Εδώ θα βρείτε ένα μωσαϊκό θεμάτων . Κλείσαμε 10ετία και γι αυτό κάποιες αναρτήσεις έχουν αλλοιωθεί. Οι σελίδες που αναφέρω είναι τα νέα μου ιστολόγια που αλληλοστηρίζονται με αυτό εδώ το παλιό ... Σας ευχαριστώ!
Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013
« Ο άγιος των ελληνικών γραμμάτων» !
« Ο άγιος των ελληνικών γραμμάτων» !
http://www.cretalive.gr/history/view/o-agios-twn-ellhnikwn-grammatwn/130776
26 Δεκεμβρίου 1887!
Πρωτοδημοσιεύεται στην εφημερίδα « Εφημερίς » το Χριστουγεννιάτικο διήγημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη « Το Χριστόψωμον» και με τον χαρακτηριστικό υπότιτλο Διήγημα Πρωτότυπον...
http://www.cretalive.gr/history/view/o-agios-twn-ellhnikwn-grammatwn/130776
26 Δεκεμβρίου 1887!
Πρωτοδημοσιεύεται στην εφημερίδα « Εφημερίς » το Χριστουγεννιάτικο διήγημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη « Το Χριστόψωμον» και με τον χαρακτηριστικό υπότιτλο Διήγημα Πρωτότυπον...
Χριστουγεννιάτικες συνταγές - Πιπεριές γεμιστές με τυριά και μπεσαμέλ
Η Maria Dimitriou κοινοποίησε μια φωτογραφία του χρήστη Απλές λύσεις.
► Χριστουγεννιάτικες συνταγές - Πιπεριές γεμιστές με τυριά και μπεσαμέλ
• 10 πιπεριές για γέμισμα
• 3 κούπες έτοιμη μπεσαμέλ
• 200γρ φέτα τριμμένη
• 200γρ κεφαλογραβιέρα τριμμένη
• 200γρ τυρί γκούντα τριμμένο
• 10 κουταλιές της σούπας τριμμένο κασέρι
• Πιπέρι
• Δυόσμο ξερό ή φρέσκο
Καθαρίζουμε πρώτα τις πιπεριές και κόβουμε τα καπάκια τους, όπως στα γεμιστά. Στη συνέχεια ενώνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά, πλην του κασεριού, και γεμίζουμε τις πιπεριές με ένα κουτάλι.
Τέλος ρίχνουμε μία κουταλιά κασέρι πάνω σε κάθε πιπεριά και τις ψήνουμε στο φούρνο για μισή ώρα με τρία τέταρτα.
Πηγή: lopis-place.blogspot.com
• 10 πιπεριές για γέμισμα
• 3 κούπες έτοιμη μπεσαμέλ
• 200γρ φέτα τριμμένη
• 200γρ κεφαλογραβιέρα τριμμένη
• 200γρ τυρί γκούντα τριμμένο
• 10 κουταλιές της σούπας τριμμένο κασέρι
• Πιπέρι
• Δυόσμο ξερό ή φρέσκο
Καθαρίζουμε πρώτα τις πιπεριές και κόβουμε τα καπάκια τους, όπως στα γεμιστά. Στη συνέχεια ενώνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά, πλην του κασεριού, και γεμίζουμε τις πιπεριές με ένα κουτάλι.
Τέλος ρίχνουμε μία κουταλιά κασέρι πάνω σε κάθε πιπεριά και τις ψήνουμε στο φούρνο για μισή ώρα με τρία τέταρτα.
Πηγή: lopis-place.blogspot.com
Εγγραφή σε:
Σχόλια (Atom)
Δημοφιλείς αναρτήσεις
-
Όλες οι βασικές ζύμες ! (Ζύμη σφολιάτα, κρουασάν, κουρού, πίτες) Θέλετε ζύμη για σφολιάτα; Μήπως για φύλλο κρούστας; Ψάχνετε συ...
-
http://share24.gr/9-tropi-gia-na-antidrasis-otan-kapios-se-pligosi/ 9 Τρόποι για να Αντιδράσεις Όταν Κάποιος σε Πληγώσει - share24.gr...
-
Η Maria Dimitriou κοινοποίησε τη δημοσίευση της Dimitra Nikolaou . Η αρμπαρόριζα η θαυματουργή για τα νεύρα ...
-
Ο χρήστης Maria Dimitriou κοινοποίησε μια δημοσίευση . Χθες στις 1:38 μ.μ. · Mismutfak Χθες στις 12:57 μ.μ. · ...
-
Ο Σταφυλίνακας Kλικ στη φωτογραφία για περισσότερα http://toperivoli.com/content/%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%...
-
Η Maria Dimitriou κοινοποίησε τη δημοσίευση του χρήστη Κρήτη: Γαστρονομικός Περίπλους . 26 Μαΐου στις 11:53 μ.μ. · ...
-
Η Maria Dimitriou κοινοποίησε τη δημοσίευση του χρήστη Διατροφη Υγεια . Αγιόκλημα: Ένα θαυματουργό φαρμακευτικό φυτό που πρέπει να...
-
Maria Dimitriou 1 Απριλίου στις 3:51 μ.μ. · exypnes-idees.gr 7 Μοναδικά φυτά εσωτερικού χώρου που δεν χρε...
-
Βασιλόπιτα τσουρέκι ΥΛΙΚΑ: 35 γρμ. βούτυρο γάλακτος πρόβειο 35 γρμ. βούτυρο αγελάδος 100 γρμ. γάλα φρέσκο 160 γρμ. ζάχαρη άχνη...
-
Maria Dimitriou κοινοποίησε μια δημοσίευση του George Styl Όταν ήμουν μικρός η γιαγιά μου τα έβαζε στο καντήλι για φυτίλι !!! Ξε...

