Μαγειρικες Ανησυχιες
ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ ...
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΤΕ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΥΡΝΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΟΥΣΑΜΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΦΡΑΤΑ ΚΑΙ ΤΡΑΓΑΝΑ ...
ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΟΙΑ ΛΕΩ ????
ΥΛΙΚΑ ..
500 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ Γ.Ο.Χ
220 ΓΡ ΝΕΡΟ ΧΛΙΑΡΟ
50 ΓΡ ΗΛΙΕΛΑΙΟ
30 ΓΡ ΒΟΥΤΗΡΟ ΤΥΠΟΥ ΦΥΤΙΝΗ
30 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ
1 ΚΟΥΤ ΓΛΥΚΟΥ ΑΛΑΤΙ ..
30 ΓΡ ΝΩΠΗ ΜΑΓΙΑ Η 1,5 ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΞΗΡΗ
250 ΓΡ ΣΟΥΣΑΜΙ
... .. .ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ .. ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΕΛΑΦΡΑ 20 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΖΥΜΗ ΓΙΑ 6-7 ΛΕΠΤΑ ,,ΑΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΜΕ ΛΙΓΟ ΗΛΙΕΛΑΙΟ ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΔΟ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΜΑΣ ..
ΚΟΒΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΩΝ 50 ΓΡΑΜ ,, ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΚΕΜΠΑΠ ..ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΥΜΕ 2-3 ΛΕΠΤΑ .. ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΠΩΛ ΜΕ 1 ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ .... ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΑΘΥ ΜΑΚΡΟΣΤΕΝΟ ΜΠΩΛ ΜΕ ΤΟ ΣΟΥΣΑΜΙ ...ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΤΑ ΖΥΜΑΡΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΚΟΡΔΟΝΙΑ 50 cm ΜΗΚΟΣ ΤΑ ΒΟΥΤΑΜΕ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΟΥΣΑΜΙ .
ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ .. ΧΑΡΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΠΕΤΣΕΤΑ ΓΙΑ 45 ΛΕΠΤΑ ΤΗΣ ΩΡΑΣ ..
ΑΝΑΒΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 170 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΔΕΙΟ ΤΑΨΑΚΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΙΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΤΟΥ ΦΟΥΡΝΟΥ ...
ΦΟΥΡΝΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΔΕΙΟ ΤΑΨΑΚΙ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΜΙΣΟ ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ..170 ΒΑΘΜΟΥΣ 15 ΛΕΠΤΑ ..
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΨΗΣΙΜΟ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 35-40 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟΥΣ 150 ΒΑΘΜΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΡΑΓΑΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ .
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΤΕ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΥΡΝΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΟΥΣΑΜΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΦΡΑΤΑ ΚΑΙ ΤΡΑΓΑΝΑ ...
ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΟΙΑ ΛΕΩ ????
ΥΛΙΚΑ ..
500 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ Γ.Ο.Χ
220 ΓΡ ΝΕΡΟ ΧΛΙΑΡΟ
50 ΓΡ ΗΛΙΕΛΑΙΟ
30 ΓΡ ΒΟΥΤΗΡΟ ΤΥΠΟΥ ΦΥΤΙΝΗ
30 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ
1 ΚΟΥΤ ΓΛΥΚΟΥ ΑΛΑΤΙ ..
30 ΓΡ ΝΩΠΗ ΜΑΓΙΑ Η 1,5 ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΞΗΡΗ
250 ΓΡ ΣΟΥΣΑΜΙ
... .. .ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ .. ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΕΛΑΦΡΑ 20 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΖΥΜΗ ΓΙΑ 6-7 ΛΕΠΤΑ ,,ΑΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΜΕ ΛΙΓΟ ΗΛΙΕΛΑΙΟ ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΔΟ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΜΑΣ ..
ΚΟΒΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΩΝ 50 ΓΡΑΜ ,, ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΚΕΜΠΑΠ ..ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΥΜΕ 2-3 ΛΕΠΤΑ .. ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΠΩΛ ΜΕ 1 ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ .... ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΑΘΥ ΜΑΚΡΟΣΤΕΝΟ ΜΠΩΛ ΜΕ ΤΟ ΣΟΥΣΑΜΙ ...ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΤΑ ΖΥΜΑΡΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΚΟΡΔΟΝΙΑ 50 cm ΜΗΚΟΣ ΤΑ ΒΟΥΤΑΜΕ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΟΥΣΑΜΙ .
ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ .. ΧΑΡΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΠΕΤΣΕΤΑ ΓΙΑ 45 ΛΕΠΤΑ ΤΗΣ ΩΡΑΣ ..
ΑΝΑΒΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 170 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΔΕΙΟ ΤΑΨΑΚΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΙΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΤΟΥ ΦΟΥΡΝΟΥ ...
ΦΟΥΡΝΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΔΕΙΟ ΤΑΨΑΚΙ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΜΙΣΟ ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ..170 ΒΑΘΜΟΥΣ 15 ΛΕΠΤΑ ..
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΨΗΣΙΜΟ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 35-40 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟΥΣ 150 ΒΑΘΜΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΡΑΓΑΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ .