Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Τζάκι

Τα ξύλα για το τζάκι μέσα στο σπίτι: σίγουρα πρακτικό, αλλά είναι και όμορφο;

Στο ερωτηματολόγιο που κάναμε για το πώς θα ζεσταθείτε το φετινό χειμώνα, το τζάκι είναι μεταξύ των πρώτων επιλογών, το ενεργειακό τζάκι μάλιστα είναι πρώτο μαζί με το κλιματιστικό.

Ένα από τα προβλήματα με το τζάκι είναι ο χώρος αποθήκευσης και τοποθέτησης των ξύλων. Ακόμη και αν έχετε μεγάλη αποθήκη παραμένει ένα πρόβλημα η συνεχής μεταφορά από την αποθήκη στο χώρο του τζακιού, πολύ περισσότερο αν το διαμέρισμά σας είναι μερικούς ορόφους πάνω από την αποθήκη.

Σίγουρα θα έτυχε να είδατε κάποιες φωτογραφίες με τα ξύλα στοιβαγμένα δίπλα από το τζάκι, συγκεντρώσαμε μερικές για να πάρετε περισσότερες ιδέες

Τώρα, αν προβληματίζεστε για το αισθητικό αποτέλεσμα, έχω να πω ότι η απελευθέρωση που υπάρχει σήμερα στη διακόσμηση, έναντι του αυστηρού και απαρέγκλιτου στυλ βοηθάει στο να παρεμβαίνουμε στο γενικό ύφος.

Όταν τα υλικά και τα αντικείμενα που θα χρησιμοποιήσετε προέρχονται από τη φύση το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα έχετε κιτς αποτέλεσμα.

Ίσως η τραχύτητα του μη επεξεργασμένου να μην ταιριάζει σε μοντέρνους χώρους, η εικόνα του φυσικού ξύλου σίγουρα θα ταιριάσει και μια τέτοιοι είδους αντίθεση νομίζω θα έκανε καλό.

viewdeco.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις