Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Απίστευτο Trick

 
Αυτό είναι το πιο έξυπνο trick για όλους εσάς που μισείτε το σιδέρωμα.
Spiros Soulis - the home issue
Σήμερα στο thehomeissue σας έχουμε το πιο τέλειο trick για να μην χρειαστεί να σιδερώσετε ποτέ ξανά. Συγκεκριμένα θα σας αποκαλύψουμε μια φανταστική συνταγή για σπρέι που θα λυτρώσει όλους εσάς που δεν θέλετε να ακούτε για σιδέρωμα.
Τι θα χρειαστείτε Για να φτιάξετε το σπρέι θα χρειαστείτε κρεμάστρες, 1 άδειο μπουκάλι σπρέι, ¼ φλ. conditioner μαλλιών, ¼ φλ. λευκό ξίδι, ¼ φλ. νερό.
Σιδέρωμα: Nα τι Μπορείτε να Κάνετε για να μην Κουράζεστε (Σχεδόν) Ποτέ
Γλιτώστε ώρες από το σίδερο με αυτό το πανεύκολο τρικ.
Γλιτώστε ώρες από το σίδερο με αυτό το πανεύκολο τρικ.
Πώς θα φτιάξετε το σπρέι Ξεκινήστε ρίχνοντας όλα τα υλικά στο μπουκάλι. Κλείστε το μπουκάλι και ανακινήστε καλά ώστε να ανακατευτούν καλά όλα τα υλικά. Όταν το μείγμα σας είναι έτοιμο, ψεκάστε με αυτό τα τσαλακωμένα ρούχα. Στη συνέχεια βάλτε τα ρούχα σε κρεμάστρες και σε τέτοιο σημείο ώστε να τα βλέπει ο ήλιος.
Σιδερώστε τα Ρούχα σας Χωρίς Σίδερο με 7 Πανεύκολους Τρόπους
Ανακατέψτε ξύδι, conditioner μαλλιών και νερό και φτιάξτε αυτό το θαυματουργό σπρέι.
Ανακατέψτε ξίδι, conditioner μαλλιών και νερό και φτιάξτε αυτό το θαυματουργό σπρέι.
Σιδερώστε Καλύτερα με Αυτόν τον Έξυπνο Τρόπο!
Με αυτό το απλό tip τα ρούχα σας θα αποκτήσουν λεία υφή και δεν θα χρειαστεί να τα σιδερώσετε επιπλέον. Γλιτώστε έτσι αρκετό χρόνο από το σιδέρωμα των καθημερινών ρούχων και αφιερώστε τον επιπλέον χρόνο σας σε άλλες δουλειές ή σε κάποιο χόμπι σας!
 

Εναλλακτική προσέγγιση

 
Εναλλακτική προσέγγιση της παχυσαρκίας σε συναισθηματικό επίπεδο
kvolonaki.gr

Εναλλακτική προσέγγιση στην αντιμετώπιση της παχυσαρκίας

Γράφει η Κωνσταντίνα Βολονάκη

Η παχυσαρκία έχει την ρίζα της στον ψυχισμό. Το συναισθηματικό μας μέρος που βιώνει αρνητικά συναισθήματα συνήθως καλύπτει τα κενά του με το φαγητό. Το άγχος, ο θυμός οι ενοχές και πολλές άλλες αρνητικές συναισθηματικές καταστάσεις μας οδηγούν ασυνείδητα στην υπερβολική πρόσληψη τροφής.


Όταν κάνουμε μία δίαιτα με σκοπό να επανέλθουμε στο φυσιολογικό μας βάρος πρέπει να γνωρίζουμε πως αν δεν έχουμε αλλάξει τις συναισθηματικές καταστάσεις οι οποίες είναι υπεύθυνες για την παχυσαρκία (στον κάθε άνθρωπό συνήθως είναι διαφορετικές) τα κιλά σύντομα θα επιστρέψουν.

Είναι σημαντικό να καταλάβουν οι άνθρωποι που το συναισθηματικό φαγητό τους οδηγεί στην παχυσαρκία πως αν εργαστούν εσωτερικά με τον εαυτό τους θα αλλάξουν οι συναισθηματικές καταστάσεις οι οποίες είναι υπεύθυνες για την υπερφαγία.

Μετά από την προσωπική μου εμπειρία με την παχυσαρκία βοηθώ τους ανθρώπους να βρουν τις συναισθηματικές αιτίες που τους ωθούν στο φαγητό ώστε να γίνουν αλλαγές σε αυτό το επίπεδο.

Η ολιστική αντιμετώπιση της παχυσαρκίας δεν είναι δίαιτα! Είναι εναλλακτική προσέγγιση με την βοήθεια των ανθοίαμάτων Μπαχ και του thetahealing με σκοπό την απαλλαγή του ανθρώπου από τα "εσωτερικά" αίτια της παχυσαρκίας.

Τα οφέλη της ολιστικής αντιμετώπισης της παχυσαρκίας:
  • Αντιμετώπιση της παχυσαρκίας σε συναισθηματικό επίπεδο
  • Βελτίωση της ψυχικών και συναισθηματικών καταστάσεων
  • Βελτίωση της γενικότερης συναισθηματικής κατάστασης του ανθρώπου  
  •  Απώλεια των περιττών κιλών ως φυσικό αποτέλεσμα ενός ισορροπημένου συναισθηματικού κόσμου
  • Μπορείτε να το ακολουθήσετε οπουδήποτε κι αν μένετε μέσω σκάιπ
Όλα μπορούν να αλλάξουν όταν εστιάσουμε στη ρίζα του προβλήματος κι αυτή δεν είναι άλλη από την συναισθηματική κατάσταση που κρύβεται από πίσω.

Κωνσταντίνα Βολονάκη

Επικοινωνία: 6944878755
kvolonaki@gmail.com
www.kvolonaki.gr

 Διαβάστε: Αναδρομική Θεραπεία

Η δίαιτα γρήγορου μεταβολισμού

Είναι πολύ ζεστό ακόμη το αίμα…


 
Είναι πολύ ζεστό ακόμη το αίμα… Είναι αδύνατο να υπάρξει ποτέ συνεργασία των Άγγλων, των Γάλλων, των Γερμανών, των Ιταλών, των Αυστριακών. Μπορεί είκοσι…
toxwni.gr

Είναι πολύ ζεστό ακόμη το αίμα… Είναι αδύνατο να υπάρξει ποτέ συνεργασία των Άγγλων, των Γάλλων, των Γερμανών, των Ιταλών, των Αυστριακών.
Μπορεί είκοσι και πλέον χρόνια πριν τα λόγια του να έμοιαζαν ότι δεν είχαν καμία βάση, όμως ο Γέροντας Παϊσιος, που κοιμήθηκε στις 12 Ιουλίου του 1994 και αναπαύεται στο Ησυχαστήριο του Αγ. Ιωάννου Θεολόγου,του Αγ. Αρσενίου του Καππαδόκου, στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης, κατέγραψε μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες για τη σημερινή εποχή προφητείες.
Μεταξύ αυτών, χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του για τη Γερμανία:
«Είναι πολύ ζεστό ακόμη το αίμα… Είναι αδύνατο, και θα φανεί αυτό αργότερα, να υπάρξει ποτέ συνεργασία των Άγγλων, των Γάλλων, των Γερμανών, των Ιταλών, των Αυστριακών, κλπ. όταν υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που χάσανε στον Δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο τους πατεράδες και τους θείους τους. Είναι ποτέ δυνατόν να ονομάζει ο ένας τον άλλον «σύμμαχε» και να το εννοεί; Μή βλέπουμε τα πράγματα κοντόφθαλμα και μόνο χάριν της Οικονομίας. Θα βγει ο Εθνικισμός στην επιφάνεια και τότε…  Διαλύεται η Ευρώπη λόγω Γερμανίας!»
dogma.gr

Καίνε Πάρα Πολύ Ρεύμα

 
Αυτές είναι οι 5 ηλεκτρικές συσκευές που καίνε πάρα πολύ ρεύμα.
Spiros Soulis - the home issue
Κάθε νοικοκυριό ξοδεύει πολλά χρήματα κάθε χρόνο στο λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος. Ψάξαμε, λοιπόν, και βρήκαμε ποιες είναι οι ηλεκτρικές συσκευές που καίνε πολύ ρεύμα και σας τις παρουσιάζουμε.
Καλοριφέρ και κλιματιστικά Τα καλοριφέρ και τα κλιματιστικά είναι υπεύθυνα για τη δαπάνη αρκετών χρημάτων ετησίως σε κάθε νοικοκυριό. Τα 2/5 των χρημάτων που ξοδεύει μια οικογένεια για ηλεκτρισμό πηγαίνουν στα καλοριφέρ και τα air condition. Μάλιστα οι ειδικοί τονίζουν πως για να μειώσετε τη χρήση τους κατά 20% αρκεί να κλείσετε όλες τις τρύπες και τα ανοίγματα που βάζουν κρύο μέσα στο σπίτι σας.
Πανεύκολο Κόλπο για να Βελτιώσετε την Απόδοση του Καλοριφέρ σας


Αν κλείσετε τις τρύπες και τα ανοίγματα που βάζουν κρύο μέσα στο σπίτι σας θα μειώσετε κατά 20% τη χρήση του κλιματιστικού σας.
Θερμοσίφωνας Ο θερμοσίφωνας δαπανάει τον μισό ηλεκτρισμό από αυτόν των καλοριφέρ και των κλιματιστικών αλλά και πάλι το ποσό που δίνουμε ετησίως για να ζεσταίνουμε το νερό στο σπίτι μας είναι αρκετά υψηλό. Αν έχετε παλιού τύπου θερμοσίφωνα μπορείτε να τον μονώσετε εξωτερικά ώστε να γλιτώσετε κάποια χρήματα. Η καλύτερη λύση πάντως είναι να βάλετε ηλιακό θερμοσίφωνα που στη χώρα μας λόγω των πολλών ηλιοφανειών είναι ο πιο οικονομικός τύπος θερμοσίφωνα.
Δείτε Ποιες Συσκευές Καίνε το Περισσότερο Ρεύμα
Στεγνωτήριο Μπορεί να θέλετε απεγνωσμένα να αποκτήσετε ένα στεγνωτήριο για να στεγνώνουν γρήγορα τα ρούχα σας και για να μην σιδερώνετε πολύ αλλά δυστυχώς τα στεγνωτήρια ξοδεύουν αρκετό ηλεκτρισμό. Μια καλή λύση είναι να γεμίζετε καλά το στεγνωτήριο ώστε να μην χρειάζεται να χρησιμοποιείτε πολύ συχνά τη συσκευή.

Μην αφήνετε ανοιχτή την πόρτα του ψυγείου σας συχνά.

Μην αφήνετε ανοιχτή την πόρτα του ψυγείου σας.
Ψυγείο Το ψυγείο καίει το 4% του ηλεκτρισμού του σπιτιού μας. Η μόνη λύση για να περιορίσετε τον ηλεκτρισμό που καίει ένα ψυγείο είναι να...αλλάξετε ψυγείο. Τα καινούρια ψυγεία καίνε λιγότερο ρεύμα ενώ σύμφωνα με τους ειδικούς ένα ψυγείο 10-15 ετών καίει πολύ περισσότερο ρεύμα. Αυτό που μπορείτε να προσέξετε στα παλαιότερα ψυγεία είναι να μην τα ανοίγετε συχνά και να μην ξεχνάτε ποτέ την πόρτα ανοιχτή.
«Πώς μπορώ να εκμεταλλευτώ τον χώρο πάνω από το ψυγείο μου;»
Άλλες συσκευές που καίνε αρκετό ρεύμα είναι ο φούρνος, η τηλεόραση, το πλυντήριο πιάτων και ο υπολογιστής.

Ο φούρνος και το ψυγείο καίνε αρκετό ρεύμα στην κουζίνα σας.

Ο φούρνος και το ψυγείο καίνε αρκετό ρεύμα στην κουζίνα σας.
Φωτισμός Το 12% των χρημάτων που δίνουμε στον ηλεκτρισμό είναι λόγω του φωτισμού που χρησιμοποιούμε στο σπίτι μας. Οι ειδικοί προτείνουν να αντικαταστήσετε τις λάμπες στο σπίτι σας με λάμπες εξοικονόμησης ενέργειας για να μειώσετε κατά πολύ τους λογαριασμούς του ρεύματος. Επίσης, οι συγκεκριμένες λάμπες έχουν διάρκεια ζωής 10 φορές μεγαλύτερη από τις κανονικές λάμπες. Τέλος, μην ξεχνάτε να σβήνετε πάντα τα φώτα σε δωμάτια που δεν χρησιμοποιείτε. Με λίγη προσοχή στο χειρισμό του φωτισμού μπορεί να γλιτώσετε πολλά χρήματα.
 

Δίκταμο ή Έρωντας (

 
Ενδημικό βότανο της Κρήτης που αποκαλείται και έρωντας ή στομαχόχορτο. Γνωστό από την αρχαιότητα, το χρησιμοποιούσαν ως αιμοστατικό και επουλωτικό πληγών. Η θεραπευτική του δράση για το στομάχι και οι επουλωτικές του ιδιότητες…
checkincreta.com
Ενδημικό βότανο της Κρήτης που αποκαλείται και έρωντας ή στομαχόχορτο. Γνωστό από την αρχαιότητα, το χρησιμοποιούσαν ως αιμοστατικό και επουλωτικό πληγών. Η θεραπευτική του δράση για το στομάχι και οι επουλωτικές του ιδιότητες αναφέρονται και από τον Ιπποκράτη. Λέγεται ότι όταν τα αγρίμια τραυματιστούν τρίβουν την πληγή τους πάνω στο φυτό και αυτή επουλώνεται ταχύτατα. Φυτρώνει μόνο σε απόκρημνες πλαγιές και γκρεμούς, έτσι η συλλογή του είναι επικίνδυνη. Ανθίζει και συλλέγεται κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Σήμερα το πίνουμε κυρίως ως ρόφημα αλλά χρησιμοποιείται και για την παρασκευή ποτών. - See more at: http://www.checkincreta.com/gr/blogs/diktamo-i-erontas-origanum-dictamnus-279#sthash.g3fdygDj.dpuf

πλέξιμο

 
Realización de disminuciones de puntos en un tejido crochet. Puedes ver mas sobre este tema en el siguiente enlace: http://www.crochet.com.ar/dismin…
youtube.com

λατρεύουν να βγάζουν το κεφάλι τους

 
toxwni.gr
 
 Όποιος έχει σκύλο, τον οποίο βάζει μέσα στο αυτοκίνητό του, σίγουρα έχει ζήσει το εξής: ο σκύλος να βγάζει το κεφάλι του έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου και να "ταξιδεύει" με τη γλώσσα έξω. Κι όποιος δεν έχει σίγουρα κάπου-κάπως-κάποτε έχει δει το αντίστοιχο θέαμα.
Πολλοί από τους ιδιοκτήτες πιστεύουν πως αυτή η ανάγκη του σκύλου έχει καθαρά κίνητρα απόλαυσης, πως αυτός είναι τελοσπάντων ο τρόπος τους να διασκεδάζουν κατά τη διάρκεια της διαδρομής.
Ωστόσο, η Robin Foster, Ph.D., καθηγήτρια έρευνας της συμπεριφοράς των ζώων στο University of Puget Sound, έχει αντίθετη άποψη. Σύμφωνα με την ίδια, η αιτία πίσω από αυτό δεν είναι απλώς και μόνο το "αεράκι". Οι σκύλοι λαμβάνουν πολλές περισσότερες οσφρητικές πληροφορίες σχετικά με το περιβάλλον με το κεφάλι έξω από το αυτοκίνητο παρά με το κεφάλι μέσα.
"Ο αέρας που ειβάλλει στη μύτη του σκύλου μπορεί να εντείνει τις μυρωδιές," λέει η Foster στο The Dodo.
"Ακόμη και ένα σκυλί που δεν μπορεί να βγάλει το κεφάλι του έξω από το παράθυρο, θα ξοδέψει πολύ χρόνο εισπνέοντας ακόμη κι από ένα μικρό κενό στο παράθυρο- ενδεχομένως συλλέγοντας πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο για την τρέχουσα τοποθεσία". Η Foster υποστηρίζει πως, με βάση μόνο τις μυρωδιές, τα σκυλιά μπορούν να αναγνωρίσουν οικείες τοποθεσίες ακόμη και διαδρομές, κάτι που οι άνθρωποι ενίοτε δυσκολεύονται να κάνουν ακόμη κι αν διαθέτουν GPS.
"Για παράδειγμα, για ένα σκυλί ο αέρας γύρω από το αγαπημένο του πάρκο μυρίζει το ίδιο ή διαφορετικά με τον αέρα σε ένα parking σούπερ μάρκετ; Εικάζω πως μυρίζει εντελώς αλλιώς!" λέει, χαριτολογώντας, η Foster.
Σύμφωνα με την Dr. Cathy Meeks, γιατρό στο BluePearl Veterinary Partners, μπορεί επίσης αυτό να το κάνουν επειδή θέλουν να διεγείρουν όσο μπορούν περισσότερο τις αισθήσεις τους, αφού ήταν σπίτι όλη μέρα. "Είναι εξαιρετικά διεγερτική εμπειρία για αυτά- τα αρώματα, η αίσθηση του αέρα, όλα αυτά τα πράγματα που μπορούν να δουν. Είναι περίπου το ίδιο συναίσθημα που έχουμε κι εμείς όταν βγαίνουμε από το σπίτι, που ήμασταν κλεισμένοι όλη μέρα".
Σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν και πολλοί κίνδυνοι πίσω από αυτήν την φαινομενικά αθώα συνήθεια των σκύλων, γι' αυτό και συνίσταται το παράθυρο να μην είναι ποτέ τελείως κατεβασμένο ώστε να μην μπορεί ο σκύλος να πηδήξει έξω από το αυτοκίνητο. Ειδικά δε, όταν πρόκειται για διαδρομή σε μεγάλο αυτοκινητόδρομο όπου το όχημα αναπτύσσει ταχύτητα, ο σκύλος κινδυνεύει να πάθει ζημιά στο τύμπανο του αυτιού ή στα μάτια ή να χτυπηθεί από κάτι, όπως πέτρα.
lifo.gr

δαντέλες

Η Maria Dimitriou κοινοποίησε το άλμπουμ του χρήστη Croche e Cia.
Φωτογραφία του χρήστη Croche e Cia.
Φωτογραφία του χρήστη Croche e Cia.
Φωτογραφία του χρήστη Croche e Cia.
+90
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Φωτογραφία του χρήστη Croche e Cia.

 
Ο χρήστης Croche e Cia πρόσθεσε 93 νέες φωτογραφίες στο άλμπουμ: Barrados.

κομψότητα χειροποίητη

Η Maria Dimitriou κοινοποίησε το άλμπουμ της Andréa Carla Alexandre.
 

ένας απίστευτος νόμος

Η Maria Dimitriou κοινοποίησε ένα σύνδεσμο.

Υπάρχει ένας απίστευτος νόμος που απαγορεύει να σηκωθεί οποιοδήποτε σύμβολο στην Ακρόπολη, ακόμη κι αν είναι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ σημαία. Πολίτες όμως παίρνουν το νόμο στα χέρια τους, πάνε στην Ακρόπολη και σηκώνουν τις Γαλανόλευκες ψηλά, τραγουδώντας τον Εθνικό μας Ύμνο !
Δείτε τους…
https://
https://
akropolis elliniki simaia 2 akropolis elliniki simaia 1
Με αφορμή την απαγόρευση Ελληνίδας να φωτογραφηθεί με την Ελληνική Σημαία στη Ακρόπολη και την ενημέρωσή μας ότι αυτό απαγορεύεται από σχετικό νόμο είπαμε να δούμε αν η απαγόρευση σταματά εκεί. Και όμως, μετά λύπης διαπιστώσαμε ότι υπάρχει απαγόρευση ανάρτησης της Ελληνικής Σημαίας και στις οικίες μας.
Πιο συγκεκριμένα με τον νόμο 851/1978 Αρ.2 παρ. 2α βλέπουμε ότι η Εθνική Σημαία δύναται να επαίρεται:
Κατά την διάρκεια Εθνικού ή Δημοσίου Πένθους υπό ιδιωτών εις οικείας, καταστήματα, γραφεία, επιχειρήσεις και λοιπούς χώρους ασκήσεως επαγγέλματος, κατόπιν αποφάσεως του Υπουργού των Εσωτερικών.
Στην παράγραφο 1 του ιδίου άρθρου βλέπουμε ότι βάσει νόμου η Σημαία παραμένει καθ’ εκάστην ογδόης πρωινής μέχρι της δύσεως του ηλίου σε κυβερνητικά κτήρια, δημόσιες υπηρεσίες, εκπαιδευτήρια και μονάδες στρατού.
Το άρθρο 3 τέλος αναφέρει για το υποχρεωτικό της ανάρτησης της Ελληνικής Σημαίας σε δημόσια ή μη κτήρια κατά τις δημόσιες εορτές και επίσημες τελετές.
Από τα παραπάνω λοιπόν συμπεραίνουμε ότι ένας πολίτης που θέλει να έχει σε ιστό στο μπαλκόνι του την Ελληνική Σημαία δε μπορεί γιατί αυτό βάσει νόμου επιτρέπεται μόνο σε εθνικές εορτές, σε εθνικό πένθος και σε επίσημες τελετές τις οποίες εκτάκτως αποφασίζει η Κυβέρνηση.
Βέβαια υπάρχουν και οι ποινικές κυρώσεις για τους παραβάτες, οι οποίες είναι κράτηση μέχρι δύο μηνών, ή πρόστιμο ή και τα δύο προηγούμενα. Απορούμε βέβαια που τόσο καιρό δεν τον έχουν διυλίσει κάποιοι ανθέλληνες τον νόμο αυτόν για να κάνουν καταγγελίες σε όσους Έλληνες έχουν στο μπαλκόνι τους την Ελληνική Σημαία.

Ακύλας και Πρίσκιλλα

Η Maria Dimitriou κοινοποίησε ένα σύνδεσμο.
 
 
Μπορεί να έχει καθιερωθεί παγκόσμια, ως Άγιος των ερωτευμένων ο καθολικός Βαλεντίνος, αλλά για τους Ορθόδοξους, οι Άγιοι των ερωτευμένων είναι οι Απόστολοι
madata.gr
Μπορεί να έχει καθιερωθεί παγκόσμια, ως Άγιος των ερωτευμένων ο καθολικός Βαλεντίνος, αλλά για τους Ορθόδοξους, οι Άγιοι των ερωτευμένων είναι οι Απόστολοι Ακύλας και Πρίσκιλλα με καταγωγή από τον Πόντο.

Ο Ακύλας, καταγόταν από τον Πόντο της Μικράς Ασίας και ήταν Ιουδαίος, ενώ η Πρίσκιλλα είχε καταγωγή από τη Ρώμη, όπου και γνωρίστηκαν.

Ήταν ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι, κατοικούσαν στην Κόρινθο και εξασκούσαν το επάγγελμα του σκηνοποιού. Ήσαν δε άνθρωποι ενάρετοι και ευσεβείς.

Δεν απέκτησαν παιδιά, αλλά αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο στη σχέση τους, γιατί η αγάπη μεταξύ τους ήταν δυνατή και τους κράτησε δεμένους σε όλη την πορεία της ζωής τους.

Όταν ο απόστολος Παύλος, επισκέφθηκε την Κόρινθο, για να διδάξει την ορθόδοξη πίστη, το ζεύγος του προσέφερε θερμή φιλοξενία καθώς είχε εντυπωσιαστεί με το κήρυγμά του. Τόσο τους άγγιξε ο φλογερός και σωτήριος λόγος του απόστολου, ώστε αφού κατηχήθηκαν και βαπτίσθηκαν από αυτόν, αποφάσισαν να τον ακολουθήσουν στις περιοδείες του ως βοηθοί του.

O απόστολος εντυπωσιάσθηκε τόσο από τις αρετές και τη χριστιανική τους δράση ώστε τους μνημονεύει στις επιστολές του γράφοντας ότι για τις προσφερθείσες υπηρεσίες τους και το θάρρος είναι ευγνώμων όχι μόνον εκείνος, αλλά και όλες οι εκκλησίες των εθνών.

Αργότερα οι διώκτες του χριστιανισμού, συνέλαβαν και αποκεφάλισαν τους Αγίους χαρίζοντάς τους μαζί με τον τίτλο των Αποστόλων και τον τίτλο των Μαρτύρων.

Η μνήμη τους τιμάται από την εκκλησία μας στις 13 Φεβρουαρίου εκάστου έτους.
 

Δημοφιλείς αναρτήσεις