ΥΛΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Αλευρι Κιτρινο 100% 1.000γρ
Αλατι 2% 20γρ
Μαγια 1% 10γρ
Ξινο εως 30% 300γρ
Νερο 68% 680γρ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Ζυμωνουμε ολα τα υλικα μαζι οσπου να γινει μια ζυμη μαλακη και ευπλαστη.
Αλευρι Κιτρινο 100% 1.000γρ
Αλατι 2% 20γρ
Μαγια 1% 10γρ
Ξινο εως 30% 300γρ
Νερο 68% 680γρ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Ζυμωνουμε ολα τα υλικα μαζι οσπου να γινει μια ζυμη μαλακη και ευπλαστη.
Την αφηνουμε να γινει
για 2 ωρες και στη συνεχεια πλαθουμε σε αλευρωμενη
επιφανεια, στοφαρουμε για 50-60λ και ψηνουμε στους
200β για 50λ. Το καλοκαιρι μειωνουμε την ποσοτητα ξινου.
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!
για 2 ωρες και στη συνεχεια πλαθουμε σε αλευρωμενη
επιφανεια, στοφαρουμε για 50-60λ και ψηνουμε στους
200β για 50λ. Το καλοκαιρι μειωνουμε την ποσοτητα ξινου.
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!