Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

«Μια Ζωή Γεμάτη Φως»

Ο χρήστης Maria Dimitriou κοινοποίησε μια δημοσίευση.

Αλέξης Φωτόπουλος
https://www.afotopoulos.gr/…/276-ta-tr-ia-moy-vivlia-mia-zv…
Κάθε σκέψη ή κάθε συναίσθημα υπάρχει ως μια ηλεκτρομαγνητική ενεργειακή μονάδα, το φωτόνιο, (το φως είναι ορατό σε υλικό επίπεδο, στο οποίο έχουμε υλική πραγματικότητα, το φωτόνιο, όμως, όταν περιέχει συναισθήματα, σκέψεις, νοημοσύνη είναι κβαντική πραγματικότητα - το φως του φωτονίου είναι ανεκδήλωτη ιδεατή πραγματικότητα) ή ως ένας συνδυασμός μονάδων που κάτω από ορισμένες συνθήκες εισέρχονται στη δομή της ύλης. Νοερές εικόνες, συνοδευόμενες από δυνατό συναίσθημα, μπορούν να γίνουν το σχεδιάγραμμα πάνω στο οποίο θα δημιουργηθεί ένα αντίστοιχο υλικό αντικείμενο, μια κατάσταση ή ένα γεγονός.
Η ένταση ενός συναισθήματος, μιας σκέψης ή μιας νοερής εικόνας είναι ο σημαντικότερος παράγοντας που καθορίζει την υλοποίησή της. Η ένταση είναι ο κορμός από τον οποίο μετασχηματίζονται οι ηλεκτρομαγνητικές ομάδες ενέργειας.
Οι σκέψεις μας είναι η δύναμή μας, είναι το όπλο που μας έδωσε ο Δημιουργός μας. Με τις σκέψεις μπορούμε να αυτοθεραπευτούμε ακόμη και από τον καρκίνο, μπορούμε να θεραπεύσουμε, να φέρουμε αρμονία στο σπίτι μας. Οι σκέψεις μεταδίδονται από το ενεργειακό κέντρο του ηλιακού πλέγματος και μολύνουν ή γεμίζουν φως το περιβάλλον μας. Αν έχετε αρνητικές σκέψεις, πρέπει να γνωρίζετε ότι μολύνετε τους γύρω σας, τα παιδιά σας.
Το λάθος που κάνουμε οι περισσότεροι άνθρωποι είναι ότι προσπαθούμε να αλλάξουμε τα πάντα γύρω μας, συντρόφους, φίλους, σπίτια, δουλειές, ενώ αυτά που πρέπει να μεταβάλουμε, τον νου, τις σκέψεις, τα αφήνουμε αμετάβλητα. Το μυστικό για την αλλαγή μας είναι να αλλάξουμε τον τρόπο που σκεπτόμαστε.
Εκείνο που πρέπει να συνειδητοποιήσουμε είναι ότι είμαστε πνεύματα, ψυχές γεμάτες φως και ότι η πραγματικότητα που αντιλαμβανόμαστε με τις αισθήσεις μας είναι μια ψευδαίσθηση. Όλοι οι επιστήμονες της κβαντικής φυσικής το δηλώνουν ξεκάθαρα. Το είχε πει κι ο Κύριος πριν 2.000 χρόνια. Μόνο όταν επικεντρωνόμαστε στην καρδιά μας, στην ψυχή μας, μπορούμε να αλλάξουμε το πεπρωμένο μας, το «εγώ» και όλα τα αρνητικά συναισθήματα που αυτό μας δημιουργεί αποκόβοντάς μας από την άπειρη δύναμη μέσα μας.
Εξελίσσοντας τη συνειδητότητά μας αλλάζουμε επίπεδο. Ας προσπαθήσουμε όλοι να αλλάξουμε και να ανεβούμε από το τρίτο επίπεδο, του «εγώ», στο τέταρτο επίπεδο, της καρδιάς. Προσωπικά αυτό έκανα καί «πετώ», είμαι στο επίπεδο της καρδιάς, της αγάπης, την οποία εκπέμπω παντού και λαμβάνω, πλέον, από παντού, διότι ό,τι δίνεις αυτό παίρνεις. Μόνο όταν αισθανθούμε ότι είμαστε ενωμένοι, ότι ο Θεός, η απέραντη αυτή συμπαντική δύναμη, είναι μέσα μας, ότι αποτελούμε μέρος της έχουμε κι εμείς τη δυνατότητα ως παρατηρητές να δημιουργήσουμε πραγματικότητα, μπορούμε να αλλάξουμε το πεπρωμένο μας. Μόνο τότε μπορούμε όχι μόνο να αυτοθεραπευτούμε, αλλά να βοηθήσουμε και τους γύρω μας να αυτοθεραπευτούν, να αλλάξουμε τα πάντα, να βρισκόμαστε σε πλήρη αφθονία.
Εμείς οι ίδιοι, λοιπόν, μπορούμε να ξαναγράψουμε το σενάριο της ζωής μας ή να αλλάξουμε τον ρόλο μας σε αυτό με την πρόθεσή μας, εξελίσσοντας τη συνειδητότητά μας. Οτιδήποτε συμβαίνει στο σύμπαν ξεκινά από μια πρόθεση. Η πρόθεση ξεκινά από την ψυχή, εκδηλώνεται διαμέσου του νου και από εκεί μετατρέπεται σε υλική πραγματικότητα.
Όταν περιορίζουμε τον εαυτό μας στο «εγώ» μας χάνουμε τη δυνατότητα να ξεπεράσουμε αυτό που παραδοσιακά θεωρείται εφικτό. Για το συμπαντικό «εγώ» τα πάντα είναι όχι μόνο εφικτά, αλλά, ήδη, υφίστανται και το μόνο που χρειάζεται είναι η πρόθεση μας, προκειμένου να υλοποιηθούν στο φυσικό κόσμο.
Πώς αλλάζουμε επίπεδο, πώς περνάμε στο τέταρτο επίπεδο, της καρδιάς;
Απαλλασσόμαστε από τα αρνητικά συναισθήματα, ανοίγουμε την καρδιά μας, χαμηλώνουμε το «εγώ» μας, πιστεύουμε στον εαυτό μας, απαλλασσόμαστε από τον φόβο απόρριψης, προσευχόμαστε, έχουμε εμπιστοσύνη στον Δημιουργό μας, ακολουθούμε το θέλημά Του, καλοδεχόμαστε την αλλαγή, την αβεβαιότητα. Όταν ανησυχούμε, σίγουρα είμαστε επικεντρωμένοι στο «εγώ» μας, σίγουρα δεν έχουμε συνδεθεί με την ψυχή μας, που είναι συνδεδεμένη με την Πηγή μας (της οποίας αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα) και η οποία μπορεί να πετύχει τα πάντα.
Όλες οι ασθένειες δημιουργούνται από την αίσθηση ότι είμαστε ξεκομμένοι από την Πηγή μας. Για παράδειγμα, ο φόβος είναι αυτός που προκαλεί τον διαβήτη με την εξής διαδικασία: Η ινσουλίνη είναι μια ορμόνη που ξεκλειδώνει τα κύτταρα για να απορροφήσουν την γλυκόζη. Όταν διακατεχόμαστε από φόβο ο οργανισμός εκκρίνει κορτιζόλη η οποία με τη σειρά της προκαλεί την έκκριση της ινσουλίνης, κάθε φορά που φοβόμαστε, θλιβόμαστε ή θυμώνουμε. Τότε την ινσουλίνη την συνηθίζουν τα κύτταρά μας, και, πλέον, δεν είναι ικανή να τα ξεκλειδώσει και να βάλει μέσα τους τη γλυκόζη, με αποτέλεσμα το σάκχαρο να κυκλοφορεί στο αίμα μας. Αυτό ονομάζεται αντίσταση στην ινσουλίνη και είναι η κύρια αιτία του διαβήτη Τύπου ΙΙ.
Η πραγματικότητα που ζούμε εξαρτάται από μας. Το φως, η αγάπη, η υγεία, υπάρχουν όταν αισθανόμαστε τον Θεό μέσα μας. Το σκοτάδι και οι ασθένειες σημαίνουν απουσία του Θεού μέσα μας. Αυτό μας το είπε ο Κύριος με την παραβολή της αμπέλου: αν αποκοπούμε από τον Θεό, θα είμαστε στερημένοι από τα πάντα.
Εγώ είμαι ο παρατηρητής και η συνειδητότητά μου κατευθύνει τα γονίδιά μου, κατευθύνει τα κύτταρα του ανοσοποιητικού μου συστήματος, ως προς το αν θα ενεργοποιηθούν ή όχι. Αν νομίζω ότι είμαι καλά εδώ που βρίσκομαι, ότι είμαι ασφαλής, είμαι στη διαδικασία να πετύχω το σκοπό για τον οποίο έχω έρθει και τότε όλα πάνε καλά. Αν αισθάνομαι αποτυχημένος και ξεκομμένος, τότε όλα δουλεύουν για να με καταστρέψουν. Ο Αμερικανός βιολόγος Bruce Lipton διατύπωσε την άποψη ότι τα πάντα εξαρτώνται από το περιβάλλον και το περιβάλλον είναι η συνειδητότητα.
Αποσπάσματα από τα τρια βιβλία μου.

Μπορείτε να αλλάξετε πλήρως τη ζωή σας, να αυτοθεραπευτείτε, να δημιουργήσετε τέλειες σχέσεις και να πετάξετε από υγεία και χαρά. Τα τρία μου βιβλία:«Έτσι Γίνεται το Θαύμα», στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και η «Πηγή των Πάντων» σας δείχνουν το δρόμο που ακολούθησα κι εγώ, όπου αυτοθεραπεύτηκα από ανίατη ασθένεια, είμαι πάντα γαλήνιος, ευτυχισμένος και πετώ από υγεία και χαρά. Αλλά και σας παρέχουν όλα τα εργαλεία για να το πετύχετε αυτό. Δεν είναι απλά λόγια σας κάνουν να νοιώσετε το δρομο που πρεπει να ακολουθησετε μιλουν στην καρδιά σας.
Είναι γραμμένα από την καρδιά μου, με άπειρη αγάπη, που πήγαζει από μια δύναμη που με σπρώχνει να μάθει όλος ο κόσμος πως έγινα καλά από ανίατη ασθένεια, πως δημιουργώ τέλειες σχέσεις, τέλεια οικογένεια, να κάνω όλους να συνειδητοποιήσουν ότι μπορούν να πετάξουν από υγεία και χαρά.
Σας δείχνω τον τρόπο, βιωματικό τρόπο με cd που επαναπρογραμματίζουν το υποσυνέιδητο σας, έχουν τεράστια βιβλιογραφία που γράφουν τις ανακαλύψεις όλων των επιστημόνων για κάθε ασθένεια, αναλύουν με απλό και ξεκάθαρο τρόπο την Κινέζικη ιατρική που μπορεί ο καθένας να εφαρμόσει και να απαλλαγεί από κάθε προβλημα υγείας του.

Είναι σημαντικό για όλους όμως να αποκτήσετε και τα τρία βιβλία για να αλλάξετε την ζωή σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά όπως έκανα εγώ, για αυτό αν παραγγείλετε και τα τρία βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και η «Πηγή των Πάντων» σας τα στέλνω με έκπτωση πλέον των 20%, στην τιμή 55 € και τα τρία, τα έξοδα αποστολής είναι προσφορά. Αν θέλετε να παραγγείλετε δεν έχετε παρά να στείλετε μήνυμα την διεύθυνση και το κινητό σας ή να τηλεφωνήσετε στο 6977349766.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις