Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Οραματισμός: Σβήσε τις ανησυχίες.

Ο χρήστης  
 Αυτή η τεχνική είναι γρήγορη, εύκολη και έχει καλύτερα αποτελέσματα όταν την κάνεις τρεις συνεχόμενες φορές.

Οραματισμός: Σβήσε τις ανησυχίες.

Χρειάζεται να κατανοήσεις πως η ανησυχία σε καταβάλλει. Μπορείς όμως να την ανατινάξεις ή να την κάψεις. Αλλά μια από τις πιο αποτελεσματικές τεχνικές διδάσκω είναι να τη "σβήσεις".

Χαλάρωσε και κλείσε τα μάτια. Οραματίσου ένα μεγάλο κομμάτι χοντρό χαρτί, κατά προτίμηση το είδος εκείνο που χρησιμοποιούν οι καλλιτέχνες για να ζωγραφίζουν. Δες τη λέξη "ΑΝΗΣΥΧΙΑ" γραμμένη πάνω του. Φρόντισε να είναι γραμμένη με μαλακό μολύβι για να σβήνει εύκολα.

 Τώρα πάρε με τη φαντασία σου τη γόμα και σβήσε αυτή τη λέξη. Σβήσε κάθε ίχνος της λέξης "ΑΝΗΣΥΧΙΑ" από το χαρτί σου. Στη συνέχεια γράψε με μελάνι, ώστε να μην μπορεί να σβηστεί, μια καινούργια λέξη στη θέση της, όπως: "Ηρεμία", "Ειρήνη" ή "Ευτυχία". Την ίδια τεχνική μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις για να διώξεις κάθε πόνο, είτε αυτός είναι συναισθηματικός, όπως η μοναξιά, είτε είναι σωματικός πόνος όπως ένας άσχημος πονοκέφαλος.

Όταν βγεις από αυτόν τον οραματισμό και γυρίσεις στην καθημερινή σου ρουτίνα, τότε μπορεί να εκπλαγείς με το πόσο πιο πολύ ήρεμος αισθάνεσαι. Αυτή η τεχνική είναι γρήγορη, εύκολη και έχει καλύτερα αποτελέσματα όταν την κάνεις τρεις συνεχόμενες φορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις