Ο χρήστης Maria Dimitriou κοινοποίησε μια δημοσίευση.
Pasta & Yemek Tarifleri
Pastane Kurabiyesi :
Malzemeler
250 gr oda ısısında tereyağ
1/2 su bardağı sıvı yağ
1 su bardagi pudra şekeri
1.5 su bardağı mısır nişastası
1 yumurta
1 paket vanilya
1 cay kaşığı kabartma tozu
Aldığı kadar un ( 3 su bardağı kadar)
Arasına :
marmelat veya reçel
Kenarlarını bulamak için :
Hindistan cevizi
Malzemeler
250 gr oda ısısında tereyağ
1/2 su bardağı sıvı yağ
1 su bardagi pudra şekeri
1.5 su bardağı mısır nişastası
1 yumurta
1 paket vanilya
1 cay kaşığı kabartma tozu
Aldığı kadar un ( 3 su bardağı kadar)
Arasına :
marmelat veya reçel
Kenarlarını bulamak için :
Hindistan cevizi
Yapılışı :
Un ve kabartma tozu haric diğer malzemeleri derin bir kaba alın. İyice yoğurun sonra kabartma tozu ve unu ekleyin son bardağı kontrollu ekleyin. Ele yapışmayan yumuşak bir hamur elde edin. Yuvarlayıp yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizin. Üzerini çatal yardımıyla bastırın. @farkli.tarifler.mutfagi Önceden ısıtılmış fırında 170 derece 15 dakika pişirin. Soğuduktan sonra reçel veya marmelat sürün diğer kurabiyeyle kapatın kenarlarını hindistan cevizine bulayın. Afiyet şifa bereketli olsun inşAllah.
@farkli.tarifler.mutfagi
Un ve kabartma tozu haric diğer malzemeleri derin bir kaba alın. İyice yoğurun sonra kabartma tozu ve unu ekleyin son bardağı kontrollu ekleyin. Ele yapışmayan yumuşak bir hamur elde edin. Yuvarlayıp yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizin. Üzerini çatal yardımıyla bastırın. @farkli.tarifler.mutfagi Önceden ısıtılmış fırında 170 derece 15 dakika pişirin. Soğuduktan sonra reçel veya marmelat sürün diğer kurabiyeyle kapatın kenarlarını hindistan cevizine bulayın. Afiyet şifa bereketli olsun inşAllah.
@farkli.tarifler.mutfagi
Μπισκότο φούρνου:
Συστατικά
250 γρ δωμάτιο θερμότητας βουτύρου
1/2 νερό κούπες υγρό λάδι
1 ποτήρια νερό σκόνη ζάχαρη
1.5 νερό καλαμπόκι άμυλο καλαμποκιού
1 αυγά
1 πακέτα βανίλια
1 κουταλάκι του γλυκού ψησίματος
Όσο αλεύρι και να πάρει (3 κούπες νερού)
Μεταξύ:
Μαρμελάδα ή μαρμελάδα
Για να βρω τις άκρες:
Καρύδα καρύδα καρύδα καρύδα
Φτιαγμένο από:
Πάρτε τα άλλα συστατικά σε μια βαθιά αγένεια, εκτός από το αλεύρι και τη σκόνη ψησίματος. Μετά από ένα καλό γιαούρτι, προσθέστε σκόνη ψησίματος και αλεύρι για να προσθέσετε το τελευταίο κύπελλο στον έλεγχο. Πάρτε μια μαλακή ζύμη που δεν παίρνει πάνω. Μπορείτε να το ρολό και να το βάλετε στο δίσκο με λάδι στον τύπο με τη βοήθεια του πιρούνι. Μπορείς να μαγειρέψεις 170 βαθμούς για 15 βαθμούς σε προ-Θερμαινόμενο φούρνο. Μετά το κρύο, μπορείς να οδηγήσεις μαρμελάδα ή μαρμελάδα με τα άλλα μπισκότα και να βρεις τις άκρες στην καρύδα. Ελπίζω να είσαι ευλογημένος με την επούλωση της γεύσης σου.
@farkli.tarifler.mutfagi
Συστατικά
250 γρ δωμάτιο θερμότητας βουτύρου
1/2 νερό κούπες υγρό λάδι
1 ποτήρια νερό σκόνη ζάχαρη
1.5 νερό καλαμπόκι άμυλο καλαμποκιού
1 αυγά
1 πακέτα βανίλια
1 κουταλάκι του γλυκού ψησίματος
Όσο αλεύρι και να πάρει (3 κούπες νερού)
Μεταξύ:
Μαρμελάδα ή μαρμελάδα
Για να βρω τις άκρες:
Καρύδα καρύδα καρύδα καρύδα
Φτιαγμένο από:
Πάρτε τα άλλα συστατικά σε μια βαθιά αγένεια, εκτός από το αλεύρι και τη σκόνη ψησίματος. Μετά από ένα καλό γιαούρτι, προσθέστε σκόνη ψησίματος και αλεύρι για να προσθέσετε το τελευταίο κύπελλο στον έλεγχο. Πάρτε μια μαλακή ζύμη που δεν παίρνει πάνω. Μπορείτε να το ρολό και να το βάλετε στο δίσκο με λάδι στον τύπο με τη βοήθεια του πιρούνι. Μπορείς να μαγειρέψεις 170 βαθμούς για 15 βαθμούς σε προ-Θερμαινόμενο φούρνο. Μετά το κρύο, μπορείς να οδηγήσεις μαρμελάδα ή μαρμελάδα με τα άλλα μπισκότα και να βρεις τις άκρες στην καρύδα. Ελπίζω να είσαι ευλογημένος με την επούλωση της γεύσης σου.
@farkli.tarifler.mutfagi
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου