Εδώ θα βρείτε ένα μωσαϊκό θεμάτων . Κλείσαμε 10ετία και γι αυτό κάποιες αναρτήσεις έχουν αλλοιωθεί. Οι σελίδες που αναφέρω είναι τα νέα μου ιστολόγια που αλληλοστηρίζονται με αυτό εδώ το παλιό ... Σας ευχαριστώ!
Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019
στρογγυλά πιατάκια για την κουζίνα
Ο χρήστης Maria Dimitriou κοινοποίησε μια δημοσίευση.
Οι Κρίσεις Πανικού και οι Διαταραχές Άγχους...
Η Maria Dimitriou κοινοποίησε ένα σύνδεσμο.
29 Μαΐου ·
hippieteepee.gr
http://www.hippieteepee.gr/krisis-panikou-diataraches-agchous-schetizonte-tin-aneparkia-sidirou-vitaminis-v6/
Επιπροσθέτως, το σύμπλεγμα βιταμινών B (όπως το φυλλικό οξύ, η βιταμίνη Β6 και η βιταμίνη Β12) επηρεάζουν σημαντικά την ενεργητικότητα, τη μνήμη μας αλλά και τη διάθεσή μας.
Για να αυξήσετε τα επίπεδα βιταμινών της ομάδας του συμπλέγματος Β και του σιδήρου, φροντίστε να επιλέξετε μία ποικιλία υγιεινών τροφίμων.
*Οι πληροφορίες που περιέχονται στο hippieteepee.gr έχουν πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα κάποιον ειδικό πριν εφαρμόσετε οποιαδήποτε πληροφορία. Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.
Επιμέλεια-Μετάφραση: copyrights © www.hippieteepee.gr
http://www.hippieteepee.gr/krisis-panikou-diataraches-agchous-schetizonte-tin-aneparkia-sidirou-vitaminis-v6/
Ιάπωνες ερευνητές ανακάλυψαν σε μια μελέτη για τον άνθρωπο μια ουσιαστική σύνδεση μεταξύ των διαταραχών άγχους και της ανεπάρκειας σιδήρου και βιταμίνης Β6.
Έχει αποδειχθεί εδώ και καιρό ότι οι συναισθηματικές διαταραχές μπορεί να προκληθούν από την έλλειψη της βιταμίνης Β6 στο σώμα.
Για την ακρίβεια, οι βιταμίνες που ανήκουν στην ομάδα του συμπλέγματος Β είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένες για το σημαντικό ευεργετικό αντίκτυπο που έχουν στην υγεία του εγκεφάλου.
Μελέτες δείχνουν ότι οι τροφές επηρεάζουν τη χημική σύσταση των νευροδιαβιβαστών
(χημικών ουσιών που συντελούν στη μεταβίβαση νευρικών σημάτων από
κύτταρο σε κύτταρο) και κατά συνέπεια επιδρούν σημαντικά στη διαμόρφωση
της τελικής μας διάθεσης.Για την ακρίβεια, οι βιταμίνες που ανήκουν στην ομάδα του συμπλέγματος Β είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένες για το σημαντικό ευεργετικό αντίκτυπο που έχουν στην υγεία του εγκεφάλου.
Επιπροσθέτως, το σύμπλεγμα βιταμινών B (όπως το φυλλικό οξύ, η βιταμίνη Β6 και η βιταμίνη Β12) επηρεάζουν σημαντικά την ενεργητικότητα, τη μνήμη μας αλλά και τη διάθεσή μας.
Για να αυξήσετε τα επίπεδα βιταμινών της ομάδας του συμπλέγματος Β και του σιδήρου, φροντίστε να επιλέξετε μία ποικιλία υγιεινών τροφίμων.
Δείτε παρακάτω δύο λίστες με τρόφιμα πλούσια σε βιταμίνη Β6 και σίδηρο:
Τρόφιμα που είναι πλούσια σε βιταμίνη Β6:
-Ηλιόσποροι
-Λιναρόσπορος
-Όλα τα είδη των ξηρών καρπών
-Ψάρια: σολομός, τόνος, ρέγκα
-Κοτόπουλο, Γαλοπούλα
-Αποξηραμένα φρούτα: βερίκοκα, σταφίδες
-Άπαχο βοδινό κρέας
-Μπανάνες
-Αβοκάντο
-Σπανάκι
-Κόκκινες πιπεριές
-Σκόρδο
-Λιναρόσπορος
-Όλα τα είδη των ξηρών καρπών
-Ψάρια: σολομός, τόνος, ρέγκα
-Κοτόπουλο, Γαλοπούλα
-Αποξηραμένα φρούτα: βερίκοκα, σταφίδες
-Άπαχο βοδινό κρέας
-Μπανάνες
-Αβοκάντο
-Σπανάκι
-Κόκκινες πιπεριές
-Σκόρδο
Τρόφιμα που είναι πλούσια σε σίδηρο:
-Αρακάς
-Συκώτι
-Κακάο σκόνη
-Όλα τα όσπρια
-Όλα τα είδη των ξηρών καρπών
-Σταφίδες
-Κρέας κατσίκας
-Κρέας μοσχαρίσιο
-Ψάρια
-Συκώτι
-Κακάο σκόνη
-Όλα τα όσπρια
-Όλα τα είδη των ξηρών καρπών
-Σταφίδες
-Κρέας κατσίκας
-Κρέας μοσχαρίσιο
-Ψάρια
Για περισσότερα νέα σχετικά με Εναλλακτικές Θεραπείες & Φαρμακείο Της Φύσης κάντε like στην σελίδα στο facebook
*Οι πληροφορίες που περιέχονται στο hippieteepee.gr έχουν πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα κάποιον ειδικό πριν εφαρμόσετε οποιαδήποτε πληροφορία. Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.
Επιμέλεια-Μετάφραση: copyrights © www.hippieteepee.gr
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας www.hippieteepee.gr το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (link) στην σελίδα του άρθρου. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του.
δεν έχει φάει ούτε ένα κόκκο ζάχαρη
Η Maria Dimitriou κοινοποίησε τη δημοσίευση
αφιερωμένο σε όλους τους γονείς και όχι μόνο!!!
Η
Grace Cooper είναι χρονών τώρα και δεν έχει φάει ούτε ένα κόκκο ζάχαρης
στη ζωή της. Η μητέρα της Grace, η Shan, έχει πει δημόσια πως όταν η
κόρη…
mymind.gr
Κολοκυθοκεφτέδες φούρνου light
Η Maria Dimitriou κοινοποίησε τη δημοσίευση της Βασιλική Βερούχη.
Αφράτοι,νόστιμοι και λάιτ!
mageirikesdiadromes.gr
Προστέθηκε απόvasiliki ver, Παρασκευή, 12 Φεβρουάριος 2016
none
Περιγραφή
Αφράτοι,νόστιμοι και λάιτ!
Συστατικά
- 2 κολοκύθια τριμμένα και στραγγισμένα καλά
- 1/2 φλ. τυρί με χαμηλά λιπαρά τριμμένο
- 1 αυγό
- 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1/2 φλ. αλεύρι, ίσως χρειαστεί και λίγο ακόμη,
- άνηθο ή μαϊντανό ,έβαλα και τα δύο,
- αλάτι, πιπέρι.
Οδηγίες
- Αφού στραγγίξουν καλά τα κολοκύθια τα ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά.
- Ρίχνουμε αλεύρι σιγά σιγά , ζυμώνουμε μέχρι να γίνει μαλακή η ζύμη μας .
- Πλάθουμε τους κολοκυθοκεφτέδες και τους τοποθετούμε σε λαδόκολλα.
- Ψήνουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς για 15 λεπτά, τους αναποδογυρίζουμε και αφήνουμε για ακόμη 15 λεπτά.
Λίγα μυστικά ακόμα
Γίνονται πολύ νόστιμοι χωρίς περιττά λάδια από το τηγάνι.
Πηγή: http://lightsintages.blogspot.gr/2011/03/light.html
Πηγή: http://lightsintages.blogspot.gr/2011/03/light.html
Η Λίπανση της Ελιάς - Πότε Γίνεται
Η Maria Dimitriou κοινοποίησε τη δημοσίευση της Ηλέκτρα Ροδοπούλου.
Η
ελιά όπως κάθε φυτό χρειάζεται λίπανση κάθε χρόνο. Η ποσότητα
λιπάσματος, ο τύπος λιπάσματος και ο χρόνος εφαρμογής καθορίζονται μετά…
share24.gr
Η ελιά όπως κάθε φυτό χρειάζεται λίπανση
κάθε χρόνο. Η ποσότητα λιπάσματος, ο τύπος λιπάσματος και ο χρόνος
εφαρμογής καθορίζονται μετά από μελέτη πάρα πολλών παραγόντων.
Γενικά η ελιά απαιτεί κυρίως τα πιο κάτω λιπαντικά στοιχεία:
ΑΖΩΤΟ (Ν):
Το στοιχείο που χρειάζεται σε μεγάλες
ποσότητες και κάθε χρόνο. Η ελιά αντιδρά σχεδόν πάντα θετικά στη σωστή
και επαρκή λίπανση με άζωτο. Είναι ίσως το στοιχείο με τη μεγαλύτερη
ποσοτικά έλλειψη στην καλλιέργεια της ελιάς.
Επίδραση αζώτου: Ευνοεί τη βλάστηση, την καρπόδεση, την ανάπτυξη του καρπού και γενικά την εν γένει ανάπτυξη του φυτού. Το άζωτο (Ν) ως στοιχείο κυκλοφορεί σε πολλές μορφές.
Παράδειγμα λιπασμάτων: Θειική αμμωνία (21% Ν), νιτρική αμμωνία (34% Ν), ουρία (46% Ν) κ.α.
Παράδειγμα λιπασμάτων: Θειική αμμωνία (21% Ν), νιτρική αμμωνία (34% Ν), ουρία (46% Ν) κ.α.
Ποσότητα αζώτου: Από βιβλιογραφική
ανασκόπηση φαίνεται ότι για τις συνθήκες της Κρήτης χορήγηση 800 φρ. –
1000 γρ. καθαρού αζώτου/ δέντρο/έτος (πρδ. 4,5 κιλά θειική αμμωνία ή 3
κιλά νιτρική ή 2 κιλά ουρία) είναι αρκετή αν και στην πράξη χορήγηση
μεγαλύτερων από τις παραπάνω ποσότητες είχαν ακόμη καλύτερα
αποτελέσματα.
Σε μακροχρόνια πειράματα που έχουν λάβει
χώρα στο Ινστιτούτο Υποτροπικών Φυτών και Ελιάς Χανίων βρέθηκε ότι
χορήγηση 800 γρ. Ν/δέντρο/έτος αύξησε την παραγωγή από 51,8%-105,63% σε
σχέση με τις ελιές που δε λιπάνθηκαν καθόλου με Ν.
Περίοδος εφαρμογής αζώτου
Πολύ κρίσιμες περίοδοι κατανάλωσης αζώτου από το δέντρο είναι:
1. Από την έναρξη σχηματισμού νέας βλάστησης (Φεβρουάριο – Μάρτιο) έως και την καρπόδεση (Μάιο)
2. Στάδιο ξυλοποίησης ενδοκαρπίου (τέλη Ιουλίου-αρχές Αυγούστου για τις συνθήκες της Κρήτης).
Τις παραπάνω περιόδους η ελιά πρέπει να είναι επαρκώς εφοδιασμένη με άζωτο.
Πολύ κρίσιμες περίοδοι κατανάλωσης αζώτου από το δέντρο είναι:
1. Από την έναρξη σχηματισμού νέας βλάστησης (Φεβρουάριο – Μάρτιο) έως και την καρπόδεση (Μάιο)
2. Στάδιο ξυλοποίησης ενδοκαρπίου (τέλη Ιουλίου-αρχές Αυγούστου για τις συνθήκες της Κρήτης).
Τις παραπάνω περιόδους η ελιά πρέπει να είναι επαρκώς εφοδιασμένη με άζωτο.
Πρακτικές συμβουλές
- Μην κοιτάτε μόνο το όνομα του λιπάσματος αλλά κυρίως ελέγξτε τι περιέχει % από το κάθε στοιχείο.
- Το κόστος σακιού δεν έχει πολύ μεγάλη σημασία. Αυτό που έχει σημασία είναι το κόστος ανά μονάδα.
- Μην λιπαίνετε χωρίς τη γνώμη τεχνικού γεωπόνου.
- Να κάνετε όποτε είναι δυνατόν ανάλυση εδάφους – σας γλιτώνει από άσκοπες λιπάνσεις άρα και άσκοπα έξοδα.
ΦΩΣΦΟΡΟΣ (Ρ):
Η ελιά γενικά δεν καταναλώνει
φώσφορο σε μεγάλες ποσότητες και δεν αντιδρά πάντα στην προσθήκη του
στοιχείου αυτού. Στην Κρήτη παρατηρούνται πολύ σπάνια φαινόμενα έλλειψης
φωσφόρου. Γενικά προσθήκη Ρ στην ελιά συνίσταται να γίνει μετά από
ανάλυση εδάφους ή εναλλακτικά συστήνεται να προστίθεται με φειδώ (πρδ.
10-20 μονάδες Ρ2Ο5 ανά στρέμμα κάθε 3-4 έτη). Μην ξεχνάμε και το υψηλό
κόστος αγοράς του.
ΚΑΛΙΟ (Κ):
Παλαιότερα υπήρχε η άποψη ότι η ελιά δεν
χρειάζεται να λιπαίνεται με κάλιο διότι ‘το κάλιο το παράγει το έδαφος’
. Σήμερα έχει αποδειχθεί ότι το κάλιο είναι απαραίτητο κυρίως τις χρονιές όπου αναμένουμε παραγωγή (βεντέμα). Το κάλιο είναι σημαντικό στοιχείο για την ελαιογέννεση δηλαδή την επί τοις εκατό (%) περιεκτικότητα σε λάδι του ελαιοκάρπου. Επίσης το κάλιο καθιστά το φυτό πιο ανθεκτικό σε μυκητολογικές παθήσεις, την ξηρασία και τον παγετό.
Κάθε 100 κιλά ελαιοκάρπου απομυζούν από το έδαφος περίπου 1000 γρ.
καλίου (Κ2Ο). Το κάλιο πρέπει να προστίθεται σε ικανοποιητικές ποσότητες
κάθε χρόνο το πολύ κάθε δύο χρόνια.
Ποσότητα καλίου: Ενδεικτικά
αναφέρουμε ότι η ποσότητα του καλίου που μπορεί να προστεθεί ανά δέντρο
τη χρονιά που αναμένουμε παραγωγή είναι από 500 γρ. – 1000 γρ.
Κ2Ο/παραγωγικό δέντρο πρδ. 1- 2 κιλά θειικού καλίου (50% Κ2Ο) / δέντρο.
Προσοχή: Στους αρδευόμενους ελαιώνες
μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάλιο και υπό μορφή νιτρικού (46% Κ2Ο) ή
υδατοδιαλυτού θειικού καλίου (50% Κ2Ο) με υδρολίπανση, την περίοδο
σκλήρυνσης του ενδοκαρπίου (κουκούτσι), περί τα τέλη Ιουλίου για τις
συνθήκες της Κρήτης με ποσότητα 0,5-1,0 κιλό/δέντρο. Με την παραπάνω
τεχνική επιτυγχάνεται τόσο βελτίωση της περιεκτικότητας του καρπού σε λάδι όσο και μείωση του φαινομένου της παρενιαυτοφορίας.
ΒΟΡΙΟ (Β):
Ιχνοστοιχείο ή αλλιώς μικροστοιχείο το
οποίο έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια πολλά προβλήματα στην
άνθηση, καρπόδεση και γενικά στη συνολική παραγωγή της ελιάς. Έλλειψη
Βορίου (Β) παρατηρείται τόσο σε νεαρά όσο και σε αιωνόβια δέντρα. Πολλές
χλωρώσεις (κιτρινίλες) που παρατηρούνται στα δέντρα σε κορυφαία φύλλα οφείλονται σε έλλειψη Βορίου (Β). Μεγάλη έλλειψη από το στοιχείο αυτό μπορεί να προκαλέσει ακόμα και ξήρανση μικρών ή και μεγαλύτερων κλάδων και να οδηγήσει σε πλήρη ακαρπία. Συνίσταται να προστίθεται είτε στη βασική λίπανση με μορφή βόρακα
(250-500γρ. δέντρο), είτε ως συστατικό βασικής λίπανσης με
περιεκτικότητα του λιπάσματος σε βόριο έως 0,6% Επίσης μπορεί να
προστεθεί και με ψεκασμό την περίοδο της άνθησης – καρπόδεσης. Το στάδιο
αυτό (άνθηση-καρπόδεση ) είναι το πιο κρίσιμο στάδιο κατανάλωσης
βορίου.
Παρενιαυτοφορία
Είναι το φαινόμενο όπου ενώ το
ελαιόδεντρο βρίσκεται σε πλήρη καρποφορία (βεντέμα) και παράγει
ικανοποιητικά, την επόμενη χρονιά παρατηρείται απότομα πτώση της
παραγωγής που δεν οφείλεται σε παθολογικά ή σε κλιματολογικά αίτια Το
φαινόμενο είναι πιο έντονο σε μη ποτιστικούς ελαιώνες. Μείωση της
έντασης του φαινόμενου της παρενιαυτοφορίας μπορεί να γίνει με
κατάλληλες τεχνικές κλαδέματος και λίπανσης από τον παραγωγό. Συνοπτικά:
Α. Κλάδεμα: Τα ενήλικα δέντρα πρέπει κάθε χρόνο να κλαδεύονται μέτρια (καθάρισμα) γιατί:
Το κλάδεμα ευνοεί την παραγωγή νέας καρποφόρας βλάστησης.
Αφαιρούνται όλοι οι ξηροί και μη καρποφόροι βλαστοί που είναι αποτέλεσμα σκιάσεως.
Περιορίζονται οι διαστάσεις του δέντρου και αυξάνεται ο φωτισμός.
Αφαιρούνται όλοι οι ξηροί και μη καρποφόροι βλαστοί που είναι αποτέλεσμα σκιάσεως.
Περιορίζονται οι διαστάσεις του δέντρου και αυξάνεται ο φωτισμός.
Πρέπει να γίνεται αφαίρεση λαίμαργων
βλαστών κυρίως από εσωτερικό της κόμης του δέντρου και ανανέωση στις
παραγωγικές ποδιές περιφερειακά με αφαίρεση όλων των ξερών βλαστών.
Εποχή κλαδέματος: Αμέσως μετά τη συλλογή του ελαιοκάρπου και πριν την έναρξη έκπτυξης της νέας βλάστησης. Μην ξεχνάτε:
Εποχή κλαδέματος: Αμέσως μετά τη συλλογή του ελαιοκάρπου και πριν την έναρξη έκπτυξης της νέας βλάστησης. Μην ξεχνάτε:
Στις πυκνοφυτεμένες ελιές (λιγότερο
από 7 x 7 ) δεν είναι λύση το αυστηρότερο κλάδεμα. Το μόνο που μπορεί να
αυξήσει την παραγωγή στην περίπτωση αυτή είναι η εκρίζωση μερικών
δέντρων.
Το ξύλο είναι η μεγάλη «αποθήκη» της
ελιάς. Πριν κλαδέψετε ξύλο να είστε σίγουροι ότι δεν μπορείτε να το
αποφύγετε (πρδ. όπως στο κλάδεμα ανανέωσης).
Μετά το κλάδεμα να γίνεται πάντα ένας ψεκασμός με χαλκούχο σκεύασμα. Έτσι δεν αυξάνεται η προσβολή από τους γνωστούς όγκους – καρκινώματα και προστατεύεται το δέντρο από πολλά άλλα προβλήματα.
Β. Λίπανση: Παρά το γεγονός ότι η
καλλιέργεια της ελιάς είναι τόσο ανεπτυγμένη και αποδίδει γενικά καλή
πρόσοδο στον παραγωγό είναι ίσως η λιγότερο «λιπασμένη» καλλιέργεια.
Αυτό οφείλεται σε πολλούς παράγοντες. Μετά από χρόνιες παρατηρήσεις
μπορούμε να κάνουμε τις παρακάτω ενδεικτικές προτάσεις για αρδευόμενους
ελαιώνες με μέση παραγωγή 50-80 κιλά καρπού/δέντρο:
- Βασική λίπανση με κάλιο, βόριο και φώσφορο (ανά 3-4 έτη ο φώσφορος) την περίοδο Νοεμβρίου-τέλη Δεκεμβρίου,
- Επιφανειακή λίπανση με άζωτο την περίοδο από τέλη Ιανουαρίου-αρχές Μαρτίου,
- Διαφυλλικός ψεκασμός με βόριο και άζωτο προανθικά,
- Διαφυλλικός ψεκασμός με βόριο και κάλιο στο τέλος της καρπόδεσης,
- Υδρολίπανση με άζωτο αμέσως μετά την καρπόδεση,
- Υδρολίπανση με νιτρικό ή θειικό κάλιο περί τα μέσα- τέλη Ιουλίου,
- Υδρολίπανση με άζωτο αρχές Σεπτεμβρίου, Σύνολο μονάδων/δέντρο/έτος: Ν: 1350 γρ., P2O5: 200 γρ., K2O: 960 γρ.
Κόστος: Για όλες τις παραπάνω λιπάνσεις
ενδεικτικό κόστος αγοράς λιπασμάτων είναι λιγότερο από 3 ευρώ/δέντρο
(1,2Kgr ελαιολάδου). Εάν το κόστος ή τα συνακόλουθα έξοδα
(εργατικά-άρδευση κ.λ.π.) των παραπάνω είναι πολλά μπορεί εναλλακτικά να
γίνουν μόνο οι εφαρμογές 1,2,3,6 που κρίνονται πιο απαραίτητες με
σύνολο κόστους από 2,0-2,2 euro. Ας μην ξεχνάμε ότι σήμερα το μέσο
σύνηθες κόστος λίπανσης / ενήλικο δέντρο είναι 1,2-2,5 euro / δέντρο.
Με άξονα τις παραπάνω ενδεικτικές
τεχνικές και πάντα σε συνεργασία με το γεωπόνο μπορεί ο καλλιεργητής να
αναμένει μία σταδιακή αύξηση της απόδοσης των ελαιοδέντρων και
ταυτόχρονα σταδιακή μείωση του φαινόμενου της παρενιαυτοφορίας ώστε να
επιτευχθεί το καλύτερο, κατά το δυνατό, οικονομικό αποτέλεσμα.
Για περισσότερα νέα σχετικά με Καλλιεργητικές Πρακτικές κάντε like στην σελίδα στο facebook πατώντας εδώ
γλυκό καρύδας
Ο χρήστης Maria Dimitriou κοινοποίησε ένα βίντεο.
21.020.621 προβολές
Tastemade
This 5-Ingredient Baked Coconut Dessert is so easy to make! Thanks for sharing Tastemade Brasil!
Save this recipe: https://taste.md/2il3uNW
Save this recipe: https://taste.md/2il3uNW
Αυτό το 5-Συστατικό ψημένο γλυκό καρύδας είναι τόσο εύκολο να γίνει!
Ευχαριστούμε που μοιράζεστε το Tastemade Brasil!
Αποθηκεύστε αυτή τη συνταγή: https://taste.md/2il3uNW
Αποθηκεύστε αυτή τη συνταγή: https://taste.md/2il3uNW
·
Εγγραφή σε:
Αναρτήσεις (Atom)
Δημοφιλείς αναρτήσεις
-
Maria Dimitriou 1 Απριλίου στις 3:51 μ.μ. · exypnes-idees.gr 7 Μοναδικά φυτά εσωτερικού χώρου που δεν χρε...
-
Ο χρήστης Maria Dimitriou κοινοποίησε μια δημοσίευση . 17 Ιουλίου 2017 · Η Anna Nikolaidou κοινοποίησε ένα βίντεο σ...
-
Ο Σταφυλίνακας Kλικ στη φωτογραφία για περισσότερα http://toperivoli.com/content/%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%...
-
http://share24.gr/9-tropi-gia-na-antidrasis-otan-kapios-se-pligosi/ 9 Τρόποι για να Αντιδράσεις Όταν Κάποιος σε Πληγώσει - share24.gr...
-
Maria Dimitriou κοινοποίησε μια δημοσίευση του George Styl Όταν ήμουν μικρός η γιαγιά μου τα έβαζε στο καντήλι για φυτίλι !!! Ξε...
-
Η Maria Dimitriou κοινοποίησε ένα σύνδεσμο . 4 σημάδια-καμπανάκια ότι ο μεταβολισμός σας είναι στα κόκκινα και κιν...
-
Η Maria Dimitriou κοινοποίησε τη δημοσίευση του χρήστη Bossnews.gr . · Πως να απαλλαγείτε από το νύχι που μπαίνει μέσα στο δέρμ...
-
Maria Dimitriou 22 Αυγούστου στις 12:22 π.μ. · olympospress.blogspot.com Γιατί οι Δελφοί έστειλαν τους Σ...
-
Βασιλόπιτα τσουρέκι ΥΛΙΚΑ: 35 γρμ. βούτυρο γάλακτος πρόβειο 35 γρμ. βούτυρο αγελάδος 100 γρμ. γάλα φρέσκο 160 γρμ. ζάχαρη άχνη...
-
Η Maria Dimitriou κοινοποίησε τη δημοσίευση της Dimitra Nikolaou . Η αρμπαρόριζα η θαυματουργή για τα νεύρα &...