Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

ΓΙΑ ΑΣΜΑ ΒΡΟΓΧΙΤΙΔΑ ΒΗΧΑ

Η Maria Dimitriou κοινοποίησε ένα σύνδεσμο.
 
Γιαγιάδες μας γνωρίζουν καλύτερα:το παραδοσιακό γιατρικό για άσθμα, βρογχίτιδα,
Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέρον από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πήγη στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.
Γιαγιάδες μας γνωρίζουν καλύτερα:το παραδοσιακό γιατρικό για άσθμα, βρογχίτιδα, βήχα & πνευμόνες

Πολλοί άνθρωποι έχουν διαγνωστεί με διαφορετικές ασθένειες των πνευμόνων ή διαταραχών και το άσθμα, βρογχίτιδα, και διάφορα είδη του βήχα είναι μερικές από τις πιο κοινές συνθήκες.
Μολύνσεις, αλλεργίες και το κάπνισμα μπορεί να προκαλέσει έναν ορισμένο τύπο πνευμονικής νόσου ή διαταραχής. Σε αυτό το άρθρο θα σας δώσει τη συνταγή για ένα δημοφιλές παραδοσιακό γιατρικό που θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε πρόβλημα με τους πνεύμονες σας , ειδικά  για το άσθμα,  των βρόγχων
Στο παρελθόν, οι γιαγιάδες μας έχουν ετοιμάσει αυτή τη φυσική θεραπεία για την αντιμετώπιση παθήσεων αυτού του τύπου
Συστατικά:
½ κιλό κόκκινο / μωβ κρεμμύδια
2 φλιτζάνια καθαρό σιρόπι σφενδάμο  £ 1.1 / ½ κιλό καστανή ζάχαρη
2 μεσαίου μεγέθους λεμόνια
6 φλιτζάνια / 1.5 l νερό
7 κουταλιές της σούπας ακατέργαστο μέλι
Προετοιμασία:
Τοποθετήστε αυτό το καθαρό σιρόπι σφενδάμου σε ένα μεγάλο τηγάνι και προθερμάνετε το  σε μέτρια φωτιά (Αν χρησιμοποιείτε καφέ ζάχαρη – να λάβετε ένα μεγάλο τηγάνι και προθερμάνετε την καφέ ζάχαρη σε μέτρια φωτιά Ανακατεύετε συνεχώς μέχρι να παίρνει ένα ωραίο. χρυσό χρώμα) . Στη συνέχεια, προσθέτετε τα  κομμένα σε φέτες κρεμμύδια , μαγειρέψτε για λίγα λεπτά, και προσθέτουμε το νερό.
Βράζουμε το μίγμα σε μέτρια φωτιά μέχρι το νερό να μειώνεται κατά ένα τρίτο. Αφήστε το να κρυώσει για λίγο. Προσθέστε το μέλι και τον χυμό λεμονιού στο μίγμα και ανακατεύετε καλά. Ας το ενα βραδυ και το πρωί σουρώστε το υγρό και να το διατηρήσετε σε ένα γυάλινο μπουκάλι.
Πώς να το καταναλώσουν:
Ρίξτε μια κουταλιά της σούπας πριν από κάθε γεύμα.  Επαναλάβετε τη θεραπεία μέχρι τους πνεύμονές σας να ειναι καλλήτερα Τα παιδιά θα πρέπει να λάβει ένα κουταλάκι του γλυκού του φαρμάκου πριν από κάθε γεύμα.
Πηγή: www.fashionmg-style.com

υπόγεια πόλη της Καππαδοκίας

Η Maria Dimitriou κοινοποίησε ένα σύνδεσμο.
 
Στην "Ανάβαση", ο Ξενοφών ανέφερε ότι οι άνθρωποι στην Ανατολή έμεναν σε πόλεις κάτω από το έδαφος. Η ανακαλύψεις υπόγειων κατοικιών στην Καππαδοκία,…
mixanitouxronou.gr

Punto Jazmín

 
Punto Jazmín de la Sección colección de puntos en tejido crochet
crochet.com.ar

Σπιτικά κριτσίνια

http://www.lovecook.gr/syntages/alles-syntages/334-spitika-kritsinia

Σπιτικά κριτσίνια


Σπιτικά κριτσίνια

Υλικά
- 2 φλ. νερό χλιαρό
- 2 κ.γ. μαγιά
- 5 κ.γ. ελαιόλαδο
- 1 ½ κ.γ. αλάτι
- 1 ½ κ.γ. ζάχαρη
- 5 ½ φλ. αλεύρι μαλακό
- 5 κ.σ. σουσάμι
- 1 αυγό
Εκτέλεση
Ρίχνουμε σε ένα μπολ το νερό, τη μαγιά, τη ζάχαρη, το ελαιόλαδο και το αλάτι. Ανακατεύουμε ελαφρώς και στη συνέχεια προσθέτουμε λίγο-λίγο το αλεύρι. Μόλις η ζύμη μας αφρατέψει και μαλακώσει, τη βάζουμε σε αλευρωμένη επιφάνεια και τη ζυμώνουμε έως ότου γίνει λεία και δεν κολλάει στα χέρια. Αν δούμε ότι κολλάει, προσθέτουμε όσο αλεύρι χρειάζεται μέχρι να επιτύχουμε το αποτέλεσμα που επιθυμούμε.
Ακολούθως, αλείφουμε τη ζύμη με λάδι και την αφήνουμε για περίπου 40 λεπτά να φουσκώσει σε ζεστό μέρος. Μόλις αυτό συμβεί, την κόβουμε σε περίπου 35-40 ίσα κομμάτια και πλάθουμε λεπτά μακρουλά κορδόνια σε ότι μήκος θέλουμε.
Αφού ετοιμάσουμε όλα τα κριτσίνια, τα τοποθετούμε σε λαδωμένη λαδόκολλα, τα αλείφουμε από πάνω με χτυπημένο αυγό και πασπαλίζουμε με σουσάμι. Τέλος, τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.
Καλή επιτυχία!

Πηγή: http://www.lovecook.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις