Σάββατο 20 Μαΐου 2017

Αναζωογονήστε αμέσως τα ταλαιπωρημένα χέρια σας!


Αναζωογονήστε αμέσως τα ταλαιπωρημένα χέρια…
mystikaomorfias.gr

Αναζωογονήστε αμέσως τα ταλαιπωρημένα χέρια σας!





Αναζωογονήστε αμέσως τα ταλαιπωρημένα χέρια σας!

Μια διαφορετική, καταπληκτική συνταγή για τα χέρια που έχουν σκάσει και χρειάζονται άμεση ενυδάτωση. Δοκιμάστε τη και θα μείνετε έκθαμβοι!


Υλικά:
2 κ.σ. γλυκερίνη
2 κ.σ. κορν φλάουρ
περίπου μισό ποτήρι ροδόνερο

Χρήση:
Βάζουμε τη γλυκερίνη σε σκεύος και τη ζεσταίνουμε σε μπεν μαρί, προσθέτοντας 2 κ.σ. κορν φλάουρ λίγο λίγο. Ανακατεύουμε μέχρι το μείγμα να γίνει μία λεία αλοιφή. Στο τέλος προσθέτουμε ροδόνερο σιγά σιγά, περίπου μισό ποτήρι, και ανακατεύουμε μέχρι το μείγμα να γίνει σφιχτό και κολλώδες. Το βάζουμε σε βαζάκι και αλείφουμε τα χέρια μας για να διατηρούνται πάντα απαλά!

Ομάδα neadiatrofis.gr
ροδόνερο απο τα μυστικά ομορφιάς
Υγρή γλυκερίνη για υπέροχα καλλυντικά.

ΚΟΧΥΛΑΚΙΑ

Η Maria Dimitriou κοινοποίησε ένα σύνδεσμο.

Σε αυτο το βιντεο μαθενουμε να πλεκουμε ενα ομορφο σχεδιακι το οποιο ειναι ιδανικο για παιδικα ρουχαλακια..... και οχι μονο.... Ελατε στην παρεα μας στο Faceb...
youtube.com

Υπέροχοι Εργολάβοι με 3 υλικά!

Η Maria Dimitriou κοινοποίησε ένα σύνδεσμο.

Μια πανεύκολη και γρήγορη συνταγή για ένα παραδοσιακό γλύκισμα. Μια συνταγή του Στ. Παρλιάρου.
www.sokolatomania.gr



Υπέροχοι Εργολάβοι με 3 υλικά, από το sintayes.gr!



Χρόνος: 30 λ. + 20 λ. ψήσιμο
συνταγή icon Δυσκολία: Εύκολο
Μια πανεύκολη και γρήγορη συνταγή για ένα παραδοσιακό γλύκισμα.Εργολάβοι για το απόλυτο, πατροπαράδοτο … κέρασμα στους επισκέπτες και όχι μόνο. Μια συνταγή του Στ. Παρλιάρου.

Υλικά συνταγής

  • 320 γρ. αμύγδαλα λευκά + φιλέ αμυγδάλου για την επιφάνεια *
  • 600 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 5 αυγών τα ασπράδια

Εκτέλεση συνταγής

  1. Χτυπάμε τα ασπράδια σε πολύ πηχτή μαρέγκα [με μια πρέζα αλάτι].
  2. Αλέθουμε στο μπλέντερ πολύ καλά τα 320 γρ. αμύγδαλα μαζί με τη ζάχαρη άχνη και το 1/3 της μαρέγκας, έως ότου γίνουν μία ομοιογενής σχετικά πηχτή αμυγδαλόπαστα.
  3. Τα μεταφέρουμε σε μπολ, προσθέτουμε σιγά-σιγά την υπόλοιπη μαρέγκα και ανακατεύουμε καλά με μια μαρίζ να ενσωματωθούν πλήρως.
  4. Πλάθουμε μικρούς εργολάβους σε σχήμα μπαστουνιού, τους βάζουμε σε ταψί πάνω σε λαδόκολλα τους πασπαλίζουμε με το φιλέ αμυγδάλου, αφήνοντας διάστημα μεταξύ τους ή εναλλακτικά βάζουμε το μείγμα σε σακούλα ζαχαροπλαστικής και δημιουργούμε μικρά στρογγυλά δισκάκια πάνω στη λαδόκολλα. Σε αυτή τη περίπτωση βάζουμε ένα ολόκληρο αμύγδαλο πάνω από κάθε εργολάβο.
  5.  Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 20 λεπτά έως ότου ροδίσουν. Αφήνουμε να κρυώσουν καλά. Αν θέλουμε μπορούμε να κολλήσουμε τους εργολάβους ανά δύο, βάζοντας ανάμεσά τους λίγη μαρμελάδα.
* Σε περίπτωση που τους φτιάξετε στρογγυλούς θα έχετε ολόκληρα αμύγδαλα και όχι φιλέ.
https://www.sintayes.gr/syntages/iperochi-ergolavi-3-ilika/
ergolavoi-texnikes

Δημοφιλείς αναρτήσεις