Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Ζούμε τα αριστερά

Η Maria Dimitriou κοινοποίησε το βίντεο του χρήστη ΕΝΑ-Ε.

ΕΝΑ-Ε
Ζούμε τα αριστερά, αλλά ζούμε και νιώθουμε μόνο Ελληνικά!
Αυτό δεν το ξεχνάμε όσο και να προσπαθείτε!
Πεταμένα τα λεφτά σας στην "επένδυση" για να το ξεχάσουμε..
Περαστικά σας.

Τα ακριβά σου παιδικά.

Η Maria Dimitriou κοινοποίησε το βίντεο του χρήστη Τα ακριβά σου παιδικά.
 
Τσικνοπέμπτη σήμερα! Ετοιμάζω τσιμπούσι μοναχά για πάρτη σου!i ‪#‎tsiknopempti‬ ‪#‎obelix‬ ‪#‎tbt‬ ‪#‎tsibousi‬ ‪#‎TsiknoThursday‬

είναι ένας ΕλληνοΠελασγός !

Ουζερί Τσιτσάνης

Η Maria Dimitriou κοινοποίησε το βίντεο του χρήστη Ουζερί Τσιτσάνης.
 
Ουζερί Τσιτσάνης
ΠΕΝΤΕ ΠΕΜΠΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ.
Τελευταία Πέμπτη στις 3 Μαρτίου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης συνεχίζονται οι προβολές και οι συζητήσεις με αφορμή την ταινία "Ουζερί Τσιτσάνης" . Αυτή την Πέμπτη το θέμα μας είναι: Ελληνικός Κινηματογράφος - Σύγχρονος Οδυσσέας - Ή εικόνα ταξιδεύει - Ανάπτυξη και Πολιτισμός.
Ομιλητές: Βασίλης Κατσούφης, Κώστας Λαμπρόπουλος, Φένια Κοσσοβίτσα, Κώστας Πάσσαλης, Δέσποινα Μουζάκη, Βούλα Γεωργακάκου, Ειρήνη Σουγανίδου και Μανούσος Μανουσάκης. Συντονίζει ο Ορέστης Ανδρεαδάκης

Γιατί φοράνε βραχιολάκια του ''Μάρτη'' στα παιδιά

Η Maria Dimitriou κοινοποίησε ένα σύνδεσμο.
 
Λαικές δοξασίες και παραμύθια για τον Μάρτιο...
omorfigeitonia.gr

Η ΕΕ δεν θέλει τέτοιες ανασκαφές ...

Η Maria Dimitriou κοινοποίησε ένα σύνδεσμο.
 
Kαι όμως υπάρχουν ακόμα δύο θάλαμοι προς εξερεύνηση σύμφωνα με τον Ιταλό αρχαιολόγο Α.Κόρσο, ενώ καταγγέλει ότι κάποιοι δεν θέλουν τη συνέχιση της…
pronews.gr

για τσιμεντόλιθούς

Η Maria Dimitriou κοινοποίησε ένα σύνδεσμο.
 
Όταν ακούμε για τσιμεντόλιθούς, σκεφτόμαστε κατασκευαστικά έργα, κτίρια και λοιπά άσχημα πράγματα. Αλλά ακριβώς όπως το σκυρόδεμα, αυτό το υλικό…
casasideas.gr

Did YOU Know About This?

Η Maria Dimitriou κοινοποίησε τη δημοσίευση του Tasos Harmanis.
GR8 ! ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ !
 
I Didn’t Know About This Before!
lonelyape.com|Από Lonely Ape

γεύσεις

Η Maria Dimitriou κοινοποίησε το βίντεο του χρήστη Life Zapping.
 
Assolutamente da provare!!!!!! emoticon smile

ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ ΚΑΛΥΜΝΟΥ

 
29/2/2016 17:15 προσκύνημα για ένα κεράκι στον θαυματουργό άγιο Παντελεήμωνα!!!!

Το κείμενο της Μέριλ Στριπ

Η Maria Dimitriou κοινοποίησε ένα σύνδεσμο.
 
«Δεν έχω υπομονή για κάποια πράγματα, όχι επειδή έχω γίνει υπεροπτική, αλλά επειδή έχω φτάσει σε ένα σημείο της ζωής μου όπου δεν μπορώ να χάνω χρόνο με…
boro.gr
«Δεν έχω υπομονή για κάποια πράγματα, όχι επειδή έχω γίνει υπεροπτική, αλλά επειδή έχω φτάσει σε ένα σημείο της ζωής μου όπου δεν μπορώ να χάνω χρόνο με ότι με δυσαρεστεί, ή με πληγώνει. Δεν έχω υπομονή για τον κυνισμό, για την υπερβολική κριτική και τις απαιτήσεις οποιασδήποτε φύσης.
Δεν έχω πια τη διάθεση να αρέσω σε όσους δεν αρέσω, να αγαπάω αυτούς που δεν με αγαπάνε και να χαμογελάω σε αυτούς που δεν μου χαμογελάνε. Δεν χαρίζω ούτε λεπτό σε αυτούς που λένε ψέματα, ή θέλουν να με χειραγωγήσουν.
Αποφάσισα να μην συνυπάρχω πια με την προσποίηση, την υποκρισία, την ανεντιμότητα και τον φτηνό έπαινο. Δεν μπορώ να ανεχθώ ούτε την επιλεκτική γνώση, ούτε την ακαδημαϊκή αλαζονεία. Δεν με ενδιαφέρει ούτε το κουτσομπολιό.
Αντιπαθώ τις αντιπαραθέσεις και τις συγκρίσεις. Πιστεύω στον κόσμο των αντιθέτων και γι’ αυτό αποφεύγω ανθρώπους με δύσκαμπτες και άτεγκτες προσωπικότητες. Στη φιλία απεχθάνομαι την έλλειψη αφοσίωσης και την προδοσία. Δεν τα πάω καλά με όσους δεν ξέρουν να πουν μια καλή κουβέντα, ή μια λέξη ενθάρρυνσης. Βαριέμαι τις υπερβολές και δεν μπορώ να αποδεχθώ αυτούς που δεν αγαπάνε τα ζώα.
Και πάνω από όλα δεν έχω υπομονή για όποιον δεν αξίζει την υπομονή μου».

Μέριλ Στριπ
 

My Syros!

Η Maria Dimitriou κοινοποίησε το βίντεο του χρήστη Visit Syros.
 

Διδυμότειχο 'Εβρος



Διδυμότειχο 'Εβρος
Διδυμότειχο Πόλη των Κάστρων και των Μύθων...

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!

Ποτέ μην αφήνετε μόνο το συναίσθημα να κυριαρχήσει, αφήστε λίγο χώρο στην λογική... Βλέπω πολλούς να λογομαχούν μεταξύ τους για το μεταναστευτικό... άλλοι υπέρ κι άλλοι κατά των ''προσφύγων''. Αυτή την χρονική στιγμή τίθεται θέμα επιβίωσης του Ελληνισμού, με λίγα λόγια είμαστε σε πόλεμο και ίσως έχουμε τα περισσότερα θύματα σε έμψυχο υλικό απ όλους τους λαούς. Ξυπνήστε όσο είναι νωρίς τα τούρκικα σήριαλ και οι ''προοδευτικές'' ιδέες που σας φύτεψαν ήταν για να σας προετοιμάσουν για να δεχτείτε πιο χαλαρά τα σχέδια τους... Ξυπνήστε!! τον καπνό πρώτα τον μυρίζεις και μετά τον βλέπεις ψάξτε καλά... η φωτιά είναι μέσα στο σπίτι σας...

Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ, ΦΥΛΗ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΓΛΩΣΣΑ, ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ, ΗΘΗ ΕΘΙΜΑ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ.
....
http://www.diadrastika.com/2016/03/konstantinidis-tora-archizi-i-megalyteri-tragodia-tou-ellinismou.html

ανάμεσα στα 10 "κρυμμένα διαμάντια"

 
Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα
Η Θεσσαλονίκη ανάμεσα στα 10 "κρυμμένα διαμάντια" της Ευρώπης.
Το USA TODAY δημοσίευσε μια λίστα με τα 10 κρυμμένα διαμάντια της Ευρώπης, ιδανικά για φοιτητές και νεαρούς σε ηλικία ταξιδιώτες.
Μια ελληνική πόλη βρίσκεται στη λίστα λόγω της κουλτούρας της αλλά και της διασκέδασης που προσφέρει.
via En Lefko 87.7 http://bit.ly/1NpBAeM
Το USA TODAY δημοσίευσε μια λίστα με τα 10 κρυμμένα διαμάντια της Ευρώπης, ιδανικά για φοιτητές και νεαρούς σε ηλικία ταξιδιώτες. Μια ελληνική πόλη βρίσκεται στη λίστα λόγω της κουλτούρας της αλλά και της διασκέδασης που προσφέρει. Ο συγγραφέας του άρθρου, Ben Rissler, είναι φοιτητής και ο ίδιος.


Η Θεσσαλονίκη είναι η ελληνική πόλη που χαρακτηρίζεται ως κρυμμένο διαμάντι της Ευρώπης και βρίσκεται στην 10η θέση.
Συγκεκριμένα διαβάζουμε:
"Η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στην Ελλάδα είναι φημισμένη για την πολύ καλά διατηρημένη ρωμαϊκή, βυζαντινή, και οθωμανική αρχιτεκτονική και πολιτιστική κληρονομιά της. Με ένα πλούσιο ιστορικό και πολιτιστικό παρελθόν, η Θεσσαλονίκη ψηφίστηκε επίσης ως Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας για το 2014. Το Lonely Planet την έχει αξιολογήσει ως μια από τις ένα από τα καλύτερα μέρη για διασκέδαση στον κόσμο".
Μοιραστείτε μαζί μας τη δική σας καλή είδηση της ημέρας… την περιμένουμε στο info@enlefko.fm

Με βραστές πατάτες...

Η Maria Dimitriou κοινοποίησε τη δημοσίευση του χρήστη Διατροφη Υγεια.
Με βραστές πατάτες μπορείτε να έχετε φως σε ένα δωμάτιο για έναν μήνα – Δείτε πώς!
 
Υγεία - Ξέρατε ότι αν βράσετε μια πατάτα για 8 λεπτά, μπορείτε να δημιουργήσετε μια μπαταρία που παράγει 10 φορές περισσότερη ισχύ από αν η πατάτα ήταν…
earthshareme.com
 
Ξέρατε ότι αν βράσετε μια πατάτα για 8 λεπτά, μπορείτε να δημιουργήσετε μια μπαταρία που παράγει 10 φορές περισσότερη ισχύ από αν η πατάτα ήταν ωμή;
Ο καθηγητής Φυσικής και Γεωργίας, Haim Rabinowitch, ανακάλυψε ότι αν βάλει κανείς φέτες από πατάτες ανάμεσα σε φύλα χαλκού (κάθοδος) και ψευδαργύρου (άνοδος) και τα συνδέσει με καλώδιο, τότε μπορεί να ανάψει μια λάμπα LED επαρκούς ισχύος για να φωτίσει ένα δωμάτιο για χρονικό διάστημα έως και 40 ημερών.
Μπορείτε να φανταστείτε τις προοπτικές αυτής της έρευνας; Σκεφτείτε τις δυνατότητες που μπορεί να προσφέρει αυτή η ανακάλυψη για τους ανθρώπους σε υπανάπτυκτες περιοχές του κόσμου.
Αλλά, γιατί οι βρασμένες πατάτες; Τι είναι εκείνο που τις κάνει να λειτουργούν ως τόσο καλές μπαταρίες; Η έρευνα επικεντρώνεται στις πατάτες για δύο βασικούς λόγους:
Επειδή υπάρχουν εν αφθονία σε όλο τον κόσμο
Επειδή μπορούν να καλλιεργηθούν σχεδόν παντού, συμπεριλαμβανομένων και περιοχών του πλανήτη με δύσκολες κλιματικές συνθήκες
Η ίδια η πατάτα, από μόνη της δεν αποτελεί πηγή ενέργειας. Ενεργώντας, όμως, ως γέφυρα μεταξύ των μετάλλων, επιτρέπει στα ηλεκτρόνια να κινούνται ελεύθερα μέσα από το καλώδιο, καθώς βοηθά στην παροχή ηλεκτρικής ενέργειας.
Δείτε στο βίντεο πώς μπορείτε να το κάνετε κι εσείς:
[embedded content]
 

Δημοφιλείς αναρτήσεις