Κυριακή 12 Αυγούστου 2018

Μην αρχίζεις με πλεξούδες


Ο χρήστης Maria Dimitriou κοινοποίησε ένα βίντεο.



https://www.facebook.com/maria.dimitriou.5/posts/1210500672380046
https://www.facebook.com/huuubakbi/videos/874320966001583/UzpfSTEwMDAwMjYwMzc0NTM5ODoxMjEwNTAwNjcyMzgwMDQ2/

Huuuubakbi
hadi kıvırıyosss ... :) kıvrımla örgü başlama 24 ilmek örneğe başla 3-4 sıra düz ör ; 4 düz kıvır 4 düz kıvır 4 düz kıvır ..ohh yandan yandan :) not: daha önce yayınlamıştım bu kısa videodur .. Like +Shared +Thanks
Ας εμπόδιο... :) Μην αρχίζεις με πλεξούδες έναρξη 24 βρόχους δείγμα 3-4 σειρές ευθεία ή · 4 ΊΣΙΑ ΜΠΟΎΚΛΕΣ 4 ΊΣΙΑ ΜΠΟΎΚΛΕΣ 4 ευθείες μπούκλες.. Ωωω στο πλάι :) Σημείωση: Αυτό είναι το σύντομο βίντεο που έχω δημοσιεύσει πριν.. σαν +shared +thanks

ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ ΣΟΔΑ

Η Maria Dimitriou κοινοποίησε ένα σύνδεσμο.

Ο συνδυασμός του λεμονιού και η μαγειρική σόδα έχει 1000 φορές πιο ισχυρή επίδραση
bioathens.com

Ο συνδυασμός του λεμονιού και η μαγειρική σόδα έχει 1000 φορές πιο ισχυρή επίδραση από τη χημειοθεραπεία!

Γιατί το γεγονός αυτό φυλάσσεται ως μυστικό?
Όντας γνωρίζουν τις ισχυρές ιδιότητες που το λεμόνι προσφέρει και είναι εντελώς αντίθετο προς το συμφέρον σε κάποιες παγκόσμιες οργανώσεις.

Για το λόγο αυτό, σας συνιστούμε να μοιραστείτε αυτό το άρθρο και να βοηθήσει ένα φίλο που το χρειάζεται!


λεμόνι και-σόδα-ο συνδυασμός-που σώζει ζωές

Πολυάριθμες μελέτες έχουν αποδείξει τις αντικαρκινικές ιδιότητες του λεμονιού. Το Λεμόνι παρέχει και άλλα οφέλη, συμπεριλαμβανομένων την ισχυρή δύναμη στη θεραπεία κύστεων και όγκων.
Τα Λεμόνια έχουν την δύναμη να θεραπεύσουν τον καρκίνο, δεδομένου ότι έχει δοκιμαστεί σε όλους τους τύπους καρκίνου. Προσθέτοντας μαγειρική σόδα το κάνει ακόμα πιο ισχυρό, γιατί η μαγειρική σόδα φέρνει pH σε κανονικό επίπεδο.
Το λεμόνι έχει επίσης ισχυρή αντιμικροβιακή επίδραση στην αγωγή βακτηριακών και μυκητιακών λοιμώξεων. . ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ αποτελεσματικό καταπολέμηση ΣΤΑ Εσωτερικά παράσιτα ΚΑΙ ΤΗΝ ρυθμίζει Της αρτηριακή πίεσης  ΤΟ   Λεμόνι ΕΙΝΑΙ ευεργετικό νευρικό Σύστημα, καθώς και – αυτό είναι ένα ισχυρό αντικαταθλιπτικό, μείωση του στρες και κατευναστικό των νευρικών κρίσεων.

Ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές φαρμάκων ισχυρίζεται ότι σε 20 εργαστηριακά πειράματα, που διεξάγονται από το 1970 μέχρι πρόσφατα, απέδειξε ότι:

Το λεμόνι καταστρέφει τα καρκινικά κύτταρα σε 12 τύπους καρκίνου.

Αποτρέπει την μετάσταση των καρκινικών κυττάρων και είναι 10 000 ισχυρότερο από φάρμακα όπως αδριαμυκίνη, χημειοθεραπεία και ναρκωτικά προϊόντα.
Το πιο ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι ο συνδυασμός του εκχυλίσματος λεμονιού και της μαγειρική σόδα καταστρέφει τα καρκινικά κύτταρα (μόνο), χωρίς να βλάπτουν τα υγιή κύτταρα και τους ιστούς.
Τα πειράματα έχουν δείξει ότι οι ασθενείς που έχουν διαγνωστεί με καρκίνο θα πρέπει να πίνουν χυμό λεμονιού και ένα κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα. Αυτή η θεραπεία δεν μπορεί να θεραπεύσει τις καταστροφικές παρενέργειες της χημειοθεραπείας.
Ο καλύτερος τρόπος να βεβαιωθείτε ότι τα λεμόνια είναι βιολογικά, χωρίς χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται, είναι να αυξηθεί αυτό το φρούτο στο δικό σας κήπο ή σε μια κατσαρόλα . Βιολογικά λεμόνια είναι 100 φορές πιο αποτελεσματικό από τα λεμόνια που καλλιεργούνται με χημικά λιπάσματα και αντιμετωπίζονται με χημικά.

συνταγή

Προσθέστε ένα ή δύο κουταλιές της σούπας φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού σε μισό ποτήρι νερό. Στη συνέχεια θα πρέπει να ανακατεύετε σε λίγο την σόδα, μέχρι περίπου 1/8 του κουταλιού του γλυκού. Κρατήστε την προσθήκη λίγο κάθε φορά μέχρι το σφυρίγματος να επιβραδύνει.
Υπάρχει επίσης και ένας άλλος συνδυασμός:. 1/2 λεμονιού και 1/2 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα σε 350 γρ νερού –
πηγες
www.healthyfoodhouse.com

http://urbanlegends.about.com/od/medical/a/Lemons-And-Cancer.htm
Ινστιτούτο Επιστημών Υγειας, 819 NLLC Αιτία Street, Βαλτιμόρη, MD1201
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.snopes.com/medical/ ασθένεια / lemons.asp # IDhIz3BljDAfrk2p.99
Η πηγή αυτής της πληροφορίας είναι εντυπωσιακή: προέρχεται από έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές φαρμάκων στον κόσμο, αναφέρει ότι μετά από περισσότερο από 20 εργαστηριακές δοκιμές από το 1970, τα εκχυλίσματα αποκάλυψε ότι: καταστρέφει τα κακοήθη κύτταρα σε 12 καρκίνους, συμπεριλαμβανομένου του παχέος εντέρου, του μαστού, του προστάτη, των πνευμόνων και του παγκρέατος … Οι ενώσεις αυτού του δέντρου έδειξε 10000 φορές καλύτερο από το προϊόν αδριαμυκίνη, ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται συνήθως χημειοθεραπευτικό στον κόσμο, επιβραδύνοντας την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων. Και αυτό που είναι ακόμη πιο εκπληκτικό: αυτός ο τύπος θεραπείας με εκχύλισμα λεμονιού καταστρέφει μόνο κακοήθη καρκινικά κύτταρα και δεν επηρεάζει τα υγιή κύτταρα. Ινστιτούτο Επιστημών Υγείας, 819 NLLC Αιτία Street, Βαλτιμόρη, MD1201

ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΨΗ…τα σχολια δικα σας

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/
Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2014
Eλληνικά HOAX: Λεμόνι και σόδα 1000 φορές πιο ισχυρή απο την χημειοθεραπεία
Άλλη μία θεραπεία για τον καρκίνο και ακόμη ένα hoax που κυκλοφορεί σε σελίδες του εξωτερικού μεταφράστηκε, τροποποιήθηκε και αναρτήθηκε από ελληνικές σελίδες…
Αρχικά το hoax που κυκλοφόρησε με email και ψευδός φαίνεται να προέρχεται από το Institute of Health Sciences και όπως μπορείτε να δείτε, στην αρχική του μορφή δεν υπήρχε αναφορά για μαγειρική σόδα. Όμως το μύνημα δεν προέρχετε από το Institute of Health Sciences και υπάρχει σχετική διάψευση για το email.
The email and information in question did not come from the Health Sciences Institute. Whoever started this scam email did use some of our published material – which had nothing to do with lemons in any way – and inserted the information about lemons. It is erroneous and has caused us a great deal of trouble. However, most troubling is that it is giving false or un-tested medical advice to people suffering with cancer. Perhaps citrus fruits have some anti-cancer properties or perhaps they don’t (I’m not qualified to speak on that), but the one thing I know for certain is the provided “source” of this information – the Health Sciences Institute – did NOT publish this information. We had nothing to do with this email or the information it contains.
Υπάρχουν επιστημονικές μελέτες που δείχνουν ότι τα εσπεριδοειδή έχουν πραγματικές αντικαρκινικές δυνατότητες, όπως ΕΔΩ Ωστόσο, το μήνυμα διογκώνει σημαντικά τις δυνατότητες του λεμονιού ως θεραπεία του καρκίνου, περιέχει ψευδείς και παραπλανητικές πληροφορίες και δεν προέρχεται από κάποια αξιόπιστη ιατρική ή επιστημονική πηγή. Ο ισχυρισμός ότι το λεμόνι είναι αποδεδειγμένη θεραπεία κατά των καρκίνων όλων των τύπων είναι ανακριβήςκαι σε καμιά περίπτωση δεν μπορούμε να πούμε ότι το λεμόνι είναι μία εναλλακτική λύση για τις παραδοσιακές θεραπείες, όπως η χημειοθεραπεία και ακόμη περισσότερο να ισχυριστούμε πως είναι 1000 φορές, ισχυρότερη θεραπεία.
insurancedaily.gr
Η μαγειρική σόδα, προστέθηκε στο αρχικό email, πιθανότατα από κάποιον που διάβασε για τις θεραπείες του ιατρού Tulio Simoncini που «θεράπευε” τον καρκίνο με ενέσεις μαγειρικής σόδας και του έχει αφαιρεθεί η ιατρική άδεια από το 2003. Διαβάστε για τον Tulio Simoncini
Οι συμβουλές για την υγεία πρέπει να είναι έγκυρες, ακριβείς, από αξιόπιστες ιατρικές πηγές και όχι από ψεύτικα email. Για οποιοδήποτε ιατρικό θέμα να ρωτάτε πάντα τον ιατρό σας και να μην εμπιστεύεστε διάφορες αναρτήσεις.
Διαβάστε σχετικά:
http://urbanlegends.about.com/od/medical/a/Lemons-And-Cancer.htm
http://www.snopes.com/medical/disease/lemons.asp
http://www.hoax-slayer.com/lemon-cancer-cells.shtm
Πηγή: ellinikahoaxes.blogspot.gr
Διαβάστε σχετικά:
http://ellinikahoaxes.gr/2014/02/19/%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%8C%CE%B4%CE%B1-1000-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CF%80%CE%B9%CE%BF-%CE%B9%CF%83%CF%87%CF%85%CF%81%CE%AE-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CF%84/
http://www.hoax-slayer.com/lemon-cancer-cells.shtml
Δεν ενθαρρύνουμε κανέναν να ακολουθήσει αυτές τις θεραπείες!
Για οτιδήποτε θέλετε να κάνετε και είστε άρρωστοι ακολουθήστε την συμβουλή του γιατρού-θεραπευτή σας!

ένα εκθαμβωτικό βίντεο

Η Maria Dimitriou κοινοποίησε ένα σύνδεσμο.
Κοινοποιήστε στο Facebook Το όνομα της νήσου “Θήρα” προέρχεται από τον αρχαίο Σπαρτιάτη Θήρα που από τη Σπάρτη προερχόμενος αποίκησε πρώτος τη νήσο…
idiva.gr

Ωραία κεντήματα

Η Maria Dimitriou κοινοποίησε ένα άλμπουμ.
Φωτογραφία του χρήστη En SEÑAR Manualidades.

 Ο χρήστης En SEÑAR Manualidades πρόσθεσε 312 νέες φωτογραφίες στο άλμπουμ: CENTRO DE MESA.


                                                                                                                      


Φωτογραφία του χρήστη En SEÑAR Manualidades.Φωτογραφία του χρήστη En SEÑAR Manualidades.Φωτογραφία του χρήστη En SEÑAR Manualidades.
Φωτογραφία του χρήστη En SEÑAR Manualidades.Φωτογραφία του χρήστη En SEÑAR Manualidades.Φωτογραφία του χρήστη En SEÑAR Manualidades.Φωτογραφία του χρήστη En SEÑAR Manualidades.Φωτογραφία του χρήστη En SEÑAR Manualidades.
Φωτογραφία του χρήστη En SEÑAR Manualidades.  https://scontent.fath5-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/12729039_532708153566691_6348116521590950520_n.jpg?_nc_cat=0&oh=a78f2a28fe45a7509b1c67364f57181c&oe=5BF475B6

Φωτογραφία του χρήστη En SEÑAR Manualidades.


Φωτογραφία του χρήστη En SEÑAR Manualidades.








Φωτογραφία του χρήστη En SEÑAR Manualidades.



ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ

Η Maria Dimitriou κοινοποίησε ένα σύνδεσμο


Γνωρίζουμε από το βίο της Αγ. Βαρβάρας ότι προσπαθώντας να ξεφύγει από τον ειδωλολάτρη πατέρα της που ήθελε να τη σκοτώσει, ένας β...
proskynitis.blogspot.com|Από π.Γεώργιος ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗΣ

https://proskynitis.blogspot.com/2009/12/blog-post_3178.html

ΕΝΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ 




Γνωρίζουμε από το βίο της Αγ. Βαρβάρας ότι προσπαθώντας να ξεφύγει από τον ειδωλολάτρη πατέρα της που ήθελε να τη σκοτώσει, ένας βράχος άνοιξε κατά τρόπο θαυμαστό και κρύφτηκε μέσα. Γι’ αυτό οι ανθρακωρύχοι όλου του κόσμου την θεωρούν προστάτριά τους.

Η Αγία Μεγαλομάρτυρας Βαρβάρα πέθανε για το Χριστό απoκεφαλίζοντας την ο πατέρας της επειδή ομολόγησε την Αγ. Τριάδα. Επειδή ζήτησε ο πύργος να έχει τρία και όχι δύο παράθυρα, ομολογώντας έτσι την πίστη της στην Αγ. Τριάδα, όπως την είχε κατηχήσει ο Βαλεντιανός, τον οποίο είχε στείλει ο Ωριγένης για να τη βαπτίσει Χριστιανή. Αφού βαπτίστηκε κατέστρεψε όλα τα ειδωλολατρικά αγάλματα του πατέρα της και σημάδεψε όλους τους τοίχους με το σημείο του Σταυρού. Αφού αρχικά η Αγία Βαρβάρα γλύτωσε από τον πατέρα της, τον Διόσκορο φεύγοντας τελικά εκείνος την έπιασε και την έσυρε μπρος στον Μαρκιανό, τον απεσταλμένο του αυτοκράτορα Μαξιμιανού (284-306). Βλέποντας ότι αντέχει στα φριχτά βασανιστήρια, τελικά την αποκεφάλισε ο ίδιος ο πατέρας της. Μετά από λίγο κεραυνός σκότωσε και τον Διόσκορο και τον Μαρκιανό.

Αυτοί οι κεραυνοί έκαναν τους πυροβολητές και τους πυροτεχνουργούς να τη θεωρούν προστάτιδά τους. Παρότι τα λείψανα της βρίσκονται από το 1909 ( επειδή για εννιά αιώνες βρίσκονταν στον Αγ. Μάρκο στη Βενετία, όπου τα είχαν φέρει από την Κωνσταντινούπολη) στη Μονή Σαν Τζιοβάνι ντιν Τορτσέλο, κοντά στη Βενετία, η λατρεία της είναι έντονη σε περιοχές με ανθρακωρυχεία: Σαξωνία, Σιλέτζια, Βοημία, Λορένα, Τιρόλ, Βάλεα Ζίουλουι και Τιργκου Οκνα-Ρουμανία, όπου βρίσκεται ένας μοναδικός ναός πολλά μέτρα κάτω από τη γη και που την έφτιαξαν ανθρακωρύχοι σκάβοντας σ’ ένα αλατωρυχείο.
Στη Ορθόδοξη εικονογραφία ζωγραφίζεται πολλές φορές μ’ ένα ποτήριο στο χέρι όντας προστάτιδα ενάντια στο αιφνίδιο θάνατο και μη θέλοντας να στερηθούν οι ετοιμοθάνατοι την θεία κοινωνία. Συχνά τη συναντούμε κοντά σ΄ έναν πύργο (με τρία παράθυρα) ή κρατώντας ένα βιβλίο (για τους ετοιμοθάνατους) ή ένα κλαδί φοίνικα. proskynitis.

Temple of Poseidon.

Η Maria Dimitriou κοινοποίησε ένα σύνδεσμο.

The sanctuary of Poseidon at Sounion is one of the most important sanctuaries in Attica. Sporadic finds point to the conclusion that the site was inhabited in the prehistoric period but there is no evidence of religious practice in such an early date.…
greecehighdefinition.com

Ο άγιος Σάββας προστάτης από τους σεισμούς στη Σητεία!

Ο χρήστης Maria Dimitriou κοινοποίησε ένα σύνδεσμο.
iscreta.gr
O άγιος Σάββας στην επαρχία Σητείας θεωρείται ο άγιος που προστατεύει από τους σεισμούς γιατί το όνομά του κάνει λογοπαίγνιο με την λέξη…

Ο άγιος Σάββας προστάτης από τους σεισμούς στη Σητεία!

O άγιος Σάββας στην επαρχία Σητείας θεωρείται ο άγιος που προστατεύει από τους σεισμούς γιατί το όνομά του κάνει λογοπαίγνιο με την λέξη σαββάσει που σημαίνει τρέμει. Σάββας-σαββάσει.
Υπάρχει η φράση : Η γη σαββάσει (τρέμει).
πηγή
http://ionkeftiu-cretanbull.blogspot.com/2011/12/savvas-saint-who-protects-against.html

Ο άγιος Σάββας προστάτης από τους σεισμούς. Savvas the saint who protects against earthquakes

O άγιος Σάββας στην επαρχία Σητείας θεωρείται ο άγιος που προστατεύει από τους σεισμούς γιατί το όνομά του κάνει λογοπαίγνιο με την λέξη σαββάσει που σημαίνει τρέμει. Σάββας-σαββάσει.Υπάρχει η φράση : Η γη σαββάσει (τρέμει).
Η λέξη σαβάσσει  πιστεύεται πως έχει σχέση με το σαβάζω: εορτάζω την εορτή του Βάκχου, του φρυγικού Σαβάζιου  και την θορυβώδη εκστατική λατρεία του.  Στην ελληνική μυθολογία με το όνομα Σαβάζιος είναι γνωστή μία αρχαία ελληνική Θρακική και Φρυγική θεότητα.    Ο Σαβάζιος ήταν θεός των ιππέων, των νομάδων, της βλαστήσεως και του  σιταριού. Ετυμολογικά, το δεύτερο συνθετικό του ονόματος (-ζιος) προέρχεται από την κοινή ινδοευρωπαϊκή ρίζα Dyeus, από όπου και οι λέξεις «Δίας» και «θεός», το λατινικό deus = θεός, κλπ..  Στην κλασική Ελλάδα τον παρομοίαζαν με τον Διόνυσο, αλλά η βάρβαρη και παράξενη λατρεία του δεν είχε πολλούς οπαδούς. Οι πιστοί του χόρευαν κρατώντας ιερά φίδια, ενώ κατά τις νύχτες εόρταζαν τον «μυστικό γάμο» των μυημένων με τον θεό. Το «Λεξικό της Σούδας» γράφει με απόλυτο τρόπο:  «ο Σαβάζιος... ...είναι το ίδιο με τον Διόνυσο. Απέκτησε αυτήν την επίκληση από τις τελετές προς αυτόν. Γιατί οι βάρβαροι αποκαλούν τη βακχική κραυγή «σαβάζειν», οπότε και κάποιοι από τους `Ελληνες ακολούθησαν και απεκάλεσαν την κραυγή «σαβασμός»... ...Επίσης, ονομάζονταν «σαβοί» τα μέρη που είχαν αφιερωθεί στον Διόνυσο και στις βακχιάζουσές του. Ο Δημοσθένης στον «Υπέρ Κτησιφώντος» λόγο του [τους αναφέρει]»
St. Savvas in Sitia’s province is believed to be the saint who protects against earthquakes. That’s why in local idiom the verb savvassi which means trembles makes a pun on the name of the saint : Savvas-Savvassi.For the earthquake is the expression : The earth savvassi(trembles)

The word savassi is believed to be related wirh verb savaso: : I celebrate the feast of Bacchus, the Phargic Savasios   and his noisy ecstatic worship


Ο Εγκέλαδος και ο άγιος Σάββας. Engeladus and saint Savvas



SabaziusΣαβάσιος
Εκστατικοί χοροί. Ecstatic dances

''ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΛΕΠΡΩΝ''......ΣΠΙΝΑΛΟΝΓΚΑ!!!!!!

Ο χρήστης Maria Dimitriou κοινοποίησε ένα βίντεο.




https://www.facebook.com/1470228503303078/videos/1673452506314009/?hc_ref=ART93pStYfUJR4u9zBeAghE650P1dLJfI34qsnFNJJDbCfCOyHxsyG6QK_bwU0s2O7M


Greeks Worldwide
Ενα Σπανιο ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ από το μακρινό 1935................... ''ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΛΕΠΡΩΝ''......ΣΠΙΝΑΛΟΝΓΚΑ!!!!!!
Σ Υ Γ Κ Λ Ο Ν Ι Σ Τ Ι Κ Ο ! ! ! !


τί είπε η Παναγία μας για αυτούς που θα διαβάζουν τους Χαιρετισμούς

Ο χρήστης Maria Dimitriou κοινοποίησε ένα σύνδεσμο.

perivolipanagias.blogspot.com

Δείτε τί είπε η Παναγία μας για αυτούς που θα διαβάζουν τους Χαιρετισμούς Της...


Σε Κώδικες του Αγίου Όρους μαρτυρούνται πολυάριθμες εμφανίσεις της Υπεραγίας Θεοτόκου σε Αγιους Γεροντες , στους οποίους και δήλωσε «όστις Με χαιρετίζει μίαν φοράν την ημέραν με τους Χαιρετισμούς, τους οποίους πολύ αγαπώ, θα τον προστατεύω, θα τον διαφυλάττω από παν κακόν, θα τον επιβλέπω καθ’ όλην την ζωή του και εν εκείνη την ημέρα της Δευτέρας Παρουσίας, θα τον υπερασπισθώ ενώπιον του Υιού μου».
Εχουμε και σε παλαότερη μας αναρτήσει αναφέρει τον Γέροντα Εφραιμ της Αριζόνας ο οποίος σε επιστολή που έστειλε στα πνευματικά του παιδιά τα προτρέπει να διαβάζουν ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ και όχι μόνο στο Απόδειπνο τους Χαιρετισμούς της Παναγιας μας !

Αυτήν την εντολή την είχε λάβει από τον Αγιο Γέροντα του , τον Γέροντα Ιωσήφ τον Ησυχαστή που μαζί με τον συνασκητή του τον Γέροντα Αρσένιο τον Σπηλαιώτη ( τον “Παππού” για τον οποίο γράψαμε στην προηγούμενη μας ανάρτηση ) διάβαζαν ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ καθε μέρα τους Χαιρετισμους της Θεοτοκου !

Αυτήν την ευλογημένη συνήθεια για την οποία μας συμβουλεύει ο Γέροντας Εφραίμ της Αριζόνας την τηρεί ανελλιπώς ο ίδιος , ακόμη και σήμερα που βρίσκεται στην Αμερική !

Παρότι έχει αποκτήσει την καθαρή, νοερά , καρδιακή προσευχή δεν σταματά να λέει τους Χαιρετισμούς της Παναγίας μας καθημερινά και σε κάθε περίσταση !!

Αυτό μας το βεβαιώνει και ο υποτακτικός του, που εκάρη από τον Γέροντα Εφραιμ μοναχός και στον οποίο έδωσε το όνομα του, ο αμεριακανο-ινδικής καταγωγής μοναχός Εφραίμ , που εδώ και είκοσι χρόνια διακονεί καθημερινά τον Γέροντα Εφραίμ !!

Στο βίντεο που ακολουθεί και το οποίο είναι αφιερωμένο στην Ιερα Μονη Αγιου Αντωνιου στην Αριζόνα και στον Γέροντα Εφραίμ , ο υποτακτικός του διηγείται ένα πολυ χαριτωμένο περιστατικό που συνέβη όταν με το αμάξι της Μονής οδηγούσε τον Γέροντα Εφραίμ μέσα από την έρημο για να πάει να εγκαινιάσει μία νέα Μονή !!

Ο Γέροντας Εφραίμ ξεκίνησε να λέει εκφώνως τους Χαιρετισμούς της Παναγίας μας ενώ ο υποτακτικός οδηγούσε ! Συγκινημένος ο υποτακτικός άρχισε να προσεύχεται κι αυτός !! Και τότε συνεβη ένα πραγματικό θαύμα !!

Σας αφήνω να το ακούσετε από το στόμα του μοναχού στην διήγηση του που ξεκινά στο 16.20 λεπτό του βίντεο που ακολουθε...


https://www.youtube.com/watch?v=PLAlBDvHXqo
 
archangelosmichail.gr
Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/perivolipanagias.blogspot.gr

Το 87% των ανθρώπων εκπέμπουν αρνητική ενέργεια

Ο χρήστης Maria Dimitriou κοινοποίησε μια δημοσίευση.

Το 87% των ανθρώπων εκπέμπουν αρνητική ενέργεια . Εσύ;
1
http://vickytoxotis.blogspot.com/2010/08/87.html#ixzz1g4kuqIDf

87% των ανθρώπων εκπέμπουν αρνητική ενέργεια... ΕΣΥ?



Από μύνημα που μου εστάλη:

Εξισορροπώντας την ενέργεια

Είμαστε όλοι συνδεδεμένοι σ' ένα συλλογικό επίπεδο συνειδητότητας γι' αυτό η ενεργειακή συχνότητα ( σκέψεις, συναισθήματα ) καθενός από μας επηρεάζει όλους μας.

Επιστημονικές έρευνες έχουν υπολογίσει την ενεργειακή συχνότητα κάθε μεμονωμένου ατόμου όπως επίσης και τη συχνότητα μεγάλων ομάδων ανθρώπων.

Οι άνθρωποι που λειτουργούν μέσα από ανώτερα επίπεδα ενέργειας ασκούν ενδυναμωτική επίδραση στο σύνολο. Αντίθετα εκείνοι που λειτουργούν σε κατώτερα επίπεδα, η επίδρασή τους είναι αποδυναμωτική.


Ας δούμε ποια είναι η διαφορά μεταξύ των δυο:

  • Εκείνοι που λειτουργούν μέσα από χαμηλότερες δονήσεις δεν μπορούν να διακρίνουν την αλήθεια από το ψέμα.
  • Μπορεί κανείς να τους επηρεάσει εύκολα, να τους υπαγορεύσει πώς να σκέφτονται, ποιόν να μισούν, ποιόν να αγαπούν, τι να πράξουν. 
  • Μπορούν εύκολα να παρασυρθούν σαν τα πρόβατα, σε μια μαζική νοοτροπία βασισμένη σε ασήμαντες λεπτομέρειες, όπως ο συγκεκριμένος τόπος που γεννήθηκαν, τα όσα πίστευαν οι γονείς και οι πρόγονοί τους, το σχήμα των ματιών τους, το χρώμα τους και πάρα πολλούς άλλους παράγοντες. 
  • Λειτουργούν μέσα από το θυμό, το φόβο, τη λύπη, την απάθεια, την ενοχή, την ντροπή, το μίσος, την κριτική και γενικότερα τα αρνητικά συναισθήματα.
Αποτελούν το 87% της ανθρωπότητας!

  • Εκείνοι που κινούνται σε ανώτερα ενεργειακά επίπεδα λειτουργούν με αγάπη, καλοσύνη, αρμονία, 
  • δε βιώνουν συναισθήματα αντίφασης και διαχωρισμού, 
  • σέβονται κάθε μορφή ζωής, δεν αντιστέκονται, 
  • είναι σε επαφή με το βαθύτερο εαυτό τους και έτσι διατηρούν πάντα την εσωτερική τους ισορροπία και γαλήνη ανεξάρτητα από τις συνθήκες που επικρατούν γύρω τους. 
  • Εκπροσωπούνται από τις σπουδαίες προσωπικότητες που διαμόρφωσαν πνευματικά πρότυπα τα οποία ακολούθησαν εκατομμύρια άνθρωποι ανά τους αιώνες.
Αυτοί ακριβώς οι άνθρωποι, αποτέλεσαν και αποτελούν, το αντίβαρο για την αρνητική επιρροή των ανθρώπων κατώτερης ενέργειας. Αυτό δε συμβαίνει σε αντιστοιχία ένα-προς-ένα, από τη στιγμή που το 87% της ανθρωπότητας κινείται στις κατώτερες αποδυναμωτικές συχνότητες.

Ας δούμε λοιπόν σύμφωνα με τις μελέτες που έχουν γίνει, πως αντισταθμίζονται οι κατώτερες συχνότητες:

  • .Ένα άτομο που ζει και δονείται στην ενέργεια της αισιοδοξίας και της προθυμίας να μην κρίνει τους άλλους, θα εξισορροπήσει την αρνητική ενέργεια 90.000 ατόμων που κινούνται στα κατώτερα , αποδυναμωτικά επίπεδα!
  •  
  • . Ένα άτομο που ζει και δονείται στην ενέργεια της καθαρής αγάπης και του σεβασμού για κάθε είδος ζωής θα εξισορροπήσει την αρνητική ενέργεια 750.000 ατόμων που κινούνται στα κατώτερα, αποδυναμωτικά επίπεδα.
  •  
  • . Ένα άτομο που ζει και δονείται στην ενέργεια της φώτισης, της ευδαιμονίας και της άπειρης ειρήνης, θα εξισορροπήσει την αρνητική ενέργεια 10 εκατομμυρίων ανθρώπων.
  •  
  • . Ένα άτομο που ζει και δονείται στην ενέργεια της χάρης, του καθαρού πνεύματος που υπερβαίνει το σώμα, σε ένα κόσμο που δεν υπάρχει δυαδικότητα ή όπου υπάρχει απόλυτη ενότητα, θα εξισορροπήσει την αρνητική ενέργεια 70 εκατομμυρίων ανθρώπων που κινούνται στα κατώτερα, αποδυναμωτικά επίπεδα.

Και το πιο εκπληκτικό:

. Ένας και μόνο αβατάρ που ζει στη δική μας ιστορική περίοδο, κινούμενος στο ανώτερο επίπεδο συνειδητότητας, κάποιος στον οποίο θα άρμοζε ο τίτλος του Δασκάλου όπως ο Βούδας και ο Χριστός, θα εξισορροπούσε τη συλλογική αρνητική ενέργεια ολόκληρης της σημερινής ανθρωπότητας!

. Η αρνητική ενέργεια ολόκληρου του ανθρώπινου πληθυσμού θα οδηγούσε σε αυτοκαταστροφή, αν δεν υπήρχε η εξισορροπητική επίδραση αυτών των ανώτερων ενεργειακών πεδίων!!

Είναι φανερό λοιπόν το πόσο ζωτικής σημασίας είναι να ανακαλύψουμε τρόπους με τους οποίους θα ενισχυθεί η ανθρώπινη συνειδητότητα, έχοντας επίγνωση της σημασίας της ανύψωσης της συχνότητας των δικών μας δονήσεων.

  • Ανυψώνοντας τη συχνότητα των δονήσεών μας έστω και λίγο, κάνοντας τακτικά πράξεις αγάπης και καλοσύνης, αρνούμενοι να κρίνουμε τις επιλογές των άλλων, εστιαζόμενοι στο καλό που μπορεί να προσφέρει το μεταμφιεσμένο κακό, μπορούμε ν' αποτελέσουμε αντίβαρο για 90.000 ανθρώπους που ζουν στον πλανήτη και κινούνται στα κατώτερης ενέργειας επίπεδα της ντροπής, του θυμού και του φόβου.
Εναρμονισμένοι με την ανώτερη συμπαντική ενέργεια μπορούμε να γίνουμε όργανα ειρήνης.
 
Κλείνω με ένα απόσπασμα από την «Αυτοβιογραφία ενός γιόγκι»:
«Όσο βαθύτερη είναι η αυτοπραγμάτωση ενός ανθρώπου, τόσο περισσότερο επηρεάζει ολόκληρο το σύμπαν με τις λεπτές πνευματικές του δονήσεις, και τόσο λιγότερο επηρεάζεται ο ίδιος από τη φαινομενική ροή των πρα

Δημοφιλείς αναρτήσεις