Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

πλεκτά με άποψη

Η Maria Dimitriou κοινοποίησε το άλμπουμ του χρήστη Mega Armarinho.
Φωτογραφία του χρήστη Mega Armarinho. 
Φωτογραφία του χρήστη Mega Armarinho. 
Φωτογραφία του χρήστη Mega Armarinho. 
Φωτογραφία του χρήστη Mega Armarinho.
 Φωτογραφία του χρήστη Mega Armarinho.
 Φωτογραφία του χρήστη Mega Armarinho.
Φωτογραφία του χρήστη Mega Armarinho.
Φωτογραφία του χρήστη Mega Armarinho.
Φωτογραφία του χρήστη Mega Armarinho.
Φωτογραφία του χρήστη Mega Armarinho.
Ο χρήστης Mega Armarinho πρόσθεσε 21 νέες φωτογραφίες.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

Μην κρατάς κακία

Μην κρατάς κακία. Ευχήσου μόνο να είναι καλά.

Άνθρωποι έρχονται και άνθρωποι φεύγουν. Καινούρια πράγματα μας γεμίζουν και άλλα τα βάζουμε στην άκρη, κάποια τα κρατάμε, είτε ηθελημένα τα…
awakengr.com

http://www.trikalaola.gr/%CE%94%CE%B9%CE%AC%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B1/%CE%91%CF%80%CF%8C%CF%88%CE%B5%CE%B9

 

Άνθρωποι έρχονται και άνθρωποι φεύγουν.
Καινούρια πράγματα μας γεμίζουν και άλλα τα βάζουμε στην άκρη, κάποια τα κρατάμε, είτε ηθελημένα τα βγάζουμε από τη ζωή μας.
Γιατί δεν μπορούμε να τα νιώθουμε άλλο. Γιατί δεν έχουν κάτι να μας προσφέρουν. Γιατί μας βαραίνουν. Γιατί τα χορτάσαμε ή γιατί πολύ απλά μας έχουν κουράσει.
Γιατί είμαστε άνθρωποι και αλλάζουμε. Τα ενδιαφέροντα, τα θέλω, τα αισθήματα μας. Δεν είναι κακό… Αυτά συμβαίνουν σε όλους μας και αντί να κρίνουμε καλύτερα να προχωράμε κοιτάζοντας το τώρα και προσπαθώντας να γινόμαστε καλύτεροι.
Είπαμε μεγάλα λόγια, είπαμε πράγματα που τα ξεχάσαμε. Προχωρήσαμε σε καταστάσεις που δεν μας γέμιζαν. Κλάψαμε, γελάσαμε.
Γνωρίσαμε καινούριους ανθρώπους. Κάποιοι μας σημάδεψαν για πάντα. Κάποιοι μας έμαθαν σημαντικά μαθήματα ζωής. Κάποιοι μας ξύπνησαν αισθήματα που ξεχάσαμε ότι μπορούσαμε να νιώσουμε. Κάποιοι μας ανέβασαν τον πήχη. Κάποιοι μας απογοήτευσαν, άλλοι μας θύμωσαν κι άλλοι μας έκαναν να ζήσουμε ανεπανάληπτες στιγμές. Άνθρωποι που υπήρχε λόγος που τους συναντήσαμε κι αν δεν μας αποκαλύφτηκε ακόμη, θα τον μάθουμε στην πορεία.
Να είσαι ευγνώμων για όλα όσα σου συμβαίνουν. Είναι τόσο σημαντικό να εκτιμάς τις καταστάσεις. Να εκτιμάς αυτούς τους ανθρώπους που σου αφιέρωσαν το χρόνο τους. Που σου έδωσαν ευκαιρίες, χαμόγελα, στιγμές. Που σου είπαν σ΄αγαπώ κι ας υπάρχουν κι αυτοί που απότομα, στα πήραν πίσω…
Φίλοι που τους κρατάς για μια ζωή. Άλλοι που φεύγουν λόγω συγκυριών. Αγαπημένοι που δεν έμελλε να συνεχίσετε μαζί. Ένας ξεχωριστός άνθρωπος που αποφάσισε να τραβήξει άλλο δρόμο από αυτόν που ονειρευτήκατε μαζί.
Μην κρατάς κακία για κανένα. Κράτησε τους απλά ζεστά στην καρδιά σου και να εύχεσαι να είναι πάντα καλά!
πηγη:http://www.awakengr.com

\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\





Φτιάχνω μόνος μου γιαούρτι

Η Maria Dimitriou κοινοποίησε τη δημοσίευση του χρήστη idiva.gr.
Φτιάχνω μόνος μου γιαούρτι

Κοινοποιήστε στο Facebook Από τις πλέον ευκολοχώνευτες και ευεργετικές τροφές και πρώτης τάξεως μαγειρικό υλικό. Ιδανικό για μαρινάδες κρέατος, ως βάση για σαλάτες αλλά και έξοχο συνοδευτικό λαδερών πιάτων, αφού η…
idiva.gr

http://www.bostanistas.gr/?i=bostanistas.el.article&id=717 

Από τις πλέον ευκολοχώνευτες και ευεργετικές τροφές και πρώτης τάξεως μαγειρικό υλικό.
Ιδανικό για μαρινάδες κρέατος, ως βάση για σαλάτες αλλά και έξοχο συνοδευτικό λαδερών πιάτων, αφού η δροσερή, υπόξινη γεύση του ισορροπεί την έντονη δική τους. Η γεωγραφική του προέλευση αμφιλεγόμενη, όμως είναι βέβαιο πως είχε περίοπτη θέση στα γεύματα των δικών μας προγόνων με την ονομασία "οξύγαλα", καθώς οι ξεχωριστές του ιδιότητες είναι γνωστές από την αρχαιότητα ενώ σε όλα τα σπίτια με μικρασιάτικες ή πολίτικες ρίζες δύσκολα στρώνεται τραπέζι χωρίς γιαούρτι.


Photo: sweetfrosting.ca
Photo: sweetfrosting.ca
Χάρη στους μικροοργανισμούς που περιέχει (βάκιλοι) ρυθμίζει την εντερική χλωρίδα εξασφαλίζοντας τη σωστή λειτουργία της περιοχής και βοηθά στην αποφυγή γαστρεντερικών προβλημάτων.
Τα ευεργετήματά του δεν τελειώνουν εδώ: παρουσιάζει αντισηπτικές ιδιότητες, εξαιτίας του γαλακτικού οξέος, το οποίο εμποδίζει την απορρόφηση των τοξινών από το σώμα. Αποτελεί επίσης ιδεώδη λύση για όσους αντιμετωπίζουν δυσανεξία στη λακτόζη, καθώς μπορεί να δώσει τις απαραίτητες ποσότητες ασβεστίου με ελάχιστα ή μηδενικά προβλήματα. Γιατί λοιπόν να μην εξασφαλίσουμε ένα τόσο ωφέλιμο ιδιοκατασκεύασμα για τα γεύματά μας;

Για το σπιτικό μας γιαούρτι δε χρειαζόμαστε παρά μόνο δύο υλικά:
γάλα 1000 ml και λίγη μαγιά ξερή ή λίγο γιαούρτι.
Η συνταγή προορίζεται για ποσότητα περίπου ενός κιλού και εξασφαλίζει 10 έως 15 μερίδες.
Πρώτο βήμα η επιλογή του γάλακτος, το είδος του οποίου συμβαδίζει με το γούστο μας: αγελαδινό, πρόβειο, κατσικίσιο ή μίξη αυτών. Απαραιτήτως όμως θα πρέπει να είναι πλήρες, καλής ποιότητας ή και -ακόμα καλύτερα- βιολογικό ¹. Μόνο το ολόπαχο γάλα μπορεί να δώσει στο γιαούρτι την απαιτούμενη κρεμώδη υφή και πλούσια γεύση.

Επί το έργον
Βάζουμε το γάλα σε ψηλή κατσαρόλα με ενισχυμένο πάτο και το ζεσταίνουμε σε μέτρια προς χαμηλή θερμοκρασία. Ο συνήθης απαιτούμενος χρόνος είναι περίπου 20 λεπτά. Οι καλά εξοπλισμένοι μάγειρες μπορούν με ένα θερμόμετρο ζαχαροπλαστικής να κρατήσουν το γάλα στη φωτιά μέχρι να φτάσει τους 90°C. Το ανακατεύουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα για να μη κολλήσει και μόλις αρχίσει να φουσκώνει το αποσύρουμε από τη φωτιά.


Photo: sweetfrosting.ca
Photo: sweetfrosting.ca
Το αφήνουμε να κρυώσει για περίπου μισή ώρα και ελέγχοντας με το θερμόμετρο αναμένουμε μέχρι η θερμοκρασία του να φτάσει τους 45 βαθμούς. Επί το παραδοσιακότερον και αν δε διαθέτουμε θερμόμετρο βουτάμε το καλά πλυμένο δάχτυλό μας στο γάλα και μετράμε ως το είκοσι.
Αν μπορούμε ίσα-ίσα να ανεχθούμε τη θερμοκρασία του, είναι έτοιμο.
Η κρίσιμη στιγμή της γιαουρτοπυτιάς: για να μετατραπεί το γάλα σε γιαούρτι χρειάζεται μικρή ποσότητα σπιτικού γιαουρτιού ή στεγνή μαγιά· και τα δύο αραιωμένα σε χλιαρό γάλα. Αν επιλέξετε τη μαγιά, φροντίστε να είναι μη παστεριωμένη, φρέσκια και μη αρωματισμένη. Κοστίζει μεν λίγο περισσότερο από τη νωπή αλλά το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει, καθώς η ποιότητά της είναι καθοριστική για τη γεύση του γιαουρτιού. Αυτόν τον τύπο μαγιάς μπορείτε να τον βρείτε σε καταστήματα υγιεινών τροφών και σε κάποια φαρμακεία ενώ διατηρείται για πολλούς μήνες σε ψυχρό μέρος. Αν πάλι για τη γιαουρτοπυτιά επιλέξετε γιαούρτι, φροντίστε να είναι καλής ποιότητας.

Η διαδικασία είναι κοινή και για τις δύο εκδοχές:
Σε ένα μπολ ρίχνουμε μία κουταλιά γιαουρτιού ή μαγιά στην ποσότητα που επιθυμούμε ² μαζί με λίγο από το βρασμένο γάλα και αφού ανακατέψουμε καλά με σύρμα και τα υλικά διαλυθούν, τα προσθέτουμε στην κατσαρόλα με το γάλα και ανακατεύουμε πολύ καλά.
Σχεδόν τελειώσαμε. Τοποθετούμε μία ξύλινη κουτάλα διαμετρικά της κατσαρόλας και την σκεπάζουμε με ένα καθαρό πανί. Σκοπός μας είναι να μην έρθει το πανί σε επαφή με το γάλα.
Σκεπάζουμε εκ νέου το κατασκεύασμά μας με μία ζεστή κουβέρτα και το αφήνουμε ανενόχλητο για περίπου πέντε ώρες.

Σε περίπτωση που δεν έχει πήξει αρκετά, το αφήνουμε λίγο περισσότερο.
Αν το αφήσουμε να πήξει από το βράδυ μέχρι τις πρωινές ώρες καλό είναι στη συνέχεια να μείνει στο ψυγείο μέχρι το απόγευμα – περίπου για οκτώ ώρες.


Photo: sweetfrosting.ca
Photo: sweetfrosting.ca
Αν πάλι το έχουμε ετοιμάσει το πρωί και πήξει ως το απόγευμα, ας μείνει στο ψυγείο μέχρι αργά το βράδυ. Τότε θα είναι έτοιμο να το απολαύσουμε όπως θέλουμε.

Photo: sweetfrosting.ca
Photo: sweetfrosting.ca
¹ Όσοι φυσικά μπορείτε να προμηθευτείτε γάλα απευθείας από κάποια στάνη, το αποτέλεσμα θα είναι ακόμη πιο γευστικό. Ωστόσο πριν ξεκινήσετε την παρασκευή του γιαουρτιού θα πρέπει να φιλτράρετε το γάλα με ένα τουλουπάνι (=κομμάτι ύφασμα με αραιή ύφανση που θα χρησιμοποιηθεί ως φίλτρο), για να αφήσετε εκτός πιθανά ξένα σώματα που περιέχονται.
² Όσο περισσότερη μαγιά προσθέσετε τόσο πιο εύκολα αφενός μεν θα πήξει το γάλα, αφετέρου δε θα έχει ξινότερη γεύση. Αν πάλι βάλετε λίγη, θα δυσκολευτεί να πήξει, οπότε φροντίζουμε η ποσότητά της να μη ξεπεράσει τις δύο κουταλιές της σούπας.


\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\





πίσω από τις αλληγορίες και τους συμβολισμούς του «Μικρού Πρίγκιπα»

Τι κρύβεται πίσω από τις αλληγορίες και τους συμβολισμούς του «Μικρού Πρίγκιπα»

awakengr.com
http://www.loutrakiblog.gr/2014/05/blog-post_4735.html


Από όλα τα βιβλία που γράφτηκαν στα γαλλικά τον περασμένο αιώνα, ο «Μικρός Πρίγκιπας» του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ είναι σίγουρα το πιο αγαπημένο και πιο μεταφρασμένο στις περισσότερες γλώσσες του κόσμου...


Αυτό είναι πολύ περίεργο, γράφει ο Adam Gopnik στην ιστοσελίδα του The New Yorker, «καθώς τα νοήματα του βιβλίου -ο σκοπός, η πρόθεση και ηθική του- παραμένουν ακόμη και σήμερα 75 χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία του κάθε άλλο παρά διαφανή».

Πράγματι, οι πρώτες κριτικές για το «Μικρό Πρίγκιπα» δεν κατάφεραν να «δουν» κάτι άλλο μέσα από τις παραβολές του, αντίθετα υποστήριζαν ότι προκάλεσε αμηχανία στους αναγνώστες του, προσθέτει ο αρθρογράφος.

Από τις πρώτες κριτικές του βιβλίου μόνο αυτή του P. L. Travers κατάφερε να πραγματικά να κατανοήσει τις διαστάσεις του περιεχομένου του και να καταλάβει τη σημασία του.

Πλέον ο «Μικρός Πρίγκιπας» συγκαταλέγεται στην κατηγορία των «κλασικών βιβλίων».

Πιο είναι όμως το κεντρικό νόημα αυτού του βιβλίου;

Η ιστορία του «Μικρού Πρίγκιπα» έχει ως εξής: Ο αφηγητής πέφτει με το αεροπλάνο του -που έχει πάθει βλάβη- στην έρημο. Εκεί συναντά ένα ασυνήθιστο παιδί (το Μικρό Πρίγκιπα), γνωρίζονται και γίνονται φίλοι. Ο αφηγητής μαθαίνει πολλά από τον καινούργιο του φίλο. Ο καινούργιος του φίλος σιγά-σιγά τού διηγείται την επίσκεψή του σε άλλους πλανήτες, όπου υπάρχουν άνθρωποι ματαιόδοξοι αλλά και κάποιοι (ελάχιστοι) περισσότερο «ανθρώπινοι». Δεν ξεχνάει ποτέ και με τίποτα τις ερωτήσεις που έχει υποβάλει, ενώ ο ίδιος, αντίθετα, δεν συνηθίζει ν’ απαντάει στις ερωτήσεις των άλλων.

Μολονότι υποτίθεται ότι είναι παιδικό βιβλίο, γράφει η Wikipedia, ο Μικρός Πρίγκιπας κάνει μερικές βαθυστόχαστες και ιδεαλιστικές παρατηρήσεις σχετικά με τη ζωή και την ανθρώπινη φύση. Η ουσία του βιβλίου περιέχεται στις ατάκες που βγαίνουν από το στόμα της αλεπούς προς τον μικρό Πρίγκιπα: «Δεν βλέπεις καθαρά παρά μόνον με την καρδιά. Η ουσία είναι αόρατη στα μάτια». Η αλεπού στέλνει και άλλα μηνύματα-κλειδιά, όπως: «Είσαι υπεύθυνος για πάντα, γι’ αυτό που έχεις εξημερώσει» και «Ο χρόνος που πέρασες με το τριαντάφυλλο σου είναι αυτό που το κάνει ξεχωριστό για σένα».

Χρειάστηκε να περάσουν πολλά χρόνια –και πολλές αναγνώσεις- προκειμένου οι αναγνώστες να αρχίσουν να καταλαβαίνουν ότι το βιβλίο ήταν στην ουσία μια ιστορία για τον πόλεμο.

Όχι μια αλληγορία για τον πόλεμο, αλλά ένας μύθος γι’ αυτόν, στον οποίο τα κεντρικά συναισθήματα σύγκρουσης –η απομόνωση, ο φόβος και η αβεβαιότητα- ανακουφίζονται μόνο με την οικεία ομιλία και την αγάπη.

Ο «Μικρός Πρίγκιπας» δεν είναι, βέβαια, μια ιστορία πολέμου με την κυριολεκτική έννοια του όρου -τα πάντα γύρω από αυτήν έχουν να κάνουν όχι μόνο με την έναρξη του πολέμου, αλλά με την «παράξενη ήττα» της Γαλλίας και την εμπειρία της Vichy και της Κατοχής.

Το αίσθημα ντροπής, αγωνίας και σύγχυσης που προκάλεσε η καταστροφή στον Σαιντ-Εξυπερύ τον οδήγησε στο να γράψει ένα μύθο με αφηρημένες ιδέες απέναντι σε συγκεκριμένες αγάπες.

Σήμερα, γνωρίζουμε καλά τις συνθήκες που οδήγησαν στη δημιουργία του «Μικρού Πρίγκιπα», χάρη στη βιογραφία της Stacy Schiff για τον Σαιντ-Εξυπερύ.

Έχοντας διαφύγει από την Ευρώπη στη Βόρεια Αμερική, ο συγγραφέας έγραψε το συγκεκριμένο βιβλίο στο Μανχάταν και το Λονγκ Άιλαντ.

Τα ερημικά τοπία που περιέχονται στο βιβλίο προέρχονται από την εμπειρία του αεροπόρου Σαιντ-Εξυπερύ το 1935, όταν είχε χαθεί για σχεδόν μια εβδομάδα στην αραβική έρημο.

Η κεντρική ιστορία αγάπης ανάμεσα στον Μικρό Πρίγκιπα και το τριαντάφυλλο, αποτελεί μια προέκταση της θυελλώδους ιστορίας αγάπης που είχε με τη σύζυγό του, Consuelo, από την οποία το τριαντάφυλλο πήρε το βήχα, την εκκεντρικότητα και την αυταρχικότητά της.

Η έρημος και το τριαντάφυλλο – η ζωή του ως ένας ατρόμητος αεροπόρος και ως ένας μπερδεμένος εραστής- ήταν η έμπνευσή του. Όμως ανάμεσα σε αυτές τις δύο εμπειρίες ζωής… υπήρχε ο πόλεμος.

Στα βαθύτερα μέρη της ψυχής του είχε νιώσει την ήττα της Γαλλίας, όχι μόνο ως ήττα στη μάχη αλλά και ως απώλεια νοήματος. Ψάχνοντας για τα αίτια της κατάρρευσης, τα πιο ειλικρινή και αξιότιμα μυαλά της εποχής, όπως οι Marc Bloch και Camus, πίστευαν ότι το πραγματικό σφάλμα έγκειτο στη γαλλική συνήθεια του… αφηρημένου.

Κι από μια εμπειρία που ήταν τόσο απάνθρωπη και συγκλονιστική, μια εμπειρία που μετατρέπει έναν άνθρωπο με μια περίπλοκη ιστορία της ζωής και πεπρωμένο πρώτα σε ένα αλγόριθμο κρυπτογράφησης και στη συνέχεια σε ένα ατύχημα- ο Σαιντ-Εξυπερύ ήθελε να σώσει το πρόσωπο, όχι τις στατιστικές, αναφέρει ο αρθρογράφος.

Ο ιδανικότερος τρόπος για να «δει» κανείς μέσα από τις γραμμές του Μικρού Πρίγκιπα, είναι να το εκλάβει ως μια εκτεταμένη παραβολή και παράθεση αφαιρετικών και αφηρημένων εννοιών, μέσα από τις οποίες ο συγγραφέας δραματοποιεί την πάλη ενάντια αφαίρεση όχι ως ένα φιλοσοφικό θέμα, αλλά ως μια ιστορία ζωής και θανάτου.

Ο «Μικρός Πρίγκιπας» είναι ένας μύθος και όχι ένα ρεαλιστικό μυθιστόρημα που θέλει να μας πει, καταλήγει ο αρθρογράφος, πως ο κόσμος συνωμοτεί για να μας κάνει τυφλούς και είναι δική μας δουλειά να καταφέρουμε να τον δούμε και πάλι.


Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\





ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ - ΝΙΚΟΣ ΔΑΔΙΝΟΠΟΥΛΟΣ - 1967.





https://www.facebook.com/greekmoviessongs/videos/123209194915081/


Τα τραγούδια του Ελληνικού Κινηματογράφου.
ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ - ΝΙΚΟΣ ΔΑΔΙΝΟΠΟΥΛΟΣ - 1967.

\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\







Λαχανάκια Bρυξελλών

Ο χρήστης Maria Dimitriou κοινοποίησε τη δημοσίευση του χρήστη Katerina Vasileiou.
Λαχανάκια Bρυξελλών



https://www.facebook.com/Iwashyoudry/videos/1488991831135080/
These Parmesan Roasted Brussel Sprouts are a super quick and easy side dish that everyone LOVES! Perfect with any meal!
FULL PRINTABLE RECIPE HERE: http://www.iwashyoudry.com/…/parmesan-roasted-brussel-spro…/

Αυτά τα ψητά λαχανάκια Βρυξελλών είναι ένα πολύ γρήγορο και εύκολο πιάτο που όλοι αγαπούν! Τέλειο με οποιοδήποτε γεύμα!

Πλήρης εκτυπώσιμη συνταγή εδώ: http://www.iwashyoudry.com/2017/01/04/parmesan-roasted-brussel-sprouts/
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

πλέξτε τα καλοκαιρινά

Η Maria Dimitriou κοινοποίησε το άλμπουμ του χρήστη Crochet Patterns/ Heklanje/ Pletenje.
 
 

Φωτογραφία του χρήστη Crochet Patterns/ Heklanje/ Pletenje.
 Φωτογραφία του χρήστη Crochet Patterns/ Heklanje/ Pletenje.
Φωτογραφία του χρήστη Crochet Patterns/ Heklanje/ Pletenje.

























 Φωτογραφία του χρήστη Crochet Patterns/ Heklanje/ Pletenje.

Φωτογραφία του χρήστη Crochet Patterns/ Heklanje/ Pletenje.

Φωτογραφία του χρήστη Crochet Patterns/ Heklanje/ Pletenje.
Φωτογραφία του χρήστη Crochet Patterns/ Heklanje/ Pletenje. 





























 Φωτογραφία του χρήστη Crochet Patterns/ Heklanje/ Pletenje.

Φωτογραφία του χρήστη Crochet Patterns/ Heklanje/ Pletenje. 






























Φωτογραφία του χρήστη Crochet Patterns/ Heklanje/ Pletenje.
Φωτογραφία του χρήστη Crochet Patterns/ Heklanje/ Pletenje.
Φωτογραφία του χρήστη Crochet Patterns/ Heklanje/ Pletenje.


































Ο χρήστης Crochet Patterns/ Heklanje/ Pletenje πρόσθεσε 142 νέες φωτογραφίες.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\





ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΙΚΆ ΚΎΤΤΑΡΑ ΠΕΘΑΊΝΟΥΝ


therapeftis.blogspot.com

https://therapeftis.blogspot.gr/2016/04/42-45000.html




Αυστριακός υπήκοος, Rudolf Brojs, έψαξε όλη του τη ζωή για την καλύτερη εναλλακτική θεραπεία για τον καρκίνο, και ήταν τελικά επιτυχής.
Έκανε ιδιαίτερη χυμό που δίνει εξαιρετικά αποτελέσματα στη θεραπεία του καρκίνου. Με τη βοήθεια αυτής της μεθόδου, έχουν θεραπευτεί πάνω από 45.000 άτομα με καρκίνο και άλλες ανίατες ασθένειες. Σύμφωνα με Brojs, ο καρκίνος μπορεί να επιβιώσει μόνο με τη βοήθεια των πρωτεϊνών.

Brojs είναι βέβαιο ότι οι πρωτεΐνες είναι αυτό που τροφοδοτεί τα καρκινικά κύτταρα και εμείς πρέπει να τα εξαλείψουμε

Ως εκ τούτου, ανέπτυξε ένα ειδικό πρόγραμμα διατροφής για μια περίοδο 42 ημερών, στη διάρκεια της οποίας θα πρέπει να πίνουν μόνο τσάι και ειδικό χυμό λαχανικών, των οποίων κύριο συστατικό είναι τα παντζάρια.

Κατά τη διάρκεια αυτών των 42 ημερών, τα καρκινικά κύτταρα λιμοκτονούν και πεθαίνουν, ενώ η υγεία ολόκληρου του σώματος βελτιώνεται.

Ο χυμό Ροδόλφου γίνεται μόνο από οικολογικά  λαχανικά. Αυτός ο χυμός μπορεί να γίνει στο σπίτι  και περιλαμβάνει:

Παντζάρια (55%)
Καρότα (20%)
σελινόριζα (20%)
Πατάτες (3%)
Ραπανάκια (2%)


Παρασκευή:
Θα πρέπει να θέσετε όλα αυτά τα συστατικά σε ένα μπλέντερ, ανακατέψτε καλά και  ο χυμό σας είναι έτοιμος!
Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι δεν πρέπει να υπερβάλλουμε με το χυμό, αλλά θα πρέπει να πάρετε όσο χρειάζεται ο οργανισμός σας.
*** Παντζάρια είναι  παραδοσιακά  γνωστή θεραπεία για τη λευχαιμία. Αυτά τα λαχανικά περιέχουν βεταϊνη αμινοξέων, τα οποία έχουν αντικαρκινικές ιδιότητες. Η θεραπεία των τεύτλων,τα οποία περιλαμβάνει την ημερήσια πρόσληψη του χυμού παντζαριών ή τριμμένο ωμά παντζάρια, έχει μια αποδεδειγμένη θετική επίδραση στη λευχαιμία και πολλές άλλες μορφές καρκίνου, όπως αποδεικνύεται από χιλιάδες ανθρώπους.

Επίσης η τακτική κατανάλωση του παντζαριού βοηθά εναντίον ασθενειών που προκαλούνται από το οξειδωτικό στρες, και μπορεί να μειώσει τα επίπεδα της χοληστερόλης στο αίμα κατά 40%.

Είναι επίσης για την ομαλοποίηση της πίεσης του αίματος και βοηθά να διατηρηθεί η ελαστικότητα των αιμοφόρων αγγείων. Αν το καταναλώνουμε κάθε μέρα  το παντζάρι αποτρέπει επίσης και θεραπεύει τους κιρσούς. Ο σίδηρος από το παντζάρι είναι ένα ισχυρό εργαλείο για τον καθαρισμό του σώματος από τις τοξίνες και την οικοδόμηση του αίματος. Ως εκ τούτου,  είναι πολύ αποτελεσματικ’ο στη θεραπεία πολλών ασθενειών που προκαλούνται από τοξίνες.

Συνιστάται για τις έγκυες γυναίκες, επειδή είναι πλούσιο σε φολικό οξύ, το οποίο αποτρέπει πολλές ασθένειες των νεογνών. Επίσης, ο χυμός παντζάρι διεγείρει το ήπαρ και τη χοληδόχο κύστη, και αποτρέπει τη δυσκοιλιότητα. Σε συνδυασμό με τα καρότα, παντζάρια είναι ένα εξαιρετικό φάρμακο για την ουρική αρθρίτιδα, τα νεφρά και τη χοληδόχο κύστη. Αλλά θεραπευτικές ιδιότητες του δεν σταματούν εδώ? παντζάρια βοηθά επίσης με τους πονοκεφάλους, τους πονόδοντους, δυσεντερία, πόνος στα οστά, με το δέρμα και τα προβλήματα της εμμήνου ρύσεως.


https://thebesthealthyhabits.com
πηγή


\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\





Δημοφιλείς αναρτήσεις