Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Cheesecake με ανθότυρο και μαρμελάδα φράουλα

Η μεγαλύτερη ύβρη

Η μεγαλύτερη ύβρη είναι ο διαχωρισμός των ανθρώπων σε τάξεις: πλούσιους και φτωχούς, έχοντες και κατέχοντες, σε ισχυρούς και προνομιούχους, σε αδύνατους και δούλους.
Η μεγαλύτερη ντροπή για το ανθρώπινο είδος είναι η ύπαρξη φτωχών, πεινασμένων και αμόρφωτων. Μη βιαστείτε να συμφωνήσετε, αφού χωρίς να το ξέρετε συμπράττετε και εσείς. Αυτό που μπορούσαε να χαρακτηρίσετε ως αρετή, είναι η μεγαλύτερη αδικία. Πως καταδέχεστε να ξεφτιλίζετε τον συνάνθρωπο σας, στα φανάρια ή αλλού;
Όταν δίνετε τα ψίχουλα σας στον αδελφό σας, παίζετε το "παιχνίδι" τους. Η ίδια η ανθρώπινη κοινωνία έπρεπε ήδη να έχει φροντίσει για να προσφέρει σε όλα τα μέλη της, όλα τα μέσα για βιολογική επιβίωση αλλά και την πνευματική τελειοποίηση. Αυτό είναι φυσικό δικαίωμα.
Η ελευθερία και η δικαιοσύνη είναι η μόνη διέξοδος για την ύπαρξη μας. Είναι τα μέεσα που θα μας οδηγήσουν στην πραγματική πρόοδο και ανέλιξη και όχι αυτά που σήμερα ονομάζουμε έτσι, ευελίζοντας κάθε έννοια των λέξεων.
Είναι καθήκον μας υποχρέωση μας ως άνθρωποι, να αναγνωρίσουμε το δικαίωμα του καθενός στη ζωή και στην πρόοδο. Είναι υποχρέωση όλων μας να παρέχουμε σε κάθε άνθρωπο που έρχεαι στον κόσμο αυτό, τα υλικά μέσα για την συντήρηση του, αλλά και τα άλλα μέσα για την πνευματική του ανάπτυξη. Καθήκον μας είναι όλοι να αγαπούν όλους, γιατί όλοι είμαστε αδέλφια, αφού η μάνα μας είναι αυτός ο πλανήτης, είναι η μάνα φύση που μας έφιαξε όλους από τα ίδια υλικά. Καθήκον όλων μας είναι να προστατεύουμε την ελευθερία των άλλων, να ενδιαφερόμαστε για την ευτυχία του συνόλου, γιατί μόνο όταν ευημερεί το όλον, θα ευημερεί και ο καθένας μας ξεχωριστά. Τα καθήκοντα μας όμως αυτά, δεν θα πρέπει φυσικά να προέρχοναι από την όποια εξουσία με τη μορφή διατάγματος. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει η ελεύθερη βούλησή μα, ξεκάθαρη από τρίτες επιρροές να μπορεί ενσυνείδητα να αναλαμβάνει καθήκοντα αλλά και να κατανοεί ις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα μας.
Δικαίωμα είναι κάθε τι που η μάνα φύση παρέχει σε όλα τα δημιουργήματα της για να μπορέσουν να υπάρξουν και να εξελιχθούν. Αυτό το δικαίωμα πρέπει να είναι σεβαστό από όλους μας. ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ, ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΜΙΑ ΗΘΙΚΗ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ, ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.
Άρα το δικαίωμα μας, να έχουμε πρόσβαση σε αυτά που μας παρέχει η φύση πρέπει και οφείλουμε να το διεκδικούμε με όλα τα μέσα που έχουμε στη διάθεση μας, από "αυτούς" που μας το στερούν. Πάντα ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ και τίποτε λιγότερο, αφού η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΑΣ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΩΧΝΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΤΑΘΕΤΕΙ ΣΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΜΑΣ...
Υπάρχει φυσικά και η ισότητα. Λέμε πως στην ανθρώπινη κοινωνία όλα τα ανθρώπινα πλάσματα έχουν απέναντι στη φύση αλλά και απέναντι στο κοινωνικό σύνολο τα ίδια δικαιώματα και τις ίδιες υποχρεώσεις. Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΜΩΣ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΩΝ "πλασμάτων" ΚΑΙ ΤΑΞΕΩΝ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΑΡΑΛΟΓΗ, ΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.
Αυτοί λοιπόν οι νεσπεράντος, τα αρπακικά είναι ο μόνος εχθρός που υπάρχει για το ανθρώπινο είδος.
Σκεφτείτε λίγο πως έχει κααντήσει ο κόσμος που ζούμε. Είναι αδιανόητο να μην υπάρχει τουλάχιστον για όσο έχουμε γραπτή ιστορία, έστω και μια περίοδος ευτυχίας. Είναι αδιανόητο ολόκληρη η ανθρώπινη ιστορία να αποτελείται από μια ΔΙΑΡΚΗ ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΜΙΛΙΕΣ οι οποίες βάση κληρονομικού δικαιώματος από αρχαιοτάτων χρόνων δεν έχουν προσφέρει τίποτε και σε κανέναν. Ο κόσμος μας, σε κάθε μήκος και πλάτος αυτού του πλανήτη, σε κάθε πολιτισμό φυλή, κράτος, συνασπισμό ή βάλτε ότι θέλετε, μπορεί να περιγραφεί με μια και μόνη φράση. ΔΙΑΡΚΩΣ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΔΙΑΡΚΩΣ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΑ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΔΙΑΡΚΗΣ ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ "ΑΥΤΟΥΣ"
Αυτή είναι η μόνη πραγματική ιστορία του ανθρώπινου είδους. Το θέμα είναι πως έχει γίνει εντελώς παράλογο, εντελώς αφύσικο....Βέβαια παράλογο εέιναι όλο το οικονομικό σύστημα, αλλά είπαμε, έτσι το βρήκαμε από μικροί, "έτσι θα είναι τα πράγματα".
Κάποτε λοιπόν το χρυσάφι που είχε στην κατοχή του ένα κράτος, ήταν αρκετό ώστε να δείξει την οικονομική του κατάσταση. Έκοβ π.χ. νόμισμα αντίστοιχης αξίας και υπήρχε έστω μια λογικοφανής εξήγηση για εμάς, τι είναι πλούτος. Έλα όμω που το χρυσάφι σχεδόν όλα τα κράτη σύρθηκαν να το παραδώσουν στις "κεντρικές" τράπεζες.. Μαζέψανε λοιπόν τον παγκόσμιο πλούτο σε ένα μαγαζί, τον έκαναν δικό τους πολύ γρήγορα........

Ανυπακοή παιδιά. Εσύ στη ΔΕΗ, στην ΕΦΟΡΙΑ, εσύ που επιδίδεις κατασχέσεις, εσύ ο δικηγόρος, και ο δικαστής επιτέλους ξυπνήστε. Μην τους αφήνετε άλλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοφιλείς αναρτήσεις