Η Maria Dimitriou κοινοποίησε ένα σύνδεσμο.
Υλικά:
1 κεσεδάκι γιαούρτι 1 κεσεδάκι ηλιέλαιο 500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει
μόνο του 1 αυγό 400 γρ. φέτα 150 γρ. κασέρι τριμμένο Εκτέλεση: Ρίχνετε
τα υλικά από το γιαούρτι μέχρι και το αυγό σε ένα …
tastecook.wordpress.com
Υλικά:
1 κεσεδάκι γιαούρτι
1 κεσεδάκι ηλιέλαιο
500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 αυγό
400 γρ. φέτα
150 γρ. κασέρι τριμμένο
Εκτέλεση:
Ρίχνετε τα υλικά από το γιαούρτι μέχρι και το αυγό σε ένα μεγάλο μπολ και τα ανακατεύετε. Αφού φτιάξετε μια ζύμη τότε τρίβετε τη φέτα με τα χέρια σας και ανακατεύετε ξανά το μείγμα. Στη συνέχεια βάζετε τα 100 γρ. κασεριού και ανακατεύετε το μείγμα. Ύστερα πλάθετε τα τυροπιτάκια και τα βάζετε σε ένα ταψί με λαδόκολλα από πάνω ρίχνετε το υπόλοιπο κασέρι. Ψήνετε στους 200 για 20-25′.
1 κεσεδάκι γιαούρτι
1 κεσεδάκι ηλιέλαιο
500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 αυγό
400 γρ. φέτα
150 γρ. κασέρι τριμμένο
Εκτέλεση:
Ρίχνετε τα υλικά από το γιαούρτι μέχρι και το αυγό σε ένα μεγάλο μπολ και τα ανακατεύετε. Αφού φτιάξετε μια ζύμη τότε τρίβετε τη φέτα με τα χέρια σας και ανακατεύετε ξανά το μείγμα. Στη συνέχεια βάζετε τα 100 γρ. κασεριού και ανακατεύετε το μείγμα. Ύστερα πλάθετε τα τυροπιτάκια και τα βάζετε σε ένα ταψί με λαδόκολλα από πάνω ρίχνετε το υπόλοιπο κασέρι. Ψήνετε στους 200 για 20-25′.