Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

αν τρως Μπανάνες που έχουν Αρχίσει να Μαυρίζουν

Η Maria Dimitriou κοινοποίησε ένα σύνδεσμο.

9 Πράγματα που θα Συμβούν αν τρως Μπανάνες που έχουν Αρχίσει να Μαυρίζουν 9 Πράγματα που θα Συμβούν αν τρως Μπανάνες που έχουν Αρχίσει να Μαυρίζουν…
mystikaomorfias.gr|Από The Zen Cart® Team and others

9 Πράγματα που θα Συμβούν αν τρως Μπανάνες που έχουν Αρχίσει να Μαυρίζουν
9 Πράγματα που θα Συμβούν αν τρως Μπανάνες που έχουν Αρχίσει να Μαυρίζουν
Μπορεί να έχουν άσχημη όψη και να μην σας κάνει όρεξη να τις φατε αλλά αν διαβάσετε το παρακάτω άρθρο θα αλλάξετε γνώμη.

Οι λάτρεις της υγείας είναι υπερασπιστές της μπανάνας αφού τα οφέλη της είναι πολλά. Μπορείτε να την προσθέσετε στα smoothies σας, σε ροφήματα πρωτεΐνης, ή απλά να φάτε μια για να καταπολεμήσετε το βασανιστικό αίσθημα της πείνας. Ωστόσο, αποφεύγουμε να τρώμε μπανάνες που είναι γεμάτες μαύρα στίγματα. Ωστόσο, πρόσφατη έρευνα στην Ιαπωνία βρήκε κάποια απίστευτα οφέλη σε αυτές τις λίγο μαυρισμένες μπανάνες που συνήθως βρίσκουν μια θέση στον κάλαθο των αχρήστων. Ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω οφέλη.
1. Επιπλέον προστασία κατά του καρκίνου
Οι ερευνητές έχουν διαπιστώσει ότι οι μπανάνες με στίγματα περιέχουν μια ουσία που ονομάζεται TNF (Παράγοντας Νέκρωσης Όγκων) που καταστρέφει τους καρκινικούς όγκους. Η κατανάλωση τέτοιων μπανανών, ως εκ τούτου, μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη του καρκίνου.
2. Θεραπεία κατά της καούρας
Οι μπανάνες είναι εξαιρετικό φυσικό αντιόξινο που βοηθούν στην αντιμετώπιση της δυσπεψίας. Είναι εύπεπτες, και επομένως δεν συμβάλλουν στην περαιτέρω δυσφορία του στομάχου. Αντ ‘αυτού, η δυσφορία εξαφανίζεται αφού φάτε μια μπανάνα. Έτσι, αντί να πάρετε ένα χάπι για τη δυσπεψία και την καούρα, φάτε μια μπανάνα για την άμεση ανακούφιση.
3. Ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης
Για να διατηρηθεί η πίεση του αίματος σας, θα πρέπει να έχετε καλά επίπεδα καλίου στο αίμα σας, στοιχείο που μπορείτε να λαμβάνετε από τις μαυρισμένες μπανάνες. Είναι πλούσιες πηγές καλίου και έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο, το οποίο μπορεί να προκαλέσει αύξηση της πίεσης του αίματος.


4. Λιγότερη κατάθλιψη

Οι μπανάνες περιέχουν ένα αμινοξύ, την τρυπτοφάνη. Το σώμα σας χρησιμοποιεί αυτό το αμινοξύ στην κατασκευή της σεροτονίνης, ενός νευροδιαβιβαστή που συνδέεται στενά με την κατάσταση του νου, καθώς και του ύπνου. Έτσι, οι μπανάνες σας βοηθούν να επιτύχετε μια αίσθηση ηρεμίας, καθώς και να κοιμηθείτε καλύτερα.
9 Πράγματα που θα Συμβούν αν τρως Μπανάνες που έχουν Αρχίσει να Μαυρίζουν
5. Ανακούφιση από τη δυσκοιλιότητα
Το γεγονός ότι οι μπανάνες βοηθούν στην ανακούφιση της δυσκοιλιότητας είναι γνωστή. Βοηθούν το έντερο και διευκολύνουν τη ροή της κίνησης λόγω της περιεκτικότητας σε ίνες. Έτσι, την επόμενη φορά που θα αντιμετωπίσετε προβλήματα του πεπτικού συστήματος και του εντέρου απλά δοκιμάστε να φάτε μια μπανάνα.
6. Άμεση τόνωση
Οι μπανάνες έχουν υψηλή θερμιδική αξία, που τις καθιστά μια εξαιρετική πηγή άμεσης ενέργειας. Έτσι, την επόμενη φορά που θα χρειαστείτε τόνωση μετά από μια εξαντλητική προπόνηση, φάτε μια μπανάνα. Το κάλιο της μπανάνας αποτρέπει τις κράμπες των μυών. Άλλα μέταλλα και θρεπτικά συστατικά θα σας βοηθήσουν να έχετε μεγαλύτερη σωματική αντοχή. Δεν αστειευόμαστε- είναι αποδεδειγμένο γεγονός.
7. Ευκολότερη αντιμετώπιση του έλκους
Το έλκος είναι συνώνυμο με την έντονη δυσφορία και τους αυστηρούς περιορισμούς στη διατροφή. Αυτό συμβαίνει επειδή τα μπαχαρικά και πολλά άλλα φαγώσιμα μπορεί να επιδεινώσουν την κατάστασή σας και να προκαλέσει περαιτέρω ερεθισμό. Ωστόσο, οι μπανάνες έχουν μια μαλακότερη υφή που περνά γρήγορα μέσα από την πεπτική οδό.
8. Καταπολέμηση της αναιμίας
Οι μπανάνες είναι άφθονη πηγή σιδήρου. Ο σίδηρος είναι ένα από τα κύρια συστατικά των ερυθρών αιμοσφαιρίων του αίματος σας που είναι υπεύθυνο για τη μεταφορά των θρεπτικών συστατικών και του οξυγόνου στο σώμα σας. Οι μπανάνες είναι ένα πολύ καλό συμπλήρωμα σιδήρου, μειώνοντας έτσι τις πιθανότητες αναιμίας, η οποία χαρακτηρίζεται από χαμηλό σίδηρο και ασθενή ερυθρά αιμοσφαίρια.
9. Ανακούφιση από τους πόνους περιόδου
Η παρουσία καλίου στις μπανάνες με μαύρα στίγματα βοηθά στην καταπολέμιση του πόνου από τις μυικές κράμπες λόγω της εμμήνου ρύσεως. Οι μπανάνες είναι επίσης μια πλούσια πηγή βιταμίνης B6 που μειώνει τις πιθανότητες φουσκώματος και κατακράτησης υγρών κατά τη διάρκεια της περιόδου.
Οι μπανάνες είναι μια εξαιρετική προσθήκη για τη διατροφή σας. Βεβαιωθείτε ότι τις τρώτε μόλις έχουν αρχίσει να εμφανίζουν μαύρα στίγματα – μην περιμένετε μέχρι να γίνουν εντελώς μαύρες. Σε αυτή την περίπτωση τα ευεργετικά αντιοξειδωτικά και άλλα θρεπτικά συστατικά είναι μειωμένα. Οι τέλεια ώριμες (και με λίγα στίγματα) μπανάνες χωνεύονται εύκολα και έχουν πολλά οφέλη για την υγεία. Έτσι, φάτε μια μπανάνα κάθε μέρα για μια καλύτερη και πιο υγιεινή ζωή!
Πηγή: www.womantoc.gr

έχετε συναντήσει κάποιον που γνωρίζετε απο μια προηγούμενη ζωή;

 
awakengr.com

Θεωρείται ότι θα ήταν εξαιρετικά σπάνιο να το βιώσει κανείς όμως όχι, έχουμε πιθανότατα ζήσει εκατοντάδες προηγούμενες ζωές, έτσι μας έχει δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσουμε την αγάπη με πολλές διαφορετικές ψυχές.
Ποια είναι τα σημάδια που έχετε συναντήσει κάποιον από μια προηγούμενη ζωή;
Νιώθεις μια άμεση σύνδεση μαζί τους.
Οι άνθρωποι που σε αγαπήσανε σε μια προηγούμενη ζωή είναι εύκολο να τους αγαπήσεις σε αυτή τη ζωή. Θα υπάρξουν άνθρωποι που θα συναντήσετε στη ζωή σας και θα νιώσετε αυτο το »κλικ», θα συνδεθείτε αμέσως μαζί τους. Είναι μια πολύ έντονη αίσθηση, θα το καταλάβετε μόλις το νιώσετε!
Νιώθεις μια αρνητικότητα απέναντί τους.
Πιθανόν να είχατε εχθρούς και όχι και τόσο αγαπημένους ανθρώπους στο παρελθόν τη ζωή σας, όπως μπορεί να συμβαίνει και στην τρέχουσα ζωή σας. Αυτό μπορεί να το βιώσετε σε κάποιον γνωστό σας και »πιάνετε» τον εαυτό σας απλά να μην σας αρέσει αυτο το άτομο χωρίς προφανή λόγο. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να τους μισείτε όμως! Γνωρίστε τους! Ίσως έχουν έρθει στη ζωή σας ώστε να καλύψετε τις διαφορές σας απο προηγούμενη ζωή..
Έχετε έναν τηλεπαθητικό δεσμό.
Με κάποια άτομα μπορεί να συμβαίνει να σκέφτεστε την ίδια ώρα το ίδιο πράγμα, όπως και να σκέφτεστε ένα άτομα και αυτό να τηλεφωνεί μετά από λίγο..
Μπορείτε να το δείτε στα μάτια τους.
Κοιτάς στα μάτια τους και βλέπεις κάτι τόσο οικείο …. Θα σας τραβήξουν την προσοχή σχεδόν αμέσως. Ως εμπειρογνωμόνων για θέματα μετενσάρκωσης, δεν νομίζω ότι γίνεται κατά τύχη.. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα μάτια των ανθρώπων που θα συναντήσετε.
πηγή higherperspectives.com
 

Νηστίσιμα ανεβατά κουλουράκια

 
Κουζινομαγειρέματα
Νηστίσιμα ανεβατά κουλουράκια
Υλικά
1 κιλό αλεύρι για τσουρέκi
300 γρ ζάχαρη
5 γρ αλάτι
5 γρ μαχλέπι
3 γρ κανέλα σκόνη
3 γρ μαστίχα
50 γρ νωπή μαγιά
600 ml ζεστό νερό
100 ml ελαιόλαδο
Σε ενα μπόλ βάζουμε το νερό με τη ζάχαρη και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει .Λιώνουμε την μαγιά και την προσθέτουμε μαζί όλα τα υλικά.
Ζυμώνουμε με τα χέρια μας μέχρι να πάρουμε μία λεία και ελαστική ζύμη. Αφήνουμε το ζυμάρι μας να διπλασιαστεί σκεπασμένο με μία πετσέτα. Το ξεφουσκώνουμε και βάζουμε λίγο λαδάκι στα χέρια μας και αρχίζουμε να πλέκουμε. Τα αφήνουμε δύο ώρες σε ζεστό περιβάλον να ανέβουν ξανά.Οταν τα ζυμώσουμε τα βουτάμε απο τη μία μεριά κατευθείαν σε καστανή ζάχαρη η σουσάμι έτσι έχουμε την νηστίσιμη εκδοχή τους.
Αν δεν τα θέλουμε νηστίσιμα πριν τα βάλουμε στο φούρνο τα περνάμε με ασπράδι αυγού,το μυστικό της γυαλάδας είναι ότι αφήνουμε το ασπράδι να ξεραθεί πάνω στα κουλούρια μας. Ψήνουμε στους 160 για 10-15 λεπτά αν εχουμε φτιάξει μικρά κουλουράκια. Αν είναι πιο μεγάλα θα χρειαστεί ο διπλάσιος χρόνος.

Το_δέκατο_πέμπτο_λεπτό της Μάρτζερι_Άλινγκχαμ

Εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ
Για πρώτη φορά στα ελληνικά κυκλοφορεί το διαχρονικό, κλασικό μυθιστόρημα #Το_δέκατο_πέμπτο_λεπτό της #Μάρτζερι_Άλινγκχαμ, της κορυφαίας αυτής συγγραφέως κλασικών αστυνομικών μυθιστορημάτων.
Στο ξέσπασμα του Β´ Παγκόσμιου Πολέμου ο #ντετέκτιβ Άλμπερτ Κάμπιον ξυπνά σε ένα νοσοκομείο πάσχοντας από #αμνησία, ενώ κατηγορείται για επίθεση σε αστυνομικό. Το μόνο που μπορεί να θυμηθεί είναι πως βρισκόταν σε μια #μυστική_αποστολή ζωτικής σημασίας για την κυβέρνηση της Αγγλίας. Δραπετεύοντας από το νοσοκομείο και καταδιωκόμενος από την αστυνομία, ο πρώτος άνθρωπος που συναντά θα βρεθεί λίγο αργότερα δολοφονημένος. Ο #αριθμός_δεκαπέντε εμφανίζεται μυστηριωδώς αναπάντεχα καθ’όλη τη διάρκεια της έρευνάς του.

ΓΕΡΑΝΟΙ

Το δεξί χέρι του Μανώλη Ανδριωτάκη

metaixmio.gr
Ήταν σαν να είχα πέσει σε μια τρύπα με κυνικούς.…

3 «ΒΕΛΟΥΔΙΝΕΣ» ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ

Πετσέτες Μπάνιου: Κάντε τις Ξανά Αφράτες σαν Καινούργιες!

earthshareme.com
Υγεία - Οι περισσότεροι από εμάς -για να μην πούμε όλοι-…

Πετσέτες Μπάνιου: Κάντε τις Ξανά Αφράτες σαν Καινούργιες!

Πετσέτες Μπάνιου: Κάντε τις Ξανά Αφράτες σαν Καινούργιες!

Οι περισσότεροι από εμάς -για να μην πούμε όλοι- αντιμετωπίζουμε προβλήματα με τις πετσέτες μπάνιου μας. Τη μια μυρίζουν μούχλα, την άλλη δεν στεγνώνουν με τίποτα, την άλλη ξεθωριάζει το χρώμα τους. Ακόμα και οι πετσέτες που είναι υψηλής ποιότητας θέλουν φροντίδα και περιποίηση. Δείτε τι πρέπει να κάνετε για να λύσετε όλα τα προβλήματα με ελάχιστο κόπο.
Μυρίζουν μούχλα Σίγουρα δεν σας αρέσει μια πετσέτα που μυρίζει, ειδικά όταν μόλις έχετε κάνει ένα όμορφο, ζεστό μπάνιο κι ετοιμάζεστε να σκουπιστείτε με αυτήν. Αν οι καθαρές πετσέτες σας έχουν μια άσχημη μυρωδιά πλύντε τις στο πιο ζεστό νερό που μπορούν να αντέξουν ρίχνοντας μέσα σε αυτό και 1-2 φλ. ξίδι. Μετά, πλύντε τις ξανά στο πλυντήριο όπως κάνετε συνήθως. Πολύ σημαντικό είναι επίσης να τις κρεμάτε στη βεράντα σας μετά το μπάνιο έτσι ώστε να στεγνώνουν πλήρως πριν την επόμενη χρήση τους.
Διώξτε τη μούχλα από τις πετσέτες σας με λίγο ξίδι διαλυμένο σε ζεστό νερό.
Έχουν γίνει σαν ελαφρόπετρα Αν οι πετσέτες σας έχουν σκληρύνει πολύ -πράγμα που κανείς δεν θέλει- τότε φροντίστε να μην βάζετε πολύ απορρυπαντικό στο πλυντήριο όταν τις πλένετε. Μην νομίζετε πως όσο περισσότερο απορρυπαντικό βάζετε θα γίνονται όλο και πιο μαλακές. Επιπλέον κάθε 3-4 πλυσίματα καλό είναι να μην βάζετε μαλακτικό στο πλύσιμό τους για να μην καταπονείτε το ύφασμά τους.
Ξεθωριάζουν Αν θέλετε οι πετσέτες σας να διατηρούν τα χρώματά τους όμορφα και φωτεινά θα πρέπει να βάλετε μαζί με το απορρυπαντικό στο πλυντήριο που θα τις πλύνετε για πρώτη φορά, και λίγο ξίδι. Έπειτα στεγνώστε τις όπως σας λέει ο κατασκευαστής στις οδηγίες. Έτσι θα καταφέρετε να γλιτώσετε από το ξεθώριασμα.
Via:
Via: Πηγή
 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! Θα το δοκιμάσω σίγουρα!

Ανακάτεψε 2 υλικά και τα έβαλε στα δόντια του. Το Αποτέλεσμα; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! Θα το δοκιμάσω σίγουρα!

Ένα από τα πιο αντιαισθητικά πράγματα στον κόσμο είναι τα κίτρινα δόντια.
Μπορεί να πιστεύετε ότι πέρα από τακτές επισκέψεις στον οδοντίατρο και πέρα από ειδικές διαδικασίες λεύκανσης, δεν υπάρχει τίποτα άλλο για να λευκάνετε τα δόντια σας, έτσι δεν είναι?
Ε κάνετε Λάθος!
Αυτό το video που σας παρουσιάζουμε παρακάτω δείχνει μια απόλυτα φυσική συνταγή που μπορεί να λευκάνει τα δόντια σας αλλά ταυτόχρονα και να καταπολεμήσει την ουλίτιδα. Τώρα που χρησιμοποίησα επιτυχημένα αυτή την απλή συνταγή, και είδα τα αποτελέσματα της σταμάτησα να χρησιμοποιώ όλα αυτά τα χημικά που λευκαίνουν τα δόντια και κοστίζουν μία περιουσία.
Η Συνταγή έχει τίτλο “Οδοντόκρεμα Κουρκουμά» και αποτελείται από τα παρακάτω συστατικά: 1) 1 κουταλιά της σούπας λάδι καρύδας 2) 2 κουταλάκια του γλυκού (ή 2 κάψουλες) σκόνη κουρκουμά 3)
Μια δόση λάδι Μέντας ή δυόσμου
Τα αναμιγνύουμε καλά και όταν δημιουργηθεί ένα ενιαίο μείγμα, το τοποθετούμε σε μία οδοντόβουρτσα.
Βουρτσίζουμε τα δόντια μας καλά για λίγα λεπτά. Ξεπλένουμε και μπορούμε να διακρίνουμε από την πρώτη κιόλας εφαρμογή την αύξηση στην λευκότητα των δοντιών μας.
Εφαρμόζουμε συχνά. Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε αυτό το πολύτιμο βίντεο με τους φίλους σας και την οικογένεια σας! Βοηθήστε τους να έχουν πιο λευκά δόντια με τον πιο φυσικό τρόπο. Θα σας λατρέψουν γι’αυτό! Δείτε το ακόλουθο βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=wbWhw1Vdtu8

Συνταγή Γιαουρτογλυκού

 
xrysessyntages.gr
Υλικά 3 αυγά, 1 ποτήρι νερού ζάχαρη, 1 ποτήρι νερού γιαούρτι, 1…

Υλικά 3 αυγά, 1 ποτήρι νερού ζάχαρη, 1 ποτήρι νερού γιαούρτι, 1 φλιτζάνια τσαγιού ηλιέλαιο, Χυμό μισού λεμονιού και το […]

Υλικά
3 αυγά,
1 ποτήρι νερού ζάχαρη,
1 ποτήρι νερού γιαούρτι,
1 φλιτζάνια τσαγιού ηλιέλαιο,
Χυμό μισού λεμονιού και το ξύσμα,
2 μπέικιν πάουντερ,
1 πακέτο βανίλια,
2 ποτήρια νερού αλεύρι

Για το σιρόπι ·
3 ποτήρια νερού νερό,
3 ποτήρια νερού ζάχαρη.
Μισό λεμόνι

Εκτέλεση
Βάζουμε στο μίξερ τα αυγά , τη ζάχαρη και το λάδι και τα χτυπάμε. Προσθέτουμε το γιαούρτι ,τη βανίλια το λεμόνι και το ξύσμα.
Σταματάμε το χτύπημα και προσθέτουμε το μπέικιν και το αλεύρι. Ανακατεύουμε με μια σπάτουλα και ρίχνουμε σε ορθογώνιο ταψάκι το οποίο έχουμε λαδώσει. Ψήνουμε στους 170 βαθμούς.
Φτιάχνουμε το σιρόπι . Βάζουμε τα υλικά σε ένα κατσαρολάκι και βράζουμε για δέκα λεπτά. Αφήνουμε το γλυκό να κρυώσει και σιροπιάζουμε με χλιαρό σιρόπι.
Κόβουμε σε τετράγωνα κομμάτια και στολίζουμε με λίγο ινδοκάρυδο και φετάκι λεμόνι!
via

Δημοφιλείς αναρτήσεις