Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Θα το δοκιμάσετε!

Παίρνει αλάτι και το ρίχνει στη μπανιέρα - Ο λόγος; Θα το δοκιμάσετε!
 
toxwni.gr
Έχετε σίγουρα αυτό το προϊόν στο σπίτι σας. Πιθανόν να το βάζετε στο φαγητό σας για γεύση, αλλά ξέρατε ότι μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα;
Το ΑΛΑΤΙ μπορεί να κάνει τόσα πολλά στην κουζίνα!
Στο βίντεο θα δείτε 7 διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το αλάτι για να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη.
Είτε για να σβήσετε τη φωτιά από γράσο, να καθαρίσετε ένα σφουγγάρι, ή να τρίψετε τη βρωμιά από τα πλακάκια του μπάνιου, το αλάτι έχει αποδεδειγμένα αποτελέσματα!


newsone.gr

ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ

Η Maria Dimitriou κοινοποίησε τη φωτογραφία του χρήστη Καλές Ειδήσεις - Good News.

ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΤΡΙΝΩΝ: ΠΑΤΕΝΤΑΡΙΣΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ
Σύμφωνα με πληροφορίες του patranews.gr o καθηγητής Χημείας του Πανεπιστημίου Πατρών Γιάννης Ματσούκας και η ομάδα του, πήραν την πρώτη παγκόσμια πατέντα για το εμβόλιο που φιλοδοξεί να θεραπεύσει εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους από τη σκλήρυνση κατά πλάκας.
Ο αντίκτυπος της νέας ιατρικής μεθόδου είναι δύσκολο να αποτιμηθεί αυτή τη στιγμή.
Τις κλινικές δοκιμές έχει αναλάβει στην Αυστραλία η διεθνώς αναγνωρισμένη ερευνήτρια Βάσω Αποστολοπούλου.
Η διάθεση του εμβολίου που λειτουργεί θεραπευτικά εκτιμάται πως είναι πλέον ζήτημα χρόνου.

Πηγή: newpost.gr

ΤΟ ΕΝΩΤΙΚΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ 1950

Η Maria Dimitriou κοινοποίησε τη δημοσίευση του χρήστη Ἑλληνοϊστορεῖν.·
Σαν σήμερα στα 1950, στην Κύπρο, η «Εθναρχία» με πρωτοβουλία της Εκκλησίας διοργάνωσε δημοψήφισμα (15-22/1), το οποίο υποστηρίχθηκε και από την αριστερά.
Το 95,7% του ενηλίκου ελληνοκυπριακού πληθυσμού, ψήφισε υπέρ της ενώσεως της Κύπρου με την Ελλάδα. Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος ανακοινώθηκε στις 4 Φεβρουαρίου 1950, από τον Αρχιεπίσκοπο Μακάριο Β', στον Κυβερνήτη της Κύπρου. Η κατηγορηματική άρνηση της βρετανικής κυβερνήσεως αλλαγής του καθεστώτος, προβάλλοντας ως επιχείρημα την στρατηγική σημασία της νήσου, είναι η αφετηρία για μία νέα καμπή στον Ενωτικό αγώνα, καθώς και αλλαγή της ελληνικής στάσεως στην στρατηγική της «μη επεμβάσεως».
Κυπριακή αντιπροσωπεία που πήγε στο Λονδίνο για να παραδώσει σειρά τόμων με τις υπογραφές στον Υπουργό Αποικιών, δεν έγινε δεκτή. «Διακηρύσσομεν ἄπαξ ἔτι, ἐνώπιον Θεοῦ καὶ ἀνθρώπων, τὴν ἀναλλοίωτον καὶ σταθερὰν ἡμῶν θέλησιν ὑπέρ τῆς ἑνώσεως μετὰ τῆς Μητρὸς Ἑλλάδος, μεθ’ἤς συνδεόμεθα δι’ἀρρήκτων δεσμῶν αἵματος, γλώσσης, θρησκείας, πολιτισμοῦ, ἡθῶν, ἐθίμων καὶ παραδόσεων».

[Ελληνικό Ημερολόγιο http://ellinoistorin.gr/]
 
, , ΤΟ ΕΝΩΤΙΚΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ 1950 ΚΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ . Ἀνδρέα Βαρνάβα, Ἱστορία τοῦ Ἀπελευθερωτικοῦ Ἀγώνα ταῆς Ε.Ο.Κ.Α 1955-1959. Ἡ…
ellinoistorin.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις