Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Σήμερα... 16/5

Κάνει ένα Χ στα Ροδάκινα

Η Maria Dimitriou κοινοποίησε τη δημοσίευση του χρήστη idiva.gr.
Κάνει ένα Χ στα Ροδάκινα αμέσως μόλις τα φέρει στο Σπίτι. Ο Λόγος; Πανέξυπνο!

Κοινοποιήστε στο Facebook Το καλοκαίρι είναι η καλύτερη εποχή του χρόνου για τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Ειδικά τα γλυκά, ζουμερά ροδάκινα είναι…
idiva.gr
Το καλοκαίρι είναι η καλύτερη εποχή του χρόνου για τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Ειδικά τα γλυκά, ζουμερά ροδάκινα είναι τέλεια και ταιριάζουν απίστευτα με τον ζεστό καιρό. Είναι ένα φρέσκο και ελαφρύ σνακ. Φυσικά, η καλύτερη επιλογή είναι τα ντόπια ροδάκινα, γιατί έχουν την πιο πλούσια γεύση και φτάνουν σε μας φρέσκα.
Σήμερα θα σας δείξουμε έναν έξυπνο τρόπο για να τα αποθηκεύετε και να τα απολαμβάνετε φρέσκα όλο τον χρόνο. Τα κατεψυγμένα φρούτα είναι τέλεια για smoothies ή για συνοδευτικό με γιαούρτι.
Θα χρειαστείτε:
Μια μεγάλη κατσαρόλα με βραστό νερό
Ένα μπολ γεμάτο παγωμένο νερό
Μαχαίρι Ταψί Ζελατίνα Μπολ που να μπαίνουν στην κατάψυξη Ετοιμάστε την κατσαρόλα με το βραστό νερό και το μπολ με το παγωμένο νερό. Χαράξτε ένα Χ στο κάτω μέρος κάθε ροδάκινου. Αυτό θα βοηθήσει το ροδάκινο να επεκταθεί βράζοντας, χωρίς να ανοίξει ή να λιώσει.
Βάλτε λίγα ροδάκινα μέσα στο βραστό νερό και βγάλτε τα μετά από 30 δευτερόλεπτα. Μεταφέρετε τα αμέσως στο παγωμένο νερό και βγάλτε την φλούδα τους μόλις κρυώσουν. Στη συνέχεια, αφαιρέστε το κουκούτσι και κόψτε τα σε ίσες φέτες, βάλτε τις στο ταψί σε απόσταση την μία από την άλλη και καλύψτε με την ζελατίνα.
Βάλτε το ταψί στην κατάψυξη και βγάλτε το την επόμενη ημέρα. Μεταφέρετε τα ροδάκινα στα μπολ για την κατάψυξη και ξαναβάλτε τα μέσα. Όποτε τα χρειαστείτε, θα έχετε φρέσκα ροδάκινα στην κατάψυξη σας!
Δείτε αναλυτικά τις οδηγίες στο βίντεο:
Credit: sun-gazing.com

\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\



Δημοφιλείς αναρτήσεις