Τα υλικά που θα χρειαστούμε είναι τα εξής: 1 κουτί
κανελόνια ελαιόλαδο μισό κιλο στήθος κοτόπουλου 2 ξερά κρεμμύδια
ψιλοκομμένα και 2 - 3 σκελια σιόρδο 1 κιλό ώριμες ντομάτες λευκό
κρασί μισό ποτήρι 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο 2 κουταλιές της σούπας
αλεύρι 2 φλυτζάνια γάλα 1 1/5 φλυτζάνι γραβιέρα τριμμένη 200γρ τυρι
κρέμα αλάτι πιπέρι Πώς το κάνουμε: Ψιλοκόβουμε το κοτόπουλο και το
σωτάρουμε με το κρεμμύδι και το σκόρδο σε λίγο ελαιόλαδο
αλατοπιπερώνουμε και στη συνέχεια προσθέτουμε το κράσι. Το αφήνουμε σε
δυνατή φωτιά να πιει τα υγρά του. Ετοιμαζουμε την μπεσαμέλ σε μια
κατσαρολα καιμε το βουτυρο προσθέτουμε το αλεύρι κ;ι αναξατεύουμε να
γινει ομοιογενές μίγμα και έπειτα προσθέτουμε 1 φυτζανι γάλα και
αλατοπίπερο και αναξατεύουμε σε μετρια φωτια 6-7 λεπτα . Τρίβουμε τις
ντοματες και σε ένα μπωλ ανακατεύουμε τη μπεσαμελ τη μιση ντοματα τη
μιση γραβιερα το κοτόπουλο και το τυρι κρεμα Απλώνουμε λιγη ντοματα στο
ταψι γεμίζουμε τα κανελόνια και τα απλωνουμε. Μετα