Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Little Island

μέθοδος κατά του διαβήτη

Η Maria Dimitriou κοινοποίησε ένα σύνδεσμο.

Τα αποτελέσματα εξέπληξαν ακόμα και τους γιατρούς.
medinews.info

Ζώντας μια γεμάτη ζωή με διαβήτη – μπορεί να συμβεί!

14358997_1658771531099871_6081371081039435107_nΈχω πειστεί από την δική μου εμπειρία και δεν θα κουραστώ ποτέ να μιλάω γι’αυτην. Γνωρίζω πολλά άτομα που υποφέρουν από διαβήτη και γι’αυτούς, όπως ήταν και για μένα, ήταν σαν μια ετυμηγορία..Αλλά ο διαβήτης μου υποχώρησε! (“(Πως; Γιατί; Θα ρωτάτε, δύσπιστα) Για να μην αναφέρω ότι έγινε πολύ γρήγορα και οικονομικά! Τα κατάφερα με το DiabexinΑλλά ας τα πάρουμε από την αρχή .
Διαγνώστηκα με διαβήτη τύπου 2 πριν 13 χρόνια. Είχα μία δύσκολη εγκυμοσύνη μετά την οποία πήρα πολλά κιλά τα οποία δεν μπορούσα να χάσω. Τότε ήρθε η ενδοκρινική διαταραχή και κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το σώμα μου. Αλλά δεν είχα τον χρόνο να πάω στον γιατρό και προσπαθούσα να αγνοήσω όλα τα προβλήματα υγείας που μου φαινόταν ασήμαντα. Το ήξερα ότι έχω ιστορικό στην οικογένεια μου με διαβήτη αλλά δεν έδινα σημασία μέχρι που έπρεπε να το αντιμετωπίσω. Μου πήρε μερικά χρόνια να αποφασίσω να κάνω έλεγχο, για διάφορους λόγους: ξηρό στόμα συνεχώς, δίψα, συχνή πρόσληψη υγρών και εξίσου συχνή ούρηση.
10415636_1831878940372247_6739907201288449339_nΌταν άκουσα τη διάγνωση, σκέφτηκα ότι αυτό ήταν το τέλος. Μου φαινόταν ότι η ζωή μου θα τελειώσει μόλις στα 37 έτη. Αλλά ανασυγκρότησα τον εαυτό μου και αποφάσισα να μην παραιτηθώ. Δεν θα ξεκινήσω καν να μετράω πόσους γιατρούς επισκέφθηκα, πόσα φάρμακα δοκίμασα. Και πόσα χρήματα ξόδεψα! Πρακτικά χωρίς αποτέλεσμα. Φυσικά, υπήρξε κάποια βελτίωση, αλλά δεν κράτησε για πολύ. Τα προβλήματα επέστρεψαν. Τα επαναλαμβανόμενα συμπτώματα έγιναν χειρότερα, ή συνοδεύονταν από άλλο σύμπτωμα. Κουραζόμουν πολύ γρήγορα και η κόπωση δεν έφευγε ούτε μετά τον ύπνο. Ήθελα να τρώω όλη την ώρα, αν και οι γιατροί μου είχαν δώσει μια πολύ αυστηρή δίαιτα. Είχα περιορισμούς, όχι μόνο στην κατανάλωση αλλά και στη σωματική δραστηριότητα, διότι ο ύπνος μου επιδεινώθηκε, καθώς είχα πρόβλημα στην αναπνοή (το κεφάλι μου ήταν πολύ βαρύ το πρωί, και το μυαλό μου κυριολεκτικά πίεζε τα μάτια μου τα οποία τα ένιωθα έτοιμα να βγούνε). Η δίψα ήταν τόσο ανυπόφορη που έπινα 4-5 λίτρα νερό την ημέρα, οπότε με το υγρό που συσσωρευόταν στο σώμα μου ανέπτυξα οιδήματα, εκτός από προβλήματα στα νεφρά. Το αίσθημα των παλμών της καρδιάς, το αίσθημα βάρους στα πόδια… Είχα το μετρητή σακχάρου και το μετρητή πίεσης των ματιών μαζί μου πάντα και παντού. Η ζωή έγινε μια ατελείωτη μάχη, και οι γιατροί απλώς ανασήκωναν τους ώμους και συνταγογραφούσαν όλο και πιο ακριβά φάρμακα…
Όταν ήμουν πλέον απελπισμένη διάβασα ένα άρθρο για το Diabexin, Το άρθρο παρουσίασε τις κλινικές μελέτες των εμπλάστρων και δημοσίευσε τα αποτελέσματα. Με την πρώτη πίστεψα ότι ήταν σκουπίδια, άλλη μία εκστρατεία μάρκετινγκ για ένα αναποτελεσματικό προϊόν. Αλλά τότε σκέφτηκα ότι δεν θα έχανα κάτι να το δοκιμάσω. Αφού είναι ασφαλές, εύκολο στην χρήση και οικονομικό! Οπότε και παρήγγειλα το Diabexin.
Δεν είχα και πολλή πίστη στην ανάκαμψη, όταν ξεκίνησα να το χρησιμοποιώ. Το χρησιμοποιούσα μόνο για δύο μέρες όταν, για πρώτη φορά εδώ και πολύ καιρό, ένιωσα φρέσκια και ξεκούραστη μετά το ξύπνημα και συνειδητοποίησα ότι αυτo το Diabexin κάθε άλλο από σκουπίδια δεν είναι. Την τέταρτη μέρα, όλο το πρήξιμο είχε φύγει και ανυπομονούσα να συνεχίσω. Η ενέργεια μου ήταν στα ύψη. Παρατήρησα ότι η δίψα είχε φύγει και η πίεση των ματιών μου γύρισε πίσω στο φυσιολογικό

Μετά από 3 βδομάδες πήγα για προληπτικό ιατρικό έλεγχο και οι εξετάσεις μου έδειξαν ότι ο διαβήτης μου είχε υποχωρήσει. Οι γιατροί θεωρούσαν ότι υπήρχε κάποιου είδους λάθος, οπότε ξαναυποβλήθηκα σε εξετάσεις. Και όμως τα αποτελέσματα αποκάλυψαν μια μείωση στο επίπεδο της χοληστερόλης στο αίμα και έδειξαν ενίσχυση των αιμοφόρων αγγείων, αποκατάσταση στην ορμονική ισορροπία και μια βελτιωμένη καρδιακή λειτουργία και ρυθμό. Οι γιατροί δεν μπορούσαν να το πιστέψουν ενώ εγώ ευχαριστούσα τον Θεό που βρήκα το άρθρο σχετικά με τo Diabexin κατά του διαβήτη και είχα το θάρρος να τo παραγγείλω.
Άρχισα να δείχνω καλύτερα, να έχω καλή διάθεση όλη την ώρα και να κάνω πολλά πράγματα μέσα στην ημέρα. Κάθε πρωί στον καθρέφτη βλέπω ένα υγιέστερο άτομο και νιώθω πλέον πλήρης. Σε οποιονδήποτε με ρωτάει τον λόγο του αναφέρω τo Diabexin που με έφερε πίσω στην κανονική ζωή.
11796362_1475283786115314_8099554149711932182_nΑυτή είναι λοιπόν η ιστορία μου. Ξέρω ότι δεν είμαι η μόνη που νιώθει καλύτερα χάρη στο Diabexin. Γι αυτό και πρέπει να μοιράζεστε την γνώμη και τις εμπειρίες σας. Ας είμαστε περισσότεροι όλοι εμείς που παλεύουμε και νικάμε τον διαβήτη!

5 χριστουγεννιάτικες ταινίες που αξίζει να δείτε

Η Maria Dimitriou κοινοποίησε ένα σύνδεσμο.

5 χριστουγεννιάτικες ταινίες που αξίζει να δείτε

Συντάκτης: Δήμητρα Βγενά, 08/12/2013
5 χριστουγεννιάτικες ταινίες που αξίζει να δείτεΕπειδή όλοι αγαπάμε τα Χριστούγεννα, μικροί και μεγάλοι, για τα βράδια που δεν θα βγούμε σεργιάνι στην στολισμένη Αθήνα αλλά θα χουζουρέψουμε στον καναπέ, βρήκαμε πέντε ταινίες να μας συντροφεύσουν. Όλες χριστουγεννιάτικες με σκοπό να μην χάσουμε το εορταστικό κλίμα των ημερών.


O Άι- Βασίλης είναι λέρα
Μια αμερικάνικη κωμωδία του 2004 σε σκηνοθεσία Τέρι Ζουίγκοφ με πρωταγωνιστή τον Μπίλι Μπομπ Θόρντον να ενσαρκώνει τον Άγιο Βασίλη. Μια εναλλακτική χριστουγεννιάτικη ταινία όπου ο Άγιος Βασίλης δεν είναι τόσο καλοκάγαθος αλλά... κομπιναδόρος και βρωμόστομος. Ενώ η βασική του ασχολία είναι να ξαφρίζει τα χρηματοκιβώτια των μαγαζιών μαζί με τον νάνο συνεργάτη του μεταμφιεσμένο σε ξωτικό.  Στην τάξη προσπαθεί να τους επαναφέρει ένα οχτάχρονο αγόρι. Μια ταινία μεστοιχεία μαύρου χιούμορ τελείως διαφορετική από αυτές που έχουμε συνηθίσει τα χριστούγεννα.

 
Μόνος στο σπίτι
Μια αμερικάνικη κωμωδία του 1990 σε σκηνοθεσία Κρις Κολόμπους και τον Μακάλει Κάκλιν να ενσαρκώνει το παιδί που μένει μόνο στο σπίτι. Μια πλέον κλασσική ταινία, η οποία όταν κάνει την εμφάνιση της στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μοιριζόμαστε ότι τα χριστούγεννα είναι πρώτο πυλών. Μια οικογένεια ετοιμάζεται να πάει χριστουγεννιάτικες διακοπές στο Παρίσι, φεύγοντας όμως ξεχνάει το μικρό της πιτσιρίκι στο σπίτι. Το χάος και το γέλιο έρχονται όταν ο πιτσιρικάς βρίσκεται αντιμέτωπος με φοβερούς διαρρηκτες.
 
Joyeux Noel
Μια ταινία του 2005 σε σκηνοθεσία και σενάριο του Christian Carion. Η ταινία που απέσπασε το Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης ταινίας. Για πρώτη φορά μεταφέρεται στην οθόνη το περιστατικό που έλαβε χώρα στις Φλανμαδικές πεδιάδες μετά το ξέσπασμα του Α’ παγκοσμίου πολέμου. Συγκεκριμένα, παραμονή των Χριστουγέννων του 1914. Εκεί οι στρατιώτες από αντίθετα στρατόπεδα (Γάλλοι, Γερμανοί, Σκωτσέζοι) ξέχασαν τα όσα τους χώριζαν και μετέφεραν το κλίμα αδελφοσύνης κάτω από χριστουγεννιάτικους ύμνους.

 
Ο Κατεργάρης των Χριστουγέννων
Μια ταινία του 2000 σε σκηνοθεσία Ron Howard. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο, όσο και αν δεν τον αναγνωρίζετε, κρύβεται ο Jim Carey. Η ταινία είναι βασισμένη στο βιβλίο του Dr. Seuss βάση του οποίου ένας καλικάτζαρος μισεί τα Χριστούγεννα και θέλει να τα κλέψει από την φυλή των Who. Ένα μικρό κορίτσι όμως η Cindy Lou Who, είναι αυτή που θα προσπαθήσει να γίνει φίλη με τον Καλικάντζαρο, μπλέκοντας σε αστείες καταστάσεις.

 
A Christmas Carol- Χριστουγεννιάτικη Ιστορία
Μια animation ταινία του 2009 με πρωταγωνιστή τον Jim Carey ο οποίος ενσαρκώνει τον Miser Ebenezer Scrooge. Η ταινία είναι βασισμένη στο γνωστό μυθιστόρημα του Charles Dickens. Την παραμονή των χριστουγέννων τρία πνεύματα επισκέπτονται τον Scrooge για να του δείξουν τις αμαρτίες του παρελθόντος, τις κακίες που κάνει σήμερα αλλά και το δυσοίωνο μέλλον του αν δεν διορθωθεί. Μια ταινία επίκαιρη και διασκεδαστική.
 

Punto Ladrillo


Η Maria Dimitriou κοινοποίησε ένα σύνδεσμο.

Un lindo punto multicolor en Crochet, el Punto Ladrillo
youtube.com

...αποποινικοποίηση της μοιχείας...

Η Maria Dimitriou κοινοποίησε τη φωτογραφία του χρήστη Ἑλληνοϊστορεῖν.

Ἑλληνοϊστορεῖν
Σαν σήμερα το 1982, νομοθετική ρύθμιση για την αποποινικοποίηση της μοιχείας, απορρίπτεται από την Εκκλησία της Ελλάδος.
Με τον Ποινικό Κώδικα που τέθηκε σε ισχύ την 1η Ιανουαρίου του 1951, στο άρθρο 357, προβλεπόταν ποινή ενός έτους για τους μοιχούς, μόνο αν είχε ζητήσει η απατημένη ή ο απατημένος σύζυγος να ασκηθεί δίωξη με την προϋπόθεση η σύλληψη των δραστών επ' αυτοφώρω. Με το νέο οικογενειακό δίκαιο του 1982, παρά τις προειδοποιήσεις της Εκκλησίας της Ελλάδος ότι «η αποποινικοποίηση της μοιχείας θα κλονίσει τα θεμέλια της οικογένειας και του γάμου», αποποινικοποιήθηκε.
[Ἑλληνικό Ἡμερολόγιο http://ellinoistorin.gr/]

Δημοφιλείς αναρτήσεις