Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

Έλληνας μαθηματικός λύνει τον γρίφο Nash


Η Maria Dimitriou κοινοποίησε ένα σύνδεσμο.

Έλληνας μαθηματικός λύνει τον γρίφο Nash που για 60 χρόνια προσπαθούσαν να λύσουν όλοι οι μαθηματικοί του κόσμου!!
thesecretrealtruth.blogspot.com

Έλληνας μαθηματικός λύνει τον γρίφο Nash που για 60 χρόνια προσπαθούσαν να λύσουν όλοι οι μαθηματικοί του κόσμου!!

https://masternews.gr/wp-content/uploads/2016/03/hilton-620x330.jpgΕξαιρετική η διάκριση του 30χρονου μαθηματικού Κωνσταντίνου Δασκαλάκη, που στα 27 του έγινε επίκουρος καθηγητής στο ΜΙΤ, και τρία χρόνια αργότερα – τώρα – έλυσε την εξίσωση John Forbes Nash που επί 60 χρόνια προσπαθούσαν να λύσουν όλοι οι μαθηματικοί του κόσμου!!
Αλλά ποιος ήταν ο John Forbes Nash;
Αμερικανός μαθηματικός που βραβεύτηκε το 1994 με το βραβείο Νόμπελ στα Οικονομικά για την πρωτοπόρα εργασία του που ξεκίνησε αρχικά από το 1950, των μαθηματικών στη θεωρία των παιχνιδιών. Το βραβείο Νόμπελ το μοιράστηκε με τον οικονομολόγο John C. Harsanyi και τον μαθηματικό Reinhard Selten.
250px-John_Forbes_Nash,_Jr._by_Peter_Badge 
Το 1948 ο Νας πήρε το πτυχίο και το μεταπυχιακό του στα μαθηματικά στο Carnegie Institute of Technology στο Pittsburgh. Δυο χρόνια αργότερα σε ηλικία 22 ετών τελείωσε το διδακτορικό του στο Princeton University και δημοσίευσε την εργασία του στο επιστημονικό περιοδικό Annals of Mathematics. Το 1951 έγινε μέλος της σχολής Massachusetts Institute of Technology αλλά παραιτήθηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1950, μετά από διάγνωση ψυχικής ασθένειας. Τι λέει το θεώρημα Nash;
Γνωστό σαν θεώρημα του Νας (Nash solution ή Nash equilibrium στα αγγλικά), είναι μια θεωρητική έννοια ενός παιχνιδιού που περιλαμβάνει δυο ή περισσότερους παίχτες, κατά τον οποίο κάθε παίχτης υποθέτεται ότι ξέρει τις στρατηγικές που φέρνουν την ισορροπία των άλλων παιχτών, και ότι κανένας παίχτης δεν έχει τίποτα να κερδίσει με το να αλλάξει μόνο την δική του στρατηγική. Αν κάθε παίχτης έχει μια επιλεγμένη στρατηγική κανένας παίχτης δεν μπορεί να κερδίσει με το να αλλάξει την δική του στρατηγική ενώ οι υπόλοιποι παίχτες διατηρούν αναλλοίωτη την δική τους στρατηγική, τότε η επικρατούσα κατάσταση της επιλογής των στρατηγικών και το αντίστοιχο κέρδος από αυτές αποτελούν το θεώρημα του Νας.
Κωνσταντίνος Δασκαλάκης
Το θεώρημα του Νας χρησιμοποιήθηκε κυρίως για να αναλύσει το αποτέλεσμα της στρατηγικής αλληλεπίδρασης πολλαπλών ατομικών αποφάσεων. Με άλλα λόγια είναι ένας τρόπος για να προβλέψουμε τι πρόκειται να γίνει αν πολλοί άνθρωποι ή πολλοί οργανισμοί παίρνουν αποφάσεις ταυτόχρονα και η απόφαση του κάθε ενός στηρίζεται στην απόφαση των υπολοίπων. Η πιο απλή εξήγηση της διορατικότητας του Νας, έγκειται στο ότι δεν μπορούμε να προβλέψουμε το αποτέλεσμα όταν πολλά άτομα παίρνουν αποφάσεις αν αναλύσουμε μόνο τις αποφάσεις. Αντιθέτως, πρέπει να ρωτήσουμε τι πρόκειται να κάνει κάθε παίχτης, λαμβάνοντας υπόψη την απόφαση των υπολοίπων. Που βρίσκει εφαρμογή; Βρίσκει χρήση στην ανάλυση εμπόλεμων καταστάσεων (Prisoner’s dilemma)μέχρι και την πρόβλεψη της τροχαίας κίνησης (Wardrop’s principle), πως να διοργανωθεί μια δημοπρασία (Auction theory) ακόμη και για τα πέναλτυ στο ποδόσφαιρο (Matching pennies). Η ταινία A Beautiful Mind (2001) είναι βασισμένη στη ζωή του Νας και τον δείχνει να παλεύει να νικήσει την σχιζοφρένεια του. Κωνσταντίνος Δασκαλάκης
daskalakis2
Απόφοιτος του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, με βαθμό 9,98 στα 10, με μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Μπέρκλεϊ, καθηγητής πληροφορικής στο MIT, ο Κωνσταντίνος Δασκαλάκης θεωρείται ένα από τα πιο λαμπρά μυαλά διεθνώς.
Οι γνώσεις και ικανότητές του αδιαμφισβήτητες, ωστόσο, αυτό που εκτόξευσε τη δημοτικότητά του στην επιστημονική κοινότητα, ήταν το επίτευγμά του – το 2009 – να ξεδιαλύνει έναν δύσκολο γρίφο της πληροφορικής, που έμενε άλυτος από το 1950.
Η διδακτορική του διατριβή μελετά το Θεώρημα του Νας, στη θεωρία των παιγνίων, θεώρημα για το οποίο το 1994 ο Νας κέρδισε το Νόμπελ Οικονομίας.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε πριν από ένα χρόνο στα ΝΕΑ, ο Κ. Δασκαλάκης σημείωνε χαρακτηριστικά, ότι«Την επιστήμη μου την ενδιαφέρει κυρίως το Ίντερνετ. Πρόκειται για ένα μέσο που χρησιμοποιείται από εκατομμύρια χρήστες και ελέγχεται από διάφορες εταιρείες, οργανισμούς και κράτη. Όλοι όμως έχουν διαφορετικά συμφέροντα, που μερικές φορές επηρεάζουν την ελεύθερη κίνηση της πληροφορίας. Έτσι, αυτό που καλούμαστε να κάνουμε είναι να σχεδιάσουμε ένα «γερό» Ίντερνετ, όπου η πληροφορία θα ταξιδεύει όσο πιο γρήγορα γίνεται με ασφάλεια, ενώ παράλληλα θα προστατεύεται η ελευθερία του λόγου». Ο ίδιος δεν είχε κρύψει τότε την αντίθεσή του στο να εγκαταλείψει την ακαδημαϊκή του καριέρα στις ΗΠΑ προκειμένου να επιστρέψει στην Ελλάδα, εκτιμώντας ότι λόγω αντικειμένου, στη χώρα μας δεν θα είχε τη δυνατότητα να συνεχίσει τις έρευνές του.
Ωστόσο και παρά το ότι δεν προγραμματίζει επιστροφή στην πατρίδα, παραδέχεται ότι επιθυμεί να δώσει «πίσω στην Ελλάδα, γιατί κι αυτή του έδωσε τις βάσεις για να φτάσει ως εδώ».
Η επίλυση του γρίφου του Nash O K. Δασκαλάκης, χρειάστηκε περίπου ένα χρόνο για να καταφέρει αυτό που έμοιαζε ακατόρθωτο, αναγκάζοντας τη διεθνή ακαδημαϊκή κοινότητα να υποκλιθεί στις ικανότητές του.
Την επίλυση του γρίφου του ΝΑS δηλαδή, ο οποίος τη δεκαετία του ΄50 έφτιαξε ένα απλοποιημένο σύστημα των σχέσεων και των ενεργειών κάποιων ανθρώπων που βρίσκονταν σε καταστάσεις με διαφορετικά συμφέροντα, όπως το να είναι αντίπαλοι σε ένα «παιχνίδι».
Σε συνεργασία με τους καθηγητές του, Χρίστο Παπαδημητρίου από το Πανεπιστήμιο του Μπέρκλεϊ και τον καθηγητή Πολ Γκόλντμπεργκ του Πανεπιστημίου του Λίβερπουλ, κατάφεραν να αποδείξουν, ότι δεν υπάρχει τρόπος για να προβλεφθεί η ισορροπία.

Διαβήτης: Τα ελληνικά βότανα που τον καταπολεμούν

Διαβήτης: Τα ελληνικά βότανα που τον καταπολεμούν πιο αποτελεσματικά


Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες ο αριθμός των ανθρώπων που πάσχουν από διαβήτη παγκοσμίως έχει εκτοξευθεί τα τελευταία χρόνια, απόρροια της…


Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες ο αριθμός των ανθρώπων που πάσχουν από διαβήτη παγκοσμίως έχει εκτοξευθεί τα τελευταία χρόνια, απόρροια της κακής διατροφής από το “γρήγορο φαγητό” και της ελλιπούς σωματικής άσκησης από την καθιστική εργασία και τις πολλές ώρες μπροστά στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.
Ο διαβήτης έχει χαρακτηριστεί ως η επόμενη μεγάλη μάστιγα μετά τον καρκίνο. Γι' αυτό είναι σημαντικό να γνωρίζετε ποιες είναι εκείνες οι τροφές που περιορίζουν τον κίνδυνο εκδήλωσης διαβήτη, ή τον καταπολεμούν πιο αποτελεσματικά.
Η “απάντηση” κρύβεται στα βότανα που παρέχει η Φύση. Δείτε ποια είναι αυτά που καταπολεμούν τον διαβήτη πιο αποτελεσματικά:
Βασιλικός: Σε μια μικρή επιστημονική μελέτη στην οποία συμμετείχαν 40 άτομα με διαβήτη τύπου-2, διαπιστώθηκε ότι εκείνοι που καταναλώνουν βασιλικό ήταν σε θέση να μειώσουν επίπεδα της γλυκόζης νηστείας στο αίμα τους κατά περίπου 17,6%. Επιπλέον, τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα τους μετά την κατανάλωση ενός γεύματος μειώθηκαν κατά 7,3%.

Κανέλα: Το αρωματικό αυτό φυτό δεν ανεβάζει τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα, αλλά το αντίθετο. Σε έρευνα του 2003 διαπιστώθηκε ότι μετά από μόλις 40 ημέρες, ένας τύπος κανέλας που ονομάζεται Cinnamomum aromaticum ή cassia βρέθηκε ότι μειώνει τα επίπεδα της γλυκόζης στο αίμα κατά σχεδόν 30%.
Χαμομήλι: Το χαμομήλι έχει την ικανότητα να βοηθά στη μείωση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα, να αφαιρεί από αυτό τη ζάχαρη και να την αποθηκεύσει στο ήπαρ. Αυτό το καθιστά μια εξαιρετική επιλογή ανάμεσα σε άλλα βότανα και μπαχαρικά που μπορείτε να προμηθευτείτε για να κάνετε κάποιο ρόφημα, όπως τσάι.
Κύμινο: Η πικάντικη, καπνιστή γεύση του κύμινου είναι ακόμα μια γεύση που μπορούν να απολαύσουν οι διαβητικοί ή όσοι αντιμετωπίζουν κίνδυνο εκδήλωσης διαβήτη. Όχι μόνο μειώνει τη χοληστερόλη και το σάκχαρο στο αίμα, αλλά ρυθμίζει τα υποπροϊόντα της γλυκοζυλίωσης (AGEs), τα οποία είναι επιβλαβή ανησυχητικό για εκείνους που έχουν την ασθένεια.
http://www.naturalnews.com

Κάθε δάχτυλο συνδέεται με 2 όργανα

Κάθε δάχτυλο συνδέεται με 2 όργανα: Μέθοδοι θεραπείας σε 5 λεπτά



Υγεία - Κάθε δάχτυλο μας συνδέεται με 2 όργανα: Ιαπωνικοί Μέθοδοι για θεραπεία σε 5 λεπτά! Η δάχ τυλο-θεραπεία είναι μια ιαπωνική καινοτομία.…
earthshareme.com
http://thesecretrealtruth.blogspot.gr/2016/04/2-5.html?m=1

Κάθε δάχτυλο συνδέεται με 2 όργανα: Μέθοδοι θεραπείας σε 5 λεπτά



Κάθε δάχτυλο μας συνδέεται με 2 όργανα: Ιαπωνικοί Μέθοδοι για θεραπεία σε 5 λεπτά!
Η δάχτυλο-θεραπεία είναι μια ιαπωνική καινοτομία. Βασίζεται στην πεποίθηση ότι κάθε δάκτυλο συνδέεται με τουλάχιστον δύο ζωτικά όργανα του σώματός μας.

Η διαδικασία είναι σύντομη και απλή και απαιτεί μόνο πέντε λεπτά εφαρμογής.
Η αρχαία ιαπωνική θεραπευτική τέχνη γνωστή ως Jin Shin Jitsu είναι μια εναλλακτική ιατρική που εστιάζει στην επίτευξη της συναισθηματικής και σωματικής ισορροπίας δουλεύοντας σε προκαθορισμένα σημεία του χεριού που απαιτούν κάποια μορφή διέγερσης.

Λοιπόν, πώς λειτουργεί;

– Τα ζωτικά σας όργανα θα επηρεαστούν κρατώντας το μεσαίο δάχτυλό σας με το άλλο χέρι σφιχτά μέχρι και πέντε λεπτά .

– Αναπνέετε πολύ βαθιά καθώς το κάνετε αυτό.

– Στη συνέχεια, κάνετε μασάζ στα δάχτυλα σας και στα δύο χέρια.

– Αφιερώνοντας κατά μέσο όρο τρία λεπτά στο καθένα.

Ποια όργανα και συναισθήματα επηρεάζονται με τα δάχτυλά σας;

1. Ο Αντίχειράς.

Τα όργανα που επηρεάζονται είναι: – Το στομάχι και ο σπλήνας

Τα συναισθήματα που επηρεάζονται είναι: – κατάθλιψη και άγχος

Σωματικά συμπτώματα: – Δερματικά προβλήματα, στομαχόπονοι, νευρικότητα, κεφαλαλγίες

2. Ο Δείκτης.

Τα όργανα που επηρεάζονται είναι: – Νεφροί και ουροδόχος κύστη

Τα συναισθήματα που επηρεάζονται είναι: – Δυσαρέσκεια, φόβος και σύγχυση

Σωματικά συμπτώματα: – Πεπτικά προβλήματα, πονόδοντος, μυικοί πόνοι

3. Μέσος Δάχτυλος

Τα όργανα που επηρεάζονται είναι: – συκώτι/ήπαρ

Τα συναισθήματα που επηρεάζονται είναι: – Ευερεθιστότητα, θυμός, οργή και αποφασιστικότητα.

Σωματικά συμπτώματα:
– Πονοκέφαλοι και ημικρανίες, πόνοι της περιόδου και κόπωση.

4. Παράμεσος

Τα όργανα που επηρεάζονται είναι: – Οι πνεύμονες και το παχύ έντερο

Τα συναισθήματα που επηρεάζονται είναι: – Ο φόβος, αρνητική στάση / σκέψεις και θλίψη.

Σωματικά συμπτώματα: – Αναπνευστικά προβλήματα, όπως άσθμα, δερματικά και πεπτικά προβλήματα.

5. Μικρό δάχτυλο

Τα όργανα που επηρεάζονται είναι: – Καρδιά και λεπτό έντερο

Τα συναισθήματα που επηρεάζονται είναι: – Άγχος, χαμηλή αυτοεκτίμηση και νευρικότητα

Σωματικά συμπτώματα: – Καρδιακές παθήσεις, προβλήματα των οστών και πονόλαιμος.

Πηγή: www.timefornaturalhealthcare.com
nouskaisoma.esy.es

Το ΕΝΟΧΟ μυστικό της κανέλας

Η Maria Dimitriou κοινοποίησε ένα σύνδεσμο.


Όλο και περισσότερο ακούμε για τις ευεργετικές ιδιότητες της κανέλας. Πράγματι η κανέλα είναι ένα μπαχαρικό πλούσιο σε αντιοξειδωτικά συστατικά,…
diadrastika.com|Από Σπυρος Μακρης


Όλο και περισσότερο ακούμε για τις ευεργετικές ιδιότητες της κανέλας.
Πράγματι η κανέλα είναι ένα μπαχαρικό πλούσιο σε αντιοξειδωτικά συστατικά, αντιβακτηριδιακό και αντιφλεγμονώδες.
Μειώνει την κακή χοληστερόλη LDL, βοηθά στον διαβήτη μειώνοντας τη γλυκόζη στο αίμα. Αυξάνει τη ροή του αίματος και βοηθά στην πρόληψη δημιουργίας θρόμβων. Περιέχει σίδηρο, ασβέστιο, μαγγάνιο, φυτικές ίνες και Κινναμαλδεύη, τη βασική ουσία της κανέλας που βοηθάει σε πολλά. ΑΛΛΑ… όλα αυτά υπάρχουν ΜΟΝΟ στην αυθεντική κανέλα Κευλάνης!!
Λίγοι ή ελάχιστοι από εσάς που διαβάζεται αυτό το άρθρο έχετε δοκιμάσει κανέλα. Αυτό που αγοράζουμε από το σούπερ μάρκετ και μας το πουλάνε ως κανέλα, είναι στην πραγματικότητα ΚΑΣΙΑ. Ένα άλλο μπαχαρικό που μοιάζει με την κανέλα, αλλά καμία σχέση δεν έχει με τις θαυματουργές ιδιότητές της. Μάλιστα η Κάσια (ή Κασσία) είναι πλούσια σε ένα συστατικό που ονομάζεται ΚΟΥΜΑΡΙΝΗ, μια ΤΟΞΙΚΗ ουσία που σε μεγάλη ποσότητα βλάπτει τα νεφρά και το συκώτι.
Η αυθεντική κανέλα Κευλάνης προέρχεται από το φυτό Cinnamomum Zeylanicum και έχει ξυλάκια με πολλές στρώσεις που σπάνε εύκολα, έχει πιο ανοιχτό χρώμα και πολύ γλυκό άρωμα.
Η Κάσια έχει σκούρα ξυλάκια, χοντρά, με λίγες στρώσεις και δεν σπάνε εύκολα. (ΝΑΙ, σαν αυτή που έχετε στο σπίτι σας και που τόσα χρόνια τη λέτε κανέλα).

Η κάσια είναι φτηνή και την πουλάνε σαν κανέλα γιατί έχει και το όνομα Κινέζικη κανέλα (εντάξει σου λένε οι έμποροι τώρα, εμείς κανέλα την ξέρουμε και αυτή).

κανέλα Κεϋλάνης - κασσία
Άρα όσα γράφουν για την κανέλα και τις ιδιότητές της είναι σωστά -θα έχετε δει τη μόδα με τον συνδυασμό μέλι με κανέλα και πόσο καλό κάνει- αλλά δεν βρέθηκε κανείς να σας πει ότι δεν μιλάμε για την κανέλα του σούπερ μάρκετ.
Άρα η Κανέλα Κευλάνης δεν είναι απλά η καλύτερη κανέλα, αλλά η μόνη κανέλα που πρέπει να έχετε στο σπίτι σας. Η άλλη δεν κάνει ούτε για το ρυζόγαλο.
Νικόλαος Μαλιάτσης Ράζος
nicolaosmaliatsisrazos
μέσω kastamonitis

Είναι η Καβάλα η ομορφότερη πόλη της Ελλάδας;

Η Maria Dimitriou κοινοποίησε ένα σύνδεσμο.
H Καβαλιώτισσα συντάκτρια μας παρουσιάζει την ονειρεμένη ομορφιά της πόλης της
simplyman.gr


http://simplyman.gr/diafora/632-einai-i-kavala-i-omorfoteri-poli-tis-elladas.html#

Από την Σοφία Δεδέογλου
Κατεβαίνοντας τις στροφές του Αγίου Σύλλα σταματάς να τη θαυμάσεις από ψηλά. Δε χορταίνει το μάτι σου την ομορφιά μιας πόλης δίχως σχέδιο που άτακτα απλώνεται προς τη θάλασσα.
Από όπου κι αν τη κοιτάξεις σε φωνάζει να τη ζήσεις, να περπατήσεις εκεί που γράφτηκε η ιστορία αιώνων και να αποτυπώσεις μια για πάντα στο μυαλό σου την απερίγραπτη ομορφιά της.
Το βλέμμα καρφώνεται στο κάστρο της που δεσπόζει πάνω από το λιμάνι, μάρτυρας μιας εποχής που αυτή η πόλη απλωνόταν ίσα με τα τείχη του, στη χερσόνησο της παλαιάς πόλης. Το παλιό υδραγωγείο στέκεται αγέρωχο πάνω στις καμάρες του παρά τους αιώνες που το βαραίνουν, συντροφιά με ένα μαρμάρινο λιοντάρι σύμβολο των αρχαίων μακεδόνων. Οι αμέτρητες καπναποθήκες θυμίζουν την εποχή που στην πόλη άκμαζε το εμπόριο καπνού, σε αντίθεση με τα καφέ και τα μπαράκια που απλώνονται στην παραλιακή και τους πεζόδρομους, μάρτυρες μιας σύγχρονης εποχής που όλο εξελίσσεται. Κι εκεί που λες ότι η θέα προς το κάστρο είναι η καλύτερη, περιπλανιέσαι στην παλιά πόλη προς το Ιμαρέτ και το σπίτι του Μεχμέτ Αλί και ανακαλύπτεις πως από όπου κι αν τη κοιτάξεις, αυτή η πόλη πάντα έχει τον τρόπο της να σε μαγεύει. Ανάμεσα στο χθες και το σήμερα θα ανακαλύψεις παλιά αρχοντικά, γειτονιές και αυλές με λουλούδια, θα δεις ακόμη και παιδιά να παίζουν στους δρόμους και τις αυλές των σχολείων. Και είναι μια συγκίνηση που ξεπροβάλλει στα μάτια όταν συνειδητοποιείς πως, ίσως τελικά η τεχνολογία δεν κατέστρεψε εντελώς την παιδικότητα...
Λἰγο παραέξω ξεκινάνε οι παραλίες της. Μια βουτιά να δροσιστείς και συνεχίζεις...
Καθώς πέφτει το δείλι, η θαλασσινή αύρα σε καλεί για μια βόλτα στο λιμάνι όπου, ένας αέρας αλλιώτικος σε συντροφεύει κι είναι τότε που χαμένος στα χρώματα του δειλινού αναρωτιέσαι, είναι η Καβάλα η ομορφότερη πόλη; Κλείνεις τα μάτια σαν ερωτευμένος και μονολογείς: Eίναι!



0
SHARES

Έχετε Αϋπνίες;





Over the course of our lives, most of us will spend about a third of it in bed sleeping. That’s based on the idea that the average person gets about 8 hours of sleep each and every night. However, averages don’t represent everyone and lots of people fail night after night to get the recommend amount of rest. There’s absolutely nothing worse than crawling into a nice, warm, comfortable bed and not being able to fall asleep. It can be pure torture and if you’ve ever stayed up all night long staring at the clock and watching the minutes tick slowly by, then you know that dreadful feeling.


The struggle is real as many of us try in vain to lull our minds and bodies into sleep mode, but we often end up failing. There are many things out there to help people sleep better, everything from sleeping pills, melatonin, warm baths, counting sheep, and eating or restricting certain foods before bed. Some of them work and some of them fail to produce the desired effect, it all depends on what works for each individual.
One tried and true way that has helped countless numbers of people fall asleep faster is the “4-7-8” breathing technique. It was popularized by a world renowned expert on holistic health, Dr. Andrew Weil, who’s best known for being a pioneer in the field of integrative medicine. This breathing exercise is incredibly simple and can be done anytime, anywhere, anyplace. Start by placing the tip of your tongue against the area of tissue right behind your upper front teeth, it should stay there throughout this entire exercise. Exhale at all times through your mouth and others have found that it helps if you purse your lips slightly while doing so.
Begin by exhaling completely through your mouth, expelling the air with a whoosh, then close your mouth and without making a sound inhale through your nose for a count of four seconds. Hold your breath for a count of seven and exhale completely through your mouth, again making a whoosh sound to a count of eight. That’s one complete breathe cycle and the exhalation part should have taken you twice as long as the inhalation portion. Repeat the process for three more cycles and a total of four breaths.
Dr. Weil describes this breathing exercise as a “natural tranquilizer for the nervous system.” It only gets stronger and more effective with repeated practice. You should aim to do it twice a day, whether to relieve tension, stress, upsetting events, or when you’re trying to fall asleep. Anyone and everyone can benefit from the measured breathing technique because it makes you mindful and focused on your breathing, rather than on the stress or thoughts that are keeping you up at night.
Check out the video for more information on the benefits of the 4-7-8 breathing technique from Dr. Weil himself. If this simple breath trick can help you get a better and more restful nights sleep, then you definitely don’t want to pass it by!
Please Share This Sleeping Trick With Family and Friends Who Need a Good Night Sleep
image: https://s.w.org/images/core/emoji/2.3/svg/1f642.svg

🙂 


Μακρυκωσταίοι και Κοντογιώργηδες 1960 !!




Aξέχαστες Ατάκες Ελληνικού Κινηματογράφου
Μακρυκωσταίοι και Κοντογιώργηδες 1960 !! που γέλιο χα χα χα

πλεκτές τσαχπινιές

Η Maria Dimitriou κοινοποίησε το άλμπουμ του χρήστη ‎أميرة و الكروشيه‎.
 
Φωτογραφία του χρήστη ‎أميرة و الكروشيه‎.
Φωτογραφία του χρήστη ‎أميرة و الكروشيه‎.
Φωτογραφία του χρήστη ‎أميرة و الكروشيه‎.
Φωτογραφία του χρήστη ‎أميرة و الكروشيه‎.
Φωτογραφία του χρήστη ‎أميرة و الكروشيه‎.
 
Φωτογραφία του χρήστη ‎أميرة و الكروشيه‎.
 
Φωτογραφία του χρήστη ‎أميرة و الكروشيه‎.
 
Φωτογραφία του χρήστη ‎أميرة و الكروشيه‎.
 
Φωτογραφία του χρήστη ‎أميرة و الكروشيه‎.
 
Φωτογραφία του χρήστη ‎أميرة و الكروشيه‎.
 
Φωτογραφία του χρήστη ‎أميرة و الكروشيه‎.
 
Φωτογραφία του χρήστη ‎أميرة و الكروشيه‎.
 
Φωτογραφία του χρήστη ‎أميرة و الكروشيه‎.
 
Φωτογραφία του χρήστη ‎أميرة و الكروشيه‎.
 
Φωτογραφία του χρήστη ‎أميرة و الكروشيه‎.
 
Φωτογραφία του χρήστη ‎أميرة و الكروشيه‎.
 
Φωτογραφία του χρήστη ‎أميرة و الكروشيه‎.
 
Φωτογραφία του χρήστη ‎أميرة و الكروشيه‎.
 
Φωτογραφία του χρήστη ‎أميرة و الكروشيه‎.
Φωτογραφία του χρήστη ‎أميرة و الكروشيه‎.
 
Φωτογραφία του χρήστη ‎أميرة و الكروشيه‎. 
Φωτογραφία του χρήστη ‎أميرة و الكروشيه‎.
Φωτογραφία του χρήστη ‎أميرة و الكروشيه‎.Φωτογραφία του χρήστη ‎أميرة و الكروشيه‎.
Φωτογραφία του χρήστη ‎أميرة و الكروشيه‎. 
 Φωτογραφία του χρήστη ‎أميرة و الكروشيه‎.
Φωτογραφία του χρήστη ‎أميرة و الكروشيه‎. 
Φωτογραφία του χρήστη ‎أميرة و الكروشيه‎.
 
Φωτογραφία του χρήστη ‎أميرة و الكروشيه‎.
Φωτογραφία του χρήστη ‎أميرة و الكروشيه‎.
 
Φωτογραφία του χρήστη ‎أميرة و الكروشيه‎.
 
Φωτογραφία του χρήστη ‎أميرة و الكروشيه‎.
 
Φωτογραφία του χρήστη ‎أميرة و الكروشيه‎. 
 
Φωτογραφία του χρήστη ‎أميرة و الكروشيه‎.
 
Φωτογραφία του χρήστη ‎أميرة و الكروشيه‎. 
 
Φωτογραφία του χρήστη ‎أميرة و الكروشيه‎.
 
Φωτογραφία του χρήστη ‎أميرة و الكروشيه‎.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Φωτογραφία του χρήστη ‎أميرة و الكروشيه‎. 
 
Φωτογραφία του χρήστη ‎أميرة و الكروشيه‎.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Φωτογραφία του χρήστη ‎أميرة و الكروشيه‎.
 
Φωτογραφία του χρήστη ‎أميرة و الكروشيه‎.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Φωτογραφία του χρήστη ‎أميرة و الكروشيه‎.
 
Φωτογραφία του χρήστη ‎أميرة و الكروشيه‎.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Φωτογραφία του χρήστη ‎أميرة و الكروشيه‎.
 
Φωτογραφία του χρήστη ‎أميرة و الكروشيه‎.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Φωτογραφία του χρήστη ‎أميرة و الكروشيه‎.
Φωτογραφία του χρήστη ‎أميرة و الكروشيه‎.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Φωτογραφία του χρήστη ‎أميرة و الكروشيه‎.
 
 
Φωτογραφία του χρήστη ‎أميرة و الكروشيه‎. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Φωτογραφία του χρήστη ‎أميرة و الكروشيه‎.
Φωτογραφία του χρήστη ‎أميرة و الكروشيه‎.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Φωτογραφία του χρήστη ‎أميرة و الكروشيه‎.
 
Φωτογραφία του χρήστη ‎أميرة و الكروشيه‎.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Ο χρήστης ‎أميرة و الكروشيه‎ πρόσθεσε 146 νέες φωτογραφίες.

Δημοφιλείς αναρτήσεις