Eύκολα βουτήματα
Δοκιμάστε αυτήν την απλή συνταγή και φτιάξτε λαχταριστά βουτήματα.
• 500 γραμμάρια φυτική μαργαρίνη
Δοκιμάστε αυτήν την απλή συνταγή και φτιάξτε λαχταριστά βουτήματα.
• 500 γραμμάρια φυτική μαργαρίνη
• 250 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
• 1 βανίλια σε σκόνη
• 200 γραμμάρια χυμός πορτοκάλι
• Ξύσμα από τη φλούδα 1 πορτοκαλιού
• 750 γραμμάρια κοσκινισμένο αλεύρι μαλακό
• 8 γραμμάρια baking powder
• 1 βανίλια σε σκόνη
• 200 γραμμάρια χυμός πορτοκάλι
• Ξύσμα από τη φλούδα 1 πορτοκαλιού
• 750 γραμμάρια κοσκινισμένο αλεύρι μαλακό
• 8 γραμμάρια baking powder
Τοποθετήστε τη μαργαρίνη, τη ζάχαρη άχνη και τη βανίλια σε ένα μπολ και
χτυπήστε τα με το μίξερ μέχρι να έχετε ένα μείγμα αφράτο και
ομοιογενές.
Προσθέστε σιγά σιγά το χυμό πορτοκαλιού και το ξύσμα συνεχίζοντας το χτύπημα μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά.
Aνακατέψτε το αλεύρι με το baking powder και προσθέστε τα στο μείγμα. Ανακατέψτε με μια ξύλινη κουτάλα μαλακά.
Προσθέστε σιγά σιγά το χυμό πορτοκαλιού και το ξύσμα συνεχίζοντας το χτύπημα μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά.
Aνακατέψτε το αλεύρι με το baking powder και προσθέστε τα στο μείγμα. Ανακατέψτε με μια ξύλινη κουτάλα μαλακά.
Γεμίστε ένα κορνέ με κατσαρό ακροφύσιο και φτιάξτε σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί μπισκοτάκια σε ό,τι σχήμα θέλετε.
Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15 με 20 λεπτά.
Αν θέλετε πασπαλίστε μερικά με ζάχαρη άχνη ή στρώστε στην μια πλευρά τους μαρμελάδα και φτιάξτε σαντουϊτσάκια. Μπορείτε ακόμη να βουτήξετε μερικά μέχρι τη μέση σε λιωμένη σοκολάτα.
Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15 με 20 λεπτά.
Αν θέλετε πασπαλίστε μερικά με ζάχαρη άχνη ή στρώστε στην μια πλευρά τους μαρμελάδα και φτιάξτε σαντουϊτσάκια. Μπορείτε ακόμη να βουτήξετε μερικά μέχρι τη μέση σε λιωμένη σοκολάτα.
queen.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου