότητα……
Ο άλλος μεγάλος “ένοχος” το άγχος, μας επηρεάζει αρνητικά προκαλώντας υπερβολική έκκριση κορτιζόλης στον εγκέφαλο με αποτέλεσμα να έχουμε μόνιμο αίσθημα της ανασφάλειας, και την πεποίθηση οτι τίποτα δεν θα πάει καλά.
Και φυσικά, δεν πάει εφόσον οι ίδιοι βάζουμε σε άμεση εφαρμογή το καταστροφικό, απόλυτα δικό μας δημιούργημα, που ονομάσαμε “ο νόμος του Μέρφυ”.
Για να εκδηλωθεί όμως ένα νόσημα αυτοάνοσο ή μη, χρειάζεται ένα ισχυρό υπόβαθρο.
Συνήθως οι άνθρωποι που εκδηλώνουν χρόνια νοσήματα φέρουν πολύ ισχυρά ψυχικά τραύματα που πολλές φορές (αλλά όχι πάντα) δεν τα θυμούνται καν. Υπάρχουν μέσα στον υποσυνείδητο νου ενώ ο συνειδητός έχει μπλοκάρει την συγκεκριμένη μνήμη.
Επίσης αιτία εκδήλωσης της νόσου μπορεί να είναι ένα πολύ ισχυρό συναισθηματικό σοκ, ή ένα έντονα αρνητικό συναίσθημα και σ’αυτές τις περιπτώσεις το νόσημα εμφανίζεται άμεσα.
Κάθε αρνητική σκέψη ρίχνει το βιομαγνητικό-ηλεκτρικό φορτίο του κυττάρου κάτω από τα 50 μιλιβόλτ, με άριστο τα 85 με 100. Αν μείνει έτσι κάποιες μέρες γίνεται νόσος ενώ αν συνεχιστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω συνεχόμενων αρνητικών αισθημάτων και αρνητικών σκέψεων και διάθεσης, μετατρέπεται σε χρόνιο νόσημα.
Σήμερα υπάρχουν ομάδες σε μεγάλα πανεπιστήμια ανά τον κόσμο που μελετούν όλο αυτό το κομμάτι. Και όποιος ανατρέξει σε αξιόπιστα ιατρικά περιοδικά του εξωτερικού βρίσκει δημοσιευμένα αποτελέσματα που αποδεικνύουν ακριβώς αυτό. Ότι όλες τις ασθένειες εμείς τις δημιουργούμε, γιατί με κάποιο τρόπο χρειάζεται να αποφορτιστούμε από όλον αυτό τον αρνητισμό που κουβαλάμε μέσα μας. Οπότε σωματοποιούμε το πρόβλημα και το κάνουμε ασθένεια.
Το θετικό και πολύ ελπιδοφόρο είναι οτι αρχίζουν σιγά σιγά να βγαίνουν νέοι γιατροί με ανοιχτά μυαλά, (γιατί είναι απαραίτητη προυπόθεση να έχουν ανοιχτά μυαλά για μπορέσουν να ξεφύγουν από τον ιατρικό δογματισμό), που αντιμετωπίζουν πλέον τον ασθενή ολιστικά συνδυάζοντας την κλασσική ιατρική με της εναλλακτικές θεραπείες.
Σήμερα πάρα πολλά νοσοκομεία της Γερμανίας έχουν επίσημα ηχοθεραπευτές που ασκούν την μέθοδο Peter Hess με εξαιρετικά αποτελέσματα σε ανθρώπους με εγκεφαλικά, σκλήρυνση κατά πλάκας, μυοσκελετικά προβλήματα, ανθρώπους με εγκεφαλική παράλυση και ένα σωρό άλλα.
Όπως επίσης αρκετά νοσοκομεία επιτρέπουν σε ενεργειακούς ψυχολόγους και θεραπευτές να έρχονται και να εφαρμόζουν τις τεχνικές τους σε ασθενείς μέσα στο νοσοκομείο.

Θα τολμήσω να πω οτι είναι στο χέρι μας να μην νοσούμε πιά, αρκεί να δούμε την αλήθεια κατάματα δίχως να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας.
Ότι δημιουργούμε μπορούμε και να το αναστείλουμε.
Μπορεί να ακούγεται περίπλοκο αλλά στην πραγματικότητα είναι απλό και μεγαλειώδες. Όσοι το έχουν κάνει δεν είναι υπεράνθρωποι, είναι απλοί άνθρωποι που αποφάσισαν συνειδητά να μην νιώθουν και να μην είναι πιά άρρωστοι.
Ο κόσμος αρχίζει να αλλάζει, και να κατανοεί ότι για να υπάρξει μια ανθρωπότητα δίχως ασθένειες χρειάζεται μια ολιστική προσέγγιση του εκάστοτε προβλήματος και όχι μονομερής θεραπεία.
Χρειάζεται όπως ακριβώς είπε ο Ιπποκράτης θεραπεία πρώτα της ψυχής και μετά του σώματος.
Μάρη- Cosmic Light


αν θέλετε να μας υποστηρίξετε 
πατείστε play στο μαύρο πλαίσιο πάνω δεξιά 
ευχαριστώ !

...μη κάνεις χειραψίες, γιατί πούσαι...;

Ο χρήστης Maria Dimitriou κοινοποίησε το βίντεο του χρήστη Aξέχαστες Ατάκες Ελληνικού Κινηματογράφου.



Aξέχαστες Ατάκες Ελληνικού Κινηματογράφου
Λατρεμενη ατακα
Άμα ξετυλιχτώ θα γίνω 1,90 και δε σε γλυτώνει άνθρωπος



αν θέλετε να μας υποστηρίξετε 
πατείστε play στο μαύρο πλαίσιο πάνω δεξιά 
ευχαριστώ !

 

πόνοι στα κόκκαλα

Ο χρήστης Maria Dimitriou κοινοποίησε ένα σύνδεσμο.


destora.com

http://www.entypwsiako.com/i-poni-sta-kokkala-tha-ginoun-parelthon-me-afto-to-thavmatourgo-rofima-to-ftiachnete-mono-me-2-apla-ilika/ 

Σήμερα είναι η τυχερή σας μέρα, γιατί σε αυτό το άρθρο θα μοιραστούμε μαζί σας μια μυστική συνταγή. Ναι, καλά καταλάβατε! Και το καλύτερο με αυτή τη μέθοδο είναι ότι δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά χρήματα σε ακριβά προϊόντα.
Το μόνο που χρειάζεστε είναι δύο απλά υλικά – νερό και λίγο χλωριούχο μαγνήσιο. Θα πρέπει σίγουρα να το δοκιμάσετε, γιατί αυτή η σπιτική συνταγή θα αλλάξει τη ζωή σας. Πιστέψτε μας – θα εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα!
Μπορώ να σας κάνω μια απλή ερώτηση – γνωρίζετε τί είναι το χλωριούχο μαγνήσιο; Λοιπόν, μπορούμε εμείς να απαντήσουμε για εσάς, επειδή καταλαβαίνουμε ότι είναι πολύ σημαντικό να ξέρετε τί καταναλώνετε. Το χλωριούχο μαγνήσιο είναι ένα μέταλλο, το οποίο λαμβάνεται από αρνητικά φορτισμένο χλώριο και θετικά φορτισμένο μαγνήσιο.
Η ημερήσια πρόσληψη χλωριούχου μαγνησίου μπορεί να προκαλέσει χημική ισορροπία στο σώμα σας, η οποία επιτυγχάνεται μέσω μιας χημικής διαδικασίας του σώματος που λέγεται ηλεκτρόλυση. Θα πρέπει επίσης να μάθετε ότι η κατανάλωση χλωριούχου μαγνησίου μπορεί να βοηθήσει στην αποβολή του ουρικού οξέος, το οποίο δημιουργεί πολλά προβλήματα και οξύ πόνο στις αρθρώσεις.
Χλωριούχο Μαγνήσιο – Τα Οφέλη Για Την Υγεία
ενισχύει την απώλεια βάρους
αυξάνει την ενέργεια
αυξάνει τη λίμπιντο
ανακουφίζει τα συμπτώματα της κατάθλιψης
προστατεύει από τη γρίπη και το κοινό κρυολόγημα
βοηθά στις ασθένειες του κεντρικού νευρικού συστήματος
έχει αντι-καρκινογόνες δράσεις
προστατεύει από την οστεοπόρωση
ενισχύει την πέψη
εξαλείφει τα προβλήματα της εμμήνου ρύσεως
ανακουφίζει τους πονοκεφάλους
προστατεύει τα αιμοφόρα αγγεία
αναζωογονεί τον οργανισμό
ΦΥΣΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΧΛΩΡΙΟΥΧΟ ΜΑΓΝΗΣΙΟ – ΣΥΝΤΑΓΗ
Το μείγμα αυτό είναι πολύ εύκολο να το φτιάξετε.
Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε όταν ξυπνάτε το πρωί, είναι να βάζετε ένα λίτρο νερό σε μια κατσαρόλα να βράσει.
Στη συνέχεια, όταν το νερό αρχίσει να βράζει, το κατεβάζετε από τη φωτιά και το αφήνετε μέχρι να φτάσει σε θερμοκρασία δωματίου.
Όταν το νερό φτάσει σε θερμοκρασία δωματίου, θα πρέπει να ρίξετε 33 γραμμάρια χλωριούχο μαγνήσιο σε σκόνη, την οποία μπορείτε να προμηθευτείτε από οποιοδήποτε φαρμακείο.
Προτού ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε αυτή τη θεραπεία, είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε τη σωστή δοσολογία για εσάς. Η ακριβής δόση υπολογίζεται ανάλογα με την ηλικία σας.
Δεν ενδείκνυται για παιδιά κάτω των 10 ετών.
Η κατανάλωση αυτού του ροφήματος θα σας προσφέρει πολλά θεραπευτικά οφέλη.
Οι δοσολογίες για την παραπάνω θεραπεία είναι αυστηρά οι ακόλουθες:
Για τις ηλικίες μεταξύ 10 και 40 ετών: Μισό φλυτζάνι το πρωί.
Για τις ηλικές μεταξύ 40 και 70 ετών: 1 φλυτζάνι το πρωί.
Για τις ηλικίες από 70 ετών και άνω: 1 φλυτζάνι το πρωί και άλλο 1 το βράδυ.
Πηγή: idiva




αν θέλετε να μας υποστηρίξετε 
πατείστε play στο μαύρο πλαίσιο πάνω δεξιά 
ευχαριστώ !
 
 

Το ταπεινό ελληνικό βότανο...

Ο χρήστης Maria Dimitriou κοινοποίησε τη δημοσίευση του χρήστη Follow Greece Live News.
ΤΟ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΜΑΣΤΟΡΑ ΤΟΥ! Το ταπεινό ελληνικό βότανο που το εξαφανίζει


tsai2-μικρό
Το ελληνικό κοινό βότανο που μπορούμε να το βρούμε παντού και θεωρείτε το απόλυτο όπλο κατά του Αλτσχάιμερ.
Η νόσος Αλτσχάιμερ θεωρείται η νόσος η οποία σταδιακά καταστρέφει τα εγκεφαλικά κύτταρα και υπολογίζεται ότι τώρα επηρεάζει γύρω στα 30 εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο ενώ το 2050 εκτιμήσεις δείχνουν ότι από τη νόσο Αλτσχάιμερ θα πάσχουν περίπου 110 εκατομμύρια άνθρωποι. Δηλαδή μετά από περίπου 4 δεκαετίες από σήμερα η νόσος Αλτσχάιμερ προβλέπεται ότι θα υπερτριπλασιαστεί!

Όμως πρόσφατα επιστήμονες ανακάλυψαν ότι το Ελληνικό τσάι που προέρχεται από βότανα του βουνού έχει την ικανότητα, εφόσον ο ασθενείς πίνει σε καθημερινή βάση από αυτό το τσάι για αρκετούς μήνες, να μειώνει αισθητά τις επιπτώσεις του Αλτσχάιμερ περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη ουσία!
Έτσι πλέον το Ελληνικό τσάι του βουνού γίνεται ανάρπαστο σταδιακά και ζητιέται από όλο τον κόσμο εξαιτίας των θεραπευτικών ιδιοτήτων του!


αν θέλετε να μας υποστηρίξετε 
πατείστε play στο μαύρο πλαίσιο πάνω δεξιά 
ευχαριστώ !
 
 

Καλύτερα Κι Από BOTOX

Ο χρήστης Maria Dimitriou κοινοποίησε ένα σύνδεσμο.


destora.com

http://fanpage.gr/life/igia/%cf%83%cf%85%cf%83%cf%86%ce%af%ce%b3%ce%b3%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%bf-%ce%b4%ce%ad%cf%81%ce%bc%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%cf%8d%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%b1-%ce%ba%ce%b9-%ce%b1%cf%80%cf%8c-botox-%ce%b7-%ce%bc/


Αυτή η αποτελεσματική μάσκα είναι η καλύτερη εναλλακτική στην πολυδάπανη πλαστική χειρουργική. Μπορεί να αφαιρέσει ακόμα και 10 χρόνια από το πρόσωπό σας και είναι ισοδύναμη με το γνωστό Botox. Είναι εντελώς φυσική και η δράση της είναι ορατή από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

ΥΛΙΚΑ
  • 1 άσπρο αυγό
  • 1/2 κ.γλ. χυμό λεμονιού
  • 1/2 κ.γλ. λάδι καρύδας

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
  • Πάρτε ένα μεσαίου μεγέθους αυγό και διαχωρίστε το ασπράδι από τον κρόκο.
  • Στη συνέχεια βάλτε το ασπράδι σε ένα μικρό μπολ και χτυπήστε το με τον αναδευτήρα μέχρι να γίνει πυκνός αφρός.
  • Το επόμενο πράγμα που θα κάνετε, είναι να προσθέσετε τον χυμό λεμονιού και το λάδι καρύδας και να συνεχίσετε το χτύπημα.
  • Καθαρίστε το πρόσωπό σας σχολαστικά πριν εφαρμόσετε τη μάσκα!
  • Απλώστε τη μάσκα στο πρόσωπό σας και αφήστε τη για 10-15 λεπτά περίπου. Όταν η μάσκα στεγνώσει, ξεβγάλτε τη με χλιαρό νερό ή χαμομήλι.

Πραγματικά ελπίζουμε να βρείτε αυτό το άρθρο χρήσιμο και να μην ξεχάσετε να το μοιραστείτε με τις φίλες σας!
Πηγή:  trollarw.gr




Δημοφιλείς αναρτήσεις